Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 12:32:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mmm... mi pa domačo pico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 12:43:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx danes ob 18h pri meni predstavitev Lyoness kartice popustov No, potem, ko boste imele kartico in številko, pa vabljene k nam, al po streho, al pa na kosilo. joj to sem zdaj na pikniku komaj zvedla, da imate vi gostilno . Mi smo s starši ful hodli tja jest, predvsem na lignje,mmmm . Pri vas velja direkt kartica ali je treba bone kupit prej? Kar direkt, nič bonov.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 12:44:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mmm... mi pa domačo pico Tudi mmm...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 13:29:04
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mmm... mi pa domačo pico Tudi mmm... Mmmmm jaz bi kar oboje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 17:39:33
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Spala do dveh. Skočla v trgovino in domov kuhat. Po kosilu pa šli L kupit čevlje. Pa po Lego kocke smo šli pa tisto kaj bi jaz vzela niso več meli. Klasika. Nato pa še zavili v BC po novega Čuču-ja. In ga že sestavljata.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 17:40:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mi tudi, samo namesto hranovke, govedino. Če bi prej vedla bi se samo pri tebi najavla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 17:42:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx danes ob 18h pri meni predstavitev Lyoness kartice popustov No, potem, ko boste imele kartico in številko, pa vabljene k nam, al po streho, al pa na kosilo. in biznis laufa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 17:43:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mmm... mi pa domačo pico Tudi mmm... Se nebi branla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 19:38:11
|
|
|
|
ly117
|
Bambi bi bila dobra pa pogledala v vašem Spar-u če imajo še moder zaboj Lego kock in mini živalski vrt. Da ne hodim gledat v vsak spar.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 18.10.2011 19:44:42 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 19:51:17
|
|
|
|
ly117
|
Majakla ZS.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:09:05
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi bi bila dobra pa pogledala v vašem Spar-u če imajo še moder zaboj Lego kock in mini živalski vrt. Da ne hodim gledat v vsak spar. Mini zoo imajo pri nas skoraj sigurno še, vsaj včeraj so ga še imeli. Moder zaboj pa misliš tisti s kockami ali tisto škatlo za shranjevanje modro?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:30:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi bi bila dobra pa pogledala v vašem Spar-u če imajo še moder zaboj Lego kock in mini živalski vrt. Da ne hodim gledat v vsak spar. Mini zoo imajo pri nas skoraj sigurno še, vsaj včeraj so ga še imeli. Moder zaboj pa misliš tisti s kockami ali tisto škatlo za shranjevanje modro? S kockami.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:31:32
|
|
|
|
ly117
|
Aja pa čer.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:54:06
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Končno malo časa tud za net... Bil moj doma danes...in ves dan pestro.. Zjutraj razvozila otroke, potem na zajtrk, nato sva šibala po ainkauf v Lidl, pa v Rutar malo si oči past...pa vmes na kofe s kolegom...potem po otroke, pa še vmes sem A šla dvojne škornje kupit..ene za zdaj in ene za full mraz, sneg(nepremočljive) Potem še obisk zvečer, tako da grem zdaj komaj v miru jest večerjo. Srce me spet zaj....ful cel dan , upam, da bo kaj bolje ko se spočijem
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:57:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ker so predragi ja, določene stvari niso drage
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:58:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ima katera zeleno mercator pika kartico? jaz imam samo modro
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 20:59:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mi tudi, samo namesto hranovke, govedino. Če bi prej vedla bi se samo pri tebi najavla. mi pa smo naredli polpikant letance...(jedli vsi brez mene seveda) , pa čevapčiče, kruh, lutenico in pečeno papriko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:00:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx danes ob 18h pri meni predstavitev Lyoness kartice popustov No, potem, ko boste imele kartico in številko, pa vabljene k nam, al po streho, al pa na kosilo. in biznis laufa.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:02:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem počasi porihtat vse in spat...že gremo ob 7.15 od doma zjutraj...brrrr.....me že zdaj zebe nočka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:05:40
|
|
|
|
ly117
|
Šibam počasi. Čavč in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:17:43
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer je katera za kavo jutri po vrtcu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:20:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla ZS. Dobro, da si še tu napisala, ker res nisem vidla. Grem gledat . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:36:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi bi bila dobra pa pogledala v vašem Spar-u če imajo še moder zaboj Lego kock in mini živalski vrt. Da ne hodim gledat v vsak spar. bom pogledala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 21:37:12
|
|
|
|
bambixxx
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 22:26:00
|
|
|
|
majakla
|
RR opet zeza, Matcar vidim, da si pisala, ne vidim pa kaj, hmmm...? Pol pa taka baba radovedna kot sem 100x klikne, pa pi_ _ i, ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razvadeuršula83Ali kadite tudi v nosečnosti?Da, okoli 1 škatlice (
8%)
Da, 10 cigaret (
5%)
Da, 5 cigaret (
8%)
Da, zelo redko prižgem (
5%)
Ne, sem prekinila (
22%)
Ne, nisem niti prej (
51%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!