Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 22:31:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kosilo pa pire, špinača in hrenovke. Mi tudi, samo namesto hranovke, govedino. Če bi prej vedla bi se samo pri tebi najavla. da boš vedla za drugič
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 18.10.2011 22:32:56
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem aji, aji...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 6:21:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer je katera za kavo jutri po vrtcu? Bi šlo ven, verjetno. Sam jaz prej kot ob 16 ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 6:22:55
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Jem. Lačna ko volk.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 7:06:08
|
|
|
|
majakla
|
Joooj, kak bi še spala! Ly: te pa ob 16h v SO. Kaj pa ostale? Pa pridite nooo. Aja, DobRo jUtRo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 7:44:33
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Sem pokonci, ker čakam majstre. Jure pa v svoji postli klamutari po svoje. Je bil fullllll priden, se je prvič zbudil ob sedmih zjutraj, spal celo noč Mater je fajn Gledam pa ven pa vidim da full piha veter. Mater me bo ja odpihnilo z vozom vred. Moram pa na pošto. Mogoče pa pridem še jaz na kavo, nič ni 100% bomo vidli kak se bo dan odvijal. Aja včeraj se je bratec prisvetil in malemu prinesel iz morja tuto kompleto trenerko in dve majčki Adidas in pa teniske Adidas. Tak da bo celi v tej firmi oblečen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 8:47:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ly: te pa ob 16h v SO. Kaj pa ostale? možno, še javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 9:16:01
|
|
|
|
arabela*
|
morning Jaz doma, že vse porihtala zjutraj, otroke oddala vsako na svoj konec, potem sem šla k frizerju(končno) , pa v trgovino.. Zunaj je fajn vreme
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 9:16:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa ostale? Pa pridite nooo. jaz se prisvetim, ko bo v mestu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 9:17:24
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa grem zajtrkovat, potem pa pospravljat, joj kako imamo spet, pa vsak dan u nulo pospravim
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 10:14:11
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan... Če bo katera za in bova midve ok, razmišljam, da bi jutri ali v petek prišla v MB, samo ker bo jutri slabo vreme, bolj računam na petek. A bo katera za kavo? Drugače pa sem danes dobila Oriflame pošiljko (samo zase sem za prvič naročala) pa kataloge, tako da če bi katera imela katalog, ji lahko prinesem. Midve sva sicer boljše, tamali še z nosa teče, jaz pa sem tudi še malo nahodna, ampak to se menda še zna vlečt. Važno, da ni vročine že od ponedeljka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 10:19:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan... Midve sva sicer boljše, tamali še z nosa teče, jaz pa sem tudi še malo nahodna, ampak to se menda še zna vlečt. Važno, da ni vročine že od ponedeljka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 11:22:08
|
|
|
|
Arwenko
|
A je katera tu? Meni se danes tak nič ne da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 11:39:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A je katera tu? Meni se danes tak nič ne da ja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 11:41:27
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem zdaj spet celo mesto prepešačla, me je z borze klicala, da naj pridem nekaj podpisat..pa pravi, samo neke čevlje na noge jakno in naj takoj pridem... Svašta... čez dve uri pa spet tja peški po otroke...madonca nabiramo kondicijo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 11:51:27
|
|
|
|
matcar
|
Mater,končno lahko napišem,kaj.2 dni sem samo brala lahko,pa še to ne vedno.Ne vem,kaj je s tem netom!!! Tak,skašlala sem se!!! Dobili olje ,tak da nas ne bo več zeblo. Sem pa dobila klic iz šole danes in je še Lea zbolela,oz. neki črevesni virus v šoli razhaja in ga je pohapsala.Tak da vročina,slabo,driska.... Bambi-upam,da ne bo še T. kaj zbolel,glede na to,da sta včeraj bila skupaj! Mene ne bo na kavo,imamo kostanjev piknik v vrtcu,tak da bomo malo čagali danes,no jaz in Saš.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 11:56:11
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, upam, da ostali ostanete zdravi. Jaz ta virus (trebušni) vedno poberem, al od Nika, od nečakov, ... Ni fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ojoj, upam, da ostali ostanete zdravi. Jaz ta virus (trebušni) vedno poberem, al od Nika, od nečakov, ... Ni fajn. Ja,jaz tudi.Najbolj me je tak za Tea strah.Maks je pa tak pri tašči,ker je tudi zbolel.Samo Lee pa nimam kam poslat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:08:26
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... Matcar za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa. Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit . kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:14:34
|
|
|
|
Arwenko
|
matcar....super za kostanjev piknik in za Leo. Jaz pa ravno pripravljam tole vlogo za znižano plačilo vrtca, bi rada še ta teden oddala, da ni vse na zadnji rok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:16:20
|
|
|
|
Arwenko
|
A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? A je katera že zimsko avtek preobula?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:16:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... Matcar za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa. Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit . kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim. Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo "našemu" T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:18:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? A je katera že zimsko avtek preobula? Upam, da se motijo. Ja valda, moj to že v pon. uredil in zdaj se avto čisto drugače vozi - Jaooo dedi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:18:15
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... lahko vprašam kako in kaj ima to povito? Itak pa držimo pesti, da bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:22:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... Matcar za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa. Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit . kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim. Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo "našemu" T. ja saj to imaš tudi prav. nekaj sigurno bo pomagalo. res mi je lepo razložila določene stvari pri vajah, ki mi jih do zdaj ni še nihče povedal . mislim, kaj je res tak težko si vzet čas in staršu lepo obrazložit vaje, kaj je prav, kaj je narobe in kako ga vzpodbujat moram pa zdaj spet neke stvari nabavit za telovadbo - vrečo s peskom, uteži za noge, trikotno podlago za privzdignjeno vzglavje. svašta...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
RisankeMichonne RRAli otroku vsak dan dovolite, da gleda risanko/e?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!