Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 9:51:38
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya karmen vam kurijo cel dan Nam samo zjutraj tri ure, pa zvečer malo...čez dan pa nič Čez dan bolj slabo kurijo, so bolj mlačni radiatorji. Se bojim da bo še nekaj časa tak, ker so temperature spet čez dan dokaj "visoke" napovedane. Zjutraj pa zvečer pa je fajn toplo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:07:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Čez dan bolj slabo kurijo, so bolj mlačni radiatorji. Se bojim da bo še nekaj časa tak, ker so temperature spet čez dan dokaj "visoke" napovedane. Zjutraj pa zvečer pa je fajn toplo. pri nas pa čez dan čist mrzli
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:12:12
|
|
|
|
arabela*
|
karmen...zs
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:12:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro / dan! Prišla domov pred pol ure. Zjutraj odpeljala L v vrtec pol pa šla gledat če še dobim kake hlačne nogavice v Lidl na Pobrežije. Pa številke za L niso imeli več. Pol pa po plenice še v Hofer. Pa v Qlandijo sem še zavila in tam sem nekaj malega dobila. Drugač je pa včeraj L takoj zaspal in po dolgem času spal celo noč v svoji postelji.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:13:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je bilo super,čeprav se skoraj nisem kaj dosti z Bambi menla, eh ni blo cajta, če sem se tak s kostanji basala . bomo na naslednji kavi nadoknadle. Mislim da tu zmagam jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:15:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je bilo super,čeprav se skoraj nisem kaj dosti z Bambi menla, eh ni blo cajta, če sem se tak s kostanji basala . bomo na naslednji kavi nadoknadle. Mislim da tu zmagam jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:16:52
|
|
|
|
majakla
|
Ja, ja Ly, saj smo te v prvo razumele.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:27:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je bilo super,čeprav se skoraj nisem kaj dosti z Bambi menla, eh ni blo cajta, če sem se tak s kostanji basala . bomo na naslednji kavi nadoknadle. Mislim da tu zmagam jaz. face ste...jaz pa nisem neki ljubitev kostajev..probam že kakega, to pa je tud vse
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:30:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya karmen...zs Odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:34:26
|
|
|
|
majakla
|
Dokaz: odjemalci in pripravljalci: (pogled, ki zmaga )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 10:38:08
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 11:18:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kuhala bom kar testenine in zeleno solato jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 11:19:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 11:51:15
|
|
|
|
botrca
|
Grem kosilo kuhat.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 12:50:14
|
|
|
|
ly117
|
Majakla .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 12:51:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ja Ly, saj smo te v prvo razumele.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 12:51:41
|
|
|
|
ly117
|
Men je pa že celi dan po malem slabo pa glava me malo boli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 12:53:45
|
|
|
|
karmen7
|
Hihi dobre fotke Ej punce, jutri če je katera za kavo ob 11 uri na Železničarju? Pridem jaz in Matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 13:04:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Hmmmm kam si si šla po štrample? Jaz bi tud rabla kake za h kikli jaz sem si ful lepe zimske kariraste kupla v Takkotu prejšnji teden, črno, sivo, bele. Pa 5€ stanejo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 13:07:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Hihi dobre fotke Ej punce, jutri če je katera za kavo ob 11 uri na Železničarju? Pridem jaz in Matcar jaz, jaz. se bi dalo kake pol ure prej?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 13:10:50
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 doma s FT. sma še šla malo v C&A in Müllerja. Mama ma pa nove lepe črne hlače . Pa ko zakleto imajo vse št. od 34-50, samo 38 ne . Komaj sem ene neki vun potegnila . aja pa imajo lepe žametke po 15€ vseh barv, če katero zanima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 13:12:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Meni je bilo super,čeprav se skoraj nisem kaj dosti z Bambi menla, eh ni blo cajta, če sem se tak s kostanji basala . bomo na naslednji kavi nadoknadle. Mislim da tu zmagam jaz. ja no tu neki sma ble pr glihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 19:55:20
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer Kje se skrivate? Pod odejo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 19:57:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Jaz mam čisto polno glavo...od vsega šmrkanja, tamala pa je boljše, samo nosek jo še matra. Drugače pa razmišljam kaj bi, mož mi bo tv okupiral, tu gor in na fb se tudi nič ne dogaja...spat mi pa tudi ni za it.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 17.10.2011 20:17:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer Male bosta počasi zaspale... jaz pa ritual, pripravljam stvari jima za jutri, potem večerja, gospodinje, potem pa bova tak šla proti postli počasi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?