Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:25:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... lahko vprašam kako in kaj ima to povito? Itak pa držimo pesti, da bo pomagalo lepijo ga s temi trakovi, ki jih tudi športniki uporabljajo za mišice (ponavadi na kolenih in komolcih to vidiš). polepljeno pa ima 2 traka na hrbtu in trebuhu, križ-kraž med lopaticami in zdaj še "škorenjčke" (luknjice za prstke pa po celem nartu in podplatu gor do kolen).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:26:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? A je katera že zimsko avtek preobula? Upam, da se motijo. Ja valda, moj to že v pon. uredil in zdaj se avto čisto drugače vozi - Jaooo dedi! mi še nimamo. moj to vse zadnji cajt dela. pa ni od 15.11. dalje obvezno?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:30:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? A je katera že zimsko avtek preobula? Upam, da se motijo. Ja valda, moj to že v pon. uredil in zdaj se avto čisto drugače vozi - Jaooo dedi! mi še nimamo. moj to vse zadnji cajt dela. pa ni od 15.11. dalje obvezno? Čuj ne vem, ampak so rekli sneg, te pa... ...če moj že od poletja komaj čaka, da bo po snegu vozil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:31:26
|
|
|
|
majakla
|
< Sporočilo je popravil majakla -- 19.10.2011 12:32:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:41:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... lahko vprašam kako in kaj ima to povito? Itak pa držimo pesti, da bo pomagalo lepijo ga s temi trakovi, ki jih tudi športniki uporabljajo za mišice (ponavadi na kolenih in komolcih to vidiš). polepljeno pa ima 2 traka na hrbtu in trebuhu, križ-kraž med lopaticami in zdaj še "škorenjčke" (luknjice za prstke pa po celem nartu in podplatu gor do kolen). Aha, to pa poznam ja...to sem jaz imela, ko sem imela ramo poškodovano. No, upamo, da T. to pomaga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:42:22
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? A je katera že zimsko avtek preobula? Upam, da se motijo. Ja valda, moj to že v pon. uredil in zdaj se avto čisto drugače vozi - Jaooo dedi! mi še nimamo. moj to vse zadnji cajt dela. pa ni od 15.11. dalje obvezno? Ja, od 15.11. je obvezno, samo če so take nizke temperature napovedane, pa kakšne poledice zjutraj, pa bi bilo boljše malo prej mogoče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 12:43:12
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... Matcar za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa. Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit . kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim. Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo "našemu" T. ja saj to imaš tudi prav. nekaj sigurno bo pomagalo. res mi je lepo razložila določene stvari pri vajah, ki mi jih do zdaj ni še nihče povedal . mislim, kaj je res tak težko si vzet čas in staršu lepo obrazložit vaje, kaj je prav, kaj je narobe in kako ga vzpodbujat moram pa zdaj spet neke stvari nabavit za telovadbo - vrečo s peskom, uteži za noge, trikotno podlago za privzdignjeno vzglavje. svašta... Hja, to se pa jaz tudi sprašujem...super da ti je vsaj ona razložila kako in kaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 14:18:51
|
|
|
|
ly117
|
Dan! marija kaki veter, me je zbudil. Pa tak sem se morala vstat. Bo treba kosilo naredit. Majakla mogoče zamudim. odvisno kak se bo Lukcu, pa kak hitro bosta doma.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 14:29:58
|
|
|
|
bambixxx
|
mene ne bo na kavo . moram neke stvari dokončat, še eno rundo potelovadit s T., ob 18h pa imam sestanek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 14:30:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! marija kaki veter, me je zbudil. Pa tak sem se morala vstat. Bo treba kosilo naredit. Majakla mogoče zamudim. odvisno kak se bo Lukcu, pa kak hitro bosta doma. Ni panike, jaz oz. mi2 bova tam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 14:31:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mene ne bo na kavo . moram neke stvari dokončat, še eno rundo potelovadit s T., ob 18h pa imam sestanek. Škoda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 15:03:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, midve sva šle na občino, oddat tole vlogo za znižano plačilo vrtca. Sva šle kr peš, tak da sem zdaj crkjena ko hudič. Se vidi da še nisem fit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 15:21:22
|
|
|
|
ly117
|
Majakla jaz bom zamudla. Ju še ni doma. Pa da se najemo in da ga zrihtam. Bom verjetno okoli 16:30 tam. Upam da me ne boš dolgo čakala.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 18:03:20
|
|
|
|
marta82
|
Majakla daj malo reklame naredi...Kje imate gostilno?
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 18:27:16
|
|
|
|
arabela*
|
...mi se najedli komaj sedaj(hot doge, in rdeč radič z jajco).. zdaj pa malo relax in počasi rihtat za spanje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 19:06:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, mi tudi pojedli...vaflje sem spekla, zdaj bo pa še solatka "na vrh", tisto pa možek ravno rihta (beri čisti).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 19:53:01
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pijem kavo in malu tu skačem. Za vse bolančke . Je pa L tudi taki čuden. Sitkasto-cartani. In to ponavadi pomeni vročina. Sem mu merla prej. je bli 37.2. Kaj bo pa noč prinesla pa ne vem. Zdaj sta pa že v postelji in bereta knjigico. Pa mislim da ju bo počasi zmanjkalo. Majakla če se bo kaj iz tega izcimlo upam da ni kaj Nik fasal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 19:54:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda . Madona celi je poliman že . Ah ja, če bo le pomagalo... Matcar za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa. Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit . kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim. Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo "našemu" T. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:02:10
|
|
|
|
katy83
|
čer punce, da se vam malo javim. Zdaj je bil dragi 4 dni doma in smo malo izkoristili skupne trenutke...čeprav je T na AB smo vseeno vsak dan šli malo ven, noter bi se nam tak zmešalo. Je pa T že boljši, edino kašlja še. Do četrtka ima AB, potem pa gre v ponedeljek v vrtec in upam, da zdrži vsaj 2 tedna, ker mama spet delo dobi, pa bom pomagala. Arwenko, pa so ti na občini vzeli vlogo Ker po novem se te vloge oddajajo na CSD-ju, komaj po 1.12...ampak še sami nimajo razčiščeno kak pa kaj Punce, dajte prosim držat pesti, da je moja diploma zdaj res fertik, sem včeraj poslal še upam, da zadnje popravke. Sem zdaj 3 dni delala to do pol 2 zjutraj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:03:39
|
|
|
|
katy83
|
danes sem postrigla T, pa dragega, pa sebi sprednje lase...pa smo nekaj € prišparali Saraya, za tebe imam par vprašanj, ti lahko ZS pošljem? vsem bolančkom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:22:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arwenko, pa so ti na občini vzeli vlogo Ker po novem se te vloge oddajajo na CSD-ju, komaj po 1.12...ampak še sami nimajo razčiščeno kak pa kaj Punce, dajte prosim držat pesti, da je moja diploma zdaj res fertik, sem včeraj poslal še upam, da zadnje popravke. Sem zdaj 3 dni delala to do pol 2 zjutraj Jaz sem še za leto 2011 oddajala, sicer samo za mesec december, ampak vseeno, tako da so vzeli ja. Mi je pa tudi povedala da za 2012 pa pol na CSD-ju. Alex gre namreč s 1.12. v vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:23:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Arwenko, pa so ti na občini vzeli vlogo Ker po novem se te vloge oddajajo na CSD-ju, komaj po 1.12...ampak še sami nimajo razčiščeno kak pa kaj Punce, dajte prosim držat pesti, da je moja diploma zdaj res fertik, sem včeraj poslal še upam, da zadnje popravke. Sem zdaj 3 dni delala to do pol 2 zjutraj Jaz sem še za leto 2011 oddajala, sicer samo za mesec december, ampak vseeno, tako da so vzeli ja. Mi je pa tudi povedala da za 2012 pa pol na CSD-ju. Alex gre namreč s 1.12. v vrtec. aja, ok...hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:31:28
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:57:27
|
|
|
|
majakla
|
Dober čever
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 19.10.2011 20:58:50
|
|
|
|
ly117
|
Čer botrca in majakla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
pustLelly28 RRali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?da (
67%)
ne (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!