|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
19.10.2011 12:25:24   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

dan,

mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda user posted image . Madona celi je poliman že user posted image . Ah ja, če bo le pomagalo...

lahko vprašam kako in kaj ima to povito? Itak pa držimo pesti, da bo pomagalo user posted image

lepijo ga s temi trakovi, ki jih tudi športniki uporabljajo za mišice (ponavadi na kolenih in komolcih to vidiš). polepljeno pa ima 2 traka na hrbtu in trebuhu, križ-kraž med lopaticami in zdaj še "škorenjčke" (luknjice za prstke pa po celem nartu in podplatu gor do kolen).

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.10.2011 12:26:33   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

A jutri bo res tak slabo vreme kot napovedujejo? user posted image

A je katera že zimsko avtek preobula?

Upam, da se motijo.

Ja valda, moj to že v pon. uredil in zdaj
se avto čisto drugače vozi user posted image  user posted image  user posted image  - Jaooo dedi!

mi še nimamo. moj to vse zadnji cajt dela. pa ni od 15.11. dalje obvezno?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 227
19.10.2011 12:30:05   
majakla

Upam, da se motijo.

se avto čisto drugače vozi user posted image  user posted image  user posted image  - Jaooo dedi!

Čuj ne vem, ampak so rekli sneg, te pa...
...če moj že od poletja komaj čaka, da bo po snegu vozil. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.10.2011 12:31:26   
majakla
user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 19.10.2011 12:32:20 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.10.2011 12:41:33   
Arwenko

dan,

mi2 že iz FT v Pesnici (pa je šlo 29€ papa), je lepo delal mali. Pa zdaj mu je še nogice polepla s tem trakom, kot da ima škornje zgleda user posted image . Madona celi je poliman že user posted image . Ah ja, če bo le pomagalo...

lahko vprašam kako in kaj ima to povito? Itak pa držimo pesti, da bo pomagalo user posted image

lepijo ga s temi trakovi, ki jih tudi športniki uporabljajo za mišice (ponavadi na kolenih in komolcih to vidiš). polepljeno pa ima 2 traka na hrbtu in trebuhu, križ-kraž med lopaticami in zdaj še "škorenjčke" (luknjice za prstke pa po celem nartu in podplatu gor do kolen).

Aha, to pa poznam ja...to sem jaz imela, ko sem imela ramo poškodovano. No, upamo, da T. to pomaga. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.10.2011 12:42:22   
Arwenko

Upam, da se motijo.

Ja, od 15.11. je obvezno, samo če so take nizke temperature napovedane, pa kakšne poledice zjutraj, pa bi bilo boljše malo prej mogoče.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.10.2011 12:43:12   
Arwenko

dan,

Matcar user posted image user posted image user posted image  za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa.
Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit user posted image .
kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim.

Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo
"našemu" T.

ja saj to imaš tudi prav. nekaj sigurno bo pomagalo. res mi je lepo razložila določene stvari pri vajah, ki mi jih do zdaj ni še nihče povedal user posted image . mislim, kaj je res tak težko si vzet čas in staršu lepo obrazložit vaje, kaj je prav, kaj je narobe in kako ga vzpodbujat user posted image
moram pa zdaj spet neke stvari nabavit za telovadbo - vrečo s peskom, uteži za noge, trikotno podlago za privzdignjeno vzglavje. svašta...

Hja, to se pa jaz tudi sprašujem...super da ti je vsaj ona razložila kako in kaj...

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.10.2011 14:18:51   
ly117
Dan! user posted image

marija kaki veter, me je zbudil.  Pa tak sem se morala vstat. Bo treba kosilo naredit.

Majakla mogoče zamudim. odvisno kak se bo Lukcu, pa kak hitro bosta doma.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.10.2011 14:29:58   
bambixxx
mene ne bo na kavo user posted image . moram neke stvari dokončat, še eno rundo potelovadit s T., ob 18h pa imam sestanek.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 234
19.10.2011 14:30:43   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

marija kaki veter, me je zbudil.  Pa tak sem se morala vstat. Bo treba kosilo naredit.

Majakla mogoče zamudim. odvisno kak se bo Lukcu, pa kak hitro bosta doma.

Ni panike, jaz oz. mi2 bova tam.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 235
19.10.2011 14:31:20   
majakla

mene ne bo na kavo user posted image . moram neke stvari dokončat, še eno rundo potelovadit s T., ob 18h pa imam sestanek.

Škoda.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.10.2011 15:03:52   
Arwenko
Evo, midve sva šle na občino, oddat tole vlogo za znižano plačilo vrtca. Sva šle kr peš, tak da sem zdaj crkjena ko hudič. Se vidi da še nisem fit. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.10.2011 15:21:22   
ly117
Majakla jaz bom zamudla. Ju še ni doma. Pa da se najemo in da ga zrihtam. Bom verjetno okoli 16:30 tam. Upam da me ne boš dolgo čakala.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.10.2011 18:03:20   
marta82
Majakla daj malo reklame naredi...Kje imate gostilno?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.10.2011 18:27:16   
arabela*
...mi se najedli komaj sedaj(hot doge, in rdeč radič z jajco)..

zdaj pa malo relax in počasi rihtat za spanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.10.2011 19:06:24   
Arwenko
Evo, mi tudi pojedli...vaflje sem spekla, zdaj bo pa še solatka "na vrh", tisto pa možek ravno rihta (beri čisti).

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.10.2011 19:53:01   
ly117
Čer! user posted image

Pijem kavo in malu tu skačem.
Za vse bolančke user posted image user posted image . Je pa L tudi taki čuden. Sitkasto-cartani. In to ponavadi pomeni vročina. Sem mu merla prej. je bli 37.2. Kaj bo pa noč prinesla pa ne vem. Zdaj sta pa že v postelji in bereta knjigico. Pa mislim da ju bo počasi zmanjkalo.
Majakla če se bo kaj iz tega izcimlo upam da ni kaj Nik fasal.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.10.2011 19:54:28   
ly117

dan,

Matcar user posted image user posted image user posted image  za Leo, pa res upam, da nam ni kaj tu pustila, ker sem zadnjič skoraj umrla od tega virusa.
Arwenko super, da sta boljše. Za petek bi se dalo kaj zmenit user posted image .
kava danes zaenkrat ja. Če pride do sprememb, pa javim.

Držim pesti, da ni šlo pa pa, ampak da bo zeeelooo pomagalo
"našemu" T.

Podpis.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.10.2011 20:02:10   
katy83
čer punce,
da se vam malo javim. Zdaj je bil dragi 4 dni doma in smo malo izkoristili skupne trenutke...čeprav je T na AB smo vseeno vsak dan šli malo ven, noter bi se nam tak zmešalo. Je pa T že boljši, edino kašlja še. Do četrtka ima AB, potem pa gre v ponedeljek v vrtec in upam, da zdrži vsaj 2 tedna, ker mama spet delo dobi, pa bom pomagala. user posted image

Arwenko, pa so ti na občini vzeli vlogouser posted image Ker po novem se te vloge oddajajo na CSD-ju, komaj po 1.12...ampak še sami nimajo razčiščeno kak pa kajuser posted image

Punce, dajte prosim držat pesti, da je moja diploma zdaj res fertik, sem včeraj poslal še upam, da zadnje popravke. user posted image Sem zdaj 3 dni delala to do pol 2 zjutrajuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.10.2011 20:03:39   
katy83
danes sem postrigla T, pa dragega, pa sebi sprednje lase...pa smo nekaj € prišparaliuser posted image

Saraya, za tebe imam par vprašanj, ti lahko ZS pošljem? user posted image

vsem bolančkom user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.10.2011 20:22:13   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Arwenko, pa so ti na občini vzeli vlogouser posted image Ker po novem se te vloge oddajajo na CSD-ju, komaj po 1.12...ampak še sami nimajo razčiščeno kak pa kajuser posted image

Punce, dajte prosim držat pesti, da je moja diploma zdaj res fertik, sem včeraj poslal še upam, da zadnje popravke. user posted image Sem zdaj 3 dni delala to do pol 2 zjutrajuser posted image

Jaz sem še za leto 2011 oddajala, sicer samo za mesec december, ampak vseeno, tako da so vzeli ja. Mi je pa tudi povedala da za 2012 pa pol na CSD-ju. Alex gre namreč s 1.12. v vrtec.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.10.2011 20:23:56   
katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Jaz sem še za leto 2011 oddajala, sicer samo za mesec december, ampak vseeno, tako da so vzeli ja. Mi je pa tudi povedala da za 2012 pa pol na CSD-ju. Alex gre namreč s 1.12. v vrtec.

aja, ok...hvalauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.10.2011 20:31:28   
botrca
Čer

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.10.2011 20:57:27   
majakla
Dober čever

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.10.2011 20:58:50   
ly117
Čer botrca in majakla.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (67%)

ne (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!