Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 17:55:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T je že 3x bruhal medtem, zdaj končno spi - upam da bo malo dlje trajalo. Prej je spal 20 minut . bošček ...kaj če je staknil kako virozo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 17:59:30
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 glede darila za mamo: bon za masažo, celoten življenjepis...pa naredite kot časopis npr. kot je Večer, kako termo deko ali kaj toplega (če rabi). Ne vem kake želje ima, kaj rabi, si želi? Vprašaj jo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 18:01:49
|
|
|
|
botrca
|
Bila spet pridna: vse rože presadila, zmetala proč kaj mi ni bilo všeč...sesala, 3 stroje oprala, posodo pospravila, kuhala sem rižoto s krili in solato s krompirjem...okolico uredila koliko se je dalo...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 18:15:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko majakla... bambixxx a T. ly... Me pa gremo danes z decemberkami malo žurat večer, sicer v lj, ampak se že veselim. Sva se pa zadnjič z bambi pogovarjale, da bi tudi me lahko enkrat podturile otroke svojim moškim in se malo ven spakirale...kaj pravite? Hvala. Lepo se imej! Kdaj gremo? ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 18:17:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj gremo? ;o) jutri
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 18:33:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nagradno vprašanje: kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden? gledaš Nodija? Bingo! Kak si te vedla :D Nagrada je tvoja! ;o) in kaj je za nagrado?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 18:35:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T je že 3x bruhal medtem, zdaj končno spi - upam da bo malo dlje trajalo. Prej je spal 20 minut . bošček ...kaj če je staknil kako virozo ja očitno se je nalezel od atija, ker zdaj poleg bruhanja še driska. ah ja... zdaj pa še samo jaz čakam kdaj me bo začelo zvijat, ker sem vsake pol ure do komolcev v telesnih izločkih. lahko začnem linex jest preventivno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 19:06:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lahko začnem linex jest preventivno linex lahko začneta oba jest, če mata drisko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 19:20:24
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx T je že 3x bruhal medtem, zdaj končno spi - upam da bo malo dlje trajalo. Prej je spal 20 minut . bošček ...kaj če je staknil kako virozo ja očitno se je nalezel od atija, ker zdaj poleg bruhanja še driska. ah ja... zdaj pa še samo jaz čakam kdaj me bo začelo zvijat, ker sem vsake pol ure do komolcev v telesnih izločkih. lahko začnem linex jest preventivno Ojoj za vse vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:09:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lahko začnem linex jest preventivno linex lahko začneta oba jest, če mata drisko mali je dobil otroški linex - Linbi, meni pa zaenkrat še nič ni. čakam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:22:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lahko začnem linex jest preventivno linex lahko začneta oba jest, če mata drisko mali je dobil otroški linex - Linbi, meni pa zaenkrat še nič ni. čakam... Pikapoke za vas, tebi pa nič ne rabi bit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:22:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nagradno vprašanje: kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden? gledaš Nodija? Bingo! Kak si te vedla :D Nagrada je tvoja! ;o) in kaj je za nagrado? Ja kaj te - kafe, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:24:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj gremo? ;o) jutri Kaj misliš da nea upam?
< Sporočilo je popravil majakla -- 4.11.2011 20:31:01 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:25:51
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nagradno vprašanje: kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden? gledaš Nodija? Bingo! Kak si te vedla :D Nagrada je tvoja! ;o) in kaj je za nagrado? Ja kaj te - kafe, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:30:02
|
|
|
|
majakla
|
Drgač pa . . . zjutraj oz. dopoldne z Nikom izkoristila sonček, bila na sprehodu po brezjanskih ulicah, malo prečekirala kdo ima kužka, kdo gugalnico, ..., kdo buče, kje so že listje pograbili kje ne - vse vem , pa vso pot sva se za roke držala, res je bilo fajn, aja, pa čim je "vet piho" sem mu morala dat kapuco gor, pa pol spet dol, najpomembnejše, petelin je 2x zakikirikal, nisva ga vidla, baje je bil na strehi tam zadi - če Nika vprašaš , pol pa sva še šla k sosedi pipe (kure) gledat in sva 2 jajčki dobila, jih do hladilnika cele prinesla in pred hladilnikom je ena "zbila". No, te pa sem morala hitro pred spanjem jajčke pečt - vse zmazal. To je to - moja klobasa. Morda pa katera prebere, pa paaa. Jaaa, saj priem nazaj, nah pol.
< Sporočilo je popravil majakla -- 4.11.2011 20:32:43 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:34:07
|
|
|
|
majakla
|
Aja, ... "Juje" - vse naj naj, še malo pa polovička.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:52:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drgač pa . . . zjutraj oz. dopoldne z Nikom izkoristila sonček, bila na sprehodu po brezjanskih ulicah, malo prečekirala kdo ima kužka, kdo gugalnico, ..., kdo buče, kje so že listje pograbili kje ne - vse vem , pa vso pot sva se za roke držala, res je bilo fajn, aja, pa čim je "vet piho" sem mu morala dat kapuco gor, pa pol spet dol, najpomembnejše, petelin je 2x zakikirikal, nisva ga vidla, baje je bil na strehi tam zadi - če Nika vprašaš , pol pa sva še šla k sosedi pipe (kure) gledat in sva 2 jajčki dobila, jih do hladilnika cele prinesla in pred hladilnikom je ena "zbila". No, te pa sem morala hitro pred spanjem jajčke pečt - vse zmazal. To je to - moja klobasa. Morda pa katera prebere, pa paaa. faca si
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 20:52:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj gremo? ;o) jutri Kaj misliš da nea upam? ne
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 21:28:12
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 21:29:19
|
|
|
|
matcar
|
Bambi- Ly- Arwenko-uživaj danes
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 21:36:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nagradno vprašanje: kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden? gledaš Nodija? Bingo! Kak si te vedla :D Nagrada je tvoja! ;o) in kaj je za nagrado? Ja kaj te - kafe, ne. vzamem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 21:41:00
|
|
|
|
bambixxx
|
hvala za pikepoke. res upam, da bo mene ta virus tokrat ven spustil. tretjo rundo danes je odspal, ampak te runde trajajo samo po pol ure, tak da je fuuul utrujen. zdaj se carta pri atiju. pa konkretno že zna rečt "mama", ker me že celi dan kliče v eno, pa čeprav je skozi zaliman na mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 21:57:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, ... "Juje" - vse naj naj, še malo pa polovička. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 4.11.2011 22:02:10
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drgač pa . . . zjutraj oz. dopoldne z Nikom izkoristila sonček, bila na sprehodu po brezjanskih ulicah, malo prečekirala kdo ima kužka, kdo gugalnico, ..., kdo buče, kje so že listje pograbili kje ne - vse vem , pa vso pot sva se za roke držala, res je bilo fajn, aja, pa čim je "vet piho" sem mu morala dat kapuco gor, pa pol spet dol, najpomembnejše, petelin je 2x zakikirikal, nisva ga vidla, baje je bil na strehi tam zadi - če Nika vprašaš , pol pa sva še šla k sosedi pipe (kure) gledat in sva 2 jajčki dobila, jih do hladilnika cele prinesla in pred hladilnikom je ena "zbila". No, te pa sem morala hitro pred spanjem jajčke pečt - vse zmazal. To je to - moja klobasa. Morda pa katera prebere, pa paaa. Jaaa, saj priem nazaj, nah pol. Vse sta obdelala, kake face
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.