|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
4.11.2011 13:35:37   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

T je končno zaspal. Čisto sem že na koncu z živci...

Sma že 2, samo meme ni Nik toliko ob živce
spravil, ampak me je moj razp. in to že ene
10. v treh dneh, hb je moral nekam it, ker
ga komaj gledam. 

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
4.11.2011 13:41:10   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa jih imam. Kjuče od novega stanovanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeee! Čestitam. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
4.11.2011 14:40:38   
majakla
Nagradno vprašanje:
kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.11.2011 14:51:19   
majakla
Ly: glede darila, nimam pojma, Arwenko je dala dobre ideje (mi smo odtis rokice v maso lani podarjali in ima moja mami pravi 'oltar' s temi zadevami, od vseh treh vnukov). ;o)
No, glede na to, da imata moja2 oba drugo leto 60ko, tudi počasi zbiram ideje.
Letos je dobila prfum in narezek, biftek - pač da smo malo posedeli in se družili in nabasali.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.11.2011 14:58:19   
marta82

Moja mami pa ima drugi teden RD. In sicer 60 let. Pa ne vem kaj bi ji podarila. user posted image Nekih velikih hobijev nima, razen balinanja in svoje baline ima. Rada sicer bere, sam to ji že med letom kako knjigo podarim pa dosti jih tudi dobi. Nakita ne nosi, razen par prstanov. Sicer imam nekaj v mislih sam bi se morala za ceno pozanimat pa mislim da si tega zdaj ne morema privoščit. Ima še kera kako idejo?
Sicer sama pravi naj si ne delamo stroškov in skrbi, sam to je moja mami in ena od najpomemnejših ljudi v mojem življenju.

Moja mami ima v kratkem 50 let. Naredila ji bom torto in kupila gojzarje - je sama izrazila željo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.11.2011 15:06:07   
majakla
Aja, glede mojega, vsak dan mi gre bolj na živce z njegovimi pametnimi izjavami. Pa za Nika misli, da bo mali pri miru sedel poleg njega ali pa 2 uri risal in to le po papirju, al pa več kot pol ure nepremično gledal risanke... Hmmm! Včeraj sta šla popoldan na sprehod in ga ni mogel prehvalit kak je priden, seveda zato, ker mali ful rad hodi in opazuje in še za roko ga je cel čas držal in je bil v rožicah, ven pa ne bi mogla, če ne bi jaz Nika vlovila, ga prepričala, da se je pustil previt in oblečt... ampak to ni pomembno, kaj pa tiste ko imajo 2 ali več doma, pa še kosilo skuhajo - brrr, to pa pop., da bi ga ... Ker on pa je idealni, ker na vikendu kosi!
No, evo pa sem se še jaz zlajala. Sori. ;o)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
4.11.2011 15:37:14   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Nagradno vprašanje:
kaj mislite, da delam (poleg 'mučenja' telefona), glede na to, da je Nik že 10 min buden?

gledaš Nodija? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.11.2011 15:40:15   
bambixxx
T je že 3x bruhal medtem, zdaj končno spi - upam da bo malo dlje trajalo. Prej je spal 20 minut user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.11.2011 15:42:30   
majakla

Nagradno vprašanje:

gledaš Nodija? user posted image

Bingo! Kak si te vedla :D
Nagrada je tvoja! ;o)

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.11.2011 15:46:20   
majakla

T je že 3x bruhal medtem, zdaj končno spi - upam da bo malo dlje trajalo. Prej je spal 20 minut user posted image .

Ojoj
pikapoke

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
4.11.2011 16:16:53   
karmen7

Pa jih imam. Kjuče od novega stanovanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jeeeejjjjjj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.11.2011 17:20:19   
Arwenko
majakla... user posted image

bambixxx user posted image user posted image user posted image user posted image a T.

ly...user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa gremo danes z decemberkami malo žurat večer, sicer v lj, ampak se že veselim.
Sva se pa zadnjič z bambi pogovarjale, da bi tudi me lahko enkrat podturile otroke svojim moškim in se malo ven spakirale...kaj pravite?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.11.2011 17:34:21   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

majakla... user posted image

bambixxx user posted image user posted image user posted image user posted image a T.

ly...user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa gremo danes z decemberkami malo žurat večer, sicer v lj, ampak se že veselim.
Sva se pa zadnjič z bambi pogovarjale, da bi tudi me lahko enkrat podturile otroke svojim moškim in se malo ven spakirale...kaj pravite?

Jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se fajn mej danes in uživaj!!! user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.11.2011 17:34:58   
karmen7

ga komaj gledam. 

user posted image user posted image user posted image kar za obe

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
4.11.2011 17:38:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Arwenko: user posted image
Podpis!user posted image user posted image user posted image

še en user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.11.2011 17:40:20   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Na da še jaz povem kaj je pa meni mož vštimal. Včeraj mu rečem, da mi naj gre prosim po jajčko v avto, da je ne pozabim, ker jo danes rabim. In on meni da mi jo bo zjutraj prinesel, da sigurno ne bo pozabil, mi sveto priseže ko ga še vsaj dvakrat spomnim na jajčko. In kje je zdaj jajčka? V avtu je ostala, avto pa na Teznu!!!! Včasih več res ne vem ali se norca dela iz mene al kaj hudiča user posted image

Tak da mene tudi ne bo na kavo, ker lahko pridem samo peš, to pa na Pobrežje ne grem. Je pa Jure danes star celihhhh pet mesecev, no točno ob 10.34 bo star tolko. user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Pa zate en velikuser posted image

podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.11.2011 17:41:06   
botrca

unterschrift je nemško za podpis user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.11.2011 17:42:56   
botrca

Jaz tudi ne bom prišla,so mi že zaj živce požrli,kaj šele bo,pa je komaj jutro.user posted image user posted image user posted image Naslednji teden pa ziher,če bo dopoldan kava!

user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.11.2011 17:43:54   
botrca

glede nato, da se bo vsem mudilo, se dajmo raje drugi teden na kavi dobit. kaj pravite?

če mi bo lokacija pasala in ura...dop. pa v vsakem primeru user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
4.11.2011 17:45:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene je tud moj včeraj nekaj razp.....zgleda je kaj v zrakuuser posted image

pa še zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.11.2011 17:46:54   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni tud niso všeč..oziroma ne bi kupla tam...je pa fajn vseeno, da je kaj takega v MBuser posted image

se strinjam user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
4.11.2011 17:47:46   
botrca

današnja noč je bila spet katastrofalna, spali nismo skoraj nič. T je celo noč jamral. Potem ga je moj nekak na rokah uspaval, ker nisem več vedla kaj naj naredim. Zdaj mi je pa cel zajtrk ven zbruhal, tak da smo še meli pucanje. A je možno, da ga tak zobki matrajo? Siten je sicer že cel teden in cel teden slabo spimo. Vročine nima. Sem mu pa včeraj zvečer dala 2x pol svečke proti bolečinam, pa glih tak ni spal user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
4.11.2011 17:48:23   
botrca

jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.11.2011 17:49:36   
botrca

ga komaj gledam. 

pa še zate user posted image user posted image user posted image in bambixxx user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.11.2011 17:53:28 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.11.2011 17:52:25   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

uživaj danes user posted image user posted image user posted image

se strinjam...če bom imela varstvo ni problema

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.