|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
4.11.2011 8:57:16   
bambixxx
glede nato, da se bo vsem mudilo, se dajmo raje drugi teden na kavi dobit. kaj pravite?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.11.2011 8:57:40   
matcar
Jaz tudi ne bom prišla,so mi že zaj živce požrli,kaj šele bo,pa je komaj jutro.user posted image user posted image user posted image Naslednji teden pa ziher,če bo dopoldan kava!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.11.2011 8:58:10   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Unteršrift user posted image , ampak po pameti.

kaj to pomeniuser posted image

unterschrift je nemško za podpis user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.11.2011 8:58:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

glede nato, da se bo vsem mudilo, se dajmo raje drugi teden na kavi dobit. kaj pravite?
Jaz sem takoj za to!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.11.2011 8:58:37   
karmen7

Karmen škoda za kavo user posted image , mož bo danes brez kosila za kazen user posted image .

Pa vse najboljše Juretu za 5. mini rd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V rit ga bom brcnila pošteno ko pride domov user posted image Pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.11.2011 8:58:46   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz tudi ne bom prišla,so mi že zaj živce požrli,kaj šele bo,pa je komaj jutro.user posted image user posted image user posted image Naslednji teden pa ziher,če bo dopoldan kava!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.11.2011 8:59:11   
karmen7

Jaz sem takoj za to!

Podpis user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.11.2011 8:59:46   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Na da še jaz povem kaj je pa meni mož vštimal. Včeraj mu rečem, da mi naj gre prosim po jajčko v avto, da je ne pozabim, ker jo danes rabim. In on meni da mi jo bo zjutraj prinesel, da sigurno ne bo pozabil, mi sveto priseže ko ga še vsaj dvakrat spomnim na jajčko. In kje je zdaj jajčka? V avtu je ostala, avto pa na Teznu!!!! Včasih več res ne vem ali se norca dela iz mene al kaj hudiča user posted image

Tak da mene tudi ne bo na kavo, ker lahko pridem samo peš, to pa na Pobrežje ne grem. Je pa Jure danes star celihhhh pet mesecev, no točno ob 10.34 bo star tolko. user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Pa zate en velikuser posted image

Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.11.2011 9:00:28   
karmen7

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.11.2011 9:04:51   
ly117
Bambi hvala za sms.

Jure vse naj,naj za tini mini rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Matcar user posted image user posted image user posted image .

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.11.2011 9:07:53   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Bambi hvala za sms.

Jure vse naj,naj za tini mini rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Matcar user posted image user posted image user posted image .

Hvala user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
4.11.2011 9:12:01   
ly117
Moja mami pa ima drugi teden RD. In sicer 60 let. Pa ne vem kaj bi ji podarila. user posted image Nekih velikih hobijev nima, razen balinanja in svoje baline ima. Rada sicer bere, sam to ji že med letom kako knjigo podarim pa dosti jih tudi dobi. Nakita ne nosi, razen par prstanov. Sicer imam nekaj v mislih sam bi se morala za ceno pozanimat pa mislim da si tega zdaj ne morema privoščit. Ima še kera kako idejo?
Sicer sama pravi naj si ne delamo stroškov in skrbi, sam to je moja mami in ena od najpomemnejših ljudi v mojem življenju.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.11.2011 9:16:09   
Arwenko

Moja mami pa ima drugi teden RD. In sicer 60 let. Pa ne vem kaj bi ji podarila. user posted image Nekih velikih hobijev nima, razen balinanja in svoje baline ima. Rada sicer bere, sam to ji že med letom kako knjigo podarim pa dosti jih tudi dobi. Nakita ne nosi, razen par prstanov. Sicer imam nekaj v mislih sam bi se morala za ceno pozanimat pa mislim da si tega zdaj ne morema privoščit. Ima še kera kako idejo?
Sicer sama pravi naj si ne delamo stroškov in skrbi, sam to je moja mami in ena od najpomemnejših ljudi v mojem življenju.

Jaz sem moji mami za 50. let letos podarila odtise nogic in rokic od tamale naše...mogoče lahko z L. kaj takega naredita. Drugače pa je meni lepo darilo kakšna foto knjiga, pa ne stane veliko. Ali pa recimo kakšno družinsko drevo s fotografijami, pa daš lepo okvirit.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.11.2011 9:24:37   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem moji mami za 50. let letos podarila odtise nogic in rokic od tamale naše...mogoče lahko z L. kaj takega naredita. Drugače pa je meni lepo darilo kakšna foto knjiga, pa ne stane veliko. Ali pa recimo kakšno družinsko drevo s fotografijami, pa daš lepo okvirit.

Hvala za ideje.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.11.2011 9:52:00   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
4.11.2011 9:52:47   
arabela*
Arvenkouser posted image

mene je tud moj včeraj nekaj razp.....zgleda je kaj v zrakuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
4.11.2011 9:53:44   
arabela*
Sem sama, M v vrtcu, A spet šla k babici, ker ji frendica iz Ptuja pride in grejo v kino, pa iglale se bojouser posted image

Kuhala bom testenine, pa solato, popoldne pa grem v šolouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.11.2011 9:55:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

aja, odprta je že...nisem vedla...sam meni niso všeč te trgovine...kake cunje pa maš?

meni tud niso všeč..oziroma ne bi kupla tam...je pa fajn vseeno, da je kaj takega v MBuser posted image

vse možno imamuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.11.2011 10:27:29   
bambixxx
današnja noč je bila spet katastrofalna, spali nismo skoraj nič. T je celo noč jamral. Potem ga je moj nekak na rokah uspaval, ker nisem več vedla kaj naj naredim. Zdaj mi je pa cel zajtrk ven zbruhal, tak da smo še meli pucanje. A je možno, da ga tak zobki matrajo? Siten je sicer že cel teden in cel teden slabo spimo. Vročine nima. Sem mu pa včeraj zvečer dala 2x pol svečke proti bolečinam, pa glih tak ni spal user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.11.2011 10:43:21   
ly117
Pa jih imam. Kjuče od novega stanovanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
4.11.2011 10:57:37   
Arwenko

današnja noč je bila spet katastrofalna, spali nismo skoraj nič. T je celo noč jamral. Potem ga je moj nekak na rokah uspaval, ker nisem več vedla kaj naj naredim. Zdaj mi je pa cel zajtrk ven zbruhal, tak da smo še meli pucanje. A je možno, da ga tak zobki matrajo? Siten je sicer že cel teden in cel teden slabo spimo. Vročine nima. Sem mu pa včeraj zvečer dala 2x pol svečke proti bolečinam, pa glih tak ni spal user posted image

Dvomim da bi bili zobki tak in tako dolgo. A bi bilo možno, da je tvoj imel vseeno virozo in je tamali kaj pobral?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.11.2011 11:19:48   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dvomim da bi bili zobki tak in tako dolgo. A bi bilo možno, da je tvoj imel vseeno virozo in je tamali kaj pobral?

možno je vse, ampak moj je imel samo drisko in ni bruhal. mali pa nima driske... še... pa glede na to, da sem malega večinoma jaz imela, bi prej jaz kaj fasala. nimam pojma user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.11.2011 11:20:32   
bambixxx

Pa jih imam. Kjuče od novega stanovanja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.11.2011 11:43:40   
ly117
Jaz pa moram it počasi. Sem zmenjena z vzgojiteljico za pogovorno uro. Pol pa k mami na kosilo in v službo.

Pa,pa.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 4.11.2011 11:44:05 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.11.2011 12:27:10   
bambixxx
T je končno zaspal. Čisto sem že na koncu z živci...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.