Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:14:46
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, dežuram poleg malega, da se še ati malo naspi. še zakuhal je ful poleg vsega. Bošček mali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:17:21
|
|
|
|
ly117
|
Bambi pošiljam nov roj . Pa mogoče bi bilo res dobro ga peljat k P.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:24:11
|
|
|
|
bambixxx
|
zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:27:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,ja,tak no,za silo.Psihično sem ful utrujena!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:28:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi pošiljam nov roj . Pa mogoče bi bilo res dobro ga peljat k P. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:33:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. Banana je super, kake bobipalčke še, aja, pa meni so rekli, da bi naj se pilo bolj po požirkih, ne dosti na1x, da je boljše za trebušček. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:37:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi pošiljam nov roj . Pa mogoče bi bilo res dobro ga peljat k P. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:45:37
|
|
|
|
majakla
|
jutro, mi2 z Nikom spala do 8ih, ful pasalo, pa je šel še prej spat kot sicer. Zunaj pa sonček, ne. Samo izgleda, da piha ali? Aja, ono v Nikovih ustih je že ful boljše, jeee. Tak da bomo jutri lahko šli k babici (tašči) na rd. Kaj mislite, da je (če je bila slinavka) še kužen? Ej Arwenko kaj še spiš? kak je blo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:45:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. Banana je super, kake bobipalčke še, aja, pa meni so rekli, da bi naj se pilo bolj po požirkih, ne dosti na1x, da je boljše za trebušček. Držim pesti jaz sem tak srečna, da vsaj pije, da mu ne morem stran vzet. saj naredi ca. 5-6 požirkov, pa mu vzamem, pa potem spet. on bi pa tak celo flašo zeksal. včeraj je celo kekse jedel s čokolado.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:48:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. Banana je super, kake bobipalčke še, aja, pa meni so rekli, da bi naj se pilo bolj po požirkih, ne dosti na1x, da je boljše za trebušček. Držim pesti jaz sem tak srečna, da vsaj pije, da mu ne morem stran vzet. saj naredi ca. 5-6 požirkov, pa mu vzamem, pa potem spet. on bi pa tak celo flašo zeksal. včeraj je celo kekse jedel s čokolado. Ja, valda. O super. Po banani še vse ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:55:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. banana ni dobra če bruha..raje bobi palčke, prepečenec, kaki iso spor..pa pit, pit, pit
< Sporočilo je popravil botrca -- 5.11.2011 8:56:47 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:55:53
|
|
|
|
majakla
|
Karmen: uživajte v mestu in na vikendu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:57:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Karmen: uživajte v mestu in na vikendu podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:57:28
|
|
|
|
katy83
|
Mi tudi pri kavici, bi verjetno še spali, če ne bi T tak fejst lulal, da je plenica premočla. Glede moje diplome - v ponedeljek jo moram natisnit in gre do mentorja, pa da vidimo kaj bo on rekel. Majakla, veš kaj sem danes sanjala ...da sva se s T tam po Brezju vozila in vidiva tebe in Nika in tvoja 2 nečaka kak košarko igrate in pridem to tebe, pa mi rečeš, da se ne moreva pridružit, ker T še ne zna košarke igrat. Bambi, za T. Super, da ti pije, to je važno. Probaj mu kake bobipalčke ali pa smokije podturit. naš T je imel full rad tiste gridinije, ko je bil taki. Pa dobro ga opazuj, da ne bi zdehidriral. Jure, vse naj naj za 5 mesecev marta, tudi vam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 8:58:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. banana ni dobra če bruha..raje bobi palčke, prepečenec, kaki iso spor..pa pit, pit, pit točno, ja, to še
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:01:23
|
|
|
|
botrca
|
Aja, pa dobro jutro. Kava, mali je že jedel, ati še spi. Je pa začel že ob 6.40 rogovilit po stanovanju, šel k atiju v dnevno spat (kao) pol je prišel čez eno uro nazaj k meni v spalnico, valjda da ni blo več spanja . Zdaj pa gleda naprej risanke na pop tv. Pol greva na sprehod, danes bo baje do 19°C . Za kosilo bo pa špinača, pire, meso.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:04:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Tak da bomo jutri lahko šli k babici (tašči) na rd. Kaj mislite, da je (če je bila slinavka) še kužen? en odgovor na med.over.net: Otrok je običajno kužen kakšen dan ali dva pred izbruhom bolezni, kar pa ne vemo. Zato pa se bolezni tako uspešno širijo, ker je otrok navidezno zdrav, zboli šele čez 2 dni, v tem času pa je razširil povzročitelje na druge. Na obisk pojdite brez potencialno bolnega otroka, pa bo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:04:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj je pojedel pol banane in bom počakala, če mu bo v želodcu ostalo. Druga kot linex in svečke mu tak ne bojo dali, to pa že vse dobiva. HB vsaj pije dovolj. banana ni dobra če bruha..raje bobi palčke, prepečenec, kaki iso spor..pa pit, pit, pit Kak ne, meni so jo vsi priporočali, pa tud jaz, ko sem bolna, jo rada pojem, paše, sploh taka zdručkana.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:13:31
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:14:39
|
|
|
|
majakla
|
Katy: vsaj ti sanjaš o meni Pa veš, da bi lahko košarko špilali, saj Nik to ful obvlada (žogo pobiraj) hihihi. Hvala za odg. Botrca.
< Sporočilo je popravil majakla -- 5.11.2011 9:17:35 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:14:55
|
|
|
|
arabela*
|
kavica...spali super, maličke sta se zbudile ob 8.00, jaz pa sem spala do devete ideje...kaj skuhat za kosilo za dva dni...kaj bolj mesnega in dobrega
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:15:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak ne, meni so jo vsi priporočali, pa tud jaz, ko sem bolna, jo rada pojem, paše, sploh taka zdručkana. ker je pretežka za želodec
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:16:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Glede moje diplome - v ponedeljek jo moram natisnit in gre do mentorja, pa da vidimo kaj bo on rekel. mi se že tud dogovarjamo, bo počasi treba začet.... bomo trije skupaj pisali, samo temo š e bo treba izbrat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:16:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak ne, meni so jo vsi priporočali, pa tud jaz, ko sem bolna, jo rada pojem, paše, sploh taka zdručkana. ker je pretežka za želodec pa črna čokolada pomaga
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 5.11.2011 9:18:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, veš kaj sem danes sanjala ...da sva se s T tam po Brezju vozila in vidiva tebe in Nika in tvoja 2 nečaka kak košarko igrate in pridem to tebe, pa mi rečeš, da se ne moreva pridružit, ker T še ne zna košarke igrat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.