Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 7:41:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca to je pa čudno zate zakaj? če te pa vedno zebe
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 7:41:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya to je pravi foter od mojega...Je pa sam, ker se je pred letom dni ločil (od žene, ne od tašče) kaj hecno, napisano, ja če pa je res...tašča ima drugega moža kot mehiška nadaljevanka
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 7:44:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj si normalna... ...sovražim temo ...ja vprašaj me en dan, ko bom po trdi temi šla s predavanj buuuuu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 7:45:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol pa imela zmenek z likalnikom po dolgem času. To srečanje je trajalo dobre 3 ure. jaz sploh ne bi prišla na tak zmenek
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 7:46:33
|
|
|
|
botrca
|
Pijem kavo, pospravila sem perilo, posodo, zdaj pa dvignem moja moška iz postelje...naredim zajtrk pa pičimo na teren...lep dan punce.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 8:13:00
|
|
|
|
ly117
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 8:14:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol pa imela zmenek z likalnikom po dolgem času. To srečanje je trajalo dobre 3 ure. jaz sploh ne bi prišla na tak zmenek Je.. ga če me pa privlači in brez njega ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 8:15:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj si normalna... ...sovražim temo ...ja vprašaj me en dan, ko bom po trdi temi šla s predavanj buuuuu
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 8:18:19
|
|
|
|
ly117
|
Drugač pa spali ok. Me je L zbudil pred pol ure z še bi ( čaja ). Zdaj pa gleda Oto-ja, jaz pa tu visim seveda z .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 9:41:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 9:43:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol pa imela zmenek z likalnikom po dolgem času. To srečanje je trajalo dobre 3 ure. jaz sploh ne bi prišla na tak zmenek Je.. ga če me pa privlači in brez njega ne morem. mene tudi že žica cel teden.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 9:54:46
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro Auf že ob petih zjutraj ker gospodič ni in ni hotel zaspat nazaj. Hjuuuu prokleta ura! Drugače pa koooončno sonček, tak da gremo na kosilo k mojim, potem pa na eno dolgo šetnjo. Samo kam še ne vemo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 9:55:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol pa imela zmenek z likalnikom po dolgem času. To srečanje je trajalo dobre 3 ure. jaz sploh ne bi prišla na tak zmenek Je.. ga če me pa privlači in brez njega ne morem. mene tudi že žica cel teden. Če bo kateri ratalo lahko pride še k meni, nimam dosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 10:01:58
|
|
|
|
majakla
|
Dan, sonček je, upam da bo tudi popoldan. Kaj boste delale danes, iščem ideje. Aja, oni vaši zmenki pa to, no, to ni za mene, kaj bolj fajnega bi. Z Nikom se igrava, prah brisala in sesala sva že, o Nodiju ne bi, trenutno imava pop, so neke risanke. Včeraj smo bli v Slov. Konjicah za dobro urco, blo fajn, sem srečala Sami in jo pol 'zgubla'. Moramo pa it 1x, ko bo topleje, ker je Nik še danes celi navdušen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 10:27:15
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan. Jaz sem slabo spala. Včeraj sem imela napad depre zvečer in se bila kr neki nervozna. Sem pa zdaj zjutraj malo potegnila, pa je ok. Tamala spi dopoldansko spanje, pol pa gremo v Konjice v tale mini zoo land.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 10:38:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj smo bli v Slov. Konjicah za dobro urco, blo fajn, sem srečala Sami in jo pol 'zgubla'. Nea se zdaj lepo delaj...tam pri kozah si me pustila Drugače pa je blo fajn ,ja...moja dva sta bla tudi čisto nora-jih sploh nismo stran od koz spravili...uf,pa kavo majo fuuul dobro (tu si je pa mati pol duška dala ) Bomo še definitivno ponovili kdaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 10:41:23
|
|
|
|
sami0804
|
Aja...pa lep sončen dober dan želim vsem nam,ki nam je prevozno sredstvo ono leteče-pa lep praznik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 10:57:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj smo bli v Slov. Konjicah za dobro urco, blo fajn, sem srečala Sami in jo pol ''zgubla''. Nea se zdaj lepo delaj...tam pri kozah si me pustila Drugače pa je blo fajn ,ja...moja dva sta bla tudi čisto nora-jih sploh nismo stran od koz spravili...uf,pa kavo majo fuuul dobro (tu si je pa mati pol duška dala ) Bomo še definitivno ponovili kdaj Pismo, moja sestra pa kave ne pije, pa zebe jo, pa njena 2, uf, je bil Nik super priden poleg njiju, te vete, ma kaka kava - ej ziher še grem, vsaj na kavo, če me Sami ni ki nap... . Grem Nikca spat dat ... kaj pa pol? Hmmm?
< Sporočilo je popravil majakla -- 31.10.2011 11:11:03 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 11:28:17
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem Nikca spat dat ... kaj pa pol? Hmmm? Kekse si že naredila? Jaz delam pa brownije ravnokar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 12:24:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem Nikca spat dat ... kaj pa pol? Hmmm? Kekse si že naredila? Jaz delam pa brownije ravnokar Ne še - bojo pa ta teden. Grem zdaj ene "zdrave" delat, pa da vidimo. Browniji mmm...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 12:31:20
|
|
|
|
bambixxx
|
punce ste za kako kavo ta teden, v četrtek ali petek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 13:14:19
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Mi smo pa danes šli svečke prižgat na grobove da se jutri ne bomo gužvali. Sta še bila moja2 zraven in ko smo ju peljala domov je L hotel ostati tam. Tak da zdaj samevama, sama. Najedla sma se že tudi. Zdaj bo pa na vrsti popoldanski počitek.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 13:15:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pol pa imela zmenek z likalnikom po dolgem času. To srečanje je trajalo dobre 3 ure. jaz sploh ne bi prišla na tak zmenek Je.. ga če me pa privlači in brez njega ne morem. mene tudi že žica cel teden. Če bo kateri ratalo lahko pride še k meni, nimam dosti Če mi dostaviš bi še šlo, drugač bolj težko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 13:16:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce ste za kako kavo ta teden, v četrtek ali petek? Definitivno. Sem ta teden spet popoldan. Pa upam da se pol vrnem v svojo smeno nazaj. Tak da bo čas za kavo.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 13:18:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko pol pa gremo v Konjice v tale mini zoo land. To mormo mi tudi 1x it.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.