|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
30.10.2011 9:05:41   
majakla
Botrca: mi v roku ene ure letimo mimo. Ti dostavim LinoMedvedke?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.10.2011 9:22:12   
bambixxx
jutro user posted image ,

mi smo se zbudili, ne eno, ampak DVE uri prezgodaj user posted image . Pa smo se še malo premetavali po postli in potem vstali ob "normalnem" času.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.10.2011 9:30:26   
matcar
Malo se vam javljam,ker moram nekak zapolnit čas,misli pa malo drugam usmerit,čeprav je to bolj težko.Hvala vsem za tople besedeuser posted image user posted image user posted image ,mi ful dosti pomeni to,res.user posted image
Zdaj pa grem,da vas ne bom morila!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.10.2011 9:32:32   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Malo se vam javljam,ker moram nekak zapolnit čas,misli pa malo drugam usmerit,čeprav je to bolj težko.Hvala vsem za tople besedeuser posted image user posted image user posted image ,mi ful dosti pomeni to,res.user posted image

Saj ne moriš...ti kr povej kaj te muči. Če ti pa ni tu gor pa lahko kadarkoli pokličeš user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 954
30.10.2011 9:34:58   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Saj ne moriš...ti kr povej kaj te muči. Če ti pa ni tu gor pa lahko kadarkoli pokličeš user posted image

Podpis user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.10.2011 9:35:42   
Arwenko
Drugače pa jutro. Naša tamala je vstala malo čez 7h, tako da ni bilo panike. Sem pa se z mojim skregala že navsezgodaj. Misim čist za brezveze jo pusti jokat zjutraj v postli ne, namesto da bi si jo vzel, pa šel v kuhinjo z njo, si jo dal tam na tla, pa ji v miru naredil za jest, ne, jo pusti v postli, da se dere da bo brez glasa ostala in da valda vrže celo bajto gor (mene pač user posted image ). Mislim to je skoraj edino kar on poskrbi, da jo zjutraj nahrani, ker je pač bolj jutranji in to, jaz pa zaspanec, pa še tu ne morem met mira očitno user posted image . Pol pa tak mam cel dan tamalo jaz. Eh, malo sem se spihala v glavnem no...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.10.2011 9:51:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Podpis user posted image

Hvala!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 957
30.10.2011 9:55:59   
matcar

Drugače pa jutro. Naša tamala je vstala malo čez 7h, tako da ni bilo panike. Sem pa se z mojim skregala že navsezgodaj. Misim čist za brezveze jo pusti jokat zjutraj v postli ne, namesto da bi si jo vzel, pa šel v kuhinjo z njo, si jo dal tam na tla, pa ji v miru naredil za jest, ne, jo pusti v postli, da se dere da bo brez glasa ostala in da valda vrže celo bajto gor (mene pač user posted image ). Mislim to je skoraj edino kar on poskrbi, da jo zjutraj nahrani, ker je pač bolj jutranji in to, jaz pa zaspanec, pa še tu ne morem met mira očitno user posted image . Pol pa tak mam cel dan tamalo jaz. Eh, malo sem se spihala v glavnem no...

Ti se kr spihaj.Moj mene tudi ob živce spravla,sploh zdaj,ko točno ve,kaka je zadeva.Včeraj je bil ravno en tak podoben primer,sicer ne zjutraj,ampak popoldan.Zdaj itak vsi hodijo k nam,tak da sem večino časa doli pri mami,ker je ful adijo z njo.Malega sem imela tudi doli,pa je bil čas,da gre jest,Lea ga nese gor k mojemu,da ga nahrani,pa frajer vpraša,zakaj ga zaj mora on met,pa nafojtrat? Ja,halo,zakaj le ne???Brezveze v glavnem,pa zjutraj je tudi bla ena taka finta,ko bi mu pamet lahko kazala malo več,kot mu sicer.Malega mu dam,on je še seveda spal,kak te ne,ne,pa mu pravim,da se naj zbudi že enkrat pa malega prevzame.Pa se začne dret na mene,zakaj te,da boš lahko ti igerce igrala,ne? Ja,itak,da.Ker je to bolj važno za njega zgleda,kot pa urejanje pogreba! Hepan stari! Jojčisto nič mi ni v pomoč.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 958
30.10.2011 10:10:41   
arabela*
morning oz že danuser posted image

Fajn spali..no če se temu reče spanje, par ur...

Potem moj vstal, mi skuhal kavico..me zbudill..

se nazajtrkovali, spila kuffe...

zdaj pa jaz malo lenarim, moj dela pridno še to kaj je treba porihtat pri akvariju...

maličke se igrata, potem pa tak pride tast k nam na kosilo..

popoldne pa nič posebnega, ,morda kak sprehodek ali pa preprosto uživanje doma....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 959
30.10.2011 10:11:36   
arabela*

Če ti pa ni tu gor pa lahko kadarkoli pokličeš user posted image

podpis...smo ti na voljo, v takih trenutkih še posebejuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 960
30.10.2011 10:12:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Z Janom sva danes tudi sama, moj dela celi dan...pol pa je 2 dni fraj...ker pol dela spet 5 dni vsak dan, ker gre en na dopust, potem pa še en user posted image , pa je mogoče kak dan fraj pa spet 5-6 dni dela.

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 961
30.10.2011 10:13:33   
arabela*

Pa teto iz Krvavca sem dobila user posted image user posted image user posted image .

meni se že tri dni rola...danes gre na boljšeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 962
30.10.2011 11:18:05   
ly117

Podpis user posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 963
30.10.2011 11:19:07   
ly117

Če ma kera jih kaj odveč se priporočam, ker L ne poje tolko čokolina.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 964
30.10.2011 11:46:52   
ly117
Jaz sem se po dolgem času spravla šivat, pa mi šivalni stroj crkuje. user posted image
Upam samo da bom še lahko mojemu trenerko do konca poštepala.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 965
30.10.2011 12:32:53   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Če ti pa ni tu gor pa lahko kadarkoli pokličeš user posted image

podpis...smo ti na voljo, v takih trenutkih še posebejuser posted image user posted image

podpis user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 966
30.10.2011 12:34:08   
botrca
Majakla najlepša hvala za medvedke...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naslednjič pa kava. user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 967
30.10.2011 12:35:27   
botrca

Pa teto iz Krvavca sem dobila user posted image user posted image user posted image .

meni se že tri dni rola...danes gre na boljšeuser posted image

ma saj nisem taprava..glava me je včeraj tak bolela, da videt nisem prav mogla...sem vzela tableto in je bilo bolje. Ni pa še čist ok. Pa križ me ubija od bolečin. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
30.10.2011 12:39:06   
botrca

Z Janom sva danes tudi sama, moj dela celi dan...pol pa je 2 dni fraj...ker pol dela spet 5 dni vsak dan, ker gre en na dopust, potem pa še en user posted image , pa je mogoče kak dan fraj pa spet 5-6 dni dela.

user posted image user posted image

hvala...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 969
30.10.2011 12:40:03   
botrca

potem pa tak pride tast k nam na kosilo..

kaj pa taščauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
30.10.2011 12:49:42   
botrca
Matcar in arwenko...user posted image user posted image user posted image ...za moške pa nimam komentarja user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 971
30.10.2011 13:16:43   
karmen7

Ti se kr spihaj.Moj mene tudi ob živce spravla,sploh zdaj,ko točno ve,kaka je zadeva.Včeraj je bil ravno en tak podoben primer,sicer ne zjutraj,ampak popoldan.Zdaj itak vsi hodijo k nam,tak da sem večino časa doli pri mami,ker je ful adijo z njo.Malega sem imela tudi doli,pa je bil čas,da gre jest,Lea ga nese gor k mojemu,da ga nahrani,pa frajer vpraša,zakaj ga zaj mora on met,pa nafojtrat? Ja,halo,zakaj le ne???Brezveze v glavnem,pa zjutraj je tudi bla ena taka finta,ko bi mu pamet lahko kazala malo več,kot mu sicer.Malega mu dam,on je še seveda spal,kak te ne,ne,pa mu pravim,da se naj zbudi že enkrat pa malega prevzame.Pa se začne dret na mene,zakaj te,da boš lahko ti igerce igrala,ne? Ja,itak,da.Ker je to bolj važno za njega zgleda,kot pa urejanje pogreba! Hepan stari! Jojčisto nič mi ni v pomoč.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za obe

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 972
30.10.2011 13:17:28   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis user posted image

Podpis user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 973
30.10.2011 13:35:16   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Podpis user posted image

Podpis user posted image

pa še moj podpis user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 974
30.10.2011 13:46:44   
bambixxx

ste bili z metlo? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.