matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Drugače pa jutro. Naša tamala je vstala malo čez 7h, tako da ni bilo panike. Sem pa se z mojim skregala že navsezgodaj. Misim čist za brezveze jo pusti jokat zjutraj v postli ne, namesto da bi si jo vzel, pa šel v kuhinjo z njo, si jo dal tam na tla, pa ji v miru naredil za jest, ne, jo pusti v postli, da se dere da bo brez glasa ostala in da valda vrže celo bajto gor (mene pač ). Mislim to je skoraj edino kar on poskrbi, da jo zjutraj nahrani, ker je pač bolj jutranji in to, jaz pa zaspanec, pa še tu ne morem met mira očitno . Pol pa tak mam cel dan tamalo jaz. Eh, malo sem se spihala v glavnem no... Ti se kr spihaj.Moj mene tudi ob živce spravla,sploh zdaj,ko točno ve,kaka je zadeva.Včeraj je bil ravno en tak podoben primer,sicer ne zjutraj,ampak popoldan.Zdaj itak vsi hodijo k nam,tak da sem večino časa doli pri mami,ker je ful adijo z njo.Malega sem imela tudi doli,pa je bil čas,da gre jest,Lea ga nese gor k mojemu,da ga nahrani,pa frajer vpraša,zakaj ga zaj mora on met,pa nafojtrat? Ja,halo,zakaj le ne???Brezveze v glavnem,pa zjutraj je tudi bla ena taka finta,ko bi mu pamet lahko kazala malo več,kot mu sicer.Malega mu dam,on je še seveda spal,kak te ne,ne,pa mu pravim,da se naj zbudi že enkrat pa malega prevzame.Pa se začne dret na mene,zakaj te,da boš lahko ti igerce igrala,ne? Ja,itak,da.Ker je to bolj važno za njega zgleda,kot pa urejanje pogreba! Hepan stari! Jojčisto nič mi ni v pomoč.