Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 13:27:49
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa konstantno meče ven iz RR-ja,zato nisem potem več nič napisalal.Sem pa tudi ful adijo,sem se zgleda od mame nalezla in komaj diham,v pljučih boli,kiham,kašljam,nahod.Skratka,katastrofa,me je še to pojahalo zaj,ko glih ni treba tega!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 14:13:01
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 14:31:57
|
|
|
|
bambixxx
|
...
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 1.11.2011 14:32:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 14:54:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 15:15:36
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar Podpis. Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 15:16:53
|
|
|
|
karmen7
|
Katy vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 15:31:42
|
|
|
|
ly117
|
Pika.slika se boš opogumila in kaj rekla al boš še napej samo brala.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 16:47:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pika.slika se boš opogumila in kaj rekla al boš še napej samo brala. nič ne bo rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 17:00:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx matcar podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 17:03:49
|
|
|
|
botrca
|
Malo sem pospravljala, delala red v dnevni da je malo več prostora...igrače, ki Jan ne rabi pospravila...sesala, prala perilo posodo, za kosilo je bila juha in makaronflajš in solata. Zdaj pa dobimo obiske...grem kuhat kavico.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 17:32:11
|
|
|
|
majakla
|
Oj, so rekli sonček, mhm... ful se niso zmotli. Dobro, da smo šli včeraj pop. in danes dop. prižgat svečke. Pa še Nik ni vredu, tisti AU AU zjutraj ni bil za grlo, ampak ima sp. ustnico malo otečeno, malo razpokano, morda herpes, tak da še pije komaj. Eno vprašanje: kako izgleda slinavka? No, upam, da ni - samo kaj te veš kaj je spet iz vrtca prinesel. Grem zdaj malo poramat, moja2 gledata Šreka. Pol pa tak počasi spat, gre moj ob polnoči na šiht.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 18:08:20
|
|
|
|
bambixxx
|
joj še za Nika, upam, da ni to kar misliš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 18:11:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj še za Nika, upam, da ni to kar misliš Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 18:13:27
|
|
|
|
ly117
|
So še keri dnevi dolgi, zdaj ko smo uro premaknili. Sem danes že tolko nardila ko prej v dveh dneh skupaj. Če ne druga je vsaj nekaj koristi od tega.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:32:06
|
|
|
|
karmen7
|
Uja mater je danes sonce sijalo, ma kaj sijalo, žgalo je tu pri nas. Malo pa so se zmotli tile vremenarji Nič nismo bli veni, mali je nekam čuden, zdaj spi, sem mu merla vročino in namerla 37.5C. Grem pa zdaj gledat če imamo kaj pametnega v hladilniku. Nekaj mi želodec trka in sprašuje, če bom kaj dol poslala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:41:42
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Najprej Matcar: oprosti, ampak saj veš, sem zmedena ko kura, pa oke moram tudi nonstop na Niku imet. Moja2 spita, jaz pa šibam po mleko, to pa zato, ker sem vedno pametna glede tega, da so trgovine odprte med prazniki in kak ludi takrat ful kupujejo ... - zaj pa mam. Še dobro, da imamo Korenček Drugače pa pikepoke vsem bolančkom, majhnim in velikim. Jaz pa utrujena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:42:45
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, mali porihtan za spanje. zdaj pa moram velikega vrečt iz postle, da dam malega spat. veliki je namreč zbolel in je že cel dan v postelji, pa itak mora nekaj pojest in tableto vzet. če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:49:29
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Pri nas sta tudi že 2/3 familije v pižami. Pa L je že tudi bogi, ni danes popoldan nič spal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:50:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če so moški bolani, je hujše, kot če imaš 3 otroke bolane, po mojem. Itak.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 19:59:32
|
|
|
|
katy83
|
Punce, hvala vsem za čestitke. Jutri pa kaj več napišem...zdaj nimam časa. Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:08:38
|
|
|
|
majakla
|
pozdravljene Dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:14:48
|
|
|
|
ly117
|
A veste zakaj se vrata na Patriji tak težko zapirajo? Odgovor je čisto jasen.... Janša ima prste vmes.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 1.11.2011 20:15:17 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:20:40
|
|
|
|
ly117
|
Gneča na obvoznici. Ves promet stoji. Nekomu en tip potrka na okno. Ta odpre in vpraša: "Kaj se pa dogaja?" "Teroristi so ugrabili Pahorja, Cvikla,Kresalovo,Golobiča in Turka in hočejo 10 miljonov ali jih bodo pa polili z bencinom in zažgali, tako da zdaj zbiramo..." "Koliko pa dajejo ljudje?" "Pa, dajejo po liter, dva..."
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:37:34
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi počasi spat. Me že tak oči pečejo da komaj gledam. L je prej bil že čist bogi, zdaj ko je pa treba it spat pa je ko adrenalinska bomba. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 20:45:40
|
|
|
|
arabela*
|
čer Mi pa pozno domov prišli....cel dan na vikendu, pa ob pol dveh na mašo h grobu, pa še na en obisk tam...potem še malo domov in počasi proti mb Zdaj pa počasi rihtat za spanje
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.