Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 15:43:17
|
|
|
|
bambixxx
|
tak, stanovanje spucano, cunje oprane in obešene, kar je že bilo suho sem tudi pospravla, najedli smo se, posodo je še treba pomit . pa še nov filc sem nalepla na noge stolov in mize, ker so mi že rise delali po parketu. moja starša sta mi eno lepo izrezljano bučo prinesla za noč čarovnic . zdaj pa grema z malim en krog ven sončka lovit .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 15:57:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce ste za kako kavo ta teden, v četrtek ali petek? Definitivno. Sem ta teden spet popoldan. Pa upam da se pol vrnem v svojo smeno nazaj. Tak da bo čas za kavo. Jaaa, kooončno. Jaz bi že danes šla. Sedimo doma, pa se menimo kak bi nekam šli, pa ne vemo kam. Kak smo bougi, nej! ;o) ~ ~ Za malo smeha: Moji "keksi": No, pač imamo trakce:
< Sporočilo je popravil majakla -- 31.10.2011 16:09:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 16:50:32
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Mi smo malo prej prišli domov, smo šli na pokopališče. Od mojih iz Tezna pešaka na Pobrežje pa nazaj Danes še ni blo take gužve, jutri bo ludo tam. Študiram kam se dat jutri ko bo baje lep sonček spet. Rabim pametno idejo, pa da se ne rabim ravno na drugo stran Slo vozit. Drugače pa ja kava ja komot Peglanje me še čaka, mogoče malo bolj pol, mogoče bo še kak dan počakalo na ostale pisane stvari, ki jih bom jutri zjutraj prala. Verjetno bo kar druga opcija. Jaz bi tud eno pecivo jedla. Bemti sem postala lena, kako leto nazaj to sploh ni bil problem. Zdaj se mi pa ne ljubiiii. Bo kar čokolada ok za danes.
< Sporočilo je popravil karmen7 -- 31.10.2011 16:51:48 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 17:08:03
|
|
|
|
arabela*
|
dan.... mi pa dopoldne bili v EP... potem malo lenarili doma in malo sva še rihtala in v klet nosila kramo.. zdaj pa gremo na obisk počasi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 17:09:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Mi smo malo prej prišli domov, smo šli na pokopališče. Od mojih iz Tezna pešaka na Pobrežje pa nazaj Danes še ni blo take gužve, jutri bo ludo tam. mi pa jutri via proti Hrvaški...no tam do meje..kjer imamo vikend....gremo vsako leto k mojim in skupaj na grob
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 17:09:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Peglanje me še čaka, mogoče malo bolj pol, mogoče bo še kak dan počakalo na ostale pisane stvari, ki jih bom jutri zjutraj prala. Verjetno bo kar druga opcija. nimam skrbi, ker ne peglam
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 18:01:13
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bili na koroškem...šli na grobove, se videli z enim delom moje žlahte...imamo v planu piknik drugo leto... . Zdaj pa Jan gleda Shreka, pa moja sestra in svak prideta na activity.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 18:32:45
|
|
|
|
majakla
|
Smo se šli malo zluftat, pasalo. Bili na obeh pokopališčih. Nik nosil sveče ko vlki, pol pa jih ni hotel tam pustit. Zdaj pa je šel z babico in dedijem k eni teti na obiks, mami pa mora čez 5 minut po njega, da gre spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 18:33:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Peglanje me še čaka, mogoče malo bolj pol, mogoče bo še kak dan počakalo na ostale pisane stvari, ki jih bom jutri zjutraj prala. Verjetno bo kar druga opcija. nimam skrbi, ker ne peglam Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 18:47:37
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Ob pol4 dobila klic da se je L zbudil in bi želel mene. Grem po njega, I odložin na Balinu. Na poti domov se še mi2 tam ustavima. Seveda sta pa moja2 zraven. Se malo tam igramo, moji so eno odbalinali in ko bi bilo it treba domov, se je odločil da gre k mojima nazaj. Tak da sma spet sama.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 19:55:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Ob pol4 dobila klic da se je L zbudil in bi želel mene. Grem po njega, I odložin na Balinu. Na poti domov se še mi2 tam ustavima. Seveda sta pa moja2 zraven. Se malo tam igramo, moji so eno odbalinali in ko bi bilo it treba domov, se je odločil da gre k mojima nazaj. Tak da sma spet sama. Ja, ja, tak je to, če pa je pri babicah in dedekih taj fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 19:56:42
|
|
|
|
majakla
|
Čer moja2 v mali sobici, vse tiho, spita? Jaz pa grem malo g. pralnega pozdravit . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 20:01:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, ja, tak je to, če pa je pri babicah in dedekih taj fajn. Sploh če jih par dni ne vidi. Če mu paše pa naj bo tam.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 21:35:58
|
|
|
|
ly117
|
Če ni nobene pa grem malo še na kavč.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 31.10.2011 21:53:57
|
|
|
|
majakla
|
Jaz sem na kavču - spala, že 2. večer mi tak oke skup vleče . . . Perilo obesila, grem spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 4:49:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Danes sem pa sigurno prva ne Sem se zbudila malo pred 4h, ker sem bila žejna in seveda stopim po poti v pasje scanje sredi predsobe. To je bilo seveda treba sčistit, rezultat pa je, da sem se čisto zbudila ne. No, sicer je bilo ob 5h tako vstajanje planirano, tako da se mi res ni splačalo matrat s spanjem zdaj. Tako da lepo relaksiram pred tv in računalnikom. Pol pa šibamo v MB počasi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 7:24:10
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Uf, Arwenko, te pa sem mislila, da sem jaz boga, mi še zdaj veke dol vleče. Nika pa izgleda da grlo boli, ker hoče jest, pa ne more, pravi au. Nič, grem probat, če bo kaj drugega. Katy: vse naj, naj, lepo praznuj in veliko daril, saj veš, tak ko si splanirala ;o)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 8:20:00
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Zdaj ko L ni in bi lahko spala pa ne morem.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 8:50:43
|
|
|
|
ly117
|
Katy vse najboljše za tvoj rojstni dan.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 8:54:58
|
|
|
|
botrca
|
Jutro pijem kavo, mali zajtrkuje, posoda se pere, perilo se pere...moj gre na pokopališče s svojo mamo v Ščavnico...popoldan pa še ne vem kaj bomo. Danes je doma tak, da mogoče gremo kam mogoče pa ne.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 9:27:32
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 vse najboljše še tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 12:28:51
|
|
|
|
majakla
|
Dan Najprej Matcar: oprosti, ampak saj veš, sem zmedena ko kura, pa oke moram tudi nonstop na Niku imet. Moja2 spita, jaz pa šibam po mleko, to pa zato, ker sem vedno pametna glede tega, da so trgovine odprte med prazniki in kak ludi takrat ful kupujejo ... - zaj pa mam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 13:23:30
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 13:24:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dan Najprej Matcar: oprosti, ampak saj veš, sem zmedena ko kura, pa oke moram tudi nonstop na Niku imet. Ni panike.Vem,kak je to,ko so otroci.te pa je bilo lepo videt!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 1.11.2011 13:26:16
|
|
|
|
matcar
|
Vse najboljše,Katy!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.