Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.12.2011 22:39:47
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa doma, maličke pravkar..zaspale...,.moj računalnik spup dela....jaz pa....ma ni mi nič, še knjige nobene nimam, po tv-ju nič za mene..brezveze...
< Sporočilo je popravil arabela* -- 23.12.2011 22:40:18 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.12.2011 22:41:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni mogoče pa vseeno....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 23.12.2011 22:43:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 0:08:18
|
|
|
|
botrca
|
Punce, želim vam lep božič in vse dobro...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:14:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Moj na tržnici, jaz pri . rs4ro9čšćđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđ0đ 1+'+'+'+'+'+'+'+'đsuper¸q1236666666666888888888888888888888weettt 12ttttz78uuuuuuuuu99999999kppppppp+'ws34tz78h7v
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:47:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:49:20
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx tak, mali je odžural v sanje, kaj pa zdaj? tv party? k meni pridi, samo okno odprem, pa imaš party..banda, so glasni...skrajni cajt, da mi pridejo okna menjat eh, te bi ti mogla k meni prit. pri nas pa taka tišina, da me strah rata včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:51:30
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Čaka me pospravljanje stanovanja in obvezno pranje naglavnega okrasja Potem pa smreka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:56:20
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je. Hihi očitno je bla fajna zabava
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 8:56:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je. Dober je.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 9:02:46
|
|
|
|
ly117
|
Mi2 z L pa boma danes še okraske pobarvala in ko se posušijo pride na vrsto krašenje jelke. Jo bomo letos meli prvič od kar smo na svojem. Me pa čaka gora ( dobesedno ) perila za zlikat. Sem si kupla poceni likalnik na paro, dokler moj ne gre v popravilo. Sam si bom verjetno na 2 dni razdelila. Ker kar je tu mač, je tu mač.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 9:03:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni mogoče pa vseeno.... podpis
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 9:13:18
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni mogoče pa vseeno.... podpis Iz vaših ust v ona ušesa tam zgoraj! Al pa naj Božiček uresniči to željo...mi je vseeno kdo, samo da bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 9:30:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me pa čaka gora ( dobesedno ) perila za zlikat. te pa, če boš že v švungu, še k meni uleti, jaz mam malo, samo za ene pol urce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 10:22:04
|
|
|
|
katy83
|
No, naši letošnji prazniki so se usmerili čisto v drugo smer, kot smo mislili...letos pač ne bo vsega tega rompompoma glede daril, veselja, ...namreč v sredo je umrl moj deda Res da, je že 10 let bolan, ampak vseeno...bila sem njegova ljubljenka, T je imel takooooooo zelo rad, ko sem diplomirala je sijal od ponosa, zdaj pa ga ni več. T smo razložili, da je sedaj še 1 zvezdica več na nebu, ki nas čuva on še itak ne ve za kaj gre, meni pa veliko pomeni, da smo ga to naučili in da sedaj vedno gleda zvezdice in pravi: deda pa pa. Vsem vam, drage moje, pa hvala ker ste to kar ste...z vami je lažje prebroditi marsikatero krizo, težavo... Želim vam lepe, nasmejane praznike v krogu vam najdražjih ljudi...pa veliko
< Sporočilo je popravil katy83 -- 24.12.2011 10:23:59 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 10:25:56
|
|
|
|
majakla
|
Ojoj, Katy. Iskreno sožalje. Želim ti ogromno cartanja s tvojima moškima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 10:28:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je. Pošteni ludi hodijo po svetlem domu - to moj vedno reče, pa mu s pogledom odgovorim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 10:31:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni držim pesti še naprej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 10:38:46
|
|
|
|
majakla
|
Jutro oz. dan Da še se jaz malo izpovem... Včeraj dopoldan zrihtala cote, stanovanje, del daril... od 13. naprej pa kot da bi odrezal, slabo, slabo, slabo, ob 15h vzela še Ospen, pol pa sledilo driskanje in bruhanje vse do polnoči. Zjutraj malega niti do konca nisem oblekla, pa že via kopalnica - groza. Je pa pol res bil priden in sem lahko cel čas ležala, malo prej je prišel moj iz službe, sta šla ven. Aja, pa vrč limonade mi je prinesel, spila že en kozarec in se mi zdi, da sem že malo boljša, celo sedim lahko tu za rač. Aja, pa AB več nisem vzela... Zdaj pa vse izkušene (glede AB in angine): ž Kaj moram it po drugi AB ali ga pač več ne vzamem, grlo je vredu???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:04:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro oz. dan Da še se jaz malo izpovem... Včeraj dopoldan zrihtala cote, stanovanje, del daril... od 13. naprej pa kot da bi odrezal, slabo, slabo, slabo, ob 15h vzela še Ospen, pol pa sledilo driskanje in bruhanje vse do polnoči. Zjutraj malega niti do konca nisem oblekla, pa že via kopalnica - groza. Je pa pol res bil priden in sem lahko cel čas ležala, malo prej je prišel moj iz službe, sta šla ven. Aja, pa vrč limonade mi je prinesel, spila že en kozarec in se mi zdi, da sem že malo boljša, celo sedim lahko tu za rač. Aja, pa AB več nisem vzela... Zdaj pa vse izkušene (glede AB in angine): ž Kaj moram it po drugi AB ali ga pač več ne vzamem, grlo je vredu??? Ospen moraš vedno do konca pojest! drugače pa imaš ti nekaj drugega ali pa še neki virus zraven angine, ker bruhanje in driska nista simptoma angine. mogoče pokliči zdravnika in vprašaj, da ne laziš cela bolana tja. pa veliko .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:06:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je. Pošteni ludi hodijo po svetlem domu - to moj vedno reče, pa mu s pogledom odgovorim. ja, saj mojega morajo tudi vedno vun pomest zadnjega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:07:57
|
|
|
|
bambixxx
|
Katy zate pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:32:35
|
|
|
|
arabela*
|
dan spali super duper, do pol desete..je pasalo..zellllooo Zdaj pa malo pospravljam, mojega sem v Obi poslala spet....potem pa tk gremo k mojim na rd...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:34:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi moj pa se nikamor ne prestavi kaj pa ko je zdaj komaj domov prišel . zdaj pa ne bom več poslušala, da jaz hodim ob 7h zjutraj iz žurov domov. pa še dokaj trezen je. Pošteni ludi hodijo po svetlem domu - to moj vedno reče, pa mu s pogledom odgovorim. ja, saj mojega morajo tudi vedno vun pomest zadnjega moj pa nikamor noče zadnje čase..niti na pijačo...ne vem kaj mu špila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 24.12.2011 11:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx drugega ali pa še neki virus zraven angine, ker bruhanje in driska nista simptoma angine. mogoče pokliči zdravnika in vprašaj, da ne laziš cela bolana tja. pa veliko . podpsi...so neki čudni virusi, pomešani z angino zadnje čase....A je tud imela malo angino, malo driskanje, pa svašta.... če je grlo vredu, tak ok... tisto drugo pa bo slejkoprej ..morda kupiš linex, da se omili
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?