|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
22.12.2011 20:42:04   
matcar
Jaz pa sem ko tempirana bomba že,samo čakam,kaj me bo zmetalo.user posted image Na kavo ni blo šanse danes prit,tak da še enkrat SORY LY,laufarija že od jutra.Najprej v šolo,so me klicali,pol so mi prišli net priklaplat,sem šla iz Tuš-a na T2,pol mojega peljala na šiht,šla po poti nazaj v štacuno,domov kuhat.Mama in brat sta že tacat iz A prišla,samo HB,da sem kr kitajsko danes vdarla in je bilo v dobre pol ure fertik.Pol smo imeli pravo policijsko akcijo v ulici in to pri Amaliji.Sta 2 deda pijana prišla pa po bajti strašla,pa uničla kr nekaj stvari.Njeno tavečjo sta tak prestrašla,da je reva bežala,po ulici,pa jokala kot dež,v totalnem šoku.Policija je drla iz vseh strani,kot v kakem akcijskem filmu.user posted image user posted image user posted image Pol je pa k meni prišla tačas,da so vse poslikali,pa pogledali,kaj sta vse naredla.Grozno je blo,no.Pol pa tak po otroke blo treba,pa po mojega na šiht,pa še k tastu smo šli usput.Zaj pa sem končno fraj!!!!!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.12.2011 21:23:58   
Arwenko
matcar ojojuser posted image

aja, pa še dobra novica, prvič po začetku nosečnosti lahko kavbojke spet zaprem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.12.2011 22:02:33   
arabela*
čer...

maličke zaspale, A ima vročino, težko verjetno, da bo jutri za v šolo....ampak bi morala, da vse odnese, ko itak svašta vsega tovori tja...bomo vidli..

jaz pa si zapisujem, kaj je vse treba jutri postoriti.....ufff bo prekratek dan spetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.12.2011 22:08:40   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

čer...

maličke zaspale, A ima vročino, težko verjetno, da bo jutri za v šolo....ampak bi morala, da vse odnese, ko itak svašta vsega tovori tja...bomo vidli..

jaz pa si zapisujem, kaj je vse treba jutri postoriti.....ufff bo prekratek dan spetuser posted image

Če ne pa gresta samo po stvari. A imajo jutri še sploh pouk? Ker koliko berem, ga marsikje nimajo več.

Meni je pa bil danes prekratek dan, jutri pa v službo, dopoldne bom itak na sestanku cel dopoldan, še niti ne vem kje bi parkirala, v mestnih vratih imam sestanek, pol še naredit en kup stvari, pa domov, zvečer pa imamo službeno čago kao, tako hišno, ki jo sicer ena firma više organizira, ampak bom šla malo pogledat, čisto tak se podružit po dolgem času.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.12.2011 22:24:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Če ne pa gresta samo po stvari. A imajo jutri še sploh pouk? Ker koliko berem, ga marsikje nimajo več.

ja bomo verjetno tako naredili, ko M peljemo, mimogrede stvari vzamemo zraven.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.12.2011 22:25:28   
arabela*

aja, pa še dobra novica, prvič po začetku nosečnosti lahko kavbojke spet zaprem user posted image user posted image user posted image

džekicauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.12.2011 22:26:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

drla iz vseh strani,kot v kakem akcijskem filmu.user posted image user posted image user posted image Pol je pa k meni prišla tačas,da so vse poslikali,pa pogledali,kaj sta vse naredla.Grozno je blo,no.Pol pa tak po otroke blo treba,pa po mojega na šiht,pa še k tastu smo šli usput.Zaj pa sem končno fraj!!!!!

groza...ampak kaj ne zaklepate bajtuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.12.2011 22:27:59   
arabela*
grem..A matra in matra..upam, da bomo kaj spali, bo še težje jo imet pod kontrolo celo noč...............

pa moj pride predčasno domov, so že z eno nogo vsi v praznikih..tak da..

aja, pa še večerjat moram...

nič grem, v upanju na mirno nočuser posted image

nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.12.2011 22:41:12   
botrca

A ima vročino

za A user posted image user posted image user posted image

za zadnji stavek pa...hvala enako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.12.2011 22:41:55   
botrca

user posted image user posted image user posted image fajn občutek, kajne?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.12.2011 22:42:49   
botrca
Matcar ti pa maš pestro tudi če nočeš...user posted image ...pa nisem mislila za oni vlom...nasploh.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.12.2011 22:45:48   
botrca
Bila v mestu...kupla v taščinem imenu darila za vse...postigla Jana...prišla domov okrog 20h...razdelila avon...tuširala malega, večerja...spanje.

Pojedla en mullerjev jogurt mmmmmmmmmm...zdaj pa spat. Se mi ful spi user posted image . Jutri je še en naporen dan pred mano...pa zgodnje vstajanje.

Nočkouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.12.2011 8:02:06   
karmen7

džekicauser posted image

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.12.2011 8:02:39   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.12.2011 8:02:48   
karmen7
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

A ima vročino

za A user posted image user posted image user posted image

za zadnji stavek pa...hvala enako user posted image

Podpis pod oboje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.12.2011 8:03:57   
matcar
Fročeki že v vrtcu,Lea pa je že začela s počitnicami.user posted image Zaj pa kafe,pol pa ko se Teo zbudi,pa v nabavo za ju3,da nem rabla ju3 letat okoli.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.12.2011 8:04:09   
karmen7

drla iz vseh strani,kot v kakem akcijskem filmu.user posted image user posted image user posted image Pol je pa k meni prišla tačas,da so vse poslikali,pa pogledali,kaj sta vse naredla.Grozno je blo,no.Pol pa tak po otroke blo treba,pa po mojega na šiht,pa še k tastu smo šli usput.Zaj pa sem končno fraj!!!!!

Porkaduš, mene kap zadene user posted image Jaz sem bla že v šoku pa v strahu ko mi je ona zgornja soseda po vratih tolkla, no to me je še danes user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.12.2011 8:05:24   
matcar

Ja,seveda,samo je že bla doma tamala in to ravno 10 min,še dobro da se ni sezula,ker bi drugače bosa ven letela.Uničli pa so ji vrata kompletna z štokom vred.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.12.2011 8:06:19   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Porkaduš, mene kap zadene user posted image Jaz sem bla že v šoku pa v strahu ko mi je ona zgornja soseda po vratih tolkla, no to me je še danes user posted image

Jap,zdaj pa si predstavljaj otroka 12-letnega.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.12.2011 8:08:04   
matcar
Kaj ve boste kaj obdarovale svoje bližnje(mame,ateje,sestre,brate,itd)?Ker mi smo se zmenli,da letos samo otroci,ker enostavno ni denarja.Da pa se neke prčkarije kupujejo,pa je brez smisla,denarja pa se ravnotak znebiš.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.12.2011 8:08:09   
karmen7
Jutro!

Midva že pokonci, jaz pijem kavo in se brihtam, mali pa se zabava in dere po svoje. Zadnje čase spušča take glasove glasne, da te kap user posted image Danes bo en taki laufarski dan; moram v foto Tabor po fotke za album, pa v trgovino po nekaj malega daril še, pa papir za zavijanje; zvečer me pa čaka pranje glave in pa zavijanje ter okraševanje daril. Jutri delam pa smrekico user posted image Jutri smo lepo doma, pride k nama Bojanova priča pa njegova punca, v nedeljo smo pri mojih, potem pa obiski v ponedeljek. Fajn bo!

P.S.: danes je dan D za mojega možeka! Dajte še samooo maaaloo držati pesti, da mu dajo pogodbo. Danes je zadnji dan, ko je na probi in bodo pač povedali ali ja ali ne...hitro je šel ta teden naokrog...Upamo na najboljše!!!

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.12.2011 8:10:38   
karmen7

Kaj ve boste kaj obdarovale svoje bližnje(mame,ateje,sestre,brate,itd)?Ker mi smo se zmenli,da letos samo otroci,ker enostavno ni denarja.Da pa se neke prčkarije kupujejo,pa je brez smisla,denarja pa se ravnotak znebiš.user posted image

Midva bova mojim dala album z Juretovimi fotkami, ker ga še nimata in me že prosita uhhh časa. Tako da dobita to in ništa više. Brat pa dobi v okvirju fotko kjer sta z malim skupaj, pa verjamem, da bodo vsi full veseli user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.12.2011 8:11:39   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jap,zdaj pa si predstavljaj otroka 12-letnega.user posted image

Bogi otrok user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.12.2011 8:23:37   
ly117
Jutro! user posted image

Pijem kavo in to je to.
Sem danes zvedla da sem do nadaljnega brez službe.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.12.2011 8:27:07   
ly117
Na kavo ni blo šanse danes prit,tak da še enkrat SORY LY,laufarija že od jutra.

Ni blema matcar, sem sama laufala celi dan. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?