|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
23.12.2011 8:39:22   
ly117
Pa še ena spuki stvar ki se mi je včeraj zgodila. Si oblačim bundo na hodniku zraven Lukecove sobe, ki je odprta in naenkrat se iz nje čuje PA PA.user posted image Tri krat lahko ugibate kdo se je oglasil. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.12.2011 9:08:55   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

aja, pa še dobra novica, prvič po začetku nosečnosti lahko kavbojke spet zaprem user posted image user posted image user posted image

džekicauser posted image

Super user posted image user posted image user posted image

jeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.12.2011 9:12:22   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj ve boste kaj obdarovale svoje bližnje(mame,ateje,sestre,brate,itd)?Ker mi smo se zmenli,da letos samo otroci,ker enostavno ni denarja.Da pa se neke prčkarije kupujejo,pa je brez smisla,denarja pa se ravnotak znebiš.user posted image

moje in njegove starše ja, druge ožje familije pa tak nimamo. za vsakega sem namenila 10€ posamično + dala sem jim koledar delat s Tiborjevimi fotkami. med sabo sma si z mojim kupla kar sma pač rabla, jaz njemu zimske čevlje, on meni zimsko jakno. pa malemu eno igračo. pa je to to. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.12.2011 9:13:13   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sem danes zvedla da sem do nadaljnega brez službe.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.12.2011 9:14:23   
bambixxx

Pa še ena spuki stvar ki se mi je včeraj zgodila. Si oblačim bundo na hodniku zraven Lukecove sobe, ki je odprta in naenkrat se iz nje čuje PA PA.user posted image Tri krat lahko ugibate kdo se je oglasiluser posted image

pametni kuža? user posted image mene ponavadi razveseli sredi ničesa ko je vse tiho z "rad te imam".

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
23.12.2011 9:19:11   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Hvala. Zdaj pa čiči pa čaki da čimprej pokličejo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
23.12.2011 9:36:33   
karmen7

Podpis, pa držim pesti, da čim prej spet pokličejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
23.12.2011 9:37:06   
karmen7

Pa še ena spuki stvar ki se mi je včeraj zgodila. Si oblačim bundo na hodniku zraven Lukecove sobe, ki je odprta in naenkrat se iz nje čuje PA PA.user posted image Tri krat lahko ugibate kdo se je oglasiluser posted image

pametni kuža? user posted image mene ponavadi razveseli sredi ničesa ko je vse tiho z "rad te imam".

Hihi user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
23.12.2011 11:39:56   
majakla

Hihi user posted image

Meni je ponavadi rekel, ku ku vidim te in mi to, ko je zunaj bila že tema in moja2 sta spala, ni blo smešno spljoh.
Zato pa ga po uporabi obvezno damo na off.

Pa DOBER DAN

Kako ste kaj?
Še v gužvi?

Za darilo, za nečaka, sem vzela družabno igro Hobotnica Jolly, sta hb izrazila željo.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
23.12.2011 12:12:31   
Arwenko

Kaj ve boste kaj obdarovale svoje bližnje(mame,ateje,sestre,brate,itd)?Ker mi smo se zmenli,da letos samo otroci,ker enostavno ni denarja.Da pa se neke prčkarije kupujejo,pa je brez smisla,denarja pa se ravnotak znebiš.user posted image

Za ožjo familijo sem dala naredit eno luštno sliko od tamale in kupila okvire, pa nekaj prčkarij iz oriflama. To je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
23.12.2011 12:26:41   
majakla

Za ožjo familijo sem dala naredit eno luštno sliko od tamale in kupila okvire, pa nekaj prčkarij iz oriflama. To je vse.

Mi smo se tudi to zmenli, samo že lani ni držalo,
letos verjetno spet ne bo, zdaj pa ne vem kaj naj.
Čokolade zavit samo al...? Al pa res nič, hmmm?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
23.12.2011 13:26:34   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Meni je ponavadi rekel, ku ku vidim te in mi to, ko je zunaj bila že tema in moja2 sta spala, ni blo smešno spljoh.
Zato pa ga po uporabi obvezno damo na off.

Saj meni tudi ni bilo smešno. " Kot da bi vedel" da grem. Pa 2 uri min ni bil nobeden v sobi kaj šele blizu kužija.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
23.12.2011 13:28:59   
matcar

Jutro! user posted image

Pijem kavo in to je to.

Ojejuser posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
23.12.2011 13:30:41   
ly117

Po pravici povedano enostavno nimam nobene ideje. Kaj konkretnega ne rabita. Bom vidla če mi bo čas dopuščal bom kolendar naredla. Je pa res da nimamo neke tradicije se obdarovat.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
23.12.2011 13:32:44   
matcar

Ja,jaz nisem čisto nič kupla za ostale,tašča in v.d. tast dobita kolear od otrok iz vrtca+100g kafeja,pa mislim,da bodo tast in svakinja enako dobili,drugače pa samo za otroke.Mami pa bratu tudi nisem nič kupla,je pa mama meni že,zaj pa sem v riti.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
23.12.2011 13:34:15   
matcar

Po pravici povedano enostavno nimam nobene ideje. Kaj konkretnega ne rabita. Bom vidla če mi bo čas dopuščal bom kolendar naredla. Je pa res da nimamo neke tradicije se obdarovat.

Mi pa vedno,samo zdaj pa smo res vsi čisto na kantu finančno in mi enostavno ne gre ven,do 15.1. pa moramo še živet.Ehhh,upam,da bo prihajajoče leto res boljše!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
23.12.2011 15:30:49   
arabela*
danuser posted image

Bom kar vse v enem postu združla na kratko..

Cel dan laufarija....

najprej sva otroke spokala v šolo, vrtec,( A je vredu, ni bilo vročine, tak da ni imelo smisla, da je doma.....driska pa izginila čudežno...).., potem sem na borzo nekaj nesla, nato sva šla v obi naročit iverne plošče, bomo delali drug teden, nato v lidl po neko malenkost, pa v EP...po darila...

Sva mojim nakupila darila, ker gremo jutri tja na rd od obeh...materi sem celine dion parfum kupla in lauro vandini kolekcijo za tuširat, pa neke malenkosti zraven, fotru pa zvočnike, liker, pa tud neke malenkosti za tušuranje in sladko....prej včasih smo se vsi obdarovali, ma brezveze mi je to, glede na to da jima nesem darilo 24.12...sem prej še eno posebej darilo imela za božič za vsakega...brezveze totalno...mi ni za kompicirat, kjer ni potrebno.

Tako da letos samo vsakemu eno darilo, najine babike dobita pri nas pod smreko in pri babici( tam sta svega i svašta napisaleuser posted image )....pa mojemu sem playbojčka parfum kupla, dobi pod smerko, jaz pa sem naročla, da mine smejo nič kupovat(nič ne rabim)user posted image ...aja pa še za enega fantka imam darilo...ko mu pač nesemo....za A sošolke, če pridejo...se igrat, pa kako malenkost( to si tak vedno med seboj dajo....)

Zdaj pa letim kuhat, ker sem cela nervozna..od vsega nakupu, pa še moj me živcira....če pomislim, da bova skupaj 18 dni....uuuuu...se še stepevauser posted image user posted image

danes bi morala it veeennnn....pa neja gremuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
23.12.2011 17:19:38   
karmen7
Uf kaka gužva je povsod danes. Sma šla na foto tabor, tam čakala, potem v tuša, pa nisem dobila navadne bele čokolade user posted image in sem šla še v qlandio. Zdaj pa sma doma, en del daril že narejen in delno pripravljen, zdaj sem pa ravno skuhala čokoladni liker. Ohladim pa še primešam rum in voila user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.12.2011 17:59:53   
ly117
zdaj sem pa ravno skuhala čokoladni liker. Ohladim pa še primešam rum in voila user posted image  

Mi ga dostaviš na dom. user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.12.2011 20:15:15   
bambixxx
čer,

z malim imava danes pižama party, (ati je na službeni zabavi) tak da, če je komu dolgčas, lahko pride! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.12.2011 20:33:27   
ly117
Čer! user posted image

Mi2 z L sma tudi sama. Je moj na biljardnem turnirju. Sma pa popoldne naredila okraske za jelko. Zdaj se sušijo. Boma pa jih jutri še pobarvala.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.12.2011 20:43:52   
karmen7
Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni user posted image  user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.12.2011 21:29:51   
bambixxx

Moj nič izvedel za službo. Mu je rekel, da si mora on to zdaj malo preračunat in da se slišita po novem letu. Nič kaj obetavno to zveni user posted image  user posted image

user posted image mogoče pa bo vseeno...

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.12.2011 21:30:58   
bambixxx
tak, mali je odžural v sanje, kaj pa zdaj? tv party? user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.12.2011 22:38:51   
arabela*

tak, mali je odžural v sanje, kaj pa zdaj? tv party? user posted image

k meni pridi, samo okno odprem, pa imaš party..banda, so glasni...skrajni cajt, da mi pridejo okna menjatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?