arabela*
|
dan Bom kar vse v enem postu združla na kratko.. Cel dan laufarija.... najprej sva otroke spokala v šolo, vrtec,( A je vredu, ni bilo vročine, tak da ni imelo smisla, da je doma.....driska pa izginila čudežno...).., potem sem na borzo nekaj nesla, nato sva šla v obi naročit iverne plošče, bomo delali drug teden, nato v lidl po neko malenkost, pa v EP...po darila... Sva mojim nakupila darila, ker gremo jutri tja na rd od obeh...materi sem celine dion parfum kupla in lauro vandini kolekcijo za tuširat, pa neke malenkosti zraven, fotru pa zvočnike, liker, pa tud neke malenkosti za tušuranje in sladko....prej včasih smo se vsi obdarovali, ma brezveze mi je to, glede na to da jima nesem darilo 24.12...sem prej še eno posebej darilo imela za božič za vsakega...brezveze totalno...mi ni za kompicirat, kjer ni potrebno. Tako da letos samo vsakemu eno darilo, najine babike dobita pri nas pod smreko in pri babici( tam sta svega i svašta napisale )....pa mojemu sem playbojčka parfum kupla, dobi pod smerko, jaz pa sem naročla, da mine smejo nič kupovat(nič ne rabim) ...aja pa še za enega fantka imam darilo...ko mu pač nesemo....za A sošolke, če pridejo...se igrat, pa kako malenkost( to si tak vedno med seboj dajo....) Zdaj pa letim kuhat, ker sem cela nervozna..od vsega nakupu, pa še moj me živcira....če pomislim, da bova skupaj 18 dni....uuuuu...se še stepeva danes bi morala it veeennnn....pa neja grem