majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, nekaj me zanima: Bi blo lepo ne, če nekaj jutri, glede na to, da ga (oz. nas) letos več ne bo, nesemo vzgojiteljicam??? Samo kak (lani nisem nič dala), naj dam le njegovima, torej dvema, ali za vse, ker popoldne ga tudi druge imajo, kak je s tem??? Sem študirala na kaj sladkega in kavo??? To pa jaz nebi vedela, sploh nisem pomislila. A je to običajno? Jaz če bi, bi verjetno kakšno bonbonjero nesla, kavo imajo tako avtomat naše v zbornici. NE VEM, ČE JE, SAMO SEM RES ZELO ZADOVOLJNA Z NJIMI, PA NEKAJ MORAM Glede kavice pa prosim drug teden za kakšno ja, jaz sem fraj načeloma JAAA, MORAMO. SAMO DA BOM ZDRAVA, NIKA IMAM DOMA ... FRAJ SEM, ... majakla....glede grla, upam da se čimprej porihtaš, jaz sem imela aprila tako hudo angino. Pa če ti ne bo antibiotik prijel takoj nazaj, ker meni so ga tudi morali zamenjat, pa 14 dni je trajalo, da sem k sebi prišla takrat. Reees? Jaz pa sem se čudla, ker mi je rekla, če v petek ne bo grlo v redu, da naj kar pridem, hmmm.
|