|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
22.12.2011 10:06:43   
arabela*

A je spet matralo zjutraj, je bila že na WC-ju skozi.., pa malo trebuh bolel,pikolinca...so to neki čudni virusi....pridejo/grejo...se šetajouser posted image user posted image

V šoli pa je potem super, hvalaboguuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
22.12.2011 10:11:07   
arabela*
jupi dupi...pestke pomagale...

že drugi predmet imam 10 zaključenuser posted image

zdaj pa zaslužene počitnice, bom malo prošnje sestavljala in začela pošiljatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
22.12.2011 10:13:43   
arabela*
nič..šibam, se tipkamo kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
22.12.2011 10:17:58   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ej, nekaj me zanima: Bi blo lepo ne, če nekaj
jutri, glede na to, da ga (oz. nas) letos več ne bo,
nesemo vzgojiteljicam???
Samo kak (lani nisem nič dala), naj dam le njegovima,
torej dvema, ali za vse, ker popoldne ga tudi druge
imajo, kak je s tem???
Sem študirala na kaj sladkega in kavo???

To pa jaz nebi vedela, sploh nisem pomislila. A je to običajno? Jaz če bi, bi verjetno kakšno bonbonjero nesla, kavo imajo tako avtomat naše v zbornici.
NE VEM, ČE JE, SAMO SEM RES ZELO ZADOVOLJNA Z NJIMI, PA NEKAJ MORAM

Glede kavice pa prosim drug teden za kakšno ja, jaz sem fraj načeloma user posted image
JAAA, MORAMO. SAMO DA BOM ZDRAVA, NIKA IMAM DOMA ... FRAJ SEM, ...

majakla....glede grla, upam da se čimprej porihtaš, jaz sem imela aprila tako hudo angino. Pa če ti ne bo antibiotik prijel takoj nazaj, ker meni so ga tudi morali zamenjat, pa 14 dni je trajalo, da sem k sebi prišla takrat. user posted image

Reees?
Jaz pa sem se čudla, ker mi je rekla, če v petek ne bo grlo v redu, da naj kar pridem, hmmm.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
22.12.2011 10:21:22   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

A je spet matralo zjutraj, je bila že na WC-ju skozi.., pa malo trebuh bolel,pikolinca...so to neki čudni virusi....pridejo/grejo...se šetajouser posted image user posted image

Pa ful so čudni, taki moderni user posted image .
Mene je mantralo predprejšnji vikend, pol sem bla pon., tor., sredo ok, v četrtek jovo na novo, v pet. s čudnim občutkom v trebuhu, v soboto ok, v nedeljo pa vročina, pa zaj angina. user posted image

Pa pikapoke za tvojo pikico.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
22.12.2011 11:17:26   
Arwenko

Pa ful so čudni, taki moderni user posted image .
Mene je mantralo predprejšnji vikend, pol sem bla pon., tor., sredo ok, v četrtek jovo na novo, v pet. s čudnim občutkom v trebuhu, v soboto ok, v nedeljo pa vročina, pa zaj angina. user posted image

Pa pikapoke za tvojo pikico.

Zdaj si me pa nasmejala. user posted image user posted image Res so moderni virusi. Pa naj reče kdo kaj hoče, mi takih trdovratnih nismo imeli v naših cajtih no. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
22.12.2011 11:23:13   
bambixxx
dan,

komaj zdaj sem prišla do prve kave in cigareta user posted image . 8.15h sem se zbudila in panika, ker bi mogla bit že ob 8.45h v ZD na delovni terapiji. Valjda sma zamudla. Poleg tega je Tiborju spet začelo ful hropet in piskat v pljučih. In sma šla po terapiji še kar k P. Smo spet dobili pumpice za inhaliranje (Berodual, Flixotide), tam sma naredla eno inhalacijo, pa še injekcijo je dobil v rito bošček. Saturacija je nekje na meji med ok in ne ok. Če bi še malo čakali, ne bi več blo ok. Dobro, da je bila sestra od naše doktorce, da naju je lepo zrihtala. Je rekla, da je blo do 10h že 6 takih dihalnih stisk, enega so celo z rešilcem v bolnico peljali. user posted image V glavnem se pridružujemo bolančkom. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
22.12.2011 11:25:45   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

[
Jaz bi prišla, pa ne upam, 1. AB sem vzela ob 15h
in sem še 24 ur kužna, tak da žal, edino če v petek
ponovimo, lahko v mestu. ???

ti pa kar odleži angino, to ni glih taki hec kot prehlad. user posted image user posted image user posted image

Nea me straši ... user posted image

saj te ne strašim, ampak vem iz lastnih izkušenj, da moraš angino odležat vsaj 1 teden, sploh če imaš visoko vročino. tak da kar počivaj raje. za kavo bo že še cajt. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
22.12.2011 11:29:21   
bambixxx

..imam G..držite pestke, da bo UZ kolk tolk ok...sem kar nervoznauser posted image

fajn porihtaj, pa javi potem. držim pesti user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
22.12.2011 11:30:16   
bambixxx

jupi dupi...pestke pomagale...

zdaj pa zaslužene počitnice, bom malo prošnje sestavljala in začela pošiljatuser posted image

bravo user posted image user posted image user posted image . res si pridna user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
22.12.2011 11:33:26   
bambixxx
glede kave drug teden sem takoj za. mi2 imava v torek kontrolo pri P, tak da bi nama potem v sredo ali četrtek dopoldne pasalo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
22.12.2011 13:03:26   
Arwenko

glede kave drug teden sem takoj za. mi2 imava v torek kontrolo pri P, tak da bi nama potem v sredo ali četrtek dopoldne pasalo.

bambi, potem bi te pa jaz prosila, če mi drug teden prineseš tiste stvari, ki jih hraniš zame, ne vem če mi bo uspelo danes naokoli hodit. Bom šla iz službe verjetno direkt po tamalo in potem domov, ker imam eno striženje zvečer in še kup opravkov.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
22.12.2011 13:06:20   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

bambi, potem bi te pa jaz prosila, če mi drug teden prineseš tiste stvari, ki jih hraniš zame, ne vem če mi bo uspelo danes naokoli hodit. Bom šla iz službe verjetno direkt po tamalo in potem domov, ker imam eno striženje zvečer in še kup opravkov.

zmenjeno user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
22.12.2011 14:05:27   
ly117
Dan! user posted image

Šla od doma ob 9h, pa komaj zdaj prišla domov. user posted image Vdarla dol celi MB pa nisem dobila kaj sem iskala. user posted image Zdaj pa tak že grem po L v vrtec. Pa upam da ne bo tak kot včeraj, ko sem prišla po njega v taki jok z krokodiljimi solzami da ne domov. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
22.12.2011 14:34:25   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Vdarla dol celi MB pa nisem dobila kaj sem iskala. user posted image

kaj pa si iskala?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
22.12.2011 14:40:50   
botrca

bravo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
22.12.2011 14:43:19   
botrca
Kosilo kuhano...sv.jetrca v omaki, pire in solata. Nekaj daril sem tudi že zavila...da Jan ne vidi...zdaj pa grem ponj pa pojest pa v mesto.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
22.12.2011 16:11:35   
ly117

Vdarla dol celi MB pa nisem dobila kaj sem iskala. user posted image

kaj pa si iskala?

Iskala sem nakupovalni vozicek za L. Bila sem vsepovsod. Edino na direndaj sem pozabla, pa v Tušu nisem pogledala.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
22.12.2011 17:57:18   
arabela*
čeruser posted image

evo mene, na mojem počasnem leptopu...user posted image ..moj spet svojega rama, si dela novo vodno notri in svašta..moškkkkkiiiuser posted image ..je pa vsaj moji želji ugodil in bova imela zdaj v črno beli kombinacije narejeneuser posted image user posted image

Bila v user posted image šopingu malo zdaj,v Mullerru, sem darila za maličke nakupla( albume helllo kity za nalepke, ki zbirata, pa neke prckarije še zraven) in za mojega parfum....
tak da s tavečjega imam, samo še za soboto dve darili za rd kupim....user posted image , pa za enga fantka nekaj malega..pa konec.

Pri G sem tud bila, na UZ...so me predčasno vzeli, ker bi se mi zmešalo do januarja čakat...samo malo je treba zatežit in greuser posted image ...

Vse pod kontrolo, dobila kontracepcijo...bom jemala tri mesce, potem pregled, če se je kaj izboljšalo.....upamo, da ja.

Zdaj pa pospravim na brzake, ptem pa mi otroke pripeljejo...A je baje malo boga, jo trebušček boli in skratka ni čist prava....upam, da ne bo obležala med prazniki---ker običajno je kaj tak čas( lani so bile vodene koze...)

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
22.12.2011 17:59:03   
arabela*

solzami da ne domov. user posted image

ne hecajuser posted image

bodi srečna po eni strani, jaz imam z tavečjo zadnje čase take probleme, me nadzira na vsakem koraku, stokrat na dan vpraša, če grem v šolo, pa da ne smem na pijačo, pa skrtaka brezveze no....pa skozi me pogreša in podobno...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
22.12.2011 18:04:40   
tasa_m
Pozdravljene...

Ly, ne vem če si dobila ZS? Mi neke šteka... Poglej v Pikapolonici. Na netu ga imajo.. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
22.12.2011 19:11:07   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdravljene...

Ly, ne vem če si dobila ZS? Mi neke šteka... Poglej v Pikapolonici. Na netu ga imajo.. user posted image

Tasa hvala, sem dobila ZS.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
22.12.2011 19:59:15   
Arwenko
Čer.

No, tamala je bila danes v vrtcu, bilo je super, skoz je bila dobre volje v glavnem, vse super in fajn. Edino spala je malo manj, pa je bila hitro utrujena danes.

Drugače pa sem popoldne strigla naše psice, moj pa jih zdaj kopa, pol pa moramo še spakirat malo za jutri, pa spat. Že zdaj sem čisto izmozgana se mi zdi.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
22.12.2011 20:36:04   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
22.12.2011 20:41:20   
bambixxx
čer,

odšvicala zadnjo telovadbo za letos user posted image , zdaj pa 2 tedna pavze user posted image . bom mogla prav pazit zdaj med prazniki, da ne pridejo kilce nazaj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?