Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:03:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela Podpis še en
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:05:43
|
|
|
|
arabela*
|
oddala otroke zjutraj, potem laufarija po mestu sem in tja, zdaj zajtrkujem..potem pa bom ramala omare, moram nekje plac anredit, ker imam preveč čevljev... ..aja pa maličke tudi...., pa v klet moram znosit, to kaj viška hodi...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:06:18
|
|
|
|
arabela*
|
tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd? ....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:11:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd? .... BeyBlade-ke http://youtu.be/GRA0hH75GWo Meni totalno brezveze, ampak na morju so to pubeci šibali cele dneve, še Nika je zanimalo.
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.10.2011 11:14:42 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:16:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd? .... BeyBlade-ke http://youtu.be/GRA0hH75GWo Meni totalno brezveze, ampak na morju so to pubeci šibali cele dneve, še Nika je zanimalo. res brezveze ..kolk te košta kaj taka stvar? Vem da sem nekaj podobnega ampak v mali izvedbi že kupovala....ta je malo drugačen
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:19:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya res brezveze ..kolk te košta kaj taka stvar? Vem da sem nekaj podobnega ampak v mali izvedbi že kupovala....ta je malo drugačen Mislim, da ima BC tam od 12 € naprej, odvisno kakega kupiš. Pa Mercator ima, no, je imel to tudi. Če že ima tisto stvar za potegnit, da se pol vrti, potem kupiš samo ta krogec, ali pa če že tudi krogcev ima več, kupiš areno, tisto posodo v kateri se vrtijo, mamico vprašaj. Drugače pa so za 4 letnike tudi puzle zanimive, pa po moje avteki tud. Al pa če je na kaj posebej "nor", kake Spidermane pa to, hmmm...?
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.10.2011 11:22:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:48:25
|
|
|
|
karmen7
|
No pa vseeno ne bom mogla na kavo z vami, prišlo nekaj vmes. Pa vseeno fajn čvekajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:51:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Al pa če je na kaj posebej "nor", kake Spidermane pa to, hmmm...? pojma nimamm..heee hvala vseeno
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 11:58:41
|
|
|
|
arabela*
|
nič šibam...dobim obisk...potem pa dalje ramat..
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:18:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 No pa vseeno ne bom mogla na kavo z vami, prišlo nekaj vmes. Pa vseeno fajn čvekajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:18:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela Dobila pa sma to od Neckermanna,kot poslovilno darilo.Neckermann se namreč umika iz SLO,do 15.10. so samo še delali.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:19:31
|
|
|
|
bambixxx
|
punce danes sem dobila odločbo komisije iz Lj. Podaljšali so mi bolniško za 6 mesecev . juuuupppiiiiii! tak sem vesela kot že dolgo ne .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:20:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd? .... BeyBlade-ke http://youtu.be/GRA0hH75GWo Meni totalno brezveze, ampak na morju so to pubeci šibali cele dneve, še Nika je zanimalo. Jap,se kr strinjam z Majaklo,Maks je tudi čisto nor na to,aja,pa na avte,se ve...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:20:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd? .... BeyBlade-ke http://youtu.be/GRA0hH75GWo Meni totalno brezveze, ampak na morju so to pubeci šibali cele dneve, še Nika je zanimalo. res brezveze ..kolk te košta kaj taka stvar? Vem da sem nekaj podobnega ampak v mali izvedbi že kupovala....ta je malo drugačen V TUŠ-u so po 3 eur,oz. natančno 2,99.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:22:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce danes sem dobila odločbo komisije iz Lj. Podaljšali so mi bolniško za 6 mesecev . juuuupppiiiiii! tak sem vesela kot že dolgo ne . Bravo,sem ful vesela za vas!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:22:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela Dobila pa sma to od Neckermanna,kot poslovilno darilo.Neckermann se namreč umika iz SLO,do 15.10. so samo še delali. to sem jaz tudi dobila. to je samo za 1 osebo brezplačno, drugi mora doplačat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 13:34:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela Dobila pa sma to od Neckermanna,kot poslovilno darilo.Neckermann se namreč umika iz SLO,do 15.10. so samo še delali. to sem jaz tudi dobila. to je samo za 1 osebo brezplačno, drugi mora doplačat Jap,sem ravno zdaj klicala tja.Mi2 sma dobila vsak svojo,samo pol morama bit v ločenih sobah.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 14:21:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce danes sem dobila odločbo komisije iz Lj. Podaljšali so mi bolniško za 6 mesecev . juuuupppiiiiii! tak sem vesela kot že dolgo ne .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 14:24:08
|
|
|
|
majakla
|
Te pa en vic, da ne bom 2x. On: Kam pa gredo te lepe nogice ?Ona: V kino, če ne bo kaj vmes prišlo!
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.10.2011 14:27:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 14:25:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Jap,sem ravno zdaj klicala tja.Mi2 sma dobila vsak svojo,samo pol morama bit v ločenih sobah. Fino in ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 14:41:16
|
|
|
|
ly117
|
Žal mene tudi ne bo. L zakuhal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 14:43:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal mene tudi ne bo. L zakuhal. O ne, bošček. Te pa se lepo cartajte doma. Aja, Ly, ti ono dostavim, če bom kaj skozi mesto vozila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 15:15:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Žal mene tudi ne bo. L zakuhal. O ne, bošček. Te pa se lepo cartajte doma. Aja, Ly, ti ono dostavim, če bom kaj skozi mesto vozila? Če ti ni napoti ni sile. Boš mi dala drugič.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 15:19:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx punce danes sem dobila odločbo komisije iz Lj. Podaljšali so mi bolniško za 6 mesecev . juuuupppiiiiii! tak sem vesela kot že dolgo ne . Bravo,sem ful vesela za vas! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 15:20:35
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 pa prideva na kavo, ampak z rahlo zamudo, ker gospodič še smrči
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?