|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
21.10.2011 21:39:05   
Arwenko
Ni problema karmen...a si ga že probala? Velikost mu je ok?

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.10.2011 23:19:10   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tiste , ki imate pubece, kaj kupiti 4 letniku za rd?user posted image ....

lego kocke, knjigico, smrkca user posted image , orodje, zdravniški kovček, puzzle, domine, plastelin...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.10.2011 23:21:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Dobila pa sma to od Neckermanna,kot poslovilno darilo.Neckermann se namreč umika iz SLO,do 15.10. so samo še delali.user posted image

to so delili očitno vsem ki smo kdarkoli kupovali pri njih...upam, da ni nateg, ker naju tudi mika da bi šla user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 21.10.2011 23:25:04 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.10.2011 23:22:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

punce danes sem dobila odločbo komisije iz Lj.
Podaljšali so mi bolniško za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . juuuupppiiiiii! tak sem vesela kot že dolgo ne user posted image .

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.10.2011 23:24:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

On: Kam pa gredo te lepe nogice ?Ona: V kino, če ne bo kaj vmes prišlo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.10.2011 23:26:03   
botrca

pikapoke bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.10.2011 23:27:30   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

ja ni glih tak poceni. en ima zastonj letalo in zajtrk, doplačat pa mora takse 2 x 49€, prijavnino 10€, večerjo 98€, zavarovanje 25€, drugi plača vse to + komplet letovanje od 299€-549€, pač odisno od termina kdaj greš. tak da nič ni zastonj user posted image . je treba drobni tisk prebrat.

ne ni...pa poceni tudi ni user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.10.2011 23:30:32   
botrca
A bo kaka kava dopoldan? Mislim oz. upam, da bom naslednji teden lahko prišla. Sicer pa me itak nobena ne pogreša... user posted image .

Grem spat...nočko

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
22.10.2011 0:17:36   
majakla
Botrca: seveda te pogrešamo, samo ti nas očitno ne, če pa nič ne prideš. ;o)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.10.2011 0:20:56   
majakla
Ni mi za spat, jutri oz. danes pa mi za vstat ne bo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 385
22.10.2011 8:12:15   
botrca

Botrca: seveda te pogrešamo, samo ti nas očitno ne, če pa nič ne prideš. ;o)

ooo vsaj ena..user posted image ...sem pa že rekla večkrat, da mi popoldan nikakor ne paše. Tak, da ko bo dopoldan user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.10.2011 8:14:05   
botrca
Dobro jutro user posted image ,

jaz ob kavi in rač. mali gleda pop tv-risanke, moj dragi pa spi.

Punce v C%A je samo še danes 20% popust na vse artikle...pa če maste kupone od takkota pol lahko še to izkoristite.

Pa v baby centru (planet tuš) imajo samo danes akcijo kupiš izdelka dobiš drugega cenejšega s 50% popustom.

< Sporočilo je popravil botrca -- 22.10.2011 8:17:10 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.10.2011 8:16:13   
botrca
V planetu tuš je ob 11h ribič Pepe. user posted image

Ob 17h dino in cirkuške vragolije.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.10.2011 8:39:33   
arabela*
good morning...

se fajn naspale, sem imela budilko, drugače bi še zdaj čorileuser posted image

Kavica, maličke rišeta ob risankah...

Potem pa sta tak zmenjene s prijatli pri babici, se bojo igrali.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 389
22.10.2011 8:40:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Punce v C%A je samo še danes 20% popust na vse artikle...

že par dni kupujem tamuser posted image ..pa še do danes imam nekaj na strani....

so pa tud prejšnji teden imeli 25 % na vse zimskouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 390
22.10.2011 8:42:10   
arabela*

sem pa že rekla večkrat, da mi popoldan nikakor ne paše. Tak, da ko bo dopoldan user posted image

sva na istem...meni tud ne paše popoldan, ker mi z otroci ni za kofetkatuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 391
22.10.2011 8:42:34   
majakla
Dobro jutro.

Botrca: si mi naredila lušte s C&Ajem, ampak ta mesec oz. že naslednji sem že 'zaključila', pa v Tuš bi tudi šla pogledat, ampak sva dop. brez avta, pop. pa praznujemo mamičin rd.

Aja, danes ob 17h ima še MK lutkovno predstavo zastonj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 392
22.10.2011 8:43:09   
botrca

sem pa že rekla večkrat, da mi popoldan nikakor ne paše. Tak, da ko bo dopoldan user posted image

sva na istem...meni tud ne paše popoldan, ker mi z otroci ni za kofetkatuser posted image

meni tudi ne

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 393
22.10.2011 8:43:52   
arabela*

moj dragi pa spi.

moj pa po dolgem času dela danesuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.10.2011 8:47:21   
botrca

že par dni kupujem tamuser posted image ..pa še do danes imam nekaj na strani....
so pa tud prejšnji teden imeli 25 % na vse zimskouser posted image

kaj si pa kupla?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
22.10.2011 8:48:09   
botrca

moj dragi pa spi.

moj tudi gre delat okrog 9h

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.10.2011 8:49:41   
botrca

Dobro jutro.

Botrca: si mi naredila lušte s C&Ajem, ampak ta mesec oz. že naslednji sem že 'zaključila', pa v Tuš bi tudi šla pogledat, ampak sva dop. brez avta, pop. pa praznujemo mamičin rd.

Ja saj ni rečeno da kupiš...jaz ful rada hodim po trgovinah past oči...ni rečeno da kupim...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.10.2011 8:50:08   
botrca

ki?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.10.2011 8:50:17   
majakla

moj dragi pa spi.

Moj pa je doma, ampak se počasi odpravlja na vikend, vikend farbat. Jutri pa dela spet.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.10.2011 8:52:45   
botrca

moj dragi pa spi.

Moj pa je doma, ampak se počasi odpravlja na vikend, vikend farbat. Jutri pa dela spet.

saj bi moral bit fraj, ker greva zvečer na rojstni dan od enega prijatelja (40.) pa mora it ker je en kuhar v bolniški user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?