Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 7:52:06
|
|
|
|
matcar
|
Saš je že v vrtcu,Teo spet spi,Lea se oblači.Jaz pa počasi pičim v Lidl po štramplčke za Tea,imajo danes v akciji,pa par stvari še rabim za kuharijo.Zunaj pa je fullll toplo,hčije pa kot na sodni dan,no vsaj pri nas.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 8:18:18
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, kava, risanke..lakiranje nohtov in razmišljanje ali naj grem v mesto al ne...dežuje kot noro.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 8:18:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa je fullll toplo,hčije pa kot na sodni dan,no vsaj pri nas. tu tudi
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 8:19:32
|
|
|
|
botrca
|
Matcar na fb sem ti poslala sporočilo pa si mi pobegnila .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 9:27:45
|
|
|
|
majakla
|
Ly: vse dobila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 10:09:32
|
|
|
|
arabela*
|
dan Malo se umirja dež; sicer pa sta mičkene uživale, gumijevke na noge pa dežnik v roke..in gremo....itak da sem jo celo mogla v vrtcu preoblečt Jaz bila že v šopingu, sem malo okupirala C&A..si kupla bundo in neke majčke, madonca tak čas vedno panika, ker nimam nič za oblečt...še fajn, da imajo skozi akcije in popuste Zdaj pa sem si tri velike sendviče s pečenim bugetom naredla, pa jogurt s čokoladnimi in čaj ...kalorij kolk češ
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 10:11:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa počasi pičim v Lidl po štramplčke za Tea, jaz sem v torek še ravno zadnje dobila...take termo, pa ne preveč debele(bambi)...menda redna prodaja
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 10:12:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ali naj grem v mesto al ne...dežuje kot noro. odvisno zakaj...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 11:55:42
|
|
|
|
arabela*
|
sem crkjena zdaj, sem celo dnevno prestavila, postlo ven, pa omare, vse, pa malo obrnila, da sem dobila zamisli, ker že en čas pregrajujemo in se ne morem odločit kje bi kaj bilo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 12:08:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan bejbike... Meni je pa tv crknil...no en kabel zgleda ali kaj...mislim tv vredu dela, samo kabelske kao ni signala. Čakam enega dečka, da pride pogledat. Tamala je pa danes tečna, da je joj. Zaspana, spat pa ne. Zdaj pa zgleda da je le malo zadremala. Upamo, da bo trajalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 13:22:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, tv zrihtan...mi je kr manjkal čez dopoldne Aja jutri kava?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 13:33:36
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, mi2 s T tudi končno doma od frizerja. madona celo dopoldne sma zagonla tam , ampak sma pa lepa zdaj . kava jutri - povejte kdaj in kje. jaz moram nekaj na firmo skočit, pa bom vidla kako bo časovno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 14:12:04
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz se prilagodim za kavo, pridem okrog 11h v MB, pa do ene 17h imam čas. Moram pa it na svojo firmo malo, pa s fotrom nekaj uredit na Telekom, pa pol še za moj Oriflame eno stvar...tako da, ampak vse to lahko prilgodim. Tako da odvisno od interesa lahko tam recimo ob 11h ali pa pol popoldne ob ene 15.30?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 14:44:30
|
|
|
|
bambixxx
|
če lahko izbiram, bi raje popoldne ob 15.30h
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 14:45:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če lahko izbiram, bi raje popoldne ob 15.30h Podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 15:46:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx če lahko izbiram, bi raje popoldne ob 15.30h Podpišem SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 15:57:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Super 15.30. SO je meni kul
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 16:06:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca ali naj grem v mesto al ne...dežuje kot noro. odvisno zakaj... saj smo šli...v nabavo
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 17:36:13
|
|
|
|
majakla
|
Joooj kak zaspani dan. Moja2 gledata Nodija na pcju, jaz pa tv, pa ni nič kaj pametnega. Lase bi si morala oprat, pa saj mi ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 17:54:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj kak zaspani dan. Lase bi si morala oprat, pa saj mi ni. ja maš prav. zato sem jaz kar k frizerju šla .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 17:58:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joooj kak zaspani dan. Moja2 gledata Nodija na pcju, jaz pa tv, pa ni nič kaj pametnega. Lase bi si morala oprat, pa saj mi ni. Jaz bi si tudi morala glavo prat, pa mi ni...pomoje bom jutri zjutraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 18:06:48
|
|
|
|
ly117
|
Dan! L še zaenkrat zdrav. že trkam na les. Tak da je šel lepo v vrtec. Blo pa danes pestro. Najprej me okoli 10h so me zbudli ko so vodo točli v centralni sistem. Jaz pa gledam čudno kje mi voda teče. Ob pol3 me moj kliče da še dela na Pohorju in da ne ve kdaj pride. Tak da sem pol jaz šla po L k mojima. In na poti domov me je pošteno zazeblo. Hodla sma skoraj uro. In ko pridem domov presenečenje. Radiatorji topli. Koooooončno. Pol pa kuhat kosilo. In ko sem skuhala je pa I že tudi prišel domov.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 18:08:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 18:14:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva. Smo že kdaj 'končale' v 1 uri? Hihihi In SUPER da je L zdrav in da ste na toplem. Nič, grem čupo oprat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 18:54:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva. Smo že kdaj 'končale' v 1 uri? Hihihi In SUPER da je L zdrav in da ste na toplem. Nič, grem čupo oprat. To mislim da še nismo. Sam bi pa jaz tudi kako kavo ruknila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!