Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:01:05
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 s T sva bila pa spet pridna in sma zdaj skoraj 1h telovadila . zdaj si malo križ spočijem, ker se mi zdi da itak jaz bolj delam zraven kot on, pol se pa tak grema počasi rihtat za spanje. je pa na tekmi in navija za Maribor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:02:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva. Smo že kdaj 'končale' v 1 uri? Hihihi In SUPER da je L zdrav in da ste na toplem. Nič, grem čupo oprat. To mislim da še nismo. Sam bi pa jaz tudi kako kavo ruknila. brez skrbi da še boš v miru kavo ruknila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:12:56
|
|
|
|
karmen7
|
Da se še jaz pofočkam malo. Sem danes imela čistko v svoji omari, zmetala spet za polno veliko vrečo stvari, pa Juretu sem prostor nardila za nove stvari. Pa še kosilo imam za naslednja dva dni narejeno - golaž. Jutri bo zraven polenta, v soboto pa kruhovi cmoki Mali nekaj zdaj kinka, samo to ni kaj pametno ker potem ne bo hotel hitro zaspat. Mojega ni - fuzbal, mama pa bo malo na relaks, dokler najmlajšega ne zagrabi lakota
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:27:03
|
|
|
|
Arwenko
|
karmen...prideš jutri na kavo? Drugače te pokličem za kombinezon, bom imela zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:31:02
|
|
|
|
majakla
|
Otroke poslala spat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:33:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 s T sva bila pa spet pridna in sma zdaj skoraj 1h telovadila . zdaj si malo križ spočijem, ker se mi zdi da itak jaz bolj delam zraven kot on, pol se pa tak grema počasi rihtat za spanje. je pa na tekmi in navija za Maribor. Res pridna. Pis..mo tekma je, spet bo moj to zijal! Spet bom morala bit na rač. Hahahahaaa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 19:35:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva. Smo že kdaj 'končale' v 1 uri? Hihihi In SUPER da je L zdrav in da ste na toplem. Nič, grem čupo oprat. To mislim da še nismo. Sam bi pa jaz tudi kako kavo ruknila. brez skrbi da še boš v miru kavo ruknila aha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 20:30:50
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko karmen...prideš jutri na kavo? Drugače te pokličem za kombinezon, bom imela zraven. Uf veš da ne vem. Če bom imela avto ja, drugače pa me ne bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 20:41:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Super 15.30. SO je meni kul Če še boste ob 16.30 tam še midva prideva. Smo že kdaj 'končale' v 1 uri? Hihihi In SUPER da je L zdrav in da ste na toplem. Nič, grem čupo oprat. To mislim da še nismo. Sam bi pa jaz tudi kako kavo ruknila. brez skrbi da še boš v miru kavo ruknila Me veseli.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 20:41:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko karmen...prideš jutri na kavo? Drugače te pokličem za kombinezon, bom imela zraven. Uf veš da ne vem. Če bom imela avto ja, drugače pa me ne bo. Če želiš lahko pridem jaz po tebe.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 20:51:29
|
|
|
|
botrca
|
Čer, jem pizzo, gledam kmete ...mali spi, moj dela. Bili danes v nabavi, spar, muller, dm...kosilo pojedli v sparu in šli domov. Zvečer sem malega dala v varstvo in šla na eno predavanje o hrbtenici. Je bilo pri nas tak, da se nisem rabla vozit v mesto.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 21:19:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko karmen...prideš jutri na kavo? Drugače te pokličem za kombinezon, bom imela zraven. Uf veš da ne vem. Če bom imela avto ja, drugače pa me ne bo. Če želiš lahko pridem jaz po tebe. ali pa jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 21:20:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko karmen...prideš jutri na kavo? Drugače te pokličem za kombinezon, bom imela zraven. Uf veš da ne vem. Če bom imela avto ja, drugače pa me ne bo. Lahko te pridem jaz tudi iskat, saj rabiš samo lupinico Imej lupinico doma (ne vem ali jo drugače v avtu puščaš), pa se lahko sproti odločiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 21:51:29
|
|
|
|
botrca
|
Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 20.10.2011 21:56:43
|
|
|
|
majakla
|
Mater ej Karmen, ni ti spasa, moraš da prideš, kolko ponudb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 6:30:34
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! križ boli za pop......... Pa šiht za popi............ Še dobro da me že pojstla čaka. Se pa bojim da me ne bo na kavo. je L tak čuden, tak da ne vem če nebo tokom dneva zakuhal.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 6:56:16
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Pikapoke in da bomo čez vikend vsi zdravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 7:48:12
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 7:51:36
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 7:52:27
|
|
|
|
matcar
|
Aja,za kavo pa še ne vem,se zna zgodit,da bom prisvetla z Teo-m!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 8:43:42
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Se bojim da me ne bo na kafe, ker sem lupinico v avtu pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 8:44:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 9:19:45
|
|
|
|
karmen7
|
Hahahaaa kaj pa ko imam najboljšega možeka na svetu (dokler mi ne bo plafona spet dvignil)? Sem ga klicala pa malo pojamrala glede jajčke, pa mi jo med malco pripelje. In uganite kaj: mama bi tud šla z vami na kafe. Juhuuuuuuu Aja, če me bo katera lahko pobrala seveda Tista ki sem ji najbližje, da se ne bote vozle okrog riti v žep.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 10:02:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj spet nisem mogla na RR zvečer,pa FB mi je ven metalo skozi,še znorela bom polek totega neta smotanega. Z mojim sma pa včeraj dobila potovanje v Turčijo! Moram samo poklicat,ker ne verjamem napisanemu. Mislim,nikoli nič ne dobima,pa je še tolko bolj čudno to. Če pa je res,pa grema itak naslednje leto spomladi! Včeraj popoldan pa smo šli v A,sem Lei škornje kupla,ji več ni blo nič prav,noga zrasla za 3 cifre čez poletje. Drugače pa smo ok,Lea je tudi že boljša,Maks pa tudi. Bravooooo super za Turčijo Kak sta pa dobila? Kaj v kaki nagradni igri al kaj? Mislim zakon, res full dobro, vesela, vesela Podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 21.10.2011 10:03:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Hahahaaa kaj pa ko imam najboljšega možeka na svetu (dokler mi ne bo plafona spet dvignil)? Sem ga klicala pa malo pojamrala glede jajčke, pa mi jo med malco pripelje. In uganite kaj: mama bi tud šla z vami na kafe. Juhuuuuuuu Aja, če me bo katera lahko pobrala seveda Tista ki sem ji najbližje, da se ne bote vozle okrog riti v žep. Jaaa in hahahaaa...
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?