|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
15.11.2011 9:31:44   
Katte
Kratka - user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.11.2011 10:04:14   
LittleSun
Takle pa sem se rešila tiste največje norišnice, sedaj pa lepo mirno na izi vse ostalo, ki je stalo od včerajuser posted image user posted image

bobika a maš ti mojga domauser posted image user posted image meni se res zdi, da včasih pade z lune, bog ne daj da kaj rečem, ker mi pove za 5 let nazaj kdaj je iz pomivalca zložil in kdaj smeti odnesel. Mah sploh ne bom več komentirala. Sem malo bolj mirna, ampak nisem pa še čisto.

Kratka user posted image user posted image in user posted image ki bo prinesla user posted image v decembru!

5 nosečk pa to je ZAKON!!!!! Pupe super ste!! Kar tako naprej in november bo cel roza!! Prav lepo je pogledati na seznamček in kar upanje dobim.

crtek user posted image upam, da je tvoja energija in volja nazaj in da si spet na starih tirnicah. Tudi mene včasih prime ta žalost in občutek nemoči in potem mi kar mine, da bi še kdaj imela še enga user posted image . Ampak ko prespim in malo tukaj pojamram pa spet dobim nazaj energijo in upanje, da tudi zame pride tisti trenutek sreče ob pogledu na palčkouser posted image

Katte kako si kaj ti? Zate posebej stiskam pesti!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.11.2011 10:10:30   
Katte
Hvala, LittleSun. Jaz sem v redu, čakam na konec tedna, ko bom delala test, če me seveda ne prehiti user posted image . Znakov nimam posebnih, saj sem šele 8 dni po O. Po standardnem ciklusu mi sicer user posted image  že dva dni zamuja. Super so ti O testki, vsaj točno vem, kdaj jo lahko (ne) pričakujem.
Upam, da bom enkrat za spremembo tudi jaz pomagala obarvati ta seznamček roza user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 953
15.11.2011 10:21:46   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Hvala, LittleSun. Jaz sem v redu, čakam na konec tedna, ko bom delala test, če me seveda ne prehiti user posted image . Znakov nimam posebnih, saj sem šele 8 dni po O. Po standardnem ciklusu mi sicer user posted image  že dva dni zamuja. Super so ti O testki, vsaj točno vem, kdaj jo lahko (ne) pričakujem.
Upam, da bom enkrat za spremembo tudi jaz pomagala obarvati ta seznamček roza user posted image .

Navijam zate in močno stiskam pestke!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 954
15.11.2011 10:42:53   
oreh
Kratka, držim pesti za drug mesec! A si pol že dobila datum pri G, upam, da se prav spomnim?

Katte, boš, boš, tudi ti boš kmalu kmalu obarvala seznam roza!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.11.2011 10:43:17   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

ne bo je !!! in pika !
Ti boš rozika user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.11.2011 10:46:20   
Katte
Hvala, punce user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.11.2011 11:01:46   
Kratka
Hvala punce za  user posted image . sem bila kar razočarana, pa čeprav sem po eni strani vedela, da ne bo uspeha, ampak upaš še pa vseeno vedno na user posted image ...do zadnjega trenutka. NO, zdaj sem se pobrala in čakam na "veseli" december. Oreh, datum sem lahko dobila šele po novem letu, v začetku januarja. Pa nič ne de, bomo že počakali. Do takrat bom pa pila krvomočnico in če bo kaj učinka, bo mogoče tist pregled celo namenjen za kaj lepšega user posted image
user posted image gooooo girls!user posted image Navijam za vse nas, ki še čakamo!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 958
15.11.2011 12:31:20   
*bobika*
punce a mislite da tole res drži ??? Da bi tolk hiter pokazal..

http://www.lekarnar.com/izdelki/medismart-zgodnji-test-nosecnosti-pero

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
15.11.2011 12:40:24   
srečki
Bobika....hm sem malo na netu prečekirala in zasledila naslednje:

Test lahko opravite že 7-10 dan po spolnem odnosu. Najprimernejši dan za opravljanje testa je prvi dan pričakovane menstruacije.
Ali ni vseeno če počakamo, da nam en dan zamuja? Razlika bi bila v tem primeru samo en dan.

No vsekakor pa če katera ne zdrži...pa naj tega kupi namesto navadnega.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.11.2011 12:45:55   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Veliko nosečnosti se konča še preden me sploh vemo, da se je začela, že iz tega razloga jaz nebi delala teh testov za zgodnje ugotavljanje. Naj narava poskrbi za te stvari, me pa lepo pridno počakamo do pričakovane user posted image . Saj običen test že na dan zaostanka pokaže.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.11.2011 13:07:53   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Veliko nosečnosti se konča še preden me sploh vemo, da se je začela, že iz tega razloga jaz nebi delala teh testov za zgodnje ugotavljanje. Naj narava poskrbi za te stvari, me pa lepo pridno počakamo do pričakovane user posted image . Saj običen test že na dan zaostanka pokaže.

Mene samo to muči, ker ne vem kdaj jo naj pričakujem.. ali danes (30 dan kot prej skos), ali 20.ga (36 dan kot prejšnji mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 962
15.11.2011 13:08:04   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srečki

Bobika....hm sem malo na netu prečekirala in zasledila naslednje:

Test lahko opravite že 7-10 dan po spolnem odnosu. Najprimernejši dan za opravljanje testa je prvi dan pričakovane menstruacije.
Ali ni vseeno če počakamo, da nam en dan zamuja? Razlika bi bila v tem primeru samo en dan.

No vsekakor pa če katera ne zdrži...pa naj tega kupi namesto navadnega.

7-10 DAN PO SPOLNEM ODNOSU .. samo če imaš LF 17 dni ..potem tole ne more držat..
Ma kaj pa vem..user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 963
15.11.2011 13:11:15   
Anonimen
Živjo!

Vidim, da imamo novo nosečko user posted image user posted image user posted image alysa, čestitam in lepo nosečnost ti želim!!!

kratka - user posted image

Moje M pa še ni. Ponavadi, če mi 1 dan zamuja, jo dobim že za dobro jutro, sedaj je pa še ni na spregled. Sicer imam tu in tam občutek kot da bo vsak čas pricurila in že laufam na wc, da si dam tampon, potem pa se umiri. Križ me pa boli za popent, se počutim kot stara baba in komaj sedim. Testa si pa ne upam delat, ker raje vidim, da me obišče user posted image kot pa da ugledam 1 nesramen minus. No, trenutno tudi nobenega testa nimam doma, sem bila nazadnje v mullerju, amapk tam imajo neke čudne teste, jst pa na clearblue prisegam. Sicer sem v nedeljo zjutraj lulala na first sign duo, ki mi je od zanjič ostal, ampak sem potem zanj slišala, da ni ravno zanesljiv.
Tudi tale tester, ki se ga lahko uporabi že 7 dni po O, se mi zdi en larifari oz. marketinški nateg. V 7 dneh komaj do vgnezditvene pride in 3-4 dni po vgnezditvi se hormon lahko odkrije na krvnem testu, na urinskem pa še kasneje, pa naj bo test še tako "občutljiv".

Nič, grem kavo spit, se mi že cel dan spi, verjetno je tale megla kriva za mojo "super" delovno storilnost user posted image

lp, anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 964
15.11.2011 13:34:09   
Katte

Ni šans, da grem delat ta test. Kot so že druge rekle. 6. do 9. dan naj bi bila implantacija. Kako naj potem kaj pokaže! Tudi, če je bila slučajno zgodnja O - bolje je dočakati user posted image  kot pa videti rahlo črtico, se že veseliti, potem te pa hudič preseneti, ker je bila zanositev neuspešna.
Saj zmeraj tuhtam par dni prej, če bi se že kaj videlo. Ampak se zadržim in počakam. Tudi jaz imam raje, da pride user posted image , kot da je test negativen.

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.11.2011 13:38:44   
LittleSun
anonimna user posted image kaj je pa test v nedeljo pokazal?

Katte se strinjam s tabo glede testa!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.11.2011 13:49:52   
mladika
Čestitke naši novi nosečki,bravo alysa,tko se to dela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kratka tebi pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  da je decembra ne bo!!!!
5 nosečk že mamo pa smo šele na polovici mesca...kr tko naprej punce,da podremo vse rekorde!!!!
Katty midve bove pa u soboto barvale seznamček v roza,kaj praviš???!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 967
15.11.2011 13:54:25   
Katte
Ja, mladikica!!!!!

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.11.2011 13:59:10   
mladika
Sej sem vedla,da boš zaaaaaaaaa!!!!!!!user posted image Če smo že ta vikend pridelali 2 nosečki,lahk pa nasleden tut...In kako se počutiš,kake spremembe že???Še samo 4 dni...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.11.2011 14:05:34   
Anonimen

anonimna user posted image kaj je pa test v nedeljo pokazal?

First sign duo je pokazal samo 1 črtico...pa pravazaprav ni bil prvi jutranji urin, ker sem šla okrog treh ponoči na wc...ob pol osmih sem pa test delala.

Neposredna povezava do sporočila: 970
15.11.2011 14:19:47   
Katte
mladika, počutim se čisto normalno. Če kaj, potem je manj znakov (PMS) kot ponavadi. PMS imam drugače kar močen. Mogoče je bilo to zaradi endometrioze. Kako si pa ti?

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.11.2011 14:57:46   
GregUr
user posted image za vse nosečke!! :)

jst sm pa od včeri do nadaljnega prestavljena na mesec december, ker je hudička le pršla user posted image

dejte mi povedat tiste k ste pred tem jemale KT, kolk časa ste "čiste" user posted image ? jst sem avgusta porabla zadnjo in sem od enega ginekologa zvedela, da znajo bit jajčniki v tem času še leni, ker prej niso ovulirali tolko in tolko časa, ker sem jim pač s tableti preprečla. je še ktera slišala kakšno na ta račun, al je to spet ena tistih... tolažilnih? Da naj bi se "zbudili" in začeli proizvajati kakovostno jajčece primerno za oploditev šele približno med tretjim ciklom... user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 972
15.11.2011 15:11:36   
Katte
GregUr - user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.11.2011 15:55:53   
mladika
Jst sem tut uredu...sam glavobol mam že cel dan tak močan,da ne vem kam nej z glavo...Drgač pa se je meni PMS omilil s pomočjo mace,pa tut kadr maco pijem je M manj boleča pa manj časa traja,tko da meni je ta maca res super stvar,sam še da pluska pridelamo pa je zmagala!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.11.2011 18:04:13   
lunica 85

Dobro jutro

lunica zato ker ti gre dobro user posted image user posted image jaz imam pa strašno gužvo napovedano in ne vem koliko bom lahko na tekočem.

user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja to mi pa res gre .Sem takrat ko sem bila na istem kot sedaj ves čas urejala ,pa potem nosečniškega,....user posted image jA kolikor bom lahko tudi sama uskladila s službo ga bom urejala .Sevefa.
Punce jaz sem bila pa včeraj na serobiki in sem čist navdušena.Dans polna energije, veselja ,sreče,...kot da ni moje telo.Res super ,bom čez 1 m kot manekenkauser posted image user posted image user posted image
No potem sva imela pa še z dragim telovadbouser posted image user posted image user posted image ,danes je mir ,jutri pa spetuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa včeraj izvedela da jem oja sodelavka nosečauser posted image ,4 prijateljice so pa že rodileuser posted image v okt in novembru
bobika*:eeheheh ne ne vem če ,ker jaz hodim v Zabukovico,kam pa ti ?????

vsem nosečkam čestittkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ta mesec ste res lepo obarvaleuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!