oreh
|
Dobro jutro! Starine (v lepem smislu), ampak res vaju več ne rabimo tukaj, prosim, nalulajta čez vikend kaj konkretnega! Mojarožica, jaz imam identične občutke, dobro, ko izvem, da je katera noseča, me še ne stisne tako, ko pa vidim, da raste trebušček, sem pa čist preč, pa naj bo prijateljica, sorodnica ali znanka. Sej sem vesela zanjo, a sem preveč žalostna zame in zakaj bi jaz mogla veselje in srečo ob nosečki hlinit in v sebi trpet (hvala bogu da prijateljice to razumejo, za kake bežne znanke pa itek ni tolk pomembno. Mislim, da ni to egoizem, ampak bolečina, ki jo nosečke v prvem poskusu ne poznajo in ne razumejo, če ne dajo to skozi. In se s tem sploh več ne obremenjujem. No se , ker mi je žal za moje vedenje, ampak, ko si to pri sebi razložim sem spet pomirjena. A veš, vse se vrti okoli njih, kdo pa mene vpraša kako se jaz počutim?? Ajoj, to pa že diši na zavidljivost!!! Črtek, kako bi ti rada svetovala, ampak tudi zase ne poznam tega odgovora, kako izklopit, ker mislim, da je to osnovna potreba ženske in pač z nami je, ne moreš je potlačit. Jaz si pomagam tako, da sem se naučila, da ni trenutna poglavitna stvar v življenju zagledat , je pa ena najpomembnejših, a se moram prav zavestno opominjati, da je življenje treba izkoristiti, tako si naredim plan aktivnosti, izletov, športa, žurov, dela čez mesec, ki pa itak prehitro mine. Opažam pa, da mi je bilo najtežje okoli 10 kroga, ko sem zgubila močno upanje, da bo. Še zdaj upam seveda, a si ne pustim, da bi me razočaranje dotolklo in ne seksava več strogo na 2 dni, ne štejem dnevov, ne merim BT (seveda je par dni pred testom čist drug svet). Mogoče mi je lažje zato, ker sem šla naprej na raziskave in upam,, da bo uspelo ob pomoči. Sem pa v 19. krogu dosti bolj močna v tem smislu, kot nekje na polovici, ko se začneš zavedati, da je morda le kaj narobe. Ko imam pestre tedne v službi in res izklopim to, mi tudi ni ratalo. Tako, da mislim, da povsem izključit ne moreš. Čeprav ti si trmasta, kar sem videla glede testov, in ti mogoče rata najdit kak pameten način.
|