*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Čer Kakšen dan je bil danes. V službi iaiaia, samo dr****, doma pa tut, nisem niti vdihnila prav, samo stregla cel dan, gospod na se prestavlja iz kavča na fotelj in nazaj. Pri večerji pa tamali da bi mel sarvijetko, jaz delam kakav za oba, mali ne neha ponavljati sarvjetko, sarvjetkooo, gospod sedi in čaka, da mu jaz dam, a bi moral samo roko stegnit, sem mu poknila večerjo na mizo in znorela tak me je ob živce spravil, cel dan se ni niti premaknil. Pa sem mu povedala da sem zjeb**** še iz službe in da res rabim danes malo...ne danes ne, jauuuuuu, kak bi mu pakirala tak samo da sem spravla iz sebe, pa sem že manj jezna...načeloma je super, mi ful pomaga, se sam spomni, ampak potem pa včasih kot da je prizadet, ne sliši, mu rečem da bi lahko, pa ne, pač ne vidi...ah, nima veze malo sem se mogla spucat. včasih so res kot bi z lune padli.. jaz tudi včasih prdirkam iz službe, nardim kosilo, potem morem še pospravit, perilo oprat, obesit, malega zrihtat, ga dat spat, zvečer še likam..aiaiaia on pa gre na badminton Včasih pa vse nardi namesto mene, no skoraj vse..
|