|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
14.11.2011 17:00:15   
Maat
Punce, hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno nisem dojela, da nam je uspelo user posted image ... no, me pa zato na to vsake toliko opozori slabost - sicer se mi pojavi le sem ter tja, ampak je čisto dovolj.

Imam pa še vedno občutek, da bo prišla user posted image - bolečine v maternici in izcedki, tako da sem ves čas na stranišču.

Vam pa povem, da smo pretekli mesec (za razliko od prejšnjih 9-ih) user posted image od zadnjega dne M na dva dni, med O vsak dan, proti koncu pa spet na 2-3 dni. Res nisva izpustila niti enega tedna. Ne vem, če je to razlog, ampak uspelo je. Glede na to, da sem itak probala že z vsem živim - od gline, mace, krvomočnice do enega drugega čaja (ma ni da ni user posted image ), niti ne bi znala reči, kaj je tisto, kar je pomagalo user posted image user posted image

Želim, da pridete vse čim prej za nami, res user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
14.11.2011 17:26:58   
Kratka
Hvala Maat, tudi me upamo, da pridemo čim prej za teboj. Enkrat bomo vse tam ne?
user posted image Občutek, da bo prišla pa je čisto normalen in dobro preberi tole: NE BO PRIŠLA, KER SI NOSEČA! user posted image Ti srečkica ti, da bo le do konca srečno!
Bobika, kdaj pa naj ne bi dobila user posted image ? Tako kot je LittleSun napisala, lahko da kaj pomeni, lahko pa da ne...imaš 50-50% možnosti tak da, ko bo testek pokazal user posted image , takrat bo pa 100% user posted image madonca, sem toplo vodo odkrila s tem stavkom a ne?user posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 927
14.11.2011 18:25:17   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Hvala Maat, tudi me upamo, da pridemo čim prej za teboj. Enkrat bomo vse tam ne?
user posted image Občutek, da bo prišla pa je čisto normalen in dobro preberi tole: NE BO PRIŠLA, KER SI NOSEČA! user posted image Ti srečkica ti, da bo le do konca srečno!
Bobika, kdaj pa naj ne bi dobila user posted image ? Tako kot je LittleSun napisala, lahko da kaj pomeni, lahko pa da ne...imaš 50-50% možnosti tak da, ko bo testek pokazal user posted image , takrat bo pa 100% user posted image madonca, sem toplo vodo odkrila s tem stavkom a ne?user posted image

ne vem kdaj naj pričakujem M.-- prej sem imela na 30 dni.. zadnja M (oktobra) mi je zamujala za 6 dni..sem jo dobila šele 15.10 (namesto 9.10.). .. tako da če bi šlo po starem ciklu naprej, bi jo mrala dobit danes, ampak ker ne vem, ali se mi je cikel podaljšal na 36 dni, bom raje počakala..
Me je pa začelo močno boleti v spodnjem delu trebuha, niti ne po jajčnikih.. o.k. pa tud napenja me..verjetn spet prevč cukra..user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 928
14.11.2011 19:14:29   
LittleSun
Čer

Kakšen dan je bil danes. V službi iaiaia, samo dr****, doma pa tut, nisem niti vdihnila prav, samo stregla cel dan, gospod na se prestavlja iz kavča na fotelj in nazaj. Pri večerji pa tamali da bi mel sarvijetko, jaz delam kakav za oba, mali ne neha ponavljati sarvjetko, sarvjetkooo, gospod sedi in čaka, da mu jaz dam, a bi moral samo roko stegnit, sem mu poknila večerjo na mizo in znorelauser posted image tak me je ob živce spravil, cel dan se ni niti premaknil. Pa sem mu povedala da sem zjeb**** še iz službe in da res rabim danes malo...ne danes ne, jauuuuuu, kak bi mu pakiralauser posted image user posted image user posted image
tak samo da sem spravla iz sebe, pa sem že manj jezna...načeloma je super, mi ful pomaga, se sam spomni, ampak potem pa včasih kot da je prizadet, ne sliši, mu rečem da bi lahko, pa ne, pač ne vidi...ah, nima vezeuser posted image

malo sem se mogla spucat.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
14.11.2011 19:29:00   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Imam pa še vedno občutek, da bo prišla user posted image

Enako, tudi jaz sem imela že cel vikend občutek, da bo prišla user posted image , pa skoz me je neki bolelo - spredaj kot rahli krči  in hrbet zadaj ... skratka, vsi občutki so me pustili na cediluuser posted image , saj sem skoz govorila svojmu, da bo priteklouser posted image
jutri naredim test, da vidim pri čem sem, drugače imam povprečno cikle dolge 29 dni, danes je 32. dan.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 930
14.11.2011 19:31:33   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

Me je pa začelo močno boleti v spodnjem delu trebuha, niti ne po jajčnikih.. o.k. pa tud napenja me..verjetn spet prevč cukra..user posted image

Lahko, da je to to user posted image Držim pesti user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 931
14.11.2011 21:13:42   
Anonimen
Mene tudi danes v križu zbada za popent (no, dopuščam možnost, da sem se včeraj preveč zasedela, ker smo bli celo popoldne pri tašči), pa da ne rečem, kak čuden pritisk imam v zizikah - prej sem posodo pomivala in sem si mislila kar modrc dol dat, da bi manj tiščalo, hehe. O M ne duha ne sluha, sicer me je okrog 14. ure pričelo nekaj šraufat, sem si za vsak slučaj dala tampon, ampak user posted image še ni. Če se ne misli do jutri prikazat, potem se naj ne prikaže vsaj 9 mesecev user posted image

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu alysa)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
14.11.2011 21:51:19   
chungalunga
Pozdravček še od mene po kratkem času.
Se vidi, da imam kronično pomanjkanje časa, vsakič ko prečekiram tule gori, vidim kakšno novo nosečko, in prav je tako, juhu! user posted image  Čestitke! Vse dobro vam želim punce, zdrave in krepke otročiče.
Jaz na mojo pot k uspehu stopam že jutri, ko grem na operacijo (ki jo imam sicer v sredo). Živčki so že kar napeti, moj dragi malo trpi zadnja dva dni, ampak bo preživel. user posted image  
Tako, da držite pestke za mene, malo strahu seveda je, ker ne vem, kaj točno me čaka (menda bom jutri cel dan bolj kot ne na wc-ju user posted image ), ampak kolikor sem uspela prebrat, naj ne bi bilo tako hudo.
Ve se fajn imejte, ko pa se spet tipkamo, pa upam, da bo že kakšna nova rozika med nami. No, seveda bo, ne dvomim. user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.11.2011 22:01:42   
SILVA
chungalunga držim pesti, da boš operacijo čim bolje prestala...dejansko ni nič preveč hudouser posted image
Bomo mislile nateuser posted image

(odgovor članu chungalunga)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.11.2011 22:06:56   
Anonimen
chungalunga - srečno na operaciji, bom v sredo mislila nate in držala pesti, da boš dobro okrevala. Sicer se ne spomnim za nazaj oz. za kaj točno gre pri tebi, a greš na laparoskopijo?

Se pa tudi jaz spomnim mojih travmiranj in od mojega dragega 5 let nazaj, ko sem šla na lasersko evaporizaciijo zaradi slabega pap brisa (takrat se je še z rimskimi označevalo in sem imela pap III), čeprav je bil dokaj hiter, pravzaprav ambulantni poseg - zjutraj sem prišla, po sprejemu sem se preoblekla v tisto "bjutiful" bolniško srajco in v sobi čakala skupaj z drugimi, dokler me niso prišli iskat. Operater je bil ful faca in dpbre volje, najprej sem dobila lokalno injekcijo, potem pa je bilo v 5 minutah vsega konec in čez 3 ure me je že moj prišel iskat.

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
14.11.2011 22:42:27   
chungalunga
Hvala. Ja, laparoskopija me čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
15.11.2011 6:45:33   
alysa
Drage moje, v 4. krogu nama je ratalouser posted image , danes sem zagledala  user posted image

Držim pesti za vse, da pridete čim prej za manouser posted image .

Danes sem cel dan službeno odsotna, tako da se beremo spet jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 937
15.11.2011 7:07:05   
Katte
Čestitam, alysa!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Bravo, user posted image ! Uživaj v nosečnosti vse do julija user posted image .
5 nosečk samo v prvi polovici novembra. To bo rekord. V drugi polovici jih bo še več user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
15.11.2011 7:13:05   
Katte
chungalunga, še enkrat - ne boj se operacije. Res super, da si dobila datum tako kmalu. Glede tega na WC-ju - no, jaz sem šla parkrat, najhujše je bilo to, ko te črviči.
Bolniške halje...jaz sem dobila št. 48, pa imam drugače 34 user posted image . Plavala sem v njej.
Čaka te pa dva tedna počitka. Mene je moj stregel od spredaj in od zadaj user posted image . Je pa tudi bil bolj ubogi kot jaz user posted image .
Mislim nate, chungalunga. Oglasi se nam čim prej po operaciji. V četrtek dopoldne boš verjetno že doma.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 939
15.11.2011 7:33:35   
srečki
Jutroooo

chungalungha - srečno na operaciji
alysa- jeeeeeeeeee čestitke za user posted image

Kratka sedaj si ti na vrsti, da narediš ta mesec še bolj roza!

Nč punce lepo bodite...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 940
15.11.2011 7:47:42   
crtek
jutro punce!

alysa čestitke user posted image uživaj user posted image pa zdravega user posted image ti želim

chungalunga srečno na operaciji, hitro okrevaj, da boš lahko tudi ti še letos srečka user posted image user posted image

LittleSun user posted image tudi tašni dnevi pridejo in nažalost lih takrat, ko jih najman rabimo. Upam, da je danes že vse v redu in si spet pozitivna in dobre  volje user posted image

ala js vas pozdravljam, uživajte čudovit sončen dan in seveda pridne bit, da bo čimveč user posted image user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 941
15.11.2011 7:50:37   
sontschica
alysa iskrene čestitke user posted image user posted image
chungalunga tudi jaz ti želim čim hitrejšo in uspešno operacijouser posted image user posted image
katera bo zdaj nova user posted image ?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 942
15.11.2011 8:18:05   
iwa
alysa, čestitke, bravo, pa zdravo in srečno nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image

chungalunga, zelo bom mislila nate!!!! Mal potrpiš, potem te pa kmalu čakata user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 943
15.11.2011 8:24:19   
mojamura
jiiipiii alysa, čestiitam za user posted image

želim ti prijetnih 9 mesecev in zdravo bebico user posted image  user posted image
user posted image  user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
15.11.2011 9:02:59   
Kratka
Čestitke Alysa!!!user posted image user posted image user posted image
Nam pa žal ni uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.11.2011 9:17:17   
*bobika*
alysa super kr vriskam... sedaj pa pridno božaj bušija..user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
15.11.2011 9:19:07   
oreh
Ne morem verjet, punce podirate rokorde, čestitam vsem novimuser posted image , ampak hitro pridemo za vami. Midva sva že pridna.

Jaz sem se pa včeraj pogovarjala z eno kolegico, ki je dala čez že celo goro preiskav in postopkov. In ne morem verjet kako mi je ta pogovor pomagal. Ko točno razume vse občutke, upanja in slabo voljo. No, kot da bi se pogovarjala z vami, le da je v živouser posted image . Tako, da bom, ko bom v krizi kar k njej zavila.

Črtek, upam, da si se že znebila misli, ki si jih imela čez vikend. Da te potolažim, tudi jaz sem imela take občutke. Če pomislim, kaj vse sem razmišljala o naju, zdaj pa ne morem verjet kakšno zaupanje sem dobila do njega, ker mi tako stoji ob strani.
No, littlesun, tudi jaz bi mu še vseeno kdaj kar prostovoljno spakiralauser posted image  in odnesla kovčke v avto, še poln tank bi mu omogočilauser posted image . Ampak, to so naši dragi.

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 947
15.11.2011 9:19:53   
LittleSun
user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysauser posted image
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)
user posted image

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)
Maisha

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr
*bobika*

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 5

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 15.11.2011 9:21:54 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.11.2011 9:20:36   
LittleSun
alysauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost

sem v norišnici, pridem pokukat kasneje

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.11.2011 9:21:59   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Čer

Kakšen dan je bil danes. V službi iaiaia, samo dr****, doma pa tut, nisem niti vdihnila prav, samo stregla cel dan, gospod na se prestavlja iz kavča na fotelj in nazaj. Pri večerji pa tamali da bi mel sarvijetko, jaz delam kakav za oba, mali ne neha ponavljati sarvjetko, sarvjetkooo, gospod sedi in čaka, da mu jaz dam, a bi moral samo roko stegnit, sem mu poknila večerjo na mizo in znorelauser posted image tak me je ob živce spravil, cel dan se ni niti premaknil. Pa sem mu povedala da sem zjeb**** še iz službe in da res rabim danes malo...ne danes ne, jauuuuuu, kak bi mu pakiralauser posted image user posted image user posted image
tak samo da sem spravla iz sebe, pa sem že manj jezna...načeloma je super, mi ful pomaga, se sam spomni, ampak potem pa včasih kot da je prizadet, ne sliši, mu rečem da bi lahko, pa ne, pač ne vidi...ah, nima vezeuser posted image

malo sem se mogla spucat.

včasih so res kot bi z lune padli..
jaz tudi včasih prdirkam iz službe, nardim kosilo, potem morem še pospravit, perilo oprat, obesit, malega zrihtat, ga dat spat, zvečer še likam..aiaiaia on pa gre na badminton user posted image
Včasih pa vse nardi namesto mene, no skoraj vse..user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!