Kratka
|
Srečki, tole špikanje je čisto normalno...pri meni se pojavi nekje med O ali pa po koncu O, nekje tri dni traja. Danes je pri meni 28.dan, zjutraj sem bila zelo vztrajna in sem si rekla: "bom že počakala do srede!" No, nekje blizu poldneva, sem se že namenila v Mullerja po hitri test, potem sem že skoraj štartala, pa sem si premislila, to je bilo kakšnih 3x nakar sem si rekla, da ne! Da moram zdržat vsaj še do jutri, nakar mi pade na pamet, da si lahko grem kupit test danes, za jutri zjutraj... ja pa ja, kot da bo čakal na polici do zjutraj No, nisem si ga še kupila...tok močna sem še pa Sicer pa imam tako ali tako en testek še, ampak firbec me vsake toliko opomni, da moram kupit tistga tahitrega, da bom prej vedla Joj joj joj, koliko dela imam sama s seboj Drugače pa glede znakov: Nič posebega, joškice so zelo otečene, boli me nič, roza izcedek je spet preisoten, ga dva dni ni bilo. Počutje je bilo sicer včeraj obupno (glavobol, prebavne težave, slabost na trenutke), tudi danes me je prebava hecala, ampak zdej sem pa že čisto vredu, tako,da to ni nima veze. Skratka, res nič posebenga kar bi lahko nakazovalo na nosečnost, pri meni. Punce, katera bo zdej nalulala ? Držim vam pesti!!!
|