|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
14.11.2011 9:34:01   
Maisha
Jutro bejbike!
Čestitke bodoče mamiceuser posted image user posted image , za ostale pa user posted image user posted image .. Ma ni vrag, da vam eden od decembrskih mož ne prinese user posted image user posted image

Nekaj se me loteva, grlo boooli.. je pa fajn, ker nam danes delajo tlake in mi ni treba kuhatuser posted image (sej vem, samo sem res naveličana strežbe takih in drugačnih delavcev, prou paše kdaj no user posted image )

Lep dan vam želim!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.11.2011 9:36:47   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

sem pravkar zasledila da je polho3006 tudi nosečka.. a sem kej zgrešila ali je sploh nimamo na seznamu ?
V glavnem super user posted image user posted image

Če se ne motim je že oktobra zagledala user posted image jap sem šla preverituser posted image user posted image

Jaz sem se zgubila v mojih papirjihuser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.11.2011 9:47:19   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

sem pravkar zasledila da je polho3006 tudi nosečka.. a sem kej zgrešila ali je sploh nimamo na seznamu ?

Če se ne motim je že oktobra zagledala user posted image jap sem šla preverituser posted image user posted image

Jaz sem se zgubila v mojih papirjihuser posted image user posted image

AHA ..ker sem jo zasledila na julijskih nosečkah..pa nisem bila prepričana..

ojoj o papirjih jaz raje ne govorim, ker imam do 20-ga DDV-je za nardit, samo ni neke vneme..kr nič se mi ne ljubi..
zdaj me je začelo še ubijati ker ne vem kdaj bo prišla M., danes je 30 dan ciklusa, če bi bilo normalno kot pred dvema mesecema, če pa gledam na prejšnji mesec, pa moram čakat še do 20.-ga (da bo 36 dni).. grrrrrr kot me to ubija.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.11.2011 9:48:18   
*bobika*

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysa
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)
Maisha

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr
*bobika*

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 4

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 904
14.11.2011 9:49:12   
polho3006
user posted image user posted image

Ja nosečka semuser posted image user posted image . In magični + oz. user posted image sem zagledala konec oktobra, tako da sem sedaj že v 7. tednu. Vas pa še kar spremljam in držim pesti da pridete čimprej za mano!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.11.2011 9:50:44   
LittleSun
bobika si kaj delala test? Ali O teste, da bi vedela kdaj si imela O???

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.11.2011 10:38:36   
*bobika*

bobika si kaj delala test? Ali O teste, da bi vedela kdaj si imela O???

ne ta mesec pa res nisem delala ne testov,sploh ne vem kdaj je bila O., nič tako da res nisem bila obremenjena z ničemer.. testa tud še nsiem delala.. če je do 20.11. tudi ne bom dobila, bom potem začela razmišljat o testu..
Drugače pa me joške bolijo za pop***, kakor vedno pred M., tud napihnjena sem že kot žaba.. samo vprašanje časa je še, kdaj pricurlja..

Neposredna povezava do sporočila: 907
14.11.2011 10:39:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

user posted image user posted image

Ja nosečka semuser posted image user posted image . In magični + oz. user posted image sem zagledala konec oktobra, tako da sem sedaj že v 7. tednu. Vas pa še kar spremljam in držim pesti da pridete čimprej za mano!!!

super....upam da vse priskakljamo za tabo čimprej...

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.11.2011 10:39:44   
LittleSun
bobika upam, da je ne bo in da je ta neobremenjenost kaj pomagalauser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.11.2011 10:41:54   
*bobika*

bobika upam, da je ne bo in da je ta neobremenjenost kaj pomagalauser posted image user posted image

hja tudi jaz...ampak danes me je začelo matrat da bi šla test delat.. pa upam da ga do 20.-ga ne bom.. sem res obsedena bla s temi testi, pa zgleda mi je ša mal posledic pustilo..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
14.11.2011 10:44:18   
LittleSun

hja tudi jaz...ampak danes me je začelo matrat da bi šla test delat.. pa upam da ga do 20.-ga ne bom.. sem res obsedena bla s temi testi, pa zgleda mi je ša mal posledic pustilo..user posted image user posted image

ma ja, jaz sem se lepo naučila odklopit, nič nisem več obremenjena kako in kdaj in kje in koliko in te stvari, ko pa pridejo zadnji dnevi in po možnosti še kak navidezni znak, potem sem pa čist fertik. K sreči imam začetek decembra zapolnjen na minuto in ne bom imela časauser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.11.2011 10:49:16   
*bobika*

ma ja, jaz sem se lepo naučila odklopit, nič nisem več obremenjena kako in kdaj in kje in koliko in te stvari, ko pa pridejo zadnji dnevi in po možnosti še kak navidezni znak, potem sem pa čist fertik. K sreči imam začetek decembra zapolnjen na minuto in ne bom imela časauser posted image user posted image

men je edino to fajn zarad teh O.testov, ker ne slončkava vsak dan, in pol vsaj tiste dni,ko bi naj imela O., mal več.. sicer ta mesec sva pa tko tko,kolker je bil čas..

Neposredna povezava do sporočila: 912
14.11.2011 11:31:02   
oreh
Lepo, lepo, nosečke, vidim da kar močno pripravljate teren nam decemberkam. ČESTITKE!!!user posted image

Mislim na vas in držim pesti za tiste, ki boste lulale ta teden, kar nekaj vas je in prav vse si zaslužite user posted image .

Ja glede testov sem jaz čist ista. Najprej si rečem, da bom počakala vsaj do enega dneva pred user posted image , pa mi še ni uspelo. Ampak če nardim recimo 3 dni prej, me - nič ne potare, saj upam, da je še prezgodaj, sem se pa že tolk skulirala v glavi, da če imam vse znake za menstruacijo 1 dan prej , sploh več ne upam na +. Hecne smo, cela strategija. Glede cene pa, si pač kupim kako majčko manj.

Čim lepši in čim krajši delovni teden vam želim, pa veliko slončkanja, saj nas je verjetno že kar nekaj pred ovulacijo.user posted image  

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.11.2011 11:49:34   
HeLenčica
Pupe moje, samo na hitro, ker je tukaj bolj tako tako internet :) Iskrene čestitke novim srečkam, smo res lepo popravile oktobrsko statistiko. No, pri meni je tako, da sem 10 dni po O dobila M! Zakaj, se mi sanja ne... Lutealno fazo imam 15 dni dolgo, je pa čist taka M, ki je ne čutim (drugače me res ful boli), teče pa fuuul. Očitno je res pri meni nekaj narobe...vprašam Pušenjaka ko se vrnem. Pozdravčke iz tople Azije punce moje!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 914
14.11.2011 11:55:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Pupe moje, samo na hitro, ker je tukaj bolj tako tako internet :) Iskrene čestitke novim srečkam, smo res lepo popravile oktobrsko statistiko. No, pri meni je tako, da sem 10 dni po O dobila M! Zakaj, se mi sanja ne... Lutealno fazo imam 15 dni dolgo, je pa čist taka M, ki je ne čutim (drugače me res ful boli), teče pa fuuul. Očitno je res pri meni nekaj narobe...vprašam Pušenjaka ko se vrnem. Pozdravčke iz tople Azije punce moje!

Škoda, helenčica, bo pa drug mesec bolj vesel in radodaren s pluski...Če si M dobila na dopustu, je lahko posledica spremembe klime in si jo zato dobila že 10 dni po O. Pa lep pozdrav iz mrzle in meglene Slovenije, sm kr malo fovš user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
14.11.2011 12:07:11   
alysa
Helenčica user posted image user posted image user posted image  držim pesti zate v decembru

Moje user posted image  še ni, čeprav sem bila prepričana, da pride že čez vikend. Bom še danes počakala, kaj se bo izcimilo.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
14.11.2011 12:25:04   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Škoda, helenčica, bo pa drug mesec bolj vesel in radodaren s pluski...Če si M dobila na dopustu, je lahko posledica spremembe klime in si jo zato dobila že 10 dni po O. Pa lep pozdrav iz mrzle in meglene Slovenije, sm kr malo fovš user posted image

anonimna user posted image

podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
14.11.2011 12:32:39   
srečki
Helenčica user posted image user posted image user posted image uživaj na dospustu...
alysa....tebi že malo zamuja JUHUHU....držim pesti, da zagledaš user posted image

No pri meni je pa že konec ovulacije....in sva z mojim bila zelo zelo pridna, tako, da upam, da 24.11. ne bo user posted image   O naj bi bila 11 in 12.11. tako, da včeraj in danes čutim špikanje spodaj. Ali je katera čutila tudi tako? Mislite, da to kaj fajnega pomeni?

Papa

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
14.11.2011 12:53:52   
Katte
HeLenčica, user posted image user posted image user posted image .
Bosta pa v Aziji naredila user posted image .
srečki, ja, špikanje zelo verjetno pomeni O. Lahko pa se pojavi pred, med ali po ovulaciji. Za vsak slučaj kar pridno user posted image naprej.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 919
14.11.2011 13:03:29   
crtek
žiujo!

čestitke novim user posted image in veliiiko user posted image tistim, ki jih je nepovabljena obiskala user posted image ...samo naj čimprej mine, da gremo lahko dalje user posted image

moja user posted image se je poslovila že v soboto (rekordno hitro), tko da sm mela v soboto in včiraj samo še čisto malo izcedka in to je blo to...se pa nisem nič oglasla, kr sm mela malo čudne dneve in sm bla že skoraj na tem, da dragemu rečem, da js user posted image nočem in da nehava delat na tem. Mogoče je bla kriva luna, mogoče pa kej drugega, ampak me je čisto zamorilo in nikakor nism našla prave volje kaj šele upanja. Zdej sm se nekako sestavla skupi in je že dooosti bolše, samo ne smem na to mislit preveč, kr čene sm hitro spet zamorjena, ampak mi prou paše tako, mam usaj več časa za druge stvari user posted image

pridno user posted image , da bo november še naprej tako roza kot je do zdej in seveda držim pesti za vse, ki še čakate user posted image

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 920
14.11.2011 13:17:33   
Kratka
Srečki, tole špikanje je čisto normalno...pri meni se pojavi nekje med O ali pa po koncu O, nekje tri dni traja. user posted image

Danes je pri meni 28.dan, zjutraj sem bila zelo vztrajna in sem si rekla: "bom že počakala do srede!" No, nekje blizu poldneva, sem se že namenila v Mullerja po hitri test, potem sem že skoraj štartala, pa sem si premislila, to je bilo kakšnih 3x user posted image nakar sem si rekla, da ne! Da moram zdržat vsaj še do jutri, nakar mi pade na pamet, da si lahko grem kupit test danes, za jutri zjutraj... ja pa ja, kot da bo čakal na polici do zjutraj user posted image No, nisem si ga še kupila...tok močna sem še pa user posted image Sicer pa imam tako ali tako en testek še, ampak firbec me vsake toliko opomni, da moram kupit tistga tahitrega, da bom prej vedlauser posted image Joj joj joj, koliko dela imam sama s seboj user posted image
Drugače pa glede znakov: Nič posebega, joškice so zelo otečene, boli me nič, roza izcedek je spet preisoten, ga dva dni ni bilo. Počutje je bilo sicer včeraj obupno (glavobol, prebavne težave, slabost na trenutke), tudi danes me je prebava hecala, ampak zdej sem pa že čisto vredu, tako,da to ni nima veze. Skratka, res nič posebenga kar bi lahko nakazovalo na nosečnost, pri meni.
Punce, katera bo zdej nalulala user posted image ? Držim vam pesti!!!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 921
14.11.2011 13:33:55   
*bobika*
kratka..ti si ista kot sem bila jaz.. lekarno imam 5 minut stran peš..in verjem da sem se že oblekla in skor šla, pa se nazaj slekla..pol sem pa šla en dan po tamalga v vrtec in kupla kr 5 testov BabyC... no pa so bli vsi do zdej -
Ne vem kako ne morem normalno čakat kot prvič..ko sem ga delala šele 4 dan ko mi je zamujala, ampak tkarat sem itak vedla da sem user posted image . user posted image
Znake jst ne vem čemu naj pripisujem, ali user posted image  ali user posted image  ..ker me bradavice ful bolijo, zize so enake velikosti.. včeraj mi je smrdelo ko je moj prišel iz cigareta iz terase..kar mi nikol ne... ma ne vem.. spet psiha, pa čleprav prehitro..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
14.11.2011 14:18:39   
Kratka
user posted image user posted image smo verjetno po večini kar vse tukaj gor več ali manj iste, kar se teh testov tičeuser posted image kaj čmo, dogaja nam user posted image

Glede mojih znakov: jaz trdim, da so bolj za user posted image kot za user posted image , ker tako kot praviš...1. sem vedela, da sem noseča ravno zaradi znakov, ki jih drugače nikoli nimam takpnih kot takrat, zato se mi pa tudi zdaj zdi, da potem že ni to to, če ne prepoznam tistega tapravega znaka, na katerega čakam že par mesecev :) če se pa začnem ful poglabljat v znake, pa lahko dobim čisto vse, ki so možni, seveda namišljene, takoda raje ne razmišljem preveč user posted image
Bobika, če bi mene bolele bradavice tako kot praviš, da tebe, potem bi ziher bila noseča! user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
14.11.2011 14:32:11   
LittleSun
Kratka mene so par mesec nazaj ful bolele bradavice (pa me drugače ne), pa še slabo mi je bilo, sem bila ziher da sem noseča, pa je žal pritekla teta. POmoje zna psiha tudi to naredituser posted image

še pol ure in gremo domoooovuser posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 924
14.11.2011 14:36:44   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Bobika, če bi mene bolele bradavice tako kot praviš, da tebe, potem bi ziher bila noseča! user posted image

user posted image user posted image  zdej me pa še bolj zanima al ja al ne..

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

slovenija
anjasa

koliko otrok bi morali imeti slovenci

1 (4%)

2 (36%)

3 (48%)

4 (7%)

5 (2%)

več (3%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!