PERSIDA
|
Čer babike. Danes je bil tako en brezvezen dan ,da dol padeš.Seveda so to posledice ponočevanja kaj ,pa druga.Moj dragi sinček kar naprej joka in me išče tako,da več ne vem čemu to pripisat.Kašlja ne al,pa tu,pa tam nos ima prehoden v glavnem se zbudi ,ugotovi ,da me ni zraven in taki vik in krik ,da me bo kap lepega dne od tega.Pol ne vem kaj si naj mislim ,ker takoj nazaj zaspi ali res ogromno sanja živo po atiju al kaj v glavnem noro.Res ,pa je ,da še ni popolnoma zdrav ,ker je še res vedno malo. Ker moja otroka malo jesta edino ,če nista popolnoma zdrava.Nekaj ga daje ,pa še po moje sam ne ve kaj,ker pol bi mi ziher že povedal v dveh tednih.Tak,da kokič te popolnoma razumem okol bujenja. Res jezna sem na celi svet ,ker pol nimam ne živcev ne energije se pol z njima prepirat kaj smeta in kaj ne.Če sta bolana jima skoz razlagam ,da razumem ,da sta bolana in ,da bi jima rada pomagala ,pa ne vem kako ,samo to še ni razlog ,da hišo okol obrneta.Res kake si zmislita ,da bi včasih človek pobasal kufre ,pašel vragi v rit . Tomaž ko ,pa je hb zdrav ,pa je taki angel,da se ga ne ,da opisat.Sicer je živec težki ,da ga moram skoz opozarjat ,da se mi ne razbije ampak res roke zarad njega ne trpijo.Ker ko ni zdrav ,pa je zalepljen na mene in povrhu še nesramen do vseh okrog.Sedaj je sicer podobno z A. No vsaj tukaj moram rečt ,da sta si v čem podobna ko sta bolana -skoz na mamici in nesramna ,ravno bi vse v treske vrgla .Če si res česa želim je to zdrava otroka ,ker bejbe resnično ko sta zdrava je z njima vse tako enostavno čeprav sta dva. Tako ,da tulipanček poizkušam vsak dan prit naokoli samo jaz v večernih urah ,če ne zaspim pred njima ,ker čez dan je res nemogoče sedaj ko sta doma. Za računalnik edino sedem ko gremo klicat atija po skaypu.Sedaj ko oba obvladata izgovorjavo ata.,ati jima se je prav zabavno dret v slušalko in klicat atija.Ati,pa itak srečen do neba ,ker ga končno kličeta .To moraš videt kak se po telefonu menita z njim za crknit.Zadnjič sva šla z A. spat ,pa sem T.samega naštimala pred komp ,da se je meno z atijem (imamo tudi kamero ,da ju vidi) in sem se mogla smejat kak mu je odgovarjal.Tak,da ati srečen vsi srečni .Moram ,pa omenit da beseda babi nekak ne pride na plan.Niti eden niti drug.Dedi ,pa itak ves happy ,ker je sedaj glavni na vasi . Drugače mami ,pa krmari med ponočevanjem,gospodinjenjem in službo.Dalj časa iščem hišno pomočnico ,ker meni se ne da več . Kaj vse ste načvekale ,pa sem itak pozabila.Imam poporodno depresijo-beri meni nastopla po skoraj treh letih . tulipanček - jaz upam ,da se ti zdravje poštima tako kot mora in ,da ni kaj hujšega kokič - ne vem kako dojiš zato bom vprašala a leže ,če dojiš te tudi hrbet boli????Glede prebujanja,če mene vprašaš se mala princeska samo crklja - mami sori ,mislim ,da ni nič hujšega .Je pač pametna punca . Glede stresa ,pa se tudi jaz strinjam z drugimi.Mene še sedaj pri treh letih čitata ko cajtnge brez ,da bi kaj rekla . tulipanček - glede hiše naredita kar je vama najbolj prav. trezika - skrajnosti nas delajo močnejše ,kar je dokaz tvoj ati.Jaz mu iz srca želim ,da res že zaživi s polnimi pljuči tako kot si zasluži in je prav.In seveda ,da boste tudi vi zaživeli mirneje. čebelca - naj se ti nikamor ne mudi delat ,ker bejba vsak je nadomestljiv.Začni postavljat sebe na prvo mesto pred službo.Žal je tako ,da vsi rabimo službo ,da preživimo ne,pa ,da crknemo na račun službe. lulanje- kakor je prišlo tako bo minilo moje mnenje.Pri nas se je kak mesec dogajalo ,da je akal v hlače.Najprej je šel lulat na kahlico pol ,pa zraven mene naredil kup v hlače.Se zgodi še kdaj ,da naredi kup ampak ,kaj hočem spucam ,pa gremo dalje.Bo minilo. Vsem nam ,ki smo bolani želim,da to že enkrat nekam izgine in pridejo tisti lepi dnevi ko tega sranja ne bo več oz. vsaj v majhnih količinah. Naj še ,pa povem nekaj lepega moj dragi otrok,ki se taaaaako ne rad lupčka zadnje par dni kar naprej deli cmokece in A. in meni.Tako,da kljub težkim dnevom je na koncu dneva vse pozabljeno ko pride k nama v posteljo in vsakega polupčka.Še celo ati jih je deležen ko pride domov tako,da tudi pri nas se dogaja.Počasi gre ,pa le . Tako sedaj si še ,pa en radler odprem kljub slabemu dnevu ni bilo vse tako slabo. Za jutranje oglaševalce ,pa še naš jutrišnji meni: juha z zdrobovimi žličniki krompirjevi svaljki ,kompot In na koncu še zavitek.Popolnoma brez mesa za spremembo. No ,pa lahko noč vam želim.
|