|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.1.2012 22:06:59   
PERSIDA
Dober večer.
Vidim ,da ni neke hude gužveuser posted image .
Kaj naj rečem mi se nekako borimo in ne spimo ponoči zaradi kašljanja.Anže je kar cel teden stokal ponoči ,ker se ni upal skašljat.Kljub temu,da je res zelo malo kašljal.Ker nam zračenje in vlažilec ful pomagata.Nekako se mu ni odprlo in ga je to mučlo,da sem danes pobasala šila in kopita in ga šla pokazat.In hb ni nič na pljučih,srečna do neba,ker me je že res ful skrbelo.Očitno spet neka bedasta viroza.Maži ,pa kljub kašljanju ima energije čisto preveč.Mami zaenkrat še fura.
Ata je potolčen po kolenu ,ker se je na fuzbalu meto po parketu nakar je ponoči še s postelje pado direkt na koleno.Postla ,tla krvava kot ,da se je kolino ponočiuser posted image .Beri ko mami spi pri otrokoma ata zaplava na mamino stran pol ga ,pa orientacija matrauser posted image .Saj vem ,da nebi smela samo moramuser posted image .sem ga vprašala kako za hudiča si z 2meterske postle uspel dol pastuser posted image user posted image user posted image .
Jutri se ,pa gremo razvajat v babičino kuhinjo,ker smo našega atija poslali na švedsko in imamo lajfuser posted image .
Danes smo si kupli novo mikrovalovko ,ker nam je stara izdahnila.Najcenejšo kar jih je blo.Upam,da nebo zdaj kake akcije v leclercku ,ker nazadnje baje je bla 35€ ,če je to res.Ker ponavadi imam to srečo ko iščem izberem najcenejšo pol se še ,pa najde kaka akcija.
V glavnem nam dogaja skoz in skozuser posted image .

Aja moram pohvalit podmladek ,da se je pri govoru  začelo nekaj premikatuser posted image user posted image ,iiiiiiiiiiiiiiiiiihauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
20.1.2012 22:09:56   
PERSIDA
Eno vprašanje? In na kaki način smo mi za hudiča spet na neki 84 strani????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
20.1.2012 23:18:48   
trezika
Čer!

Ja, kaj naj rečem drugega, kot to, da življenje res zna bit krivično user posted image user posted image user posted image   komaj smo malo lažje zadihali, danes pa so ata spet v bolnico peljali.... spet ima pljučnico in to ful hudo obliko user posted image user posted image user posted image   se opravičujem, ker vam spet morim, ampak tokrat res rabim pozitivne misli.... za ata, zame, za sestro, ki bi rada vse skup pustila in prišla domov pa za mamo, ki je že čist na koncu... mi je danes sama priznala, da ne more več  user posted image user posted image user posted image res ne vem, komu smo se tako hudo zamerili  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
21.1.2012 7:20:27   
PERSIDA
trezika - en velikuser posted image in roj user posted image samo,da pomaga.Življenje nam nalaga kolikor zmoremo,zato pogumno v boj.Mi vam pošiljamo samo pozitivne misli ,da zaživite kot si zaslužite.Če bi lahko bi vam odvzela košček skrbi in bolečine ,da bi vam bilo lažje.Življenje je na čase nepravično ,a zakaj še nisem našla odgovora.
Trezika ,če karkoli rabiš veš mojo cifrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In draga moja zato smo tu ,da si pomagamo in poslušamo.Že to je veliko ,če ti nekdo prisluhne ob blečini a ne ????? 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
21.1.2012 10:38:30   
Najaa
user posted image trezika, ne vem kaj naj rečem sam to, da drži se, vem da je lahko rečt pa vseeno... Upam, da se obrne na bolje vse skupaj. user posted image

Persida, probaj jima dat kamilice v sobo. Jaz skuham (tiste ki niso v vrečki) in dam vrele v sobo in Tiji res pomaga. Mi se s takim suhim kašljem borimo že... ene 3 leta in do zdaj najboljša kombinacija so kamilice in krema mat. dušica.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
21.1.2012 19:44:53   
PERSIDA
Najaa hvala saj to jima delam in hb za to kremo ,ker očitno pomaga.Pri njima v sobi diši po svemu in svaštu samo ,da jima bi bilo bolje.In ja kljub temu ,da v njuni sobi zelo redko kurimo očitno vlaženje zraka pomaga in današnja noč je bila za vse balzam.
Samo ,pa res moram pol fejst zraćit sobo sicer ti to po moje v kratkem času začne vse plesnivit,ko smo res danes imeli to celo noč prižgano.
Tako ,da ja kašelj počasi izveneva ostaja še šmrkast nos.Kaj bo potem se pustim presenetituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ta teden ima ,da še mata odprto bolniško pol,pa gasa v vrtec in mati na off,pa svizec zavije čokoladouser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
21.1.2012 20:36:53   
PERSIDA
Drage moje prosim pridite na plano,ker svojih objav ,pa res ne mislim bratuser posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.1.2012 13:08:53   
trezika
Dan!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.1.2012 21:35:06   
trezika
No, ker nobena nima kaj za povedat, pa se bom jaz malo (spet) izpovedala... moja ata je dokazano zdravstveni fenomen in človek z NEVERJETNO VELIKO voljo do življenja...v petek zvečer je mami sam rekel, naj pokliče reševalce, ker se ni počutil dobro.... na poti do bolnišnice so ga prvič oživljali, ker mu je obstalo srce (po številnih naporih in šokih preteklih mesecev se je vdalo), ko so prispeli v bolnico, so ga takoj odpeljali v šok sobo, kjer so ga zopet oživljali.... zdravniki so bili zopet (kot do zdaj že četrtič) prepričani, da je v preveč slabem stanju, da bi sploh preživel noč... bil je v bistvu klinično mrtev... v soboto dopoldan pa se je stanje začelo izboljševati in danes zjutraj je že bil na oddelku... sva se prej slišala po telefonu in je bil slišat super, pa tudi počuti se baje vredu.... očitno vendarle nekdo bedi nad nam... pa kot sem do zdaj že nekajkrat rekla, tudi tokrat upam, da je bil to zadnji šok in da končno zaživi kot treba...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.1.2012 21:36:38   
trezika
Vam punce pa iz srca hvala za vse besede.... je res veliko lažje, če človek malo potoži in je na drugi strani nekdo, ki te malo posluša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.1.2012 7:51:36   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Trezika, user posted image user posted image user posted image ! Naj tako sedaj ostane pri vas oz. gre še samo na bolje.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem nazaj, nisem še okej, je pa bolje. Imam novo rano v življenju a kaj čemo, tako je življenje. Več v živo.

Včeraj se je Valentin smučal in že tudi vozil z vlečnico. Je govoril, da se pelje tako, da se kadi za njim. user posted image Tudi sama sem se parkrat peljala po progi. Fenomenalno.user posted image user posted image user posted image

Julija je spala v vozičku, babi jo je čuvala.

Za sredo sem bila naročena na masažo hrbta a moram odpovedati, ker sem dobila M.user posted image Ubija me ta bolečina od dojenja in vsega skupaj....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.1.2012 8:38:19   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!user posted image

Trezika, user posted image user posted image user posted image ! Naj tako sedaj ostane pri vas oz. gre še samo na bolje.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem nazaj, nisem še okej, je pa bolje. Imam novo rano v življenju a kaj čemo, tako je življenje. Več v živo.

Včeraj se je Valentin smučal in že tudi vozil z vlečnico. Je govoril, da se pelje tako, da se kadi za njim. user posted image Tudi sama sem se parkrat peljala po progi. Fenomenalno.user posted image user posted image user posted image

Julija je spala v vozičku, babi jo je čuvala.

Za sredo sem bila naročena na masažo hrbta a moram odpovedati, ker sem dobila M.user posted image Ubija me ta bolečina od dojenja in vsega skupaj....

hvala, tudi mi upamo, da bo tako ostalo

sem te pogrešala tu gor ja... karkoli se je že zgodilo, en velik objem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.1.2012 10:08:32   
Tulipan12
Dan!
Kaj naj rečem???
trezika user posted image user posted image user posted image , Kokica user posted image user posted image user posted image VSE bo še ok!!! Tak!

In zdaj grem na svoj "Kaj naj rečem?": že kaka 2 tedna me malo ščipa v križu, pa sem pač jemala to kot neko bolečino zaradi gibov, ki jih že skoraj 3 leta delam, pa ker ne telovadim ipd... v soboto zjutraj nisem mogla vstat, mravljinci v nogi, drevenela mi je... pristala na urgeni, s kupom tablet za domov, jutri imam osebnega zdravnika, da postavi kako diagnozo in me da na nadaljne preiskave. Skratka BLJAK! Nafilana s tabletami (pa jaz ne vzamem drugače niti Lekadola!!!) nekak preživim dan, zjutraj je najhuje, ko telo še ni segreto. Menda naj bi šlo za sesedanje vretenc ali vkleščen živec, ne vedo natančno, ker moram na mag. resonanco ali kaj podobnega, kjer se bo videlo, kaj je.

Zato pa punce, ni vredno, nič ni vredno, samo zdravje!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.1.2012 10:16:23   
Tulipan12
Persida mi pa mislim, da mikrovalovno 2x na leto vklopimo, se me nikak ne prime ta reč.user posted image Kašelj: Lii je tokrat pomagala materina dušica, doma narejen sirup iz lovorja, pred spanjem pa oni sirup na S, ki ga je Tasa reklamirala (nikoli si ne zapomnim imenauser posted image )

Kokica user posted image user posted image user posted image za smučarja Valentina! Danes gresta T. in Lia na otr. poligon pod Pohorje, pa upam, da bo uživala. Kje pa ste smučali? Gori?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.1.2012 10:19:14   
MalaČebelica
Dober dan.

O kriza, kaj vse berem tu gori - Kokici, Treziki in Tulipanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa še kar doma in se mam fajn. Pol grem še malo v službo za štos, če mi bo user posted image user posted image user posted image , tepa tak dalje doma user posted image user posted image user posted image En mesec še mam točno - sem si zračunala, da bi naj do 23.2. delalala, če ne bom nič na bolniški....

Pri nas smo zaenkrat kr OK. Jaz se že precej bolje počutim (saj je bla samo neaka virozica), samo bom še vseeno lepo do srede nabirala novih moči. Pri Klari pa imamo neke težave z lulanjem. Ful ma neko čudno obdobje - enkrat lula nonstop  (ji ful dostikrat pobegne v gatice), drugič pa je čisto OK. Pa si ne vem več kaj misliti - kako krizo sem pričakovala, ko mogoče pride novi član, ne pa kar tak sredi ničesar.... Mate kako idejo, kaj bi lahko blouser posted image user posted image user posted image user posted image Aja, mehur pa to je ok, ker smo dali vodo prejšnji teden pregledat, ko je zbolela in sem P še to lulanje omenila in smo dali kontrolirat...

Aja, Tasa hvala ta ponudbo, da daš sliko od našega vozička na FB. Samo najprej čakam, da dobim od sestrične nazaj še pokrivalo za noge (mi je pozabila vrniti, ko je imela sposojenega), potem ga pa moram še slikati...

Nič letim zdaj, ker sem vse odprla in zračim - da mi Vinko ne zmrzne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.1.2012 11:05:02   
Tulipan12
kaj jaz vem, jaz mislim, da stiska glede novega člana, nastopi šele, ko član dejansko pride. Mogoče je samo od kakega prehlada, da mora večkrat po maleo lulat, lahko pa je tudi to, da se zaigra in se spozabi dokler ni že prepozno. Jaz sem recimo pri Lii opazila, da neverjetno dolgo lahko kontrolira urin. Mi je full fascinantno za tako malo bitjece.

Pazi na Vinkota!!!user posted image user posted image user posted image

Glede vozička pa maš tudi opcije: PODARIM. Kaj pa to? Če se ga hočeš samo rešit?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.1.2012 12:01:42   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

kaj jaz vem, jaz mislim, da stiska glede novega člana, nastopi šele, ko član dejansko pride. Mogoče je samo od kakega prehlada, da mora večkrat po maleo lulat, lahko pa je tudi to, da se zaigra in se spozabi dokler ni že prepozno. Jaz sem recimo pri Lii opazila, da neverjetno dolgo lahko kontrolira urin. Mi je full fascinantno za tako malo bitjece.

Pazi na Vinkota!!!user posted image user posted image user posted image

Glede vozička pa maš tudi opcije: PODARIM. Kaj pa to? Če se ga hočeš samo rešit?

Glede lulanja - jaz tudi mislim, da nastopi kriza glede novega člana šele takrat, ko ta pride. zato mi zdaj sploh ni jasno, kaj je narobe z njo, da toliko lula. Če se mi ne zdi, da bi bilo fizično - da bi bla prehlajena al pa kaj... Ke mi smo končali s plenicami nekje že lani maja, tak da niti to ni, da ne bi bila sposobna zadrževati, ker vem, da je... tudi če smo kje zunaj - a avtu al pa na sprehodu, pove da more it pa mirno lahko počaka kar nekaj časa, da pridemo do wc-ja. zunaj ji nikoli ne pobegne. doma pa ful dostikrat in v vrtcu tudi. ne vem, ali predolgo čaka in potem zadnji trenutek leti, ko je že prepozno. če jo pa spomniš na lulanje pa se mi zdi da je kar malo užaljena in reče, da bo sama povedala, ko bo mogla it user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj neke članke prebiram na to temo - upam, da najdem kako pametno razlago oz. "recept", kako dalje...

Glede vozička - saj sem rzmišljala tudi o podarim variatni. ne vem še čisto kaj naj. najprej morama itak it do svakinje oni voz pogledat, če nama je sploh ok. ker pol sem mislila, da bi ga normalno dala na bolho, samo ne vem kaj naj rečem, ko bo kdo prišel ga gledat - zakaj ga prodajam, če sem pa noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti si zdaj na bolniški??

Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.1.2012 12:02:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje? In na kaki način smo mi za hudiča spet na neki 84 strani????

Zakaj to ni v redu? Jaz nisem sledila. Na kateri bi pa mogli biti?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.1.2012 12:04:30   
MalaČebelica
Aja, prej sem pozabila še za bavca poslati pikepoke, da ne bota več kašljala Evo, cel roj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam tudi najbolj pomaga prevrete kamilice pod posteljo - verjetno je res ful suhi zrak zaradi te kurjave pozimi in tega vsega. Jaz dam notri še morsko sol pa olje 31 od justa. in se mi zdi da kar vsi lažje spimo, ko to diši po stanovanju...

Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.1.2012 12:16:36   
KOKICA32
MČ, tudi pri nas je glede lulanja podobno. Valentin pa enostavno ne pove oz. ne gre lulati in pušča kapljice, dokler sam ne čuti, da je moker, potem pa pove, da se je polulal. Pa ne vsak dan. Jaz ga ful sprašujem, ko začne mencati z nogicama a noče iti. Tudi na silo sem še probala pa ne gre. user posted image user posted image user posted image Jaz vse skupaj pripisujem spremembi zaradi Julije. Kaj pa vem....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.1.2012 12:20:06   
Tulipan12
Eh, reci, da ste bili izžrebani v nagradni igri, tak kot ti je že Tasa napisala. Čisto logična razlaga. Saj če bi bilo res, bi itak tak naredila, al ne?
Ne, sem v službi, bolniške si ne upam privoščit, že tak sem bila 3 dni po smrti tasta doma, pa v petek sem letela eno uro prej domov, ker sem Luko peljala k dežurnemu - vnetje ušes... če bi direktorja klicala včeraj, da ne morem vstat, bi mislil, da sem malo nora. Sem prišla danes delat, sicer med sedenjem boli kot hudič, ampak je vsaj videl, da je stanje resno. Jutri pa grem vmes med službo k svoji zdravnici, potem bomo pa videli, kako bo. Najhuje mi je tak sedet, bi najraje stoje tipkala! Pa vstat iz sedečega položaja - aaaaaaauuuuuuččččč! Najlažje mi je, ko stojim na miru ali ležim.

Aja, pa zumba tut odpade, verjetno za kake 4 tedne... je rekla dr.

Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.1.2012 12:22:59   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ven me je vrglo....

MČ, tudi pri nas je podobno glede lulanja. Skoz mu uhahajo kapljice, ko pa je moker, da sam čuti, pa mi reče, da se je polulal. Pa ga non stoip sprašujem če ga tišči, ko menca z nogicama, pa noče iti, dokler ni prepozno. Pa ne vsak dan. Včeraj je bilo cel dan okej, v soboto pa sem ga 3x preoblačila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, smučali smo pri nas na Treh Kraljih.

Sedaj kuham, potem pa grem po Valentina. Pijem pa brezalkoholno pivo, ker imam vseh čajev že vrh glave.user posted image

Julija mi ponoči je na 1-2h, meni se bo zmešalo. P mi je rekla, da imam mogoče zvečer že premalo za en obrok in zato tako pogosto je. Zaradi tega sem skoraj vso noč budna, že skoraj en teden. Sem že razmišljala, da bi ji pred spanjem dala flaško rižolina ali AM. user posted image

No, to noč je spala od 08-02h. Aleluja. Sem jo pa imela ves čas ob sebi, ekr v svoji postelji se non stop zbuja.user posted image Kako so si otroci različni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.1.2012 13:03:17   
MalaČebelica
Tulipan - hvala za idejo glede vozička. pa res lahko rečem, da sem novega dobila na nagradni igri user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobra ideja. aja, hvala tudi tasi za idejo - sploh nisem vidla, da mi je to napisala. no, mogoče pa sem pa sem samo sklerozna user posted image user posted image user posted image user posted image počasi si bom mogla pisat listke, o čem vsem že mam listke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan - upam da ti bo kmalu bolje. pa upam, da je samo kaki prikleščen živec in ne sesedanje vretenc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kokica - pri lulanju je pri nas točno tak ja. v sredo in četrtek je bilo porazno v vrtcu - lulala oba dopoldneva po moje ene trikrat. popoldne ok. v petek in soboto je bilo celi dan ok. včeraj je bilo porazno - ji je všlo 4x samo do treh. popoldne je pa bilo spet ok. ne vem ne vem. skrbi me, ker ne pripisujem tega nekim fizičnim težavam, ampak bolj psihičnim težavam. pa ne vem čemu naj pripišem ker se nič posebnega ne dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi že poskusila na silo pa kregala pa je blo še slabše - se je polulala in se igrala naprej. po moje se je bala povedat, da ji je pobegnilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je preveč smilila. tak da zdaj samo še z lepa probamo. samo mi počasi zmanjkuje idej....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.1.2012 13:09:18   
MalaČebelica
Aja Kokica glede dojenja - to se je pri nas tudi dogajalo. samo se nama je potem vedno nekak izšlo. jaz sem to prebujanje pripisovala poskokom v rasti, ker so bli točni, kot po vseh predpisih - pri 6 tednih, 3 meseceih, 6 mesecih... takrat sem navadno pazila, da sem dovolj jedla in pila in počivala - pač sma spale čez dan skupaj, ko ni šlo drugače. in se je mleko nekak čudežno naredilo in je spet bilo dalje ok. popolnoma nekaj drugega pa se mi zdi, ko sta dva otroka, ker preprosto včasih ne moreš spat čez dan in pazit na vse te stvari....

kaj pa če je povezano s stresom, ki si ga zdaj doživljala...

samo glej, tudi če ji daš flašo pred spanjem - kaj pa je to takega. še vedno bo imela ostale obroke dojenja. plus tega saj je pa zdaj že vlka punca, drugi niso niti tolko odojeni pa jim čist nič ne fali..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.1.2012 13:13:10   
Tulipan12
Kokica, vse naj naj tvoji princeski za mini 4ico!user posted image Sem hotla preštet mesece koliko je stara, pa sem videla, da je 23. in opa!user posted image Glede tega, da se ti tak pogosto zbuja pa ti lahko kot mama, ki sem oba dolgo dojila, lahko rečem, da so to obdobja, so pa naporna kot hudič! Lahko da je obdobje, lahko, da je res lačna, lahko so zobki... Luka bo počasi star 13. mesecev, pa še ni spal od 20h do 6h, tak da... ni recepta!!!

Lahko pa napišem, da sem v soboto zaradi zdravil končno prekinila dojenje, ki je bilo večinoma samo še ponoči za cartanje, ampak zdaj je moral tudi Luka dokončno pomahati joški v slovo. Ponoči se zdaj ati vstaja, tak da celo ne rabim vstajat, čeprav me jok še vedno prebuja. Sem pa malo žalostna, ker je bila to res čudovita vez in pa vesela, ker zdaj vem, da ga bo čez čas lahko potolažil kdorkoli, ker bo pozabil na joško!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.