tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dober dan! MČ, ostani lepo do prihoda sinčka doma, naužij se še malo prostega časa, ker potem ga več ne bo. Pa da čimprej okrevaš! Luka ima že gost izcedek iz nosa, zelo moker kašelj, tak da smo temui primerno. Lia se mi zdi, da se bo kmalu izvlekla, čeprav opažam, da ko se razburi ali pa utrudi, da kar intenzivno kašlja. Včeraj smo bili na sprehodu in je kar precej tekla, ko je bila zasopihana, pa hud kašelj. Upam, da ne vodi v kakšno astmo... Tasa, kak je Liji všeč Abecednik? Moja Lia ga je zdaj že skapirala in se full igra z njim, sploh ko je ona opcija "poišči prvo črko besede npr. Nos", ji je full fajn. Pa zadnjič jaz kuham, ona se igra v dnevni, računalnik non-stop govori, Odlično... ha? Sem si šla malo ogledat, pa vidim, da so slike zraven. Ni mi bilo jano, kak vse ve ... pa full je ponosna, ko jo računalnik pohvali. Se mi zdi, da je zadnje čase full potrebna pohvale, da opravlja nekatere stvari namerno, da bi bila pohvaljena. In se kar trudim ji sledit, da jo za vsako pozitivno stvar izdatno pohvalim. Mi včasih v postelji zvečer še reče, če je bila pridna danes... Vredi ji je, samo se ga je malo naveličala in sem ga pospravila. Sploh ne ve kje je?! No, jaz vem,,,v škatli in na omari Je pa tud najraje igrala to ko mora 1.črko najt. Pa v ANG je stalno štela
|