MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 MČ kaj jaz vem, jaz mislim, da stiska glede novega člana, nastopi šele, ko član dejansko pride. Mogoče je samo od kakega prehlada, da mora večkrat po maleo lulat, lahko pa je tudi to, da se zaigra in se spozabi dokler ni že prepozno. Jaz sem recimo pri Lii opazila, da neverjetno dolgo lahko kontrolira urin. Mi je full fascinantno za tako malo bitjece. Pazi na Vinkota!!! Glede vozička pa maš tudi opcije: PODARIM. Kaj pa to? Če se ga hočeš samo rešit? Glede lulanja - jaz tudi mislim, da nastopi kriza glede novega člana šele takrat, ko ta pride. zato mi zdaj sploh ni jasno, kaj je narobe z njo, da toliko lula. Če se mi ne zdi, da bi bilo fizično - da bi bla prehlajena al pa kaj... Ke mi smo končali s plenicami nekje že lani maja, tak da niti to ni, da ne bi bila sposobna zadrževati, ker vem, da je... tudi če smo kje zunaj - a avtu al pa na sprehodu, pove da more it pa mirno lahko počaka kar nekaj časa, da pridemo do wc-ja. zunaj ji nikoli ne pobegne. doma pa ful dostikrat in v vrtcu tudi. ne vem, ali predolgo čaka in potem zadnji trenutek leti, ko je že prepozno. če jo pa spomniš na lulanje pa se mi zdi da je kar malo užaljena in reče, da bo sama povedala, ko bo mogla it zdaj neke članke prebiram na to temo - upam, da najdem kako pametno razlago oz. "recept", kako dalje... Glede vozička - saj sem rzmišljala tudi o podarim variatni. ne vem še čisto kaj naj. najprej morama itak it do svakinje oni voz pogledat, če nama je sploh ok. ker pol sem mislila, da bi ga normalno dala na bolho, samo ne vem kaj naj rečem, ko bo kdo prišel ga gledat - zakaj ga prodajam, če sem pa noseča Kaj ti si zdaj na bolniški??