|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.1.2012 10:46:36   
tasa_m
KAJ ZDAJ TO ?? MRK? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
17.1.2012 10:47:01   
tasa_m
Bravo jaz, sem čutila na urino kdaj moram prit na RR user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
17.1.2012 10:53:02   
Tulipan12
Dober dan!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
17.1.2012 10:59:26   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Bravo jaz, sem čutila na urino kdaj moram prit na RR user posted image

Klasična!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
17.1.2012 11:01:47   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, Lia tak kašlja, da že 3 noči NE SPIMO NIČ. Ne pomagajo smrekovi vršički ne lovor in ne Slezov sirup. Mate kaj boljšega, da bi vsaj ponoči spala???

Verjetno veš, da se mi s takim kašljem nočnim spopadamo že dolgo... zadnje čase sem ugotovila, da se takoj neha, če ju namažem z materino dušico in dam v sobo kuhane kamilice. In reees nehata kašljat takoj.
Glede olajšave pa se bolj splača, da da tisti, ki ima višjo plačo. Midva sva tudi vedno dala za enkratno, to ko je treba zdej oddat in dobiš več povrnjeno, pa tisti ki ima višje dohodke dobi več. Štekenzi? user posted image

Včeraj sem ji dala oni sirup na S, ko ga je Tasa napisala. Kašljala je samo enkrat ponoči! user posted image Bomo videli, če res pomaga ali je bilo samo naključje!

Ja, saj to me je zanimalo, če je treba to vsako leto oddat al kak? No, zdaj sva jo izpolnila in jo bo nesel na davčno, če pa ne bo rabil, pa tut nič.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
17.1.2012 11:20:36   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa še daaaan.
Jaz grem pa zdej po otroke... sem dopoldan skakala v knjižnice, pa čeprav sem rekla, da ne grem na razprodaje, sem čist brezveze zavila s kolegico v eno trgovino in naredila nakup leta.user posted image Tak poceni plašča ziher dolgo ne bom več dobila.user posted image
zdej pa mal na sonček, uživamo v njemu dokler bo trajal.

Super za plašček!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem letos tut imela srečo glede tega. Sem čisto slučajno šla v EP, ker so mi 1 mesec stari škornji razpadli, sem jih vrnila, dobila 140 evrov nazaj, si kupila nove znižane, pa še eno usnjeno jakvo vmes vjagala za -50%!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
17.1.2012 12:05:32   
KOKICA32
Dan!user posted image

Nič se ne javim, ker nimam prave volje za to. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
17.1.2012 12:14:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Kaj je narobe, Kokica?? user posted image user posted image
Nena me straši

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
17.1.2012 12:16:14   
tasa_m
Jaz pa sem bila full pridna, ker sem letos razprodaje preskočla. Nisem kupila ne Liji ni, ne sebi in ne Tomažu. PRIDNA zelo! Itak nič ne rabimo in pol kupujem ker mi je všeč, oblečem pa glih ene 2x.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
17.1.2012 13:29:54   
Tulipan12

Dan!user posted image

Kaj je Kokič? Maš slabe dneve? Ravno zato pridi, se malo izkašljaj, pa bo mogoče za odtenek bolje. Upam, da ni kaj hujšega.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
17.1.2012 14:03:34   
Tulipan12

Jaz pa sem bila full pridna, ker sem letos razprodaje preskočla. Nisem kupila ne Liji ni, ne sebi in ne Tomažu. PRIDNA zelo! Itak nič ne rabimo in pol kupujem ker mi je všeč, oblečem pa glih ene 2x.

Jaz pa rabim za sebe full stvari zaradi službe. Sem le bila 2x noseča, v trenerkah, cunje izpred nosečnosti pa so že malo demode! user posted image
Otroka pa imata nenormalno dosti cunj, sploh ne vem, kdaj se je toliko nabralo, sploh pa se mi zdi bedarija, da imata vse to, če sploh ne hodita v vrtec.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
17.1.2012 14:26:26   
PERSIDA
tulipanček ,če kaj ne rabite mi nosimo 89/104user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
17.1.2012 14:32:50   
PERSIDA
Da je neki bedni dan danes itak ne rabim govorit.V službi so bili vsi tak nataknjeni ,da dobro ,da sem zgurala te 4 ureuser posted image .
Bavca v bolniški Anže zakuhal.Ampak pazi cel teden smo preživeli v vrtcu,podiramo rekordeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko bi vsaj mela vsak teden rojstni dan ,očitno sta samo takrat zdrava.Jaz,pa itak ko cota od prekrokane noči.Kolko maladva rogovilita toliko še mora atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
da ,pa bi princa sedaj spala ne to ,pa ne .Mislim ,da malo še ,pa pohorski dvoruser posted image user posted image user posted image .
Itak ,da se mi ne da nič.
Pa vam????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
17.1.2012 14:39:56   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček ,če kaj ne rabite mi nosimo 89/104user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
17.1.2012 14:46:29   
Tulipan12

Da je neki bedni dan danes itak ne rabim govorit.V službi so bili vsi tak nataknjeni ,da dobro ,da sem zgurala te 4 ureuser posted image .
Bavca v bolniški Anže zakuhal.Ampak pazi cel teden smo preživeli v vrtcu,podiramo rekordeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko bi vsaj mela vsak teden rojstni dan ,očitno sta samo takrat zdrava.Jaz,pa itak ko cota od prekrokane noči.Kolko maladva rogovilita toliko še mora atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
da ,pa bi princa sedaj spala ne to ,pa ne .Mislim ,da malo še ,pa pohorski dvoruser posted image user posted image user posted image .
Pa vam????

Joj, user posted image user posted image
user posted image za vas. Čeprav mislim, da bi vam najbolj koristilo, da bi bil že april. Letošnja zima pa je res samo za zgago se mi zdi. Nič zimskih radosti in polno bacilov!!!user posted image Eh, meni se tut nič ne da, zdaj bom ugasnila računalnik in pobrala šila in kopita!user posted image Bodite pridne - kar pomeni, da pišite kaj!!! Mogoče pridem zvečer kaj naokoli...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
17.1.2012 21:29:12   
trezika

sva že dve user posted image jaz tudi nisem nič kupila in sem prav ponosna nase.... itak imam polno omaro cot, nosim pa nonstop eno in isto.... Maruša pa je pred kratkim dobila 3 vreče cot tako da sploh ni blo neke sile po trgovinah letat user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
17.1.2012 21:30:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dan!user posted image

Kaj je Kokič? Maš slabe dneve? Ravno zato pridi, se malo izkašljaj, pa bo mogoče za odtenek bolje. Upam, da ni kaj hujšega.user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
17.1.2012 21:44:23   
MalaČebelica
Dober večer.

Mene je pa neka viroza dobila al neki nahod in sem ko drek na palci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je bla prejšnji teden doma ene tri dni, pol se  je G. nalezel in je bil čez vikend adijo, zdaj pa jaz user posted image user posted image user posted image fuj fej.

Komaj čakam pomlad.

Drugače smo ok....

Uživajte. Pridem kaj mimo, ko bo počutje boljše

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
18.1.2012 8:42:52   
tasa_m

Pa vam????

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj tomaža boš dala pa v vrtec?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
18.1.2012 8:43:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober večer.

Mene je pa neka viroza dobila al neki nahod in sem ko drek na palci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara je bla prejšnji teden doma ene tri dni, pol se  je G. nalezel in je bil čez vikend adijo, zdaj pa jaz user posted image user posted image user posted image fuj fej.

Komaj čakam pomlad.

Drugače smo ok....

Uživajte. Pridem kaj mimo, ko bo počutje boljše

še tukaj kup user posted image user posted image user posted image user posted image . pozdravi se, mami!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
18.1.2012 8:55:36   
Tulipan12
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom, malim in velikim!
Tolko o tem, da pridem zvečer mimo... Kar groza me je, ko se spomnim, da imam največ prostega časa med službo??!!user posted image user posted image
Danes greva z Lio na plesne, potem pa v kino gledat Obutega mačka. Malo jo moram ven peljat, ker je non-stop doma, babici ne znese logistika dopoldan za sprehode, edino če grejo skupaj malo na dvorišče, kjer se vozi po toboganu al pa s kolesom, ostalega sveta ne vidi. Ko pa sem jaz pripravljena za ven (beri: doma vse porihtano), pa je že tema.user posted image Pomlaaaaaaaad, kje si???!!!!!!!!!
Danes dobimo buggyboard, sem enega na bolhi vjagala, pa upam, da ji bo tokrat bolj všeč, pa mislim, da bodo tako malo lažje naokoli hodili. Če ne bi bili ob tako prometni cesti doma, bi bilo vse malo lažje.

Ajde, čakam, da pridete malo naokoli, da rečemo kako?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
18.1.2012 9:03:50   
tasa_m
Dobro jutrooo

Tulipan, katera babica ti sedaj Lio in Luka pazi?
Sem se peljala mimo vas ob 08.08 in stalno pogledam, če te bom kje na balkonu vjagala user posted image Tak, kaj pa si mi povedala, kje si doma. Ko boš kdaj videla kakega človečka ki trobi in maha veš da sem jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
18.1.2012 9:04:28   
tasa_m
Aja, pa pr nam še kuj nič nebo z user posted image . Me že tak fajn ščipa da bom vsak čas verjetno dobila obiske user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
18.1.2012 9:47:16   
Tulipan12

Dobro jutrooo

Tulipan, katera babica ti sedaj Lio in Luka pazi?
Sem se peljala mimo vas ob 08.08 in stalno pogledam, če te bom kje na balkonu vjagala user posted image Tak, kaj pa si mi povedala, kje si doma. Ko boš kdaj videla kakega človečka ki trobi in maha veš da sem jaz user posted image

Še vedno ju čuva tašča. Moja mama še dela. Sem po tragediji kar mrzlično začela iskat kak vrtec, pa me je tašča prosila, če ju lahko ima ona, da bi ji to full pomenilo in ji dejansko pomagalo. Ju pa čuva pri nas doma in ko je treba koga uspavat al pa kak predah imet, si pokliče sestro, ki stanuje pod nami in so kar usklajeni. Edino res je malo problem s tem kdaj koga ven peljat, ker je zdaj še toliko mrzlo, spomladi bo že lepše in lažje. Pa problem je še s kuhanjem, ker večinoma nima časa kaj skuhat zraven njiju, pa moram jaz vedno zvečer kaj skuhat in pripravit za drugi dan, ko pridem iz službe, grem direktno v kuhinjo. Tak da jima zvečer kako juho skuham za pred opoldanskim spanjem, potem pa ko pridem, pa skuham še ostalo in skupaj jemo kosilo. To navadno tak zgleda, da jaz hranim Luko, ki je zadnje čase zeloooooooo naporen, zelooooooooo neješč in zelooooooo jokav, tak da ko vse opravim, nisem več lačna.user posted image Saj bo, še kako leto, pa smo na konju...
Na balkonu pa me boš redko videla po 8h, takrat se navadno že votim, čeprav začenjam med 8.00-8.30. Mi je šef rekel, da ne rabim bit točno ob 8h, tak nekje do 8.30 naj pridem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
18.1.2012 9:48:09   
Tulipan12

Aja, pa pr nam še kuj nič nebo z user posted image . Me že tak fajn ščipa da bom vsak čas verjetno dobila obiske user posted image

Bo, bo... ko bo pravi čas, bo! Nekje do aprila bo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.