|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.12.2011 20:52:10   
KOKICA32
Čer!user posted image

Božič je za nami. Darila so razdeljena. Valentin je tako navdušen nad železnico, da ga nikamur več ne dobimo. Samo pri vlakcih bi bil. user posted image Je pa bil danes prvič na smučkah, na snegu. Včeraj pa je po stanovanju s pancarji in smučkami hodil. Zaenkrat je navdušen.user posted image Popoldan pa sta z atijem šla še plavati, tako da sta imela športno razgiban praznik države SLO.user posted image

Super za sredino srečanje. Kdo pa se bo vse udeležil?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.12.2011 22:53:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Božič je za nami. Darila so razdeljena. Valentin je tako navdušen nad železnico, da ga nikamur več ne dobimo. Samo pri vlakcih bi bil. user posted image Je pa bil danes prvič na smučkah, na snegu. Včeraj pa je po stanovanju s pancarji in smučkami hodil. Zaenkrat je navdušen.user posted image Popoldan pa sta z atijem šla še plavati, tako da sta imela športno razgiban praznik države SLO.user posted image

Super za sredino srečanje. Kdo pa se bo vse udeležil?

Super, za razgiban dan.
Km sta šla na sneg?

Mi pa nismo šli na Pohorje se smučat user posted image , ma en dan smo se predolgo v trgovini zadržali. Smo šli sam po lignje in srečali kolege in je padla pijačka, drug dan pa smo šli v Lenart jih presenetit popldan pa smo tak meli že rezerviran... Pa bomo drugič.

Ja, jaz sem poslala Persidi, Tulipan, MČ user posted image in tebi. Trezika a žal dela.

MČ upam, da si neboš premislila, ko boš nas vse preštela user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
27.12.2011 8:58:09   
trezika
Dan!

Tako... prazniki so mimo.... če bom rekla, da so bili lepi, se bom zlagala tako da raje ne bom nič rekla.... sem se trudila zaradi Maruše, ki je bila itak vesela vseh daril, pa kot je že Tulipan rekla, je bilo neverjetno navdušenje, ko je zjutraj videla prazen kozarec od mleka pa prazno skledo od keksov... nepozabno user posted image

V sredo se lepo imejte...  mene žal kliče služba user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.12.2011 9:26:00   
Tulipan12
Helou!
Midve z Lio prideva jutri! Mam sicer totalno gužvo s tem roj. dnevom od Luke, pa za silvestrovo mam trojne prijatelje na večerji, ampak itak ne morem Lie skoz v neke svoje opravke vlačit, bova imele majhen time out z marčevci!user posted image
Jaz nimam daril za vaše otroke, grem kaj nabavit, da me ne bo potem tam sram??? Vprašam samo...
Mariborčanke, mi smo bili včeraj na drsališču v mestu, pri kođaku, če se ne boste imele kak popoldan kam dat, naj vam povem, da je fuuuuuuulllllll lepo, full je polno otrok, res je tako fino razigrano mesto. Pa midva sva si leo kuhanca privoščila, tako pravo zimsko vzdušje je. Priporočam.user posted image  Lia sva dala v drsalke, pa jo je vsak par krogov okoli potiskal, noben ne gnjavi, če maš čevlje gor, skratka, vse pohvale organizatorjem. Danes imam Luko doma, ati je itak na bregu, Lia si je želela k babici, ker ima njen lupček počitnice in je vse prav fajn porazdeljeno.user posted image
Grem še malo čistit, pridem kaj naokoli, da vidim, če boste kaj napisale.
Lani ob tem času so mi sporočili, da bom čez 2 dni zibala svojega drugega otroka.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.12.2011 10:06:27   
tasa_m
Dan.

Kaj se lahko obesim al kaj?! Digitalec mi je padel na tla in je konec z njim. Pa komaj 4 mesce je bil star. Groza, ded bo me obesil user posted image user posted image user posted image In zdaj vse povsod kjer hočeš kaj vzet moraš met to pofu*ano diners kartico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem slabe volje. Pa komaj se je dobro dan začel.

tulipan, jaz tud nimam nič...tak da za nas ne hodi nič kupovat! Saj se nikdar ne obdarujemo.
Aja, pa so imeli tako majhne drsalke? Če pa je meni rekla, da imajo najmanjšo št.28 user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.12.2011 10:22:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan.

Kaj se lahko obesim al kaj?! Digitalec mi je padel na tla in je konec z njim. Pa komaj 4 mesce je bil star. Groza, ded bo me obesil user posted image user posted image user posted image In zdaj vse povsod kjer hočeš kaj vzet moraš met to pofu*ano diners kartico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full sem slabe volje. Pa komaj se je dobro dan začel.

tulipan, jaz tud nimam nič...tak da za nas ne hodi nič kupovat! Saj se nikdar ne obdarujemo.
Aja, pa so imeli tako majhne drsalke? Če pa je meni rekla, da imajo najmanjšo št.28 user posted image

upam, da bo T. dobro prenesel.... se pač zgodi, j.... ga.... samo ta kartica sploh ni slaba zadeva veš, midva jo imava in jo ful uporabljava user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.12.2011 10:44:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

upam, da bo T. dobro prenesel.... se pač zgodi, j.... ga.... samo ta kartica sploh ni slaba zadeva veš, midva jo imava in jo ful uporabljava user posted image

nebom še danes povedala... user posted image
bom počakala na tak dan, ko bo drug digitalec že doma...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.12.2011 13:25:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan.

Kaj je to digitalec?user posted image  Digitalni računalnik? Ker ne vem, zakaj to sploh uporabljata, da bi bila taka škoda??? Soriiiiiiiiiiiiiii, če sem čudna.user posted image  Pa ja, ne povej mu, jaz tut tak izvajam take situacije.user posted image
Ok, da vem.user posted image
Drsalke: ja, najmanjše 28 je imela gor, sem Luki one debele štrikane zokne sezula, pa ji dala gor, pa ti povem, da je recimo tam pred drsališčem full ok hodila z njimi, drsat pa tak še ne zna, tak da ji dejansko noge samo drsijo po ledu.
Plačilnih kartic midva nimava, ker če naročam kaj iz tujine, naročim preko prijateljice, zaenkrat z otrokoma še nismo leteli, ker za letalske karte pa je skoraj nujno imet, bomo pa v kratkem, UPAM šli v kake tolpe kraje, takrat pa si jo ziher omislim!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.12.2011 13:28:58   
Tulipan12
Eh, fotoaparat si verjetno mislila....user posted image user posted image user posted image  nisem se mogla spomnit kaj je lahko tak pomembno! To pa je kriza, ja. Jaz sem našega tudi uničila, pa nisem povedala, je bil še v garanciji in so nam ga za silo popravili, ampak nikoli več ne bo tak kot bi moral bit.user posted image  Še eno butasto vprašanje-zakaj rabiš kartico?Zaradi obrokov?

Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.12.2011 15:54:10   
KOKICA32
Mi 3 tudi pridemo jutri. Tudi brez daril!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.12.2011 17:00:58   
Najaa
Dan.
Kako smo? Mi bolani doma, standard.user posted image Tudi Nika je v soboto zakuhala pa smo vseeno šli na štajersko, sej lahko kot doma tudi tam počiva. Pa sma z mojim šla malo okoli pa na kuhančka v mesto. user posted image Punci sta dobili en kup daril, najbolj pa je bila Tija vesela KH lučke (user posted image user posted image ), Nika pa dojenčka, katerega sta poimenovali Aria. user posted image user posted image
Drugače pa komaj čakam, da bo konec te norije okoli hrane, ker sem dobila nazaj ene 2 kile pa mi ni. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.12.2011 20:29:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Eh, fotoaparat si verjetno mislila....user posted image user posted image user posted image  nisem se mogla spomnit kaj je lahko tak pomembno! To pa je kriza, ja. Jaz sem našega tudi uničila, pa nisem povedala, je bil še v garanciji in so nam ga za silo popravili, ampak nikoli več ne bo tak kot bi moral bit.user posted image  Še eno butasto vprašanje-zakaj rabiš kartico?Zaradi obrokov?

ja, verjetno je mislila zaradi obrokov.... midva sva že en kup stvari na obroke vzela... tam kjer se le da, jo koristiva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.12.2011 20:33:04   
trezika
Imam pa še eno zgodbico za vas...in mislim, da sem upravičeno besna kot ris  user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sta prišla na obisk M. bratranec, njegova partnerka (ki jo iz dneva v dan manj prenesem) in njun sin (2 leti).... Maruša se ful rada igra z njim in tudi včeraj sta več kot eno uro skup norela, Maruša ga je milijonkrat polubčkala, pravi mu: moj, moj  S. user posted image user posted image   skratka, ful ga ima rada.... no, potem pa njegova mama po več kot eni uri reče: S., gremo domov, zdravilo moraš vzet.... seveda sem vprašala kakšno zdravilo in kaj mu je.... in ženska reče, da ima angino, pa da že dva dni bruha in driska  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to ona meni pove tako kot da to ni nič.... in poslušajte: to je naredila že tretjič  user posted image user posted image user posted image user posted image kot da mi hodi nalašč Marušo okuževat ali kaj.... danes pa sem hodila dopoldan po Marušo v vrtec, ker je ful bruhala  user posted image user posted image ne vem, kaj si naj mislim, res ne.... naslednjič, ko bo prišla z malim, jo bom pri vratih vprašala, če sta zdrava  user posted image user posted image in za nameček še to.... sem hodila po Marušo v vrtec in ker sem se ravno odpravljala delat, sem jo za eno uro (potem je tako M. prišel iz službe) peljala k njeni prababici, ki je doma v isti hiši kot to "čudo od ženske"... in sem potem od prababice izvedela, da se je ženska še pritoževala, zakaj sem bolano Marušo k njim pripeljala user posted image user posted image saj ne vem, kaj reči na to.... njen mali (ki tako ni nič kriv, da ima noro mamo) je najprej okužil Marušo (dvomim, da je to dobila kje drugje), potem pa jih jaz poslušam  user posted image user posted image itak pa je rekla prababica, da sta bile z Marušo cel čas, ko je bila pri njej, v njeni sobi in risanke gledali.... ne ve no, kaj bi si človek mislil o vsem skup.... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
28.12.2011 9:34:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz ga nebom niti na popravilo dala, ker bo me več prišlo.
Grem po kavici gledat malo kolk so cene!
Ja, kartico bi mela, da bi si ga na obroke vzela... glede na to da T. vsak mesec dobiva destimulacijo mi je trenutno še 100€ kuj tak težko dat!

Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.12.2011 9:37:05   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Imam pa še eno zgodbico za vas...in mislim, da sem upravičeno besna kot ris  user posted image user posted image user posted image včeraj zvečer sta prišla na obisk M. bratranec, njegova partnerka (ki jo iz dneva v dan manj prenesem) in njun sin (2 leti).... Maruša se ful rada igra z njim in tudi včeraj sta več kot eno uro skup norela, Maruša ga je milijonkrat polubčkala, pravi mu: moj, moj  S. user posted image user posted image   skratka, ful ga ima rada.... no, potem pa njegova mama po več kot eni uri reče: S., gremo domov, zdravilo moraš vzet.... seveda sem vprašala kakšno zdravilo in kaj mu je.... in ženska reče, da ima angino, pa da že dva dni bruha in driska  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to ona meni pove tako kot da to ni nič.... in poslušajte: to je naredila že tretjič  user posted image user posted image user posted image user posted image kot da mi hodi nalašč Marušo okuževat ali kaj.... danes pa sem hodila dopoldan po Marušo v vrtec, ker je ful bruhala  user posted image user posted image ne vem, kaj si naj mislim, res ne.... naslednjič, ko bo prišla z malim, jo bom pri vratih vprašala, če sta zdrava  user posted image user posted image in za nameček še to.... sem hodila po Marušo v vrtec in ker sem se ravno odpravljala delat, sem jo za eno uro (potem je tako M. prišel iz službe) peljala k njeni prababici, ki je doma v isti hiši kot to "čudo od ženske"... in sem potem od prababice izvedela, da se je ženska še pritoževala, zakaj sem bolano Marušo k njim pripeljala user posted image user posted image saj ne vem, kaj reči na to.... njen mali (ki tako ni nič kriv, da ima noro mamo) je najprej okužil Marušo (dvomim, da je to dobila kje drugje), potem pa jih jaz poslušam  user posted image user posted image itak pa je rekla prababica, da sta bile z Marušo cel čas, ko je bila pri njej, v njeni sobi in risanke gledali.... ne ve no, kaj bi si človek mislil o vsem skup.... 
samo to... user posted image user posted image user posted image
res je baba zmešana!

user posted image user posted image za Marušo!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.12.2011 11:41:22   
Najaa
trezika user posted image user posted image user posted image pike dobim zarad takih ljudi... Pa kako jih ni sram?
Kako pa je Maruša zdej?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.12.2011 14:23:41   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Oba otroka spita.user posted image user posted image user posted image Valentin je zaspal v avtu, tak da spi!user posted image user posted image user posted image Julija je še hotela jesti (kaj pa drugegauser posted image ), pa je tudi ona omagala. Jo je obisk preveč zdelal.user posted image

Jaz sem se že najedla, je kar najboljši sosed danes kuhal. user posted image D. pa mi je tak javil, da ga ne bo na kosilo, ker so ga spet neki poslovni partnerji povabili na kosilo.

Zunaj piha in nič kaj prijetno ne zgleda. Ne vem, če bo jutri dež, ker bi rada otroke (tudi nečakinjo) peljala v MB v vilinsko vas in na tortico ali zimski sladoled. Moram malo napoved pogledati.

Trezika, sem že tak enkrat rekla, pa bom še enkrat, tota baba JE zmešana kot kura.user posted image user posted image user posted image Maruša user posted image user posted image user posted image , da bruhanje hitro mine in da se boš čimprej bolje počutila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.12.2011 20:56:14   
PERSIDA
Čer babike.Mi smo imeli danes taaaaaako naporen dan ,da sem ravno srečna sedaj ko sem po dolgem.
MORAM ,PA VAM POVEDAT ,DA SEM TAAAAAAAAKO SREČNA KO VIDIM NAŠE BAVCE NA KUPU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .RES TAKO FAJN MI JE PRI SRCU KO JIH TAKO VIDIM.user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.12.2011 8:13:37   
Tulipan12
Dan!user posted image
trezika no comment!!!user posted image  Upam edino, da se Maruša čimprej pozdravi!
Kokica včeraj sem T.-ju razlagala kak se mi več ne da kuhat in sem se kr spomnila na tebe in se spraševala kak si se znašla!user posted image  Pa ne vem, kaj mi je, ker načeloma zelooo rada kuham, ampak zadnje čase mi niiiiii in pika. Še dobro, da grem v službo, da bom imela kak izgovor več, da se mi ne da!user posted image
Naja eh, o kg jaz ne bi, počasi si tak grem lunin koledar za 2012 sprintat in do konc februarja se držim vsake lune.
Persida res jih je lepo skupaj videt. Mam glih pred očmi sliko Valentina, Lie in Tomaža, ko so vsi nekaj Vinkotu sukali in se smejali ko počeni piskri!user posted image  Aja, Kokica, Lia me je intervjuvala za podrobnosti o Valentinu!user posted image  Kje stanuje, kje ima sobouser posted image ...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.12.2011 8:17:05   
Tulipan12
Včeraj smo imeli popoldan obisk, mojo najboljšo prijateljico z družino, potem sem dala spat otroke in je prišla še ena prijateljica, s katero sva čvekali do polnoči!!! Zdaj pa sem katastrofa, pijem že drugo kavico, slavljenec spi lepotni power slip, potem gre k babici, jaz pa po torto, narezke, še nekaj pijače, domov pospravit in posesat, balone zdaj kr sproti piham... saj bo, saj bo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.12.2011 9:43:20   
Najaa
Tulipan user posted image user posted image user posted image a ne koliko nas stane, če malo dlje zvečer bedimo? haha, jaz sem tudi zjutraj katastrofa in se vlečem...
Pa še tukaj VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENJCU in lepo praznujte. Mami to je tudi tvoj dan, zato čestitke tudi tebi! user posted image

Me tri gremo pa h zdravnici... no comment. V letu 2012 si reees želim samo zdravja, zdravja, zdravja... Pa ne sam sebi, ampak vsem, ki jih pestijo te bolezni. Med drugim tudi moji prijateljici, ki je po več letih spet zbolela za eno boleznijo... sem bila tako žalostna, da sem jokala ko malo dete. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.12.2011 12:19:59   
KOKICA32
>Dober dan!user posted image

LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO 1. SVEČKO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mami tebi pa pošiljam objem.user posted image

Lia je prava ej, kar za sobo se zanima.user posted image In kaj si ji povedala?

Tudi jaz zelo rada vidim vse naše "marčevske" otroke na kupu, me prav zanima, če bodo ostali prijetelji. Te bi me bile za na televizijo, forum, prijateljstva, nosečnost, pogovori, potem pa že otroci, sedaj pa se jim pridružujejo že mlaji bratci in sestrice. user posted image Res lepo.

Meni je pa ta teden tako naporno, ko sem cele dneve sama z obema. Tudi Valentina imam doma, smo brez avta, vse moramo peš in mali je tako trmast, da joj!!! Ravnokar sem ga kazensko nagnala spat, mu naredila temo a mali vragec se nonstop vstaja, prižiga luč, se igra. Sem ga že sigurno 6x nagnala/dala nazaj na posteljo pa nič ne zaleže. Sploh ne kapira kaj je to kazen. Da je dobil kazen. Pa danes nič risank.

Pa včeraj je moral sedeti za mizo dokler ni pojedel kruha, ki si ga je zaželel. MIslim, da je trajalo 45 minut. Pogosto si kar nekaj zmisli kaj bi jedel a potem ne poje nič. Sedaj pa konec s tem sem rekla. Tako se ne dela s hrano. Pri kosilu bom enako vztrajna. Jedel pa bi tak same bedarije.
Sedaj ga slišim, da si poje. user posted image Kazen pa ja.user posted image Ne vem kaj naj. Help!user posted image

Malo sem dala iz sebe. Res sem jezna in nemočna. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.12.2011 12:23:18   
KOKICA32
Tulipan, jaz tudi rada kuham a res ne vsak kurčev dan, ko mi že zmanjka idej, časa pa tak nimam. Zato imam takšno rešitev. Pa še to, zavedam se, da je to moja zadnja porodniška in ne bom je zavozila tako kot prve (med drugim tudi za štedilnikom). Bom bolj uživala z otroci.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
29.12.2011 12:29:10   
KOKICA32
Sedaj je zaspal. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.12.2011 17:40:45   
Najaa
user posted image Kokica, zmagala. user posted image Ti kar vztrajaj, to je ključ do uspeha. user posted image

Nika se pa igra človek ne jezi se. Sama. user posted image Danes je že boljša, upam da nisva spet kaj pobrali v ZD...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.