trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček sem vesela ,da te končno slišim za vso organizacijo.No saj tu ni kaj dvomit,saj si ženska ne In evo to kar ste imeli vi za silvestrovo to jaz pogrešam,druženje s prijatelji.Celo življenje imam takšne prijatelje ,ki nobeden ni bil pripravljen , da bi se družili na tako vesel dan.Tudi sorodnike nimam naravnane v to smer.Pa meni sploh ne bi bil problem vse sami pripravit.Ne vem ne rečem božič je čas za svojo družino ,silvestrovo ,paje le nekaj drugega.Ne vem ko sem še v šolo hodila,pa pol ko sem začela delat so to bila nepozabna silvestrova.Ti povem ,da sva bile s kolegico same ,čaga pa taka da te ubije .Pa to kar precej let sva ga same žingale ,pa norele. Res jaz sem tak vesel tip ,da tako mirno življenje ni za mene .O mojem nebom ,ker je čist kontra in čisti dolgčas ,saj se ne čudim iz kod izhaja.Skoz mi ni bilo jasno še takrat ko sem bila samska ,kolegice ,pa polno zasedene kasneje še z otroki (beri ,ker sem jaz vse to počela zeeeelo pozno ),da so začele živet čist drugi lajf.Meni to sploh ne predstavlja nobenega problema ,če imam otroka in nezanimivega partnerja .Jaz sem še vedno mala ,debela,vesela,vedno za druženje in vse kar spada zraven. Ne vem dajte mi ve povedat ,da bom te stvari bolje razumela.Ker ko dotično osebo vprašam kaj se je zgodilo s tem ko imam jaz svoja otroka ,da se tako malo vidimo vse obrne na hec ,ker res misli ,da se jaz zajebavam.Ampak vam povem prej ni bilo sobote ,da me nebi klicali ,ker sem se res imela voljo ukvarjat z dvema punčkama,naj pridem k njim.Za malidve sem res bil carica.Ko sta bile toliko velike sta me same poklicale .No in sedaj ko sem jaz mislila ,da bomo deležni kakšega obiska ,pa tega ni.Dobro kar se bolezni tiče je vse izvzeto ,ker proti temu ne gre.Sedaj sta punce šoloobvezne,služba ,kuča posao to jaz vse razumem.Ampak kaj je sedaj drugače kot prej? Res me zanima vaše mnenje.Ne bom rekla ,da je to moja prijateljica ,ker pol se to danes ne bi spraševala a ne.Ampak res dobra kolegica. Res da me ve ne poznate od prej ,ampak sem skoz isti karakter ,če se z nekom ujamem sem mu pripravljena dat vse in še več.Ne bom trdila ,da me je folk skoz samo izkoriščal samo ne razumem zakaj ni nobeden pripravljen deliti resnice.Zakaj prej ko sem bila sama so skoz zvonili telefoni ,sedaj pa so pozabili skoraj mojo številko ko imam bavca.A sta bavca res tolko grozna al kak???? saj vem, da si ta zadnji stavek verjetno bolj v hecu mislila, pa vseeno.... ne tega več rečt, ker imaš dva zlata otroka. Žal ti ne vem svetovat, kaj bi bil vzrok vsemu napisanemu... je res žalostno, da se tako dobri stiki kar tako izgubijo... že res, da je današnji tempo življenja kar ubijalski, ampak če si za prijatelje ne bomo več časa vzeli, potem pa res ne vem, kam bomo prišli.... žal je tudi pri meni tako, da sem z vsemi kolegicami iz srednje šole in faksa skoraj izgubila stik.... tu pa tam se še slišimo prek fb in to je to... je pa tudi res, da sem se jaz preselila skoraj 120 km vstran... in sem toliko bolj vesela, da sem vas spoznala!!!!!!!!! kaj pa če to kolegico kar naravnost vprašaš, kje bi bil vzrok za vajino odtujitev? aja, Persida, drugo leto si bova mogli midve naredit čago za silvestrovo.... ker tako kot si napisala, tudi zame je to en tak dan, ko ga rada zafeštam.... in sem bila po pravici povedano letos ful razočarana... sicer sem bila malo tudi sama kriva, pa vseeno.... z mojim sva bila doma, nič posebnega nisva delala (malo tv, malo karte), Maruša je ob 22 že spala... no, potem so jo sicer rakete zbudile in je trajalo, da sva jo pomirila, ampak sta na koncu M. in M. spala, jaz pa sem potem tudi zaspala, malo bi blo čudno, če bi ga sama dalje feštala... tudi pri meni so bile za silvestrovo ponavadi fajn fešte, do jutranjih ur, letos pa sem razočarana zaspala ob 1 ah ja, bo drugo leto bolje.... saj se mi je M. potem zjutraj ful opravičeval, da se bo potrudil, da ne bo več tako dolgočasen naj mu bo
|