|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
23.12.2011 9:40:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.

Kokica, da se ti da danes v trgovine... Meni je že včeraj bilo ufa čist preveč, to je taka gužva... pa folk kakor vedno misli, da je konec sveta in da se ga je za božič pa treba najest za naprej in nazaj. user posted image ah brezveze.
Jaz sem včeraj zavila darila, moram pa še dokončat ene koledarje, joj pa se mi tak ne da več. user posted image Tija je malo malo boljše, gleda risanke, jaz pa še kavo pijem.

sva že dve. Milomater, če mi tak ni user posted image
Super za Tijo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.12.2011 9:45:11   
tasa_m
Pa dobro jutro.
Moram vam povedat, včeraj sem bila ižrebana pri http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.sasonovoselic.com%2F&h=JAQHRYtHu tak da dobim fotografijo 60*40 po izbiri!
Jupi jeeee user posted image Danes popoldan se bova z Tomažem odločila, katero bova izbrala od ponujenih. Nekaj za v spalnico, ker v dnevni in v kuhni že imava..
Tak da božiček res obstaja user posted image user posted image

Včeraj sem bila full pridna, speglala sem si 4 stroje tak da sem na nuli.
Sem pa prej mamo vprašala, če bi šli danes na Čukce na Ribičijo. In je bila za, samo ata in Tomaž še nič ne vesta user posted image user posted image Moram nekak še Lijo prepričat da gre do babi prespat user posted image da lahko midva greva! user posted image
Ma res si želim it nekam sama z Tomažekom user posted image , da se malo naplešema, pa čeprav na domačo muziko in Čukce...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.12.2011 12:34:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Kokica, da se ti da danes v trgovine... Meni je že včeraj bilo ufa čist preveč, to je taka gužva... pa folk kakor vedno misli, da je konec sveta in da se ga je za božič pa treba najest za naprej in nazaj. user posted image ah brezveze.
Jaz sem včeraj zavila darila, moram pa še dokončat ene koledarje, joj pa se mi tak ne da več. user posted image Tija je malo malo boljše, gleda risanke, jaz pa še kavo pijem.

Kakšne koledarje pa delaš? A tiste, ki ste jih imeli v Lidlu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.12.2011 12:35:21   
Najaa
tasa super za nagrado! user posted image V teh dneh je ful enih nagrad, jaz sem pa bila izžrebana za božične uhane. user posted image So fuuul lepi, taki rdeče beli, ravno za božič pašejo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.12.2011 19:48:54   
tasa_m

Dobro jutro.

Ja, ja tiste... :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.12.2011 19:50:12   
trezika
Čeeeer!

samo en hiter pozdrav.... takšne gužve kot letos pa še nisem imela kdaj pred prazniki....

KOKICA, PERSIDA... danes sem dobila čestitko.... najlepša hvala, zelo sta lepi.... jaz letos nisem nič pošiljala (prvič po ne vem kolikih letihuser posted image ), ampak jasno je, da vam vsem in vašim domačim želim lepe, lepše, najlepše praznike.... radi se imejte!!!! Jaz vas imam user posted image user posted image user posted image

Aja, ata je doma user posted image user posted image user posted image in počuti se super!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.12.2011 20:51:47   
KOKICA32

Dobro jutro.

>Morala sem, tak al drugač!user posted image Na srečo ima takooo pridnega otroka, da je spala od 09.30 do 13.30h, ko sva bili že doma. Vmes sva bili še na pregledu kolkov, ki so popolnoma razviti, takrat je bila budna, potem pa je zaspala nazaj. Prespala torej vse šopinge v Mb in enega v B. Dobila vse. Dopoldan je bila gneča na cestah, v novem Mercatorju (nakupovala sem samo tam) pa ni bilo sile. Vsaj na blagajnah ne. Mogoče, ker je bil dopoldan.user posted image

Popoldan sem šla z otrokoma k D. sestrični, ki je za otroke pripravila slikarsko delavnico. Nakupila je slikarska platna, tempere, vodene barvice, suhe barvice, flomastre, pobarvanke na listih. Ustvarjali so debele 4 ure. Mame smo zraven čvekale, pile Refošk in jedle tri vrste štrudla.user posted image user posted image user posted image Super popoldan.

Sedaj pa moram iti še darila zaviti.user posted image bČe je kje katera bom tukaj nekje!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.12.2011 20:52:32   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Samo na kratko, ker imam danes ful zabasan dan. Pa se že bojim gužve, ki bo vsepovsod.
Sem pa prejle zvedala, da so pri mojem dobili 13. plačo.!!!! To smo sedaj res potrebovali!

Valentin je včeraj šel z atijem v trgovino in sta te našla vlakeca, ki je od 4-7let in se te obema dopade, pa še za njegovo starost je bolj primeren kot pa tisti, ki ga je meni kazal. Tak, da grem potem po njega.

Bila sva tudi v vrtcu, kjer je bilo prav pravljično vzdušje, saj so bile ugasnjene luči, gorele so svečke, pom. vzg. je igrala citre, vzg.je brala pravljico, potem pa so nam ponudili čaj in kekse, ki so jih izoblikovali naši otroci. Čisto na koncu pa so nam še razdelili voščilnice, ki so jih tudi pomagali izdelati naši otroci. Res lepo!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa počasi z Julijo šibava via MB.

Drug teden bom imela Valentin doma, bo imel počitnice. Tak,d a punce lahko se kaj dobimo, če bo katera za akcijo!?

Super za darilo, da ste našli njemu rimerno.. bravo ati user posted image user posted image
Fajn porihtajta!
Kak je lepo ko naši škrati v vrtcu kaj pripravijo a ne? user posted image
Naslednji teden sem v sredo prosta, tak da men bi sreda pasala...

Može!!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.12.2011 20:54:22   
KOKICA32
Trezika, super za atija!!!!!user posted image user posted image user posted image Lepe praznike v krogu družine vam želim. Kaj sestra pride domov?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.12.2011 21:33:32   
trezika

Trezika, super za atija!!!!!user posted image user posted image user posted image Lepe praznike v krogu družine vam želim. Kaj sestra pride domov?

ne, sestra pa je v Rimu do 28.12. user posted image vse komune tega Don Pierina se tam zberejo za praznike....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.12.2011 21:35:15   
trezika

hvala.... enako želim tudi vam....

sestra pa je v Rimu do 28.12.   vse komune tega Don Pierina se tam zberejo za praznike...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.12.2011 21:55:42   
Najaa

Dobro jutro.

Ja, ja tiste... :)

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.12.2011 21:59:40   
KOKICA32
Vse sem poštimala!!!user posted image user posted image user posted image

Kako ste punce?

Tak sem vesela, ker sem sedaj na koledarju videla, da je v ponedeljek praznik. Čisto aut sem sedaj, ko sem na porodniški, s temi datumi!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.12.2011 22:00:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

hvala.... enako želim tudi vam....

sestra pa je v Rimu do 28.12.   vse komune tega Don Pierina se tam zberejo za praznike...

Aha! Kaj pa za silvestrovo bo doma?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.12.2011 22:00:34   
KOKICA32
Zdaj pa grem nekaj jesti.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.12.2011 22:03:23   
Najaa
Nehaj s hrano, meni se tudi ful lušta kaj pa ne vem kaj bi. Najraje kozarček čokoladnega likerja, sej kaloričen je dosti. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.12.2011 22:05:19   
KOKICA32

Nehaj s hrano, meni se tudi ful lušta kaj pa ne vem kaj bi. Najraje kozarček čokoladnega likerja, sej kaloričen je dosti. user posted image

Takoj zamenjam z mojim sendvičem.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.12.2011 22:08:15   
Najaa
user posted image Sej bi ti poslala, sam je very fragile. user posted image Mi je fajn ratal, se moram pohvalit. Moram hitro začet delit okol, da ga ne bom vsega sama spila. user posted image

Pa dobre tek, Kokica! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.12.2011 22:23:11   
KOKICA32
Hvala, tebi pa - Na zdravje!user posted image

Jaz sem ga lani delala, pa tudi razdelila. Letos pa ga tak ne smem piti.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.12.2011 22:28:43   
Najaa
Aja sej res, ti si mati dojilja. user posted image Sem že pozabla, kak je to. user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.12.2011 22:43:42   
KOKICA32
Ja, ja. Kaj čemo! Bo pa drugo leto dvojno!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.12.2011 22:44:01   
KOKICA32
Grem pred TV zdaj!

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.12.2011 22:45:30   
Najaa
Lahko noč! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.12.2011 14:39:42   
Tulipan12
Ho ho ho ho nikjer nobene???user posted image
Moji spijo. Sem po ne vem kolkih dneh na računalniku... je pasalo malo mira!user posted image
Polna vse hrane, lepih dnevov in večerov, lepih spominov na še en prečudivt Božič.user posted image  Ko imaš otroke, ima ta praznik res smisel, kljub kupu igrač in ostale navlake, je čudovito gledat te male očke, ki svetijo ob zavitih presenečenjih.user posted image
Luka se še tak ne zaveda, Lia pa je bila najbolj navdušena in najbolj čustvena na Božić zjutraj, ko je šla pogledat, če je Božiček pojedel njeno malico... prelep prizor!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.12.2011 20:37:38   
tasa_m
Čer.
Evo, sem prišla mal pogledat kak ste, pa vidim da sa Tulipanček tu sveti user posted image user posted image

Moja dva sta še oba auf.
Preživeli leeeepe dni, nekatere smo presenetili z obiski, drugi nas tak da bilo je super. user posted image
Glede Božiča pa je zmagala Lijina izjava, ko je pogledala voščenke, na katerih je pisalo : Quality by Spar in Lija z škatlo voščenk sedi na kahli in se začne dret: mami, mami poglej božiček tud v Intersparu kupuje...user posted image user posted image (je zraven namreč logo špara). Drugače pa dobila spet svega in svašta. Najbolj pa se je tak razveselila žogice HK (zdaj jih imamo v vseh velikostih) in sestavljank. Sestavlja non stop. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.