|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.12.2011 21:53:51   
Najaa
Jaz sem v redu hvala no ja mal lažem ker nisem ampak ne bom kvarila vzdušja. user posted image

Persida, hišna št. 6 a tisto misliš? Tam imam uradno ja. user posted image

Z Niko sva bile na dedku mrazu pa se je tud ona ustrašla tega dolgobradega strica in sva šli skupaj po bonbon in darilo. No ja, se bo pa drugo leto slikala z njim. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.12.2011 21:57:18 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.12.2011 21:57:33   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najaa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.12.2011 22:05:38   
PERSIDA
Najaa tega mislim jauser posted image .
Kokica pickova banda spi že domauser posted image .
Sem prej s kolegico čvekala po telefonu ta,da sem zato malo pozna.Pa smeti sem še sedaj gor zavlekla ,ker jutri pobirajo ,da nebi spet pozabla kot ponavadi.Sedaj ko imamo to ločevanje odpadkov vse datume zamešamuser posted image oz.pozabim.Kdo še ma čas na frdamane smeti  študiratuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.12.2011 22:07:24   
Najaa
Kokica hvala. user posted image Sem rabla par trenutkov, da sem dojela, zakaj aplauz. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.12.2011 22:17:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kokica hvala. user posted image Sem rabla par trenutkov, da sem dojela, zakaj aplauz. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz sem tut debelo gledala!

Pa dober večer!
Zadnjih pet objav od marčevk!user posted image user posted image user posted image
Barvo so menjali, te pa toti zeleni simobil zraven modre zimske!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.12.2011 22:20:00   
Tulipan12
Z Lio sva spekli kekse. 2 uri je minilo kot šus. Pa tega je tak malo, da se bo komaj Božiček okrepčal, kamoli kdo drugi!user posted image user posted image user posted image  Lia že ima 2 dni izbran krožniček in skodelico, kamor bo Božičku ponudila našo zahvalnico.user posted image  Pa potem zvečer vedno vpraša, če mu že gre mleko nalit!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.12.2011 22:23:22   
PERSIDA
tulipanček tvoj naslov na gmail prosim ,ker nisem ziheruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.12.2011 22:24:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem v redu hvala no ja mal lažem ker nisem ampak ne bom kvarila vzdušja. user posted image

Persida, hišna št. 6 a tisto misliš? Tam imam uradno ja. user posted image

Z Niko sva bile na dedku mrazu pa se je tud ona ustrašla tega dolgobradega strica in sva šli skupaj po bonbon in darilo. No ja, se bo pa drugo leto slikala z njim. user posted image

Zdaj se lahko zduvaš, zgleda, da so vse odšle ajo bajo, pa nimaš kakega vzdušja za pokvarit!user posted image  Al pa šlukni malo včerajšnjih izdelkov!user posted image  Vsi smo v tem predprazničnem času malo mešano, se mi zdi. Ta ritem življenja bo čisto razvrednotil preproste stvari.user posted image

Pa se še bojijo drugi. Navadno, ko sva z Lio kje in se boji vseh teh likov, se mi zdi, da samo ona joče ali pa se boji...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.12.2011 22:25:16   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

V isti luknjici se skrivam!user posted image user posted image user posted image  ti bom napisala...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.12.2011 22:26:11   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

V isti luknjici se skrivam!user posted image user posted image user posted image  ti bom napisala...

Sem bila prehitra... na kavo bi prišla, pa bi vedela!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.12.2011 22:28:01   
PERSIDA

ti to mojima otrokoma dopovej

Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.12.2011 22:42:51   
Tulipan12

ti to mojima otrokoma dopovej

Bi vsi prišli, da bi videla kak se pri teti Tulipan mirno sedi!user posted image user posted image user posted image  Sem se zdaj spomnila, ko sta bili Tasa in Lija pri nas, pa neka tišina v dnevni, grem pogledat, pa Lia sedi na sedežu od sobnega kolesa (na katerega moram še jaz zlest!!!!), Lija pa ob strani na stranici!user posted image  Huliganki! No, Lia je, Lija ji je samo kot kulturen gost sledila.user posted image  Še dobro, da nista obe gor splezali!

Tasa, zdaj sem se spomnila, kaj Lija se boji višine al toboganov? Zadnjič, ko smo bili na DM pod Pohorjem se mi je zazdelo, pa nisem uspela več tvojega T. vprašat...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.12.2011 22:45:49   
Tulipan12
Grem spat. Jutri grem spet šoping, tokrat moram po darila za mojo mamo! Bolj jaz njej trobim, da še sama nimam idej, bolj ona meni, daj greva skupaj, pa izberi...user posted image

Good night! Pa ne delajte kakih bedarij, Debeli vse vidiuser posted image user posted image user posted image ... pa čez 3 dni pride!

Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.12.2011 10:21:53   
PERSIDA
Kaj še imate praznično evforijo po trgovinah ,da ni nobeneuser posted image .Jaz sem pri zajtrku sem se sedaj na čveku izmučlauser posted image .Ma paše ko greš v trgovino ,pa srečah kogauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.12.2011 12:09:13   
KOKICA32
Dan!user posted image

Če bo taka zima do konca bom zelooo vesela. Naj bo tpo moja NV želja. user posted image Kak je fajn. Ravno dovolj hladno, da bodo v hribih lahko delali sneg, v nižinah pa naj bo suho in sonček!user posted image user posted image user posted image

Tulipan super za kekse!user posted image user posted image user posted image

Kupila sem si uro! D. mi je dal za RD denar user posted image , ker baje sama najbolj vem kaj rabim. Mogoče tudi res, in ura je bila že ena taka stvar. Ko sem se s trgovcem pogovarjala o urah, sem videla kaki kmet sem oz. kje sem ostala z modo ur. user posted image Še dobro, da je to kolega- znanec in se mu nisem zdela preveč čudna. No, malo me je popeljal naprej. Glede velikosti mislim, pri dizajnu sva bila skoraj skupaj.user posted image

A lahko povem, da sem spet nekaj zašgala..tokrat krokete. In nimam drugih. Bo pa kar včerajšnji riž.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.12.2011 12:12:38   
KOKICA32

Kaj še imate praznično evforijo po trgovinah ,da ni nobeneuser posted image .Jaz sem pri zajtrku sem se sedaj na čveku izmučlauser posted image .Ma paše ko greš v trgovino ,pa srečah kogauser posted image .

Neeeee, še nič nimam. Le za nečakinjo. Nimam  avta že cel teden, te pa gre bolj težko tu  v B. Jutri imava z Julijo kontrolo kolkov, pa bom menda kaj nabavila.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.12.2011 13:31:12   
tasa_m
Daaaaaannnnnnnn

cel dan sem se s taščo potepala user posted image

grem zdaj hitro neke naret. Smreka je še kuj v kleti.. bom jo jutri prinesla, danes nebo cajta!

Vas berem bolj pol... grem zdaj darila za malo huliganko zavit :P ša malo večjega huligana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.12.2011 22:21:19   
Tulipan12
Jaz sem prišla malo pogledat, pa malo povedat!user posted image
Cel dopoldan sem z Luko in mojo mami iskala darila za pod njeno jelko, vse sem rešila, samo za sebe nisem nič izbrala, ker več nisem imela moči. Potem sem odpeljala Luko h tašči, kjer je bial tudi Lia, šla po T. in sva šla v Avstrijo, v Lipnico. Rešila še nekaj daril, no še samo za brateca in njegovo drago mi manjka. Lia je dobila blagajno, ker vedno leti k tem blagajnam, pa doma se kr  prazno igra, te pa naj ima to blagajno, sem ji po mamini strani oblačila nabavila, pa po bratovi... Luka pa krožnik, skodelico in neki gradbeni stroj. No, jaz bi laično rekla bager, samo baje ni.user posted image  Sem mu pa pri mami tut neke bodije nabavila, pa leseni vlakec!user posted image  Nisva se odločila za železnico, ker sva ugotovila, da midva najbolj pritiskava na touser posted image , da Lia ni nekak nadušena, Luka pa je še premali, da bi izražal želje. Pa drugo leto.user posted image
Iz A sva prišla ob 19h, sem kr pri tašči nahranila Luko, ga preoblekla, ker sem tak vedela, da bo v avtu zaspal za noč. Lia pa mi je bila full sumljiva, ko sva prišla po njo, pa vroča, pridemo domov, 38C.user posted image  Sem ji vseeno dala Calpol, ker ga reeeeeees tak redko dam, ampak da ne zakuha bolj čez noč. Taka cela boga je. Nisem je navajena. Pa vročine ni imela od hmmmmmmm ne pomnim kdaj.
Upam, da jutri mine.user posted image
Aja, pa od T. si tudi nisem nič izbrala za darilo, ker ne morem na silo. To pa je zato, ker full dosti rabim, pa bi rada res razmislila, kaj so mi prioritete. Sem si pa kupila eno oblekco!user posted image  Sama sebi za Božička za 10 evrov, znižana iz 30!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.12.2011 22:26:15   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan!user posted image

Če bo taka zima do konca bom zelooo vesela. Naj bo tpo moja NV želja. user posted image Kak je fajn. Ravno dovolj hladno, da bodo v hribih lahko delali sneg, v nižinah pa naj bo suho in sonček!user posted image user posted image user posted image

Kupila sem si uro! D. mi je dal za RD denar user posted image , ker baje sama najbolj vem kaj rabim. Mogoče tudi res, in ura je bila že ena taka stvar. Ko sem se s trgovcem pogovarjala o urah, sem videla kaki kmet sem oz. kje sem ostala z modo ur. user posted image Še dobro, da je to kolega- znanec in se mu nisem zdela preveč čudna. No, malo me je popeljal naprej. Glede velikosti mislim, pri dizajnu sva bila skoraj skupaj.user posted image

A lahko povem, da sem spet nekaj zašgala..tokrat krokete. In nimam drugih. Bo pa kar včerajšnji riž.user posted image

user posted image user posted image user posted image  meni je letos tudi T. denar potisnil v roko!user posted image  Kul, da si se za uro odločila, če si jo želiš. Na tem področju sem tudi jaz čista šajba, kej je ne nosim, niti se ne zavzamem, ko jih drugi nosijo, tak da ne vem, kaj je IN!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.12.2011 23:02:48   
tasa_m
pikapoke za Lio! Upam, da se ne razvije v kaj resnejšega!

Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.12.2011 23:05:52   
tasa_m

Dan!user posted image

ja, mi se gremo v soboto sankat. Je Lija tak lepo pogledala atija in ga vprašala če se gremo, da ni mogel ne rečt čeprav je pred urco men zatrjeval da v soboto ne bomo se šli sankat pa pika. Tak da...mala ga je obrnila user posted image

Super za uro. Sam da si je nisi kupla zarad tega, da ko boš šla ven da boš non stop gledala, kdaj moraš nazaj. Te ti jo bomo dol vzele user posted image
Ampak rp urah pa sem tud jaz čist zadi. Men so itak športne všeč, men je ena Adidasova full lepa.. samo kaj ko mi v službi pride čist prav tista Imazzine, ko je kot zapestnica.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.12.2011 23:07:03   
tasa_m

Jaz sem prišla malo pogledat, pa malo povedat!user posted image
Cel dopoldan sem z Luko in mojo mami iskala darila za pod njeno jelko, vse sem rešila, samo za sebe nisem nič izbrala, ker več nisem imela moči. Potem sem odpeljala Luko h tašči, kjer je bial tudi Lia, šla po T. in sva šla v Avstrijo, v Lipnico. Rešila še nekaj daril, no še samo za brateca in njegovo drago mi manjka. Lia je dobila blagajno, ker vedno leti k tem blagajnam, pa doma se kr  prazno igra, te pa naj ima to blagajno, sem ji po mamini strani oblačila nabavila, pa po bratovi... Luka pa krožnik, skodelico in neki gradbeni stroj. No, jaz bi laično rekla bager, samo baje ni.user posted image  Sem mu pa pri mami tut neke bodije nabavila, pa leseni vlakec!user posted image  Nisva se odločila za železnico, ker sva ugotovila, da midva najbolj pritiskava na touser posted image , da Lia ni nekak nadušena, Luka pa je še premali, da bi izražal želje. Pa drugo leto.user posted image
Iz A sva prišla ob 19h, sem kr pri tašči nahranila Luko, ga preoblekla, ker sem tak vedela, da bo v avtu zaspal za noč. Lia pa mi je bila full sumljiva, ko sva prišla po njo, pa vroča, pridemo domov, 38C.user posted image  Sem ji vseeno dala Calpol, ker ga reeeeeees tak redko dam, ampak da ne zakuha bolj čez noč. Taka cela boga je. Nisem je navajena. Pa vročine ni imela od hmmmmmmm ne pomnim kdaj.
Upam, da jutri mine.user posted image
Aja, pa od T. si tudi nisem nič izbrala za darilo, ker ne morem na silo. To pa je zato, ker full dosti rabim, pa bi rada res razmislila, kaj so mi prioritete. Sem si pa kupila eno oblekco!user posted image  Sama sebi za Božička za 10 evrov, znižana iz 30!user posted image
user posted image user posted image fajn za darilca. in glede krepkega tiska - ženska kot ženska user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.12.2011 8:51:26   
KOKICA32
Dobro jutro!

Samo na kratko, ker imam danes ful zabasan dan. Pa se že bojim gužve, ki bo vsepovsod.
Sem pa prejle zvedala, da so pri mojem dobili 13. plačo.!!!! To smo sedaj res potrebovali!

Valentin je včeraj šel z atijem v trgovino in sta te našla vlakeca, ki je od 4-7let in se te obema dopade, pa še za njegovo starost je bolj primeren kot pa tisti, ki ga je meni kazal. Tak, da grem potem po njega.

Bila sva tudi v vrtcu, kjer je bilo prav pravljično vzdušje, saj so bile ugasnjene luči, gorele so svečke, pom. vzg. je igrala citre, vzg.je brala pravljico, potem pa so nam ponudili čaj in kekse, ki so jih izoblikovali naši otroci. Čisto na koncu pa so nam še razdelili voščilnice, ki so jih tudi pomagali izdelati naši otroci. Res lepo!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa počasi z Julijo šibava via MB.

Drug teden bom imela Valentin doma, bo imel počitnice. Tak,d a punce lahko se kaj dobimo, če bo katera za akcijo!?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.12.2011 9:29:43   
Najaa
Dobro jutro.

Kokica, da se ti da danes v trgovine... Meni je že včeraj bilo ufa čist preveč, to je taka gužva... pa folk kakor vedno misli, da je konec sveta in da se ga je za božič pa treba najest za naprej in nazaj. user posted image ah brezveze.
Jaz sem včeraj zavila darila, moram pa še dokončat ene koledarje, joj pa se mi tak ne da več. user posted image Tija je malo malo boljše, gleda risanke, jaz pa še kavo pijem.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
23.12.2011 9:39:01   
tasa_m

Dobro jutro!

Samo na kratko, ker imam danes ful zabasan dan. Pa se že bojim gužve, ki bo vsepovsod.
Sem pa prejle zvedala, da so pri mojem dobili 13. plačo.!!!! To smo sedaj res potrebovali!

Valentin je včeraj šel z atijem v trgovino in sta te našla vlakeca, ki je od 4-7let in se te obema dopade, pa še za njegovo starost je bolj primeren kot pa tisti, ki ga je meni kazal. Tak, da grem potem po njega.

Bila sva tudi v vrtcu, kjer je bilo prav pravljično vzdušje, saj so bile ugasnjene luči, gorele so svečke, pom. vzg. je igrala citre, vzg.je brala pravljico, potem pa so nam ponudili čaj in kekse, ki so jih izoblikovali naši otroci. Čisto na koncu pa so nam še razdelili voščilnice, ki so jih tudi pomagali izdelati naši otroci. Res lepo!!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa počasi z Julijo šibava via MB.

Drug teden bom imela Valentin doma, bo imel počitnice. Tak,d a punce lahko se kaj dobimo, če bo katera za akcijo!?

Super za darilo, da ste našli njemu rimerno.. bravo ati user posted image user posted image
Fajn porihtajta!
Kak je lepo ko naši škrati v vrtcu kaj pripravijo a ne? user posted image
Naslednji teden sem v sredo prosta, tak da men bi sreda pasala...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.