Tulipan12
|
Jaz sem prišla malo pogledat, pa malo povedat! Cel dopoldan sem z Luko in mojo mami iskala darila za pod njeno jelko, vse sem rešila, samo za sebe nisem nič izbrala, ker več nisem imela moči. Potem sem odpeljala Luko h tašči, kjer je bial tudi Lia, šla po T. in sva šla v Avstrijo, v Lipnico. Rešila še nekaj daril, no še samo za brateca in njegovo drago mi manjka. Lia je dobila blagajno, ker vedno leti k tem blagajnam, pa doma se kr prazno igra, te pa naj ima to blagajno, sem ji po mamini strani oblačila nabavila, pa po bratovi... Luka pa krožnik, skodelico in neki gradbeni stroj. No, jaz bi laično rekla bager, samo baje ni. Sem mu pa pri mami tut neke bodije nabavila, pa leseni vlakec! Nisva se odločila za železnico, ker sva ugotovila, da midva najbolj pritiskava na to , da Lia ni nekak nadušena, Luka pa je še premali, da bi izražal želje. Pa drugo leto. Iz A sva prišla ob 19h, sem kr pri tašči nahranila Luko, ga preoblekla, ker sem tak vedela, da bo v avtu zaspal za noč. Lia pa mi je bila full sumljiva, ko sva prišla po njo, pa vroča, pridemo domov, 38C. Sem ji vseeno dala Calpol, ker ga reeeeeees tak redko dam, ampak da ne zakuha bolj čez noč. Taka cela boga je. Nisem je navajena. Pa vročine ni imela od hmmmmmmm ne pomnim kdaj. Upam, da jutri mine. Aja, pa od T. si tudi nisem nič izbrala za darilo, ker ne morem na silo. To pa je zato, ker full dosti rabim, pa bi rada res razmislila, kaj so mi prioritete. Sem si pa kupila eno oblekco! Sama sebi za Božička za 10 evrov, znižana iz 30!
|