Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A kak bodi hello kitty je lahko, če se slučajno najde? Mi je že MČ majčko prinesla. Ne raje! Hvala ti ji kar daj. saj pol ne upa reči da ne bo vzela Čuj, Kokica, T.-jeva sestrična, ki živi pod nami, stara 25 let je največji HK fan, kar jih poznam, oz. največji fan nasplošno nečesa, kar jih poznam. Tam je vse HK!!! Koce, brisače, posteljnina, vsa krama okoli, sp. hlačke, pa saj veš, VSE!!!! Ko gre Lia dol, se ji tak meša, kak ji je super. Upam, samo, da Luki ni tak super, če ne se nam obetata dva zeta! Je pa fajn, ker ima modelčke za peko keksov, seveda HK in mi jih bo posodila, pa mislim, da bomo malo posebni, ne? Aja, BTW, da vam povem kaki pek sem - pozabila sem kupit sladkor prahu... POUDARJAM, v pečici pečem samo pečenko in take zadeve, nikoli nič sladkega, tak da mi je za oprostit, ne? Mam pa vse razne okraske za kekse, ker sem vse kar v voziček metala, pa sploh ne vem, če gre vse lahko gor. Take kiči-miči kekse bom spekla!
|