|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.12.2011 13:01:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem ga sedaj pojedla, pa ni bil tak slab, ker jaz tak mam vse rada bolj reš pečeno.user posted image

saj druga ti ni niti preostalo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.12.2011 13:01:53   
tasa_m
Pa ne dosti tega, ker ima Julija samo eno malo omarico s 4 predali. Tak da....

ne, bom ti zdaj dala 62/68 ko preraste dobiš drugo rundo.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.12.2011 13:02:13   
tasa_m
A kak bodi hello kitty je lahko, če se slučajno najde? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.12.2011 13:04:29   
tasa_m
Drage moje...

http://www.youtube.com/watch?v=DFOn-Uy7Ca0 šibam zdaj 100/h proti službi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.12.2011 13:04:49   
tasa_m
lepo se imejte, se tipkamo jutriiii, ko sem KONČNO prosta! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.12.2011 13:06:21   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image Mi je že MČ majčko prinesla.user posted image user posted image user posted image Ne raje!user posted image Hvala

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.12.2011 13:06:38   
KOKICA32

Naj ti mine!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.12.2011 13:09:26   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Mi je že MČ majčko prinesla.user posted image user posted image user posted image Ne raje!user posted image Hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.12.2011 13:09:44   
tasa_m

Naj ti mine!user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.12.2011 13:27:11   
Tulipan12
Jaz iz šopinga Nr. KOLKO ŽE??? V glavnem sovražim šoping!!! OK, če bi imela neomejene finančne zmožnosti, bi ga verjetno imela raje... Še vedno mi manjka kar nekaj daril, sem še na 2 pozabila in moram še to skupaj spocat. Potem pa še zavijanje, pa za božično večerjo sem se javila, da pomagam tašči vsaj malo, naredim jaz francosko solato in tiramisu. Kdaj bom vse to delala, tak al tak ne vem, ker je T. non-stop zdoma, otroka pa valjda ne bosta sedela v kotu in čakala, da vse opravim... eh!!! Moški!user posted image  Za nameček pa me še kliče in reče, naj si grem po darilo, da mi bo dal denar.user posted image user posted image user posted image  Kot da nisem že za vse njegove sorodnike nabavila, pa svoje, edino še najinima otrokoma je treba nekaj kupit. Bo že.
Dvignila sem koledarje, nad stenskimi sem navdušena, oni namizni pa so mi kr nekaj. Škoda, da si nisem znala predstavljat kak to zgleda, bi vse stenske dala delat in bi bila bolj zadovoljna.

Voščilnice: ni časa. Bodo elektronske, zelo klišejsko, vem, a vseeno bodo iz srca.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.12.2011 14:13:34   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo za hec. saj sem rekla, da ji daj pod hlače na naramnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.12.2011 14:13:59   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti ji kar daj. saj pol ne upa reči da ne bo vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.12.2011 14:15:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz iz šopinga Nr. KOLKO ŽE??? V glavnem sovražim šoping!!! OK, če bi imela neomejene finančne zmožnosti, bi ga verjetno imela raje... Še vedno mi manjka kar nekaj daril, sem še na 2 pozabila in moram še to skupaj spocat. Potem pa še zavijanje, pa za božično večerjo sem se javila, da pomagam tašči vsaj malo, naredim jaz francosko solato in tiramisu. Kdaj bom vse to delala, tak al tak ne vem, ker je T. non-stop zdoma, otroka pa valjda ne bosta sedela v kotu in čakala, da vse opravim... eh!!! Moški!user posted image  Za nameček pa me še kliče in reče, naj si grem po darilo, da mi bo dal denar.user posted image user posted image user posted image  Kot da nisem že za vse njegove sorodnike nabavila, pa svoje, edino še najinima otrokoma je treba nekaj kupit. Bo že.
Dvignila sem koledarje, nad stenskimi sem navdušena, oni namizni pa so mi kr nekaj. Škoda, da si nisem znala predstavljat kak to zgleda, bi vse stenske dala delat in bi bila bolj zadovoljna.

Voščilnice: ni časa. Bodo elektronske, zelo klišejsko, vem, a vseeno bodo iz srca.

joj, jaz tudi ne maram šopinga. pa ta guuuužvaaaaaa user posted image user posted image user posted image

očitno je to povsod tak da mora še žena za moževe sorodnike kupit darila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sma se tudi že na račun tega skregala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.12.2011 14:15:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

najaa user posted image user posted image user posted image za likerčke. ful dobra ideja. moram si nekam zapist za drugo leto. zdaj sem že prepozna... no, pa darila mam tudi že nakupljena user posted image user posted image user posted image

glede tretjega otroka - mama mi je vedno rekla, počakaj na prvega, da boš videla, ali si želiš še. in mam prvega in si še vedno želim še. po moje si bom čez tri leta še vedno želela še enega, drugo leto takšnega časa pa res verjetno še ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trezika, kje si ti v službi? jaz sem tudi rekla, da bom kaj pri tebi nabavila ker imaš ful lepe izdelke pa sem malo pozabila. Bom pa kaj za sebe vzela. Malo mi pošlji slikice zadnjih izdelkov...

če veš, kje je tasa, potem veš kje sem jaz user posted image user posted image

bom ti poslala ja....

ja vem kje je tasa, če je še vedno tam kot je bla nekaj časa nazaj user posted image user posted image user posted image anisem vedla, da si ti tudi tam. no fajn

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.12.2011 14:21:36   
Najaa

joj, jaz tudi ne maram šopinga. pa ta guuuužvaaaaaa user posted image user posted image user posted image

očitno je to povsod tak da mora še žena za moževe sorodnike kupit darila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva sma se tudi že na račun tega skregala user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je tako, ja. In se tudi kregama, ko on teži da kao kaj toliko kupujem... ko pa pridemo kam in prinesemo nekaj s sabo je pa ful vesel, da nismo izpadli čudni.
Sam letos sem res čist zožila izbor pa tudi zmenili smo se, da obdarujemo otroke, odrasli pa sam kakšno malenkost.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.12.2011 15:21:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tudi pri nas je tako, ja. In se tudi kregama, ko on teži da kao kaj toliko kupujem... ko pa pridemo kam in prinesemo nekaj s sabo je pa ful vesel, da nismo izpadli čudni.
Sam letos sem res čist zožila izbor pa tudi zmenili smo se, da obdarujemo otroke, odrasli pa sam kakšno malenkost.

Klasika. Vsiiiiiiii vedno težijo, kaj toliko kupujemo, potem pa so veeeeedno veseli, ko vidijo kako je nekdo vesel nečesa. Saj sploh ne gre za velike stvari, gre za TISTO, kar o tebi pove koliko človeka poznaš in poslušaš.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.12.2011 15:27:27   
Tulipan12

ti ji kar daj. saj pol ne upa reči da ne bo vzela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj, Kokica, T.-jeva sestrična, ki živi pod nami, stara 25 let je največji HK fan, kar jih poznam, oz. največji fan nasplošno nečesa, kar jih poznam. Tam je vse HK!!! Koce, brisače, posteljnina, vsa krama okoli, sp. hlačke, pa saj veš, VSE!!!! Ko gre Lia dol, se ji tak meša, kak ji je super. Upam, samo, da Luki ni tak super, če ne se nam obetata dva zeta!user posted image user posted image user posted image  Je pa fajn, ker ima modelčke za peko keksov, seveda HK in mi jih bo posodila, pa mislim, da bomo malo posebni, ne?user posted image user posted image user posted image  Aja, BTW, da vam povem kaki pek sem - pozabila sem kupit sladkor  prahu... POUDARJAM, v pečici pečem samo pečenko in take zadeve, nikoli nič sladkega, tak da mi je za oprostit, ne? Mam pa vse razne okraske za kekse, ker sem vse kar v voziček metala, pa sploh ne vem, če gre vse lahko gor.user posted image  Take kiči-miči kekse bom spekla!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.12.2011 15:28:30   
Tulipan12
Hmmmmmmmmmm, v novem letu si želim, da bom znala napisati enovrstični post, ne pa vedno celega romana!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.12.2011 21:12:59   
KOKICA32

Hmmmmmmmmmm, v novem letu si želim, da bom znala napisati enovrstični post, ne pa vedno celega romana!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Naj se ti ta želja vendarle NE uresniči!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.12.2011 21:40:23   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo za hec. saj sem rekla, da ji daj pod hlače na naramnice user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da za hec.user posted image Ne bom je pod hlače skrivala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.12.2011 21:41:00   
KOKICA32
Kaj je že dolgo RR taka modra?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.12.2011 21:42:07   
Najaa
Men se zdi, da so danes spremenili. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.12.2011 21:42:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Men se zdi, da so danes spremenili. user posted image

Aja okej te, sem že mislila, da sem komaj sedaj to opazila.user posted image

Kako si?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.12.2011 21:47:50   
PERSIDA
Najaa kaj pošto ti lahko pošljem tja kjer smo te prvotno iskali v lj ??????

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.12.2011 21:48:36   
KOKICA32
Persida, si še kar brez bavcov?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.