|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2011 22:33:25   
tasa_m
Evo, ta je zmagala...

user posted image

no, pa tud tisto ko je navijač Mb. čez igrišče tekal z baklo v roki, proti Dragonsom in jim na koncu baklo vrgo. Pa cel stadion ploskal.

Mater, smo neulikani štajerci, da nasilje podpiramo user posted image

Samo kj te morem, oni pa nas zabavajo. Zoki je na koncu pomahal...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.10.2011 22:34:32   
tasa_m
Ej Najaa ti ko si tam v Ljubljani doma a ma ta Jankovič dost privržencev v Lj.? A misliš, da bo dosegel kaj na volitvah?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.10.2011 22:40:41   
Najaa
Ne vem tasa sam kolikor gledam po tv, ima privržence tudi gori pri vas in v prekmurju. Ljubljančani niso tako nori na njega kakor zgleda, resno mislim. Zadnjič sem gledala oddajo neko in so spraševali folk po celi Slo in jih je kar dosti za njega. Sicer pa mešat politiko s športom... ni športno. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 728
30.10.2011 22:44:21   
Tulipan12
Lepo sta se razpričali o nogometu!user posted image  Tasa vsaka čast, da si taka navijačica!user posted image  Mi smo pa imeli danes Ljubljančane na obisku, moje sorodnike, sta šla moj bratec in bratranec na večni derbi, babe pa smo čvekale doma.user posted image  
Drugače pa smo spet na polno šmrkavi, Lia je celo hripavauser posted image  - pa ni bila na tekmiuser posted image  in se borimo s temi bacili. Danes sem kar malo znorela, ko sem videla, kako jo je T. oblekel, pa smo bili že daleč od doma, da bi nazaj hodili. Imela je štrample, pa eno malo tanjšo bundo.user posted image  Sem samo rekla, kaj ji bo na -10 gor dal, on pa: ja, saj Luka ima tut (halooo, Luka SEDI v vozičku, Lia pa NORI po svetu!!)... eh! Kaj ve jim že štrample oblačite? Jaz sem jih Lii dala 2x, ko je bilo mrzlo, pa je imela le pajkice čez...
Pa spet čakam to svojo Muser posted image , ker mam full PMS, da o apetitu sploh ne bi. Komaj čakam, da minejo prazniki in bom spet na svojih prehranjevalnih navadah, ker s temi obiski se res nič ne brzdam.user posted image
Premik ure nam dela majhne tehnične težaveuser posted image , predvsem z Luko, Lia se mi zdi kr ok, pa upam, da to čimprej mine.
Nič nisem povedala, pa tolko napisalauser posted image , grem tut jaz spat! Uživajte v podaljšanem vikendu! Nočko!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 729
30.10.2011 23:00:14   
tasa_m
Ja, jaz sem ji dala zdaj že parkrat štunfe gor. Pa kaj te vem, saj nisem več pamena kaj jo naj tak oblečem da bo okej user posted image Se mi zdi vsako leto da mam te težave.

PIKAPOKE vam pošiljamo, da ne zbolite!

Najaa ja mi je moja mama rekla, da je vidla da je on v MB kar priljubljen. No, če samo pol stadiona gre na volitve n ga ne obkroži nim kaj za zmagat user posted image

Jaz tudi grem počasi via postelja, ker sem pa danes bila na 2 fuzbalih in obeh proti LJ. To pa te res zmuči! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 730
31.10.2011 14:07:58   
PERSIDA
TULIPAN ti se kar jezi pri nas v hribih oblačimo štramplje ,noro gor ali doluser posted image .Pa v bundi smo tudi tak ,da še več šašavih na svetuuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 731
31.10.2011 20:22:41   
KOKICA32
Čer!

Tudi jaz Valentinu že oblačim štrample, pa kapo in bundico že tudi nosi. To pa vse zaradi tega, ker je ves šmrkav, pa kašlja tudi na polno. Sedaj je kašelj že malo boljši, nahod pa na polno.user posted image

Moram pa pohvaliti našega pikeca.....Valentin se je danes naučil voziti kolo brez pomožnih koles (no ati ga je naučil).user posted image user posted image user posted image Tudi ovinka že in se vozi po lužah in pesku.user posted image user posted image user posted image

Julija je pridna in nič ne komplicira.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 732
31.10.2011 20:24:46   
KOKICA32
Tasa, prava si! Bravo.

Tudi jaz mislim, da ima Jankovič veliko privržencev tudi po drugih delih Slovenije, ne samo v LJ. To pa samo zaradi tega, ker folk noče spet Janše na prestolu gledati, ker je pač alternativa.user posted image Tudi sama raje njega volim kot pa J.J.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 733
31.10.2011 20:26:40   
KOKICA32
Kaj počnete med temi prazniki? Vreme je 1A!user posted image user posted image user posted image

Mi vozičkamo, hodimo na igrala, se vozimo s kolesom, rišemo, obiski....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.11.2011 18:18:17   
trezika
Čer....  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 735
1.11.2011 19:21:43   
PERSIDA
trezika imaš črno piko ,premalo te slišim in vidimuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 736
1.11.2011 19:21:47   
trezika
Bom čisto kratka, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas.... presenečenje za M. je uspelo fenomenalno, imeli smo super fešto, včeraj pa smo šli na Koroško, pa v bolnico k atanu na obisk... zdaj pa sem tako žalostna, da samo jočemuser posted image user posted image user posted image user posted image zdravniki niso dali več dobrega upanja... te preklete bakterije se nikakor ne more rešit in je prišlo vse skupaj tako daleč, da so mu začeli organi odpovedovatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 737
1.11.2011 19:22:34   
PERSIDA
En velik objem draga moja.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.11.2011 19:23:15   
PERSIDA
In dragi te ima sedaj še rajše praviš???user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.11.2011 19:25:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

saj si zaslužim, da me ima.... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.11.2011 19:25:32   
trezika

saj si zaslužim, da me ima user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.11.2011 19:25:59   
trezika
eh, RR idi v rit user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.11.2011 19:26:20   
trezika

En velik objem draga moja.

hvala

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 743
1.11.2011 19:32:43   
PERSIDA
Pri nas ,pa nič posebnega.Sami trije kraljujemo za praznike ,ati nam je šel na švedsko.4je dnevi so minili ko keks.Kam so šli nimam pojmauser posted image .Več ali manj smo doma,ker nam tako najbolj pašeuser posted image .Oprano in zlikano imamo vse celo omare so že tri dni pospravljene,to,pa se človek mora pohvalituser posted image .Sicer danes zvečer sem home alone tak,da imam ,da se naspim .Počitnikujeta pri babica servis.Baje boljše kot vrtec.user posted image Ta teden sem ju še pustila doma ,ker delam dva dni tak,da upam vsaj na tri dni vrtca po bolniški.Ja bluzim saj vem samo kaj naj ,če smo skoz bacilno ogrožena vrsta.
Tako nekako je pri nas.Danes sem ju peljala na pokopališče gledat lučke ampak najbolj zanimiva stvar so bili kamenčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
In drage moje počasi je čas za dobre može in nato najbolj pomembna stvar v začetku leta naša trojkauser posted image .Me je že kar groza od vsega.Ampak pazi sem ,pa ponosna ,da imamo že trojko.Sedaj bomo jo imeli vsi trijeuser posted image .Mislim,da se mi piše moja tulpika ,pa še ni na počivajuuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 744
1.11.2011 20:29:26   
KOKICA32
Čer!user posted image

Trezika user posted image user posted image user posted image . Bodite močni, vsi!

Persida- da vas bacili zapustijo.user posted image user posted image user posted image Saj mi jih tudi imamo.user posted image

In ostale, kako ste?

Kako pa je kaj z našo FELIX? Še 2v1?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 745
1.11.2011 20:29:48   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

eh, RR idi v rit user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
1.11.2011 21:55:34   
tasa_m
Končno mi je odprlo... Toti RR user posted image

Trezika bodi močna oz. bodite močni. Jaz še vedno verjamem, da se bo vse okej končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida... naspi se danes!  user posted image

Kokica, vi pa ste napredni. Naša Lija še 3-kolesnika nea more potisnit da bi se pelala sama z njim. Sem ga danes nazaj v klet pospravla, ker brezveze da je gori če se ne vozi. BRAVO Valentin in ati! user posted image

Felix je še vedno ja 2 in 1 user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.11.2011 7:29:06   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Pa kaj je to sedaj za neko kislo vreme? Bljek....user posted image

Ne, Tasa nismo napredni, pač Valentin je s poganjalčkom hitro začel, pa se sedaj pri kolesu vidi, da mu vožnja ne dela problemov, ker brez ovir obira ovinke in se nagiba kot na poganjalčku. Tako, da user posted image user posted image user posted image za izum poganjalčkov, ker tam si res pridobijo ravnotežja.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.11.2011 7:30:17   
KOKICA32
Dobro jutro.

Pa kaj je to sedaj za neko kislo vreme? Bljek....

Ne, Tasa nismo napredni, pač Valentin je s poganjalčkom hitro začel, pa se sedaj pri kolesu vidi, da mu vožnja ne dela problemov, ker brez ovir obira ovinke in se nagiba kot na poganjalčku. Tako, da za izum poganjalčkov, ker tam si res pridobijo ravnotežja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.11.2011 7:41:29   
KOKICA32
No ja kar 2x je objavilo....za ziherco.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?