Tulipan12
|
Čer! Samo na brzinco sem prišla okoli, ker moram spat! Ne spimoooooo! No, tak okoli 3h se začne, pa traja do jutra. Poskok v rasti? Luna? Obdobje? Zobje? Eh, bo že... še prehitro bodo odrasli, ne? Kokica, pridita k nama na kavo, je pestro, ampak boš vsaj videla, kaj te čaka. Nastavkov še nisem našla, nisem jih tudi ne preveč intenzivno iskala, bom za vikend, ko malo zadiham. No, v nedeljo, ker gremo v soboto na 2 roj. dneva in en piknik! Tasa uživaj na poroki! Si dobila mafine? Naja super za Nikico, da uživa in da je lepo sprejela novo okolje. trezika upam, da ste dobro. MČ kje se stepaš, počitnice so! Kokica Valentin je pravi frajer brez kolesc! Kaj pride z nogami dol do tal? Lidl vam moram povedat, da mi ni jasno, ko se s tem Hoferjem tak enačita, ampak ima recimo Hofer full boljšo - toplejšo in vzdržljivejšo kolekcijo za otroke za zimo - kombinizončke in bundice, Lidl pa ima boljše žabice, ker se mi Hoferjeve takoj raztrgajo. Fajn, da ste povedale za te koledarje, bom tudi jaz šla jutri v lov. Sem se pa letos odločila, da bova z Lio pekli božične kekse in še kaj. Poudariti moram, da jaz NE pečem nič, ker tudi moja mama ni nikoli pekla in očitno to ostaja v družini. Letos bom prekinila to tradicijo. Tak da moram nabavit te modelčke, ve katera, kje to najdem? Ikea? Al povsod? Persida tvoja kavica se je že totalno shladila, bom skuhala novo, ko boš kaj okoli hodila!
|