|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.11.2011 20:27:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz pa gledam nekaj na popu.

Pa ne mi rečt, da te limUnade gledaš??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.11.2011 20:30:17   
Najaa
Nika je čist fajn sodelovala v raziskovanju vrtca, s tem mislim ogled garderobe, igralnice... zeloooo ji je všeč njena nova omarica, akvarij z ribicami v garderobi, voziček za punčke v igralnici... tudi vzg. in otroci so fajn. Jutri pa bo sama nekaj časa tam. user posted image Najprej sem se bala, kako bo ta teden, ker sem misla, da so kej združeni, pa sploh niso in je ful fajn, ker je malo otrok... v glavnem, za enkrat je vse super.

Popoldan je bilo pa tako mrzlo in tako grdo vreme (sej veste, lublanska megla in to user posted image ), da smo bile noter in začele mal ustvarjat za december... Pa je šel čas naokoli.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.11.2011 20:33:20   
Najaa
user posted image user posted image user posted image cel roman sem napisala...
V glavnem, Niki je bilo v vrtcu všeč. Danes sva bili skupaj eno uro, jutri bo pa že sama malo tam. Pa saj je navajena na vrtec, sam še na druge ljudi se mora navadit.

p.s.: A se vam to kdaj zgodi, da napišete in napiše error, pol pa še enkrat napišete in vidite, da je prejšnji post objavilo? Ma glupo...

< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.11.2011 20:34:12 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.11.2011 20:49:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image cel roman sem napisala...
V glavnem, Niki je bilo v vrtcu všeč. Danes sva bili skupaj eno uro, jutri bo pa že sama malo tam. Pa saj je navajena na vrtec, sam še na druge ljudi se mora navadit.

p.s.: A se vam to kdaj zgodi, da napišete in napiše error, pol pa še enkrat napišete in vidite, da je prejšnji post objavilo? Ma glupo...

Aha. Kako znano! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.11.2011 20:49:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aha, te pa še imaš malo časa.

Mi pa gremo ob 14h k nečakinji na njen 11 rd.user posted image

ooo, pol pa se boste imeli fino. Fajn.

Jaz pa komaj čakam, da je sobota...da grem na poroko! user posted image

Uuuu, to je tisto o kateri si mi govorila, ne? Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.11.2011 20:50:29   
KOKICA32
Čer!

Jem Domačico kekse in sicer one nove Integral z okusom pomaranče. Mnjami!

Pa kuham kosilo za jutri, da bom jutri imela fraj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.11.2011 7:00:14   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Ne morem več spati, čeprav vem, da mi potem še žal. Tudi Julija se že nekaj buni tam v spalnici, tako, da ne bo več dolgo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.11.2011 10:22:25   
tasa_m
Dober dan.
Zjutraj me je zbudila pesmica Pike nogavičke. Te pa sem se tak mogla vstat ker je očitno bila narobe nastavljena in je kar naprej pela user posted image Ko sem se vstala pa je rekla, dobro jutro pikica user posted image Žaba nabrisana ej,...
Pol šibale v vrtec, so združeni, ker jih je full malo. Pol pa sem šla z full dobro kolegico na kavico. Mi je pokazala prvo slikico njunega bebijauser posted image . Je noseča 14t pa nekaj,in je komaj zdaj imela prvi pregled, tak da je NS zamudila. Je namreč imela še menst.v avgustu, čeprav je po velikosti bebija bila takrat že noseča. Tak da je zdaj cel mesec več noseča, kot si je ona izračunala... Sma se tolk presmejale na ta račun.
Pol sem šibnila v Lidl, po koledarje, kjer slikice sam narediš not tak da sem kuj kupla 2 kompleta in bom vsem babicam dala... Pa bom nekaj prišparala, ko nebom v Foto studiih dala koledarja delat.

Najaa
nisem gledala limUnad user posted image , čeprav sem videla da je ena nova, men pa je en igralec v njej tako lep, da ne vem če nebom tu pa tam gledala ja.
Kokica tista porokca ja. Samo še 2 krat grem spat. Jupii user posted image
Persida raport, takoj!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.11.2011 10:25:28   
Najaa
Jaaaaaa Lidl rules danes spet! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram tudi jaz po te koledarje, sam upam da ne bodo vse razgrabili. Bomo same dale slike noter, to jima bo ful dogajalo. Pa Tija bo dobila za Miklavža al RD ne vem še pajkice in majčke, so tud danes al bodo v pon ne vem točno. Pa vsega nam je zmanjkalo, je treba it v nabavo. Bom šla pol z Niko. Danes je ostala do kosila v vrtcu in če me ne bodo klicali prej, si reeees zasluži eno čokolado. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.11.2011 21:23:42   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.11.2011 22:46:35   
Tulipan12
Čer!user posted image
Samo na brzinco sem prišla okoli, ker moram spat! Ne spimoooooo! No, tak okoli 3h se začne, pa traja do jutra. Poskok v rasti? Luna? Obdobje? Zobje? Eh, bo že... še prehitro bodo odrasli, ne?user posted image
Kokica, pridita k nama na kavo, je pestro, ampak boš vsaj videla, kaj te čaka.user posted image  Nastavkov še nisem našla, nisem jih tudi ne preveč intenzivno iskala, bom za vikend, ko malo zadiham. No, v nedeljo, ker gremo v soboto na 2 roj. dneva in en piknik!user posted image
Tasa uživaj na poroki!user posted image  Si dobila mafine?
Naja super za Nikico, da uživa in da je lepo sprejela novo okolje.
trezika upam, da ste dobro.user posted image
kje se stepaš, počitnice so!user posted image
Kokica Valentin je pravi frajer brez kolesc!user posted image  Kaj pride z nogami dol do tal?
Lidl vam moram povedat, da mi ni jasno, ko se s tem Hoferjem tak enačita, ampak ima recimo Hofer full boljšo - toplejšo in vzdržljivejšo kolekcijo za otroke za zimo - kombinizončke in bundice, Lidl pa ima boljše žabice, ker se mi Hoferjeve takoj raztrgajo.user posted image  Fajn, da ste povedale za te koledarje, bom tudi jaz šla jutri v lov.user posted image
Sem se pa letos odločila, da bova z Lio pekli božične kekse in še kaj. Poudariti moram, da jaz NE pečem nič, ker tudi moja mama ni nikoli pekla in očitno to ostaja v družini. Letos bom prekinila to tradicijo.user posted image  Tak da moram nabavit te modelčke, ve katera, kje to najdem? Ikea? Al povsod?user posted image
Persida tvoja kavica se je že totalno shladila, bom skuhala novo, ko boš kaj okoli hodila!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.11.2011 7:23:19   
Tulipan12
In dobro jutro!user posted image
Petek!user posted image user posted image user posted image
Sonček!user posted image user posted image

No, ker vsi mrzlično pričakujemo 3 dobre može, ki nosijo darila, mam par idej, oz. bolj vprašanj. Rada bi jima kupila držala za zobne ščetke - če veste kaj mislim, vrečke za pižamice in male obešalnike za na steno. Bi vedele, kje to kupiti?? Jaz bom praktična, ker jih bodo babice in prijatelji razvajali z igračami.user posted image  Pa menda jima bova kupila radio CD za v sobo. To mi je tut želja, ker non-stop te pesmice na stolp v dnevni nastavljam, Lia pa full rada pleše v spalnici, ker je ogledalo čez celo steno in se seveda rada gleda.user posted image  Pa mogoče kako posteljnino za Lio, ker sem ji zdaj dala veliko odejo, da se težje odkrijeuser posted image  in nimam nič otroških motivov, edino ono Ikeino s srčki. Sem gledala Štrumfke posteljnino 50 evrov???!!!user posted image
Kaj boste počele danes? No, Tasa frizerček, manikerček, da bo jutri še lepša!user posted image  Ostale?
Kaj boste kuhale???
Luka mi je zaspal, jaz pa malo pospravim, ker pride potem prijateljica k nama na obisk in čvek, potem pa vsi pičimo na dolg sprehod, ker bo čudovito toplo vreme.user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.11.2011 7:50:15   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Julija še spi, jaz pa že kuham kosilo- madžarski paprikaš.

Modelčki za kekse bodo v bližnji prihodnosti v  Hoferju ali Lidlu ali celo Sparu, ne vem točno kdaj, vem pa da sem videla reklamo. Tudi jaz jih bom kupila, ker bova tudi midva pekla kekse decembra.

Ja, Valentin seže do tal na kolesu, mu pa dela težave štart, zato mu je treba še malo pomagati. Ni mu nekak jasno s katero nogo naj požene pedala. user posted image

Tulipan- če se ne motim je vaša Lia že lani smučala? Kakšne pancarje ste imeli in predvsem kje kupiti te male številke čevljev?

Neposredna povezava do sporočila: 788
4.11.2011 7:54:33   
KOKICA32
Ja, to posteljnino Smrkci sem ravno včeraj videla tudi jaz in mi je ful všeč a je preveč draga, da bi jo imeli.user posted image

Včeraj sem Valentinu kupila zimske škornje Elefanten in še ene visoke Adidaske, ki so z muco in jih bo lahko nosil še sedaj. Ene čevlje pa že tudi ima in ima sedaj menda dovolj za čez zimo.user posted image Pa seveda podložene gumi škornje.

Tulipan - a v MB ne piha? Tukaj je kot sodni dan in me nič kaj ne vleče na sprehod.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.11.2011 7:57:45   
KOKICA32
Včeraj sem spet malo zapravljala pri Nextu in sem ugotovila, da za te naše tavečje otroke ni nič kaj izbire oz. mi je bolj všeč moda za najmanjše. Valentinu sem kupila nekaj majčk (vse so mu kar naenkrat prekratke v rokavih) in pižame- pajac ter za Julijo štramplčke in zimsko kapo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.11.2011 8:15:05   
KOKICA32
NIKA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.11.2011 8:19:09   
KOKICA32
Vloge za znižano plačilo vrtca po novem (spremembe veljajo od 01.01.2012 dalje) bo potrebo po novem (od 01.12.2011) oddati na pristojnem Centru za socialno delo in ne več na Občini.
Tukaj si lahko preberete več:

http://www.mddsz.gov.si/

http://www.mddsz.gov.si/si/uveljavljanje_pravic/nova_socialna_zakonodaja/znizano_placilo_vrtca/#c18055

Nova vloga:

http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/zupjs_vloga_vzorec_281011.pdf

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.11.2011 8:21:04 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.11.2011 8:35:02   
tasa_m
Tulipan slabo ti mene poznaš...kaki frizerček, manikerček..user posted image

Jaz grem še danes ob 16h delat, delam do 22h, pol šibam do tašče po peciva, pol domu pod tuš, pol naret sestrico in pol spat user posted image in jutri okoli 9h pičimo prvo po Kerstin (od brata punco) pol po Primoža (od Sare fanta) ter na koncu v Lenart da gremo z mojimi skupaj! Tak da bo kar napeto.
Plus da si moram danes še vse nastavit ker tam prespimo.

Zdaj pa grem darilce zavijat...

Se tipkamo bolj pol. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.11.2011 9:01:52   
Tulipan12
Tasa sem vedla, da ti to ne boš, zato sem napisala!user posted image  Pestro mate, ni kaj!user posted image
Kokica kaj si bila v qulandiji v MB? Glede na čeveljčke in da sva videli isto posteljnino?user posted image  Uh, jaz moram Lii ene škorenjčke za oblekce kupit, smo res katastrofalni s čevlji... ima samo zimske goretex, tenisek in gumi škornje. Nič kar bi pasalo na oblekce.user posted image  Lia je imela lani plastične smučke, ki jih daš na čevlje, letos pa dobi prave s pancarji, ker so tiste plastične full težko za vozit, ker te dejansko nič ne vleče dol in so nestabilne. Pancarji in avtomati pa dajo svoje težišče in bo verjetno imela več ravnotežja. So pa mislim, da pancarji od 24 št. dalje, mi jih dobimo od kolegice, smo malo pokompenzirali, da jim je dal T. ceneje celoletno alp. šolo, oni pa nam opremo!user posted image  Tu nič ne piha!!!user posted image
Meni so oblačila za fantke res taka skopa, sploh, ko presedlajo iz baby na otroško konfekcijo.user posted image  Vem, ko sem kakšno darilo kupovala, sem bila zelo razočarana.

Pri nas pa danes kuha Grill Ranca, je reko ati!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.11.2011 9:42:48   
KOKICA32
Ne nisem bila v Qulandiji, kar v B. sem vse videla.user posted image

Super, da dobite smučarsko opremo, jaz tudi razmišljam o pravi opremi, ne o plastičnih. A nekaj rabljenega, moram na Bolhi pogledati, ker nimam nikogar, ki bi nam posodil.

Super, da ne piha, jaz se samo tolažim, da pri nas v mestu manj piha, ker pri naši hiši tak vedno piha.user posted image

Tasa, res boš imela pestro. Ampak ti zmoreš.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
4.11.2011 10:04:44   
KOKICA32
Sem sedaj malo gledala po Bolhi in niso neke pretirane cene, smučke s palicami in avtomati za cca 50,00 EUR, prav tako pancarji.user posted image Rabljeno eno sezono, kupljeno leta 2010. To je skoraj novo.

Kako pa je z dolžino smučk za te naše bavce?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.11.2011 10:05:06   
KOKICA32
Sedaj pa greva ven. Papauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.11.2011 11:07:53   
Najaa
Pa kje pa gledate posteljnino Smrkci, da je taka cena? Sej v Mercatorju je ceneje, če ne pa v sem jo vidla v Juysk (ne vem, če sem prav napisala), evo link:
http://www.jysk.si/4/58/657/1293470/a/catalog

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.11.2011 11:20:13   
Najaa
Kar se tiče novoletnih daril sem zelo vesela, da sem včeri dobila tiste koledarje, ker bosta punci sami ustvarjali - kaj narisali noter in zraven sliko nalimali in to bo super darilo za babici. Upam da kera ne bere tega, drgač se pa delite presenečene. user posted image user posted image
Piškotke bomo tudi pekle pa mogoče bom naredila kakšen liker, ne vem še.

Naj povem, da bo Nika danes že kar spala v vrtcu. Je sama rekla, da bi že včeri, ko sem prišla po njo po kosilu, ona pa je gledala druge otroke na ležalnikih in hotla še ona dobit svojega. user posted image Sta jo tud vzg. pohvalili, da je super punca.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.11.2011 13:02:42   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem sedaj malo gledala po Bolhi in niso neke pretirane cene, smučke s palicami in avtomati za cca 50,00 EUR, prav tako pancarji.user posted image Rabljeno eno sezono, kupljeno leta 2010. To je skoraj novo.

Kako pa je z dolžino smučk za te naše bavce?

To je super duper cena!!! Pa kolko sploh lahko uničijo opremo? V glavnem, res ena izmed stvari, ki se je ne splača kupovat nove. Dolžina smuči - nekje v višini obrvi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Katero ime izbrati ?
kija

,

Kristan (20%)

Timon (22%)

Tristan (40%)

Ruben (18%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!