|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.10.2011 9:08:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Najaaaaaaaaaa greš na lunoooooooo?????????user posted image

Seveda! user posted image user posted image user posted image Danes okol 22h se začne.

V novi vrtec gre Nika drug teden v sredo. Ta teden se pa še carta in poslavlja v starem.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.10.2011 9:11:51   
Najaa
Dan. user posted image

Kokica skor me je na rit vrglo...kaj en mesec je že okoli?? Ma je šlo hitro, se mi zdi kakor da si pravkar rodila. Ja, pri drugem otroku gre šele hitro. user posted image Sploh ne veš, kdaj je zrastel.

Nika je bila pa zdej dva dneva z mano doma, ker je tak grdo kašljala... user posted image Danes je pa šla še mal h svojim prijateljem, drug teden pa zamenjava lokacije. Prvič se mi to dogaja, da me tak stiska zarad vrtca. Vedno sem lepo prenesla,ker zaupam vrtcu... upam da tole zdej ni kak 6.čut. user posted image Nika pa že veselo pove, da gre v drugi vrtec.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 677
26.10.2011 21:17:56   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Končno se je Julija odlepila od joške. user posted image Valentin pa je tak v snu že od 20h.user posted image

Danes sta z atijem "naredila bučo" in vanjo položila svečko, sedaj pa sveti na terasi in gleda v stanovanje.user posted image

Danes sva torej bili v posvetovalnici in je P rekla, da se ji ne zdi nič kaj ohlapna v ramenih a bo že P v RA povedala zadnje. Se je pa od odpusta iz porodnišnice do danes, torej v dobrih 3 tednih zredila za 1040g!!! user posted image Ja, ni kaj, mamino mleko je očitno dobro zanjo. Kaka tudi vsaj 5x na dan, in je zato tudi v tem podobna bratcu. user posted image

Je kje katera?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.10.2011 21:19:20   
tasa_m
Čeeer.

Bravo Julija, je pa jedka. Tu nimaš kaj! In bravo Valentin in ati za bučo! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.10.2011 21:25:35   
KOKICA32
Ooo, Tasika!

Lep avatar!user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo!!!!

Sem te videla na mailu, pa se mi je zdelo, da boš kaj sem pokukala. Kako?

Jaz sem ravnokar naročila buggyboard za voziček, da se bo starejši brat lahko peljal, če se mu več ne bo dalo voziti.user posted image In bomo lahko premagovali tudi daljše razdalje, ker sedaj je že skoraj premrzlo za kolo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.10.2011 21:30:10   
tasa_m
Ja, ja sem poslala mail user posted image

Hvala. Ta slika je nastala v Tušu. Men je tud všeč. Pa bo, nekaj me hoče glava bolet ampak se ne dam. Po takem lepem popoldnevu, se skoraj ne smem pustit, da glavobol zmaga user posted image Sma z Lijico bile pri Persidi. Tamali so si danes pravo ljubezen izkazovali, kak so bli posrečeni user posted image
Bom jutri dala kako slikico gor, ko bom slike dol potegnila!

Naročila si ga? Rabljenega ali v Nemčiji?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.10.2011 21:32:09   
KOKICA32
Ne, novega v NE....

SUper za lepo popoldne. user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi...

Kdaj se boste kaj oglasili?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.10.2011 21:33:49   
tasa_m
Ne vem, kdaj lahko pridema? user posted image

Aha, sem si mislil, da bo uvoz user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.10.2011 21:34:07 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.10.2011 21:36:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ne vem, kdaj lahko pridema? user posted image

Aha, sem si mislil, da bo uvoz user posted image

Povejta, pa ti povem, če bomo doma. Pa lahko ata tudi pride.user posted image

Če pa je ful ceneje.user posted image 31,00 EUR pa nič poštnine.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.10.2011 21:39:43   
KOKICA32
Za Valentina rabim zimske kapice. Take bolj odštekane. Kje?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.10.2011 23:30:35   
PERSIDA
Čeeeer.
Kokica sem zeeeeelo vesela ,da naša babika tako lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Evo povem ,da sem sodelavke totalno šokirala z obloženim pladnjem tako,da sem jim definitivno zavezala jezikeuser posted image .
Popoldan preživeli v dobri družbi.Ampak se mamici nisva mogli skor nič pogovarjat ,ker je Anže skoz taso vlačo za roko user posted image .Kaj mu je le lepega obljubilauser posted image .Samo res kaj ta otrok zadnje čase dela ,res se mu nasmejimo do solz.Skoz si najde eno žrtev ,da jo objema in lupčkauser posted image .Le kam to vodi.user posted image

Mimogrede ali ve katera kdaj poteka sejem legic in barbik v lj????
Evo sedaj sem se spomnila Najaaaa nisi nič povedala kako je bilo takrat na magic of the dance.Ej ,če si kdaj želim kaj videt je to,to res.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.10.2011 23:34:15   
tasa_m
Persida mislim da je zadnji vikend v novembru tisto v Ljubljani.
Kaj ste obisk meli? user posted image
Nič mu nisem obljubila, samo fotošuting sma mela user posted image user posted image On je bil edini takoj za akcijo user posted image   HVALA ti še enkrat za vse!!!

kokica, ja se bomo zmenli. Samo moram našega atea prej povprašat o njegovih planih. Saj veš... moški user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.10.2011 8:16:04   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
O, Julija pa je res prava jedka!user posted image user posted image user posted image
Kokica kapice sem jaz mojima kupila v C&A in HM, najlepše imajo pa v BC na Tržaški, ampak kapica za Luko 25evrov - hmmm... toliko kot bundica!user posted image  Ne dam!user posted image  No, naj ti takoj povem, da je za punčke noro lepa izbira, sem pa letos obema kupila tudi ruske čeladarke - so full tople, moderne, lepih barv, pa pašejo jima. Tudi jaz jo imam.user posted image
Persida ne vem, mogoče bo vedela Naja. Nekak nisem pričakovala takega vprašanja od tebe!user posted image
Naja lunica je tu!user posted image user posted image user posted image

pri nas vse po starem, razen da Lukin prehlad prerašča v nekaj grdega. Mislim, da je čas, da obiščeva P. Se borimo s tem že tedne, zdaj pa že tako hrope in piska, da je joj. In nehal je jest skoraj vso GH, pravzaprav skoraj vso hrano, še večerne flaške noče, tak da bo treba ukrepat. Sem probala vse domače žavbe, pa očitno nisem prava čarovnica in ne gre tak na izi.user posted image Danes je moja mama fraj in sem imela čudovit plan, da ji odpeljem Luko in prvič v 10ih mesecih sama letim v EP, da si kupim bundo in škornje, pa še nohtke sem si hotla uredit... zdaj pa bo očitno vse v vodo padlo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.10.2011 8:20:34   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ooo, Tasika!

Lep avatar!user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo!!!!

Sem te videla na mailu, pa se mi je zdelo, da boš kaj sem pokukala. Kako?

Jaz sem ravnokar naročila buggyboard za voziček, da se bo starejši brat lahko peljal, če se mu več ne bo dalo voziti.user posted image In bomo lahko premagovali tudi daljše razdalje, ker sedaj je že skoraj premrzlo za kolo.

Me zanima kako se vam bo obnesel. Mi smo imeli sposojenega, pa še dobro, da nismo kupili, ker nam ni pomagal. Smo se znašli tako, da je recimo kdaj pa kdaj ona šla v voziček (imamo MC, ki sprejme otroka do 5 let), pa Luka v kengurujčka, al pa smo Lia n a poganjalčku, kolesu, Luka v vozičku, na morju pa smo tak meli še marelo za Lio in je šlo. Ampak glede na opisano, da V. zelo lepo sprejema Julijo, bo vam mogoče res prav prišlo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 689
27.10.2011 13:30:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Mimogrede ali ve katera kdaj poteka sejem legic in barbik v lj????
Evo sedaj sem se spomnila Najaaaa nisi nič povedala kako je bilo takrat na magic of the dance.Ej ,če si kdaj želim kaj videt je to,to res.

Sejem bo od 23.-27.11. na GR. Je pa bilo včeraj na Kolektivi se mi zdi ful popusta na karte. Poglej, če je možno še danes kupit.
Na Magic of the dance je bilo super, res. Še moj je užival pa ni neki fan plesa. Te čist očara predstava.user posted image Ko bodo nasl. v Lj mi povej, če bi šla. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 690
27.10.2011 13:33:14   
Najaa
Kapice take lepe, odštekane med drugim dela tudi naša ByAb. So res noro dobre sam mi jih imamo dosti, mi je kar žal da mi ni treba kake kupit. user posted image

Buggy board tudi nam ni kaj dosti prav prišel. Tija itak ni mela obstanka na njemu. user posted image Sem jo raje dala v voziček in Niko v kengurujčka pa smo šle.

Ja, lunica je tu. Še dobro, ker včeraj zvečer sem se najedla ko user posted image in mi današnji lunin post prav paše.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.10.2011 13:42:31   
Najaa
Persida, danes je pa na 1nadan popust:

http://1nadan.si/ponudba/LJUBLJANA/864?isPreview=False

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.10.2011 21:01:25   
KOKICA32
Čer!user posted image

Sem danes v H&M kupila ena kapico, pa ni nekaj ekstra, 25,00 EUR v BC pa res ne mislim dati..Pa kaj je zlata al kaj al se sama zaveže? Pa saj niso več normalni kam gredo s temi cenami.

Aja, moram vam povedati, da bomo prejemali otroški dodatek, malo več kot 47,00 EUR.user posted image user posted image user posted image Pa pri plačilu vrtca smo padli en razred nižje, v 6. razred, vse to zaradi Julije. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.10.2011 21:03:14   
KOKICA32
Tudi jaz sem razmišljala o kengurujčku namesto stopničke a mi je malo mimo, ker bo ravno največja zima in mraz.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.10.2011 21:06:19   
KOKICA32
Tulipan- ko si mi posodila jajčko si mi omenila, da imaš tudi nastavke za voziček.user posted image Kaj bi ti nastavki pasali na moj ABC voziček in če si mi jih sploh pripravljena posoditi? user posted image
Sem danes ugotovila, da bi mi še kako prav prišli v teh nakupovalnih centrih, da ne rabim nositi jajčke v rokah ali Julije prestavljati v voziček ali iskati npr. nakupovalnega vozička...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.10.2011 21:07:52   
KOKICA32
Danes je bil ati doma pa seveda tudi Valentin, tako da smo dan preživeli skupaj.user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.10.2011 21:08:19   
KOKICA32
Danes pa imam jaz monologe.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 697
27.10.2011 21:36:52   
Najaa

Tudi jaz sem razmišljala o kengurujčku namesto stopničke a mi je malo mimo, ker bo ravno največja zima in mraz.user posted image

Zakaj mimo? Sej se bosta stiskali v kengurujčku.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.10.2011 21:37:34 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 698
27.10.2011 21:39:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj mimo? Sej se bosta stiskali v kengurujčku.user posted image user posted image

Nogice sem mislila, da bo to zimo še premajhna. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
27.10.2011 21:39:47   
KOKICA32
Najaa- ostali člani familije spijo?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?