|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
27.10.2011 22:14:02   
Najaa
Jaz nisem Nike dala v kengurujčka preden ni dopolnila 3m, ker prej se mi je tudi zdelo še prehitro. Sam ene pa dajejo. Glede na to, da bosta šli v RA mogoče počakaj, kaj ti bo tam rekla.
Otsali spijo ja, no tamali spita, možek je pa šel nekaj ven...
Ta luna danes me je totalno utrudila, sploh ne vem zakaj. Sem mogla pojest 2 mandarini in malo prej par piškotov, drugače bi skupaj padla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.10.2011 8:11:46   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Danes pa bo vreme za sprehodek. user posted image Julija se že nekaj razburja v postelji, tako, da bo treba nekaj pojesti, se preoblečti in veeen!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.10.2011 20:17:16   
KOKICA32
Opala!!! Nobene bi bilo cel dan na RR!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.10.2011 20:43:23   
tasa_m
HAAALLLOOOO!!

Jaz pa sem danes nesla 2 zeleni majci v Vijolčno bajto in dobila 2 karti za nedeljski derbi MB - Olimpija user posted image user posted image user posted image Lija bo tist čas v Lenartu, midva pa na fuzbaaaaluuuu user posted image

Zdaj pa grem na pijačko, dve al tri z kolegico! Po dolgem času končno spet mal ven...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 704
28.10.2011 20:52:37   
KOKICA32
Ooooo, TAsa! Helooo!user posted image

KAkšni majici in kje je to vijolčna bajta?user posted image Vem, da je v zvezi s fuzbalom a mi ni najbolj jasno. user posted image

Uživaj zunaj! Jaz bi tudi.user posted image   Nazadnje sem bila s tabo zunaj, par dni pred porodom.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 705
29.10.2011 10:52:48   
tasa_m
Dobro jutro.

bljek, kako grdo vreme user posted image  

Koki, vijolčna bajta je trgovinica od NK Maribor. Imeli so akcijo z Radiem City- Očistimo MB. zelenih stvari! In koliko zelenih oblačil si nesel v vijolčno bajto, toliko kart za derbi v nedeljo si dobil user posted image

Jaz sem bila včeraj z Tino zunaj. Prišle sma okoli 1h domov. Kak je pasal mal odklopa user posted image . Sicer pa Kokica, saj bomo šle ven... malo še počakaj da Julija zraste! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.10.2011 23:11:53   
Tulipan12
Ojla, ženskice!user posted image
Ene parkrat sem že komentirala, pa me skoz ven zabriše.user posted image  Tak da žal moji komantariji niso več ažurni. Ma res lahko znorim, ko al ne pridem sploh gor al pa ne morem komentirat!
Kar sem si zapomnila je to, da bom poiskala nastavke Kokica in ti jih seveda dam, ampak nisem ravno prepričana, če gredo na katerikoli drug voziček kot MC.
Jaz sem bila tut včeraj zunaj, prišla ob 1h, nisem bila s Tasouser posted image , babe v Žajfi, spila 3 Solitose, danes pa z mačkom imela sama otroka doma, ker je T. še delal. Ni mi blo lahko.user posted image  No, zdaj je smešno. Čez dan ni bilo tak. Ono rundo, ko Lia spi, sem Luko na silo dajala spat, sem se počutila kot vzgojiteljica v vrtcu, ki to dela z 14imi, da ima 15min mira.user posted image  
No, pa da vidim, če mi bo to objavilo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 707
29.10.2011 23:13:25   
Tulipan12
Ojla, ženskice!user posted image
Ene parkrat sem že komentirala, pa me skoz ven zabriše.user posted image  Tak da žal moji komantariji niso več ažurni. Ma res lahko znorim, ko al ne pridem sploh gor al pa ne morem komentirat!
Kar sem si zapomnila je to, da bom poiskala nastavke Kokica in ti jih seveda dam, ampak nisem ravno prepričana, če gredo na katerikoli drug voziček kot MC.
Jaz sem bila tut včeraj zunaj, prišla ob 1h, nisem bila s Tasouser posted image , babe v Žajfi, spila 3 Solitose, danes pa z mačkom imela sama otroka doma, ker je T. še delal. Ni mi blo lahko.user posted image  No, zdaj je smešno. Čez dan ni bilo tak. Ono rundo, ko Lia spi, sem Luko na silo dajala spat, sem se počutila kot vzgojiteljica v vrtcu, ki to dela z 14imi, da ima 15min mira.user posted image  
No, pa da vidim, če mi bo to objavilo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 708
29.10.2011 23:14:03   
Tulipan12
Aleluja!user posted image user posted image user posted image  Sicer po drugem poskusu, ampak vseenouser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.10.2011 12:49:37   
Najaa
Tulipan user posted image za objavo, za vsak slučaj kar 2x ne? user posted image
Jaz sem tudi imela včeraj mačka, sem pa spila 3 radlerje. Sem čist ven iz forme haha. Priznam pa, da imam pomoč in mama je odpeljala otroke ven jaz pa sem spala eno urco, ki me je prebudila in zvečer se mi je spet šlo ven. user posted image Sam moj ni bil za pol sva šla pa kar spat.

Neposredna povezava do sporočila: 710
30.10.2011 21:19:30   
tasa_m
Aloha!
Bula na fuzbalu, še sreča da si tipkamo, ker sem brez glasa!!

Sem se tak proti smrdljivim žabarom drla,da sem zdaj lahko samo tiho user posted image user posted image Zdaj pa mam. Grlo bo mi ven padlo, kak me boli!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.10.2011 21:36:04   
Najaa
Prav ti je, kaj se pa tak pištoliš zarad totega fuzbala! user posted image
user posted image user posted image user posted image
Hecam se, glas naj se ti čimprej vrne. Sploh se te ne morem predstavljat, da se taaaaak dereš. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.10.2011 21:38:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hecam se, glas naj se ti čimprej vrne. Sploh se te ne morem predstavljat, da se taaaaak dereš. user posted image

Nisi edina veš!

Če bi kdo vedel, da imam doma 2,5 let starega otroka, jaz pa take besede v ustih, bi mo jo takj vzeli user posted image user posted image

Danes sem se še posebej drla, sem bila samo 2 sektorja vstran od Dragonsov in mi je njihova pesem šla STRAŠNO na živce in njihovo tolčenje po bobnih user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.10.2011 21:39:35   
tasa_m
no pa mela sem malo pivo pa 2 deci kuhanega v riti. Pr drugem našem golu pa sem mogla na wc, ker mi je par kapljič že ušlo, nisem mogla več držat!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.10.2011 21:42:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nisi edina veš!

Če bi kdo vedel, da imam doma 2,5 let starega otroka, jaz pa take besede v ustih, bi mo jo takj vzeli user posted image user posted image

Danes sem se še posebej drla, sem bila samo 2 sektorja vstran od Dragonsov in mi je njihova pesem šla STRAŠNO na živce in njihovo tolčenje po bobnih user posted image

Sej to je njihov namen. user posted image Torej vas štajerce takole jezijo? user posted image
Pa drugič mal prej pejdi lulat al pa kake vložke s sabo vzemi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.10.2011 21:48:35   
tasa_m
Ma sem hotela it med polcajtom pa je bla taka gužva da sem šla lepo nazaj in upala, da bom vzdržala. Pa ni šlo user posted image  user posted image

Njihov namen je bil dosežen. Polamali so stole, kreteni žabarski (sorči Najaa, to ne leti na tebe in ostale LJ RR) in nas spravljali ob živce.

Sam vseeno smo pa mi zmagali oz. plakat od Viol: Raje se Štajerska odcepi,kot pa Zoki za predsednika vlade!
In ves stadion, ki je bil nabito poln (zmanjalo je kart, se pravi 12500 ludi) je ploskalo! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.10.2011 21:52:08   
Najaa
Draga moja, jaz sem na vaši oz. naši strani, saj nikoli nisem bila in ne bom žabarka. user posted image user posted image user posted image Če bi mogla zamenjat in ne bit več štajerka, bi raje bila primorka. user posted image Ah ne me resno jemat.
Se pravi je bilo pestro? Lija je na počitnicah?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.10.2011 21:54:09   
Tulipan12

Tulipan user posted image za objavo, za vsak slučaj kar 2x ne? user posted image
Jaz sem tudi imela včeraj mačka, sem pa spila 3 radlerje. Sem čist ven iz forme haha. Priznam pa, da imam pomoč in mama je odpeljala otroke ven jaz pa sem spala eno urco, ki me je prebudila in zvečer se mi je spet šlo ven. user posted image Sam moj ni bil za pol sva šla pa kar spat.

Ker mi je prvič error kazalo!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image  za mamo pomagačico, to je zlata vredno! O, ja, res smo ven iz pivske forme, zato pa znamo več otroških pesmic na pamet!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.10.2011 21:56:43   
tasa_m

Draga moja, jaz sem na vaši oz. naši strani, saj nikoli nisem bila in ne bom žabarka. user posted image user posted image user posted image Če bi mogla zamenjat in ne bit več štajerka, bi raje bila primorka. user posted image Ah ne me resno jemat.

Pestro ZELO in zdaj sem videla, da bom morala večkrat na tekme hodit, ne samo tote derbije user posted image

Lija je do jutri na počitnicah v Lenartu ja. Me je mama klicala, da lahko komaj v torek pridem po njo! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.10.2011 21:58:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ker mi je prvič error kazalo!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image  za mamo pomagačico, to je zlata vredno! O, ja, res smo ven iz pivske forme, zato pa znamo več otroških pesmic na pamet!user posted image user posted image user posted image

Sam to pa res ja. Vsak takt že poznam na pamet. user posted image
Greš mogoče na Ćolića?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
30.10.2011 21:58:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pestro ZELO in zdaj sem videla, da bom morala večkrat na tekme hodit, ne samo tote derbije user posted image

Lija je do jutri na počitnicah v Lenartu ja. Me je mama klicala, da lahko komaj v torek pridem po njo! user posted image

A to danes je bil samo derbi? Madona, kak je pol šele pestro na pravi tekmi?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.10.2011 22:08:05   
tasa_m

A to danes je bil samo derbi? Madona, kak je pol šele pestro na pravi tekmi?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.10.2011 22:09:18   
tasa_m

Sam to pa res ja. Vsak takt že poznam na pamet. user posted image
Greš mogoče na Ćolića?user posted image

Ne, jaz nena grem. Ne poslušam tega modela  user posted image user posted image

Mi zadnje dneve non stop poslušamo himno NK Maribora.

Je T.rekel, da bo Lija enak huligan kot jaz pr fuzbalu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.10.2011 22:16:14   
Najaa
Jaz pa spremljam fuzbal sam kadar je EP ali SP. user posted image
Drugače pa je bilo vprašanje za koncert namenjeno Tulipan. Ona je bolj v tem špilu se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.10.2011 22:19:51   
tasa_m

Jaz pa spremljam fuzbal sam kadar je EP ali SP. user posted image
Drugače pa je bilo vprašanje za koncert namenjeno Tulipan. Ona je bolj v tem špilu se mi zdi. user posted image

Ja, saj vem da je bilo njej namenjeno, sam sem vseeno jaz odgovorila. user posted image

Jaz pa spremljm fuzbal že od SS, tisto ful zagriženo. Sem bila tud med violami in to, sam pol ko pa sem vbivšega spoznala, pa sem nehala na fuzbal hodit ker on ni spremljal fuzbala, te pa te jaz tud nisem hodla.

Na srečo pa mam zdaj T. in on tud hodi rad, samo časa si nikol ne vzamema.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?