PERSIDA
|
Najprej iskrena hvala za vse čestitke.Lepo je brat ,da na svetu nisi sam . Praznovaje? Ja ,najprej sem mislila ,da bom morala sama vse spit in pojest,pa se je na koncu le hiša napolnila .Res prijetno je pri srcu ,ko se ljudje spomnijo nate.Moram vam pa povedat ,da je moj šel na trening nogometa na takšen večer,trening je čist neobvezen ,ker to igrajo tako za svojo dušo.Moja mami mu je kar konkretne spuščala ,da je bilo že prav smešno videt samo kaj ko njemu ne kapne.Jaz sem vam po resnici povedala ve,pa si ob tem mislite kar hočete.Ja tako je ko ima človek pred sabo zlato dušo ,pa se tega ne zaveda,ampak sem optimist ,da se v življenju vse porihta tako kot mora in bo nekoč vse postavljeno na svoje mesto,kjerkoli že to bo. V glavnem bavca sta ,pa itak najbolj srečna na svetu ko lahko nekomu dasta rožico.Lupčkamo ,pa se zadnje čase toliko kot bi vsakdan imela rojstni dan.Anže je ponavadi povodnik,da ,pa bratec ni prikrajšan še mora on tako,da s te strani sta bavca angela do nebes in nazaj.Tako,da ,če me moj pozabi stisnit to bavca vse nadoknadita .Dobro ,da imam njiju sicer bi pozabla kako se stiska . Itak,pa sta za celo življenje onadva meni največje darilo.Vsak dan sem bolj ponosna na njiju kako rasteta v prijetna fanteka.In ,da vidim kljub vsem izsiljevanju,jamranju,jokanju ,da sta otroka vodena v pravo smer.Edina skrb ob vsem mi je ,da otrokoma ne bom mogla pričarat očetove ljubezni ,če ne bo začel malo drugač razmišljat in jima pokazat kako rad ju ima in vse okrog sebe.Sicer tega se že od vsega začetka bojim ,ker je sam živel v takem okolju ,ampak do danes se ni potrudil bit drugačen kljub pogovorom. No upam,da nisem sedaj zamorila ampak,nekako se mi je pisalo . Popoldan smo z bavcema pekli pecivo ,moram nekaj v službi počastit ,ker so že vse nestrpne ,da nisem nič prinesla za RD.Jutri jih bom ,pa tehnično zafrknila in lepo take mini sendviče prinesla ,pa tri vrste peciva in kafe jim častim,pa upam ,da jim usta zalepim za leto dni . Sicer ,pa še kak teden bomo obhajali moj Rd tak,da si moram sedaj dobro preračunat kak bom luno spelala .Kg mi stojijo na -6 in upam ,da tako ostane.Zagotovo sem kaj pozabila ,pa prihranimo za drugič.RVM,mala ,debela,vesela.
|