|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.10.2011 22:21:10   
PERSIDA
Ponižno se vračam.A me še poznate? Ampak jaz res zaspim skoraj vsako zvečer ob 20 z malima pol se ,pa ob pol dvanajstih zbudim pogasnem luči in gremo dalje.
Pri nas se stanje več ali manj spreminja.Otroka po 14 dneh šla v vrtec ,Anže nič kaj navdušen .Po dveh dneh vrtca spet na bolniški ,otrok začel bruhat in ga je matralo celo lubo noč ,pa ni imel kaj bruhat sama sluz.No danes zvečer ,pa še drugi pacient jamra da ga boli trebušček,tako,da pošteno povedano se bojim hodit spat že lep čas,ker je preveč vsega na kupu.

Sicer ta dva dni sem izkoristila za kmetovanje ,ja pri nas dela ne zmanjkauser posted image ,no ,pa mi še ni uspelo vsega kaki 2urci bo še treba ,če ne bo prej snega.V hiši štala,tašči bi mogla nekaj zašit ,pa nimam ne volje ne časa,ma veliko stvari mi stoji ko nismo zdravi.Ampak se tolažim ,da po 3letih bo bolje.No do tja ,pa nimamo več velikouser posted image .

Moja mami praznuje naslednji mesec 60 let ,pa sma mislila z mojim ji pripravit presenečenje na kar ugotovim ,da bosta tati in mami nekaj vabla ,pa kličem tatija ,se dobima ,da pač nekak skupaj spesnimo,da mami nebi nič, vedela.Ampak sedaj po nekaj časa ugotavljam,da ni neke prave akcije.Tak,da bom verjetno od mojih idej odstopla in naj bo skromno.Povabljene sem imela v mislih jaz čist drugače kot sta si onadva zamislila in ker naj bi bilo po njuno ,pa naj bo.Samo jaz se ji res to hotela naredit malo na večji krog ljudi ki sem smatrala da jih bo vesela ,pa sem se uštela ,očitno.Tako,da na koncu bo samo kosilo v ožjem okrogu in to je to.Moram priznat,da sem kar malo razočarana,ampak ok taka je njena volja.

Sicer še vedno hodim v službo.Delam ko junec ,to se ni spremenilo,ampak sem vesela ,da 4 ure mine ko keks.Pa tudi sodelavke imam enA tak,da mi ni hudega.

Bavca sta drugač čez vikend bila nepopisno pridna-seveda ,če smo se samo stepali naokoliuser posted image .Vsepovsod glavna v svoji pridnosti ko bi le to na dom preneslauser posted image .Doma ,pa si zmišljujeta take,da te glava peče.Zadnja najbolj močna - plezanje čez sedežno in padec na glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .In sedaj mi kažeta na element naj vzamem kuhlo in ju naložim po ritiuser posted image .Res sem si prinesla iz kuhinje kuhalnico in jo dala na element in jima grozim ,če ne ubogata dobita po ritiuser posted image .No in pol jima naj grozim ko mi sama nastavita rit in mi kažeta naj ju dam po ritiuser posted image -svašta v glavnem.
Sta ,pa sedaj v fazi ko sta taki mazici ,da joj.Sedaj ko se skor cel dan ne vidimo ,pritečeta k meni me stiskata ,lupčkata,res sedaj je pravi užitek ko vidim kaj nastaja iz mojih bavcev.Toliko lepše videt ko si na pravi poti.

Drugač kurilnega še nimamo,škornjev tudi ne ,drugo zimsko opremo ,pa mislim ,da imamouser posted image .Edino kaki e v moji denarnici nebi škodil.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.10.2011 22:21:16   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja ne omenjaj mi pripravljenosti na zimo, ker edino kar štima so zimske gume, ker emo lani za oba kupili.user posted image  Pa hb olje za kurit spomladi. Drugač pa jaz rabim nek plašč, imam sam enega, ker vse drugo je bilo bolj al manj namenjeno nosečniški postavi, pa je že znucano in nima več prave forme. Lia ima bundico, ampak rabi še eno športno ala smučarsko, Luka nekaj ima, potrebuje še pajac.user posted image  In seveda še čevlje, ker gospod bo počasi shodil in ne bo več hec. Da se o mojih sanjah o škornjih sploh ne pogovarjamo. Komaj čakam, da grem delat, da dobim pošteno plačo, ker ta porodniška me bo ubila!!! No, drugače pa sploh ne čakam, da grem delat.user posted image  Mi je prav fajn tako, ker se mi zdi, da res uživam doma.

Mi pa nimamo tega, kar je odebeljeno. user posted image Gume se moj ravno spravlja zamenjat, pa je danes že snežilo tak da bo treba kar pohitet. Pajaca za Niko pa tudi še nimam oz. joj lažem! Zdej sem se spomnila, da ji je moja mama kupila hlače za sneg. Točno, ne ne, to imamo. user posted image Kar se tiče mene pa no comment. Jaz pa rabim vse od škornjev do hlač,majic,kak pulover... dnara pa nobenga tapravga. user posted image

V kinu ej, super je bilo. Sem misla, da risanka itak ne more trajat več kot kako urco... kje pa, debelo uro in pol! In Tija je z občasnim padcem koncentracije (beri lulat,skrivat pred mano kokice user posted image user posted image in gledanja okol sebe) ves čas lepo sedela in gledala. Meni je bilo pa dolgčas. user posted image Res, sem zraven skoz razmišljala, kaj moram vse danes naredit pa take. user posted image Po koncu predstave so pa bili otroci vabljeni še na tortico Winx in bila je reees zelo dobra.

Ma te Wingsice že po tv-ju dolgo trajajo. Jih Lia tut včasih malo poškili, samo se še nisem odločila, da bi jih enkrat sama pogledala, da ocenim, če je to že za njo. Vidim, da imajo risanke kar vpliv na njo, pa pazim malo kaj gleda.
Kaj vaši otroci gledajo risanke na veliki TV al imajo svojo TV al na računalniku? Pri nas je tak, da zdaj, ko je ta OTO, če je kaj fajnega Lia pogleda v dnevni, večinoma pa se odloča za risanke, ki jih nimamo in jih gleda na računalniku. Ampak moram to prekinit, ker je to po mojem pravi strup za oči.user posted image  Včeraj sem ji nekaj dvd-jev nakupila v MK, ker sem tak imela obveznost do Cicikluba, pa mi to prav pride. Dobila je Frančeka. Mi je všeč.user posted image  Sem pa iskala še Larino zvezdico, al pa Pri slonovih, al pa Sneguljčico, Jagodko, pa ni bilo tam nič. Saj sem vam povedala, da sem zadnjič na netu iskala Sneguljčico, ne??? Pa, F... kaj vse ljudje ne dajo gor, bolano!!! Sem vse skupaj ugasnila in bom šla v Big bang po njo al pa kam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.10.2011 22:24:16   
Tulipan12
Evo! Klasika! Pride Persida mimo, pa je že glavna na vasi!!!user posted image user posted image user posted image

Persidič, hvala, da si nas metnila na novo stran!user posted image user posted image user posted image No, pa naj ti bo za prvo mesto, ker si spisala roman, da moram pogledat, če nas nisi ki za kake dve strani naprej vrgla!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa te grem prebrat!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.10.2011 22:26:56   
PERSIDA
Joooooooooooooj kaki post .Drage kafe si skuhajte zravenuser posted image .

Ena novost ,pa je le.Kličemo 100 krat na dan "MAMA" in to duouser posted image .Mast bo logopedinja navdušenauser posted image .Pa krava ,raca so tudi noviteta.Zdaj ,pa mi rečite a se samo meni zdi al je res ,da imam čudna otroka prej sta rekla krava kot mama ,pa saj to je nekje eno in isto ne user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.10.2011 22:28:55   
PERSIDA
Evo tulipanček jaz te voham malokrat pa takrat ko trebauser posted image .Res pogrešam najine spise samo kaj naj ,če sem ko mula crkjena zvečer. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.10.2011 22:32:12   
PERSIDA
tulipanček moja  otroka sta absolutno ne risankara ,ne eden ne drug ne gledata rada,edino cd-je bi ,pa lahko celi dan menjavalauser posted image .
Tako,da če še katera hodi v muller naj mi pove ko bo akcija cd playerov jih dobita ,pa šteko cdjev pa ima da je miruser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.10.2011 22:34:18   
PERSIDA
Če katero zanima se splača pogledat.
http://www.elegance.si/

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.10.2011 22:34:57   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Joooooooooooooj kaki post .Drage kafe si skuhajte zravenuser posted image .

Ena novost ,pa je le.Kličemo 100 krat na dan "MAMA" in to duouser posted image .Mast bo logopedinja navdušenauser posted image .Pa krava ,raca so tudi noviteta.Zdaj ,pa mi rečite a se samo meni zdi al je res ,da imam čudna otroka prej sta rekla krava kot mama ,pa saj to je nekje eno in isto ne user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Persida si me nasmejala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bavca!!!

Čuj, Lia in Luka sta najprej lajalauser posted image  - oba, ker smo jima vsi kazali sosedovega psa, ki NON_STOP laja!!! Luka ponoči, ko se dojiva, ćče ga sliši, se odstavi in zalaja!user posted image  Kaj češ, narava je narava!
Pri nas je tudi en teden samo: mamamamamamamamamamamamamamama in atatatatatatatatatatattaattata... S tem, da jaz nisem tako navdušena nad tem, kot ti, Persida, ker je pri tebi z razlogom, pri nas pa je vse al mama al ata. In to non-stop. Mislim, da je prvih 10min zjutraj, ko prideva v dnevno sobo tiho, potem pa ne neha do večera!"user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.10.2011 22:36:29   
Tulipan12

Evo tulipanček jaz te voham malokrat pa takrat ko trebauser posted image .Res pogrešam najine spise samo kaj naj ,če sem ko mula crkjena zvečer. user posted image

user posted image user posted image user posted image  te razumem! Tudi jaz sem večinoma tilt, a mi je to velikokrat edina sprostitev, ker zdaj še moj dragi tak hitro klone, meni pa se lušta še kaka ura na off.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.10.2011 22:38:22   
Tulipan12

tulipanček moja  otroka sta absolutno ne risankara ,ne eden ne drug ne gledata rada,edino cd-je bi ,pa lahko celi dan menjavalauser posted image .
Tako,da če še katera hodi v muller naj mi pove ko bo akcija cd playerov jih dobita ,pa šteko cdjev pa ima da je miruser posted image

user posted image user posted image user posted image
Saj še bosta padla noter, boš videla. To bo ti še Vlakec Tomaž vozil skozi ušesa!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.10.2011 22:39:32   
Tulipan12

Poznam.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.10.2011 22:43:04   
Tulipan12
Persida v soboto je Ribič Pepe v Planetu Tuš v MB. Midve z Lio verjetno greva, čeprav naj bi šli na kostanjev piknik k T.-ju v službo, ampak sem jo malo potipala, kaj si bolj želi, pa je valjda Pepe zmagal. Edino kar mi je bedno je to, da je ob 11h, Lia pa nekje takrat hodi spat. Tak da moram držat pesti, da bo zjutraj dolgo spala, da ga greva pozdravit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
20.10.2011 22:43:56   
PERSIDA

Poznam.

Pol ,pa mi daj dnare ,da kaj naročim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
20.10.2011 22:44:55   
PERSIDA

Persida v soboto je Ribič Pepe v Planetu Tuš v MB. Midve z Lio verjetno greva, čeprav naj bi šli na kostanjev piknik k T.-ju v službo, ampak sem jo malo potipala, kaj si bolj želi, pa je valjda Pepe zmagal. Edino kar mi je bedno je to, da je ob 11h, Lia pa nekje takrat hodi spat. Tak da moram držat pesti, da bo zjutraj dolgo spala, da ga greva pozdravit!user posted image

Pridemo ,ker smo itak sami.

Neposredna povezava do sporočila: 614
20.10.2011 22:45:48   
Tulipan12

Poznam.

Pol ,pa mi daj dnare ,da kaj naročim user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 615
20.10.2011 22:46:18   
Tulipan12

Pridemo ,ker smo itak sami.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 616
20.10.2011 22:47:37   
Tulipan12
Pa celi Tuš ima neke akcije, ne vem če si dobila reklamo domov. Maš v Massu 3 za 2, to se pri vas splača!

Neposredna povezava do sporočila: 617
20.10.2011 22:49:09   
PERSIDA
tulipanček mirno noč ti želim,pa pridem  še kaj naokoli.Saj meni tudi paše ,edina sprostitev že lep čas,ampak včasih me premaga.Nočko.Kafe ,pa bo na vrsti ko bomo vsaj tri dni zdraviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
20.10.2011 22:49:53   
PERSIDA
Moram malo revije prelistat ,hvala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 619
20.10.2011 22:54:33   
Tulipan12

tulipanček mirno noč ti želim,pa pridem  še kaj naokoli.Saj meni tudi paše ,edina sprostitev že lep čas,ampak včasih me premaga.Nočko.Kafe ,pa bo na vrsti ko bomo vsaj tri dni zdraviuser posted image

Te držim za besedo. No, januarja začnem delat, tak da se nafilajte z neko drogo do takrat!user posted image
Mirno noč tudi tebi!user posted image
Bi ti nekega tipa gor pripopala za lepe sanje, pa ne znam.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 620
20.10.2011 22:57:21   
PERSIDA

Te držim za besedo. No, januarja začnem delat, tak da se nafilajte z neko drogo do takrat!user posted image
Mirno noč tudi tebi!user posted image
Bi ti nekega tipa gor pripopala za lepe sanje, pa ne znam.user posted image

To sama iščem ,pa imajo mafija zaščitene slikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 621
20.10.2011 22:58:36   
PERSIDA
Tako drage moje teren sva vam z tulipan pripravle sedaj ,pa ,da vidim kdo je glavni na vasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.10.2011 0:00:59   
MalaČebelica

Tako drage moje teren sva vam z tulipan pripravle sedaj ,pa ,da vidim kdo je glavni na vasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaazzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 623
21.10.2011 0:04:05   
MalaČebelica
ponovno se javljam iz Bruslja.

sem slišala da je sneg pri nas - tukaj je mrzlo, ampak lep sonček. jutri še mam sestanek, zvečer pa domov. že kar precej pogrešam klaro. včeraj sem šla zjutraj ko je še spala, jutri pa pridem ob polnoči in bo že spala. sem mislila, da se bomo vidli kaj po skypu pa se vedno zgrešimo. ampak mislim da ji ni krize. vsaj ati ne poroča o nobeni...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.10.2011 0:04:33   
MalaČebelica
nič. uživajte pa lahko noč

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?