Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Naja ne omenjaj mi pripravljenosti na zimo, ker edino kar štima so zimske gume, ker emo lani za oba kupili. Pa hb olje za kurit spomladi. Drugač pa jaz rabim nek plašč, imam sam enega, ker vse drugo je bilo bolj al manj namenjeno nosečniški postavi, pa je že znucano in nima več prave forme. Lia ima bundico, ampak rabi še eno športno ala smučarsko, Luka nekaj ima, potrebuje še pajac. In seveda še čevlje, ker gospod bo počasi shodil in ne bo več hec. Da se o mojih sanjah o škornjih sploh ne pogovarjamo. Komaj čakam, da grem delat, da dobim pošteno plačo, ker ta porodniška me bo ubila!!! No, drugače pa sploh ne čakam, da grem delat. Mi je prav fajn tako, ker se mi zdi, da res uživam doma. Mi pa nimamo tega, kar je odebeljeno. Gume se moj ravno spravlja zamenjat, pa je danes že snežilo tak da bo treba kar pohitet. Pajaca za Niko pa tudi še nimam oz. joj lažem! Zdej sem se spomnila, da ji je moja mama kupila hlače za sneg. Točno, ne ne, to imamo. Kar se tiče mene pa no comment. Jaz pa rabim vse od škornjev do hlač,majic,kak pulover... dnara pa nobenga tapravga. V kinu ej, super je bilo. Sem misla, da risanka itak ne more trajat več kot kako urco... kje pa, debelo uro in pol! In Tija je z občasnim padcem koncentracije (beri lulat,skrivat pred mano kokice in gledanja okol sebe) ves čas lepo sedela in gledala. Meni je bilo pa dolgčas. Res, sem zraven skoz razmišljala, kaj moram vse danes naredit pa take. Po koncu predstave so pa bili otroci vabljeni še na tortico Winx in bila je reees zelo dobra. Ma te Wingsice že po tv-ju dolgo trajajo. Jih Lia tut včasih malo poškili, samo se še nisem odločila, da bi jih enkrat sama pogledala, da ocenim, če je to že za njo. Vidim, da imajo risanke kar vpliv na njo, pa pazim malo kaj gleda. Kaj vaši otroci gledajo risanke na veliki TV al imajo svojo TV al na računalniku? Pri nas je tak, da zdaj, ko je ta OTO, če je kaj fajnega Lia pogleda v dnevni, večinoma pa se odloča za risanke, ki jih nimamo in jih gleda na računalniku. Ampak moram to prekinit, ker je to po mojem pravi strup za oči. Včeraj sem ji nekaj dvd-jev nakupila v MK, ker sem tak imela obveznost do Cicikluba, pa mi to prav pride. Dobila je Frančeka. Mi je všeč. Sem pa iskala še Larino zvezdico, al pa Pri slonovih, al pa Sneguljčico, Jagodko, pa ni bilo tam nič. Saj sem vam povedala, da sem zadnjič na netu iskala Sneguljčico, ne??? Pa, F... kaj vse ljudje ne dajo gor, bolano!!! Sem vse skupaj ugasnila in bom šla v Big bang po njo al pa kam.
|