Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:39:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Jaaa, pridite na obisk Vreme je itak nikakvo in smo komot notri, če pa bo lepo pa lahko gremo tudi na kaki sprehod in se kam martinčkat.... Tasa za dopust. Pa dobro opravi na vseh pregledih. Tulipan, te čisto razumem samo ne se sekirat. saj bo hitro mimo, potem pa uživancija. Zdaj pa nam ni ratalo se zmeniti za nedeljo. Kaj pa naslednji vikend - park na Ptuju????? Jaz sem tudi danes pridno pucala celo stanovanje. Antibiotike sem pojedla in upam, da bo zdaj nekaj časa držalo. Benjamin spi - itak Zdaj pa grem počasi za kosilo pripravit. Danes bodo tortilje. Njami
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:39:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, spucala sem. Vmes sem si še nardila kosilo...rižoto z mešano zelenjavo. Nisem vedela da znam tak dober riž skuhat z toto zelenjavo seveda je iz Lidla pa je zato tak dobro blo pa pol mini hrenovke sem si popekla ter pooolno skledo solate. Sedaj pa se oblečem in grem po Lijico pa via Lenart. Da me križ boli pa tak ne rabim pravit... Milomater, sem se preveč pretegnila.. Čao bao kakao se slišimo jutri po pregledu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:40:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Čebela, šlo nama je za sekunde
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:41:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to? Ja, kaj si dobila novo vlogo? Če nisi pol boš mogla noter vložit, po mojem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:42:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa super za dopust! Čuj bi se lahko zmenili ta teden pa greva skupaj do Mč! Kaj praviš? Lahko ja, samo do srede iam gužvo ker mam tote preglede te pa mi javi....pa MČ naj javi kdaj jo lahko napademo...bi blo fajn, da je dež, da ni neke škoda dneva, če si noter... Ja, se zmenima za čet.ali petek? Mala Čebela javi se,kdaj maš čas? Hm, v četrtek imam posvetovalnico ob dvanajstih, tak da imam čas samo bolj v jutranjih urah, v petek pa imam zdravnika zaradi mojega pritiska, ampak še nimam ure - ravno kličem, da bi se zmenila, če gre po enajsti, ker zdaj sem naročena ob pol devetih pa nimam Benjamina kam dati... Kaj pa sreda?
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:43:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čebela, šlo nama je za sekunde enkrat pa mi lahko pustiš - zdaj že dolgo nisem bla piflarka
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 13:44:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to? Po moje ne - zdaj na tej označi oboje - vrtec in otroški dodatek...
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 14:17:35
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, glede vrtca in OD... nisem Kokica pa ti bom vseeno napisala. Lahko oddaš že zdaj, ker se dolgo čaka in sem ravno danes brala, da nekateri za otroke, ki začnejo vrtec s sept. oddajajo že zdaj. Kar se tiče OD je pa tako. Če boš že zdej vložila zraven, se zna zgodit da se vam prej spremeni, če bodo vlogo prej obravnavali. Ker zaradi vrtca se vam bo sigurno zmanjšal OD. In tako lahko mesec ali dva dobiš nižji OD. Sama si mal preračunaj in če se ful zmanjša, bi jaz na tvojem mestu raje dala za OD v mesecu, ko se izteče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:15:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to? Ko boš dala za vrtec še kar za otroške izpolni, ker to bodo tak drugače sami naredili, kot so meni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:17:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:27:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Očitno se ta teden ne bomo videle, ker jaz pa ne morem v sredo. Drug teden pa sem še do srede doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:45:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, glede vrtca in OD... nisem Kokica pa ti bom vseeno napisala. Lahko oddaš že zdaj, ker se dolgo čaka in sem ravno danes brala, da nekateri za otroke, ki začnejo vrtec s sept. oddajajo že zdaj. Kar se tiče OD je pa tako. Če boš že zdej vložila zraven, se zna zgodit da se vam prej spremeni, če bodo vlogo prej obravnavali. Ker zaradi vrtca se vam bo sigurno zmanjšal OD. In tako lahko mesec ali dva dobiš nižji OD. Sama si mal preračunaj in če se ful zmanjša, bi jaz na tvojem mestu raje dala za OD v mesecu, ko se izteče. Najaa, zakaj bi imela manjši OD zaradi vrtca?
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:46:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno se ta teden ne bomo videle, ker jaz pa ne morem v sredo. Drug teden pa sem še do srede doma. Jaz bi lahko v petek po kaki deseti uri. Zjutraj mam zdravnika ob pol devetih. Ti je to ok?
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 21:55:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno se ta teden ne bomo videle, ker jaz pa ne morem v sredo. Drug teden pa sem še do srede doma. Jaz bi lahko v petek po kaki deseti uri. Zjutraj mam zdravnika ob pol devetih. Ti je to ok? Ja, to bi pa šlo ven....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 11.6.2012 22:17:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno se ta teden ne bomo videle, ker jaz pa ne morem v sredo. Drug teden pa sem še do srede doma. Jaz bi lahko v petek po kaki deseti uri. Zjutraj mam zdravnika ob pol devetih. Ti je to ok? Ja, to bi pa šlo ven.... Super Pride še katera????
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 7:00:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 8:45:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! O ti pa si zgodna. Kdaj te ti vstajaš, da si že ob sedmih na RR? Jaz bi še takrat tak spala, samo me vsi po vrsti mečejo s postle
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 9:19:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, glede vrtca in OD... nisem Kokica pa ti bom vseeno napisala. Lahko oddaš že zdaj, ker se dolgo čaka in sem ravno danes brala, da nekateri za otroke, ki začnejo vrtec s sept. oddajajo že zdaj. Kar se tiče OD je pa tako. Če boš že zdej vložila zraven, se zna zgodit da se vam prej spremeni, če bodo vlogo prej obravnavali. Ker zaradi vrtca se vam bo sigurno zmanjšal OD. In tako lahko mesec ali dva dobiš nižji OD. Sama si mal preračunaj in če se ful zmanjša, bi jaz na tvojem mestu raje dala za OD v mesecu, ko se izteče. Najaa, zakaj bi imela manjši OD zaradi vrtca? Ja tak je. Če je otrok vključen v vzgojno varstveni zavod, je OD manjši. Zakaj ne vem. Če ga imaš pa doma, je pa OD višji.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 9:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to? Ko boš dala za vrtec še kar za otroške izpolni, ker to bodo tak drugače sami naredili, kot so meni. Meni pa niso. Pa sem za vrtec oddala prej kot za OD in sem odločbo za OD že dobila, za vrtec pa še ne. Očitno delajo kakor jim pade al kaj. Sem pa misla, da bodo avtomatsko združili pa se baje ne sme. Morata biti dve ločeni odločbi. In zdej čakamo na vrtec, poleg tega pa je od 1.6. še drugi otrok plačljiv in kdaj bo zdej še tadruga odločba? Skisal se mi bo, če nam bodo ful dvignili vrtec... prav res bom znorela.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 12.6.2012 9:22:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 10:11:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Zanimivo to glede OD in vrtca. Nisem vedela, da vrtec vpliva na OD. Pri nas pa tudi dajo oboje na eni odločbi. Kolegica je dobila celo 4 stvari združene na eni odločbi. Vmes je namreč rodila in ni dobila odločbe še za prvega otroka, takrat je dala novo vlogo in je vse dobila na eni. Očitno si tudi na CSD vsak po svoje razlaga
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 10:13:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Kaki tečni dan. Jaz sem se zakopala v slike, ker jih nisem dala razvijat že od leta 2010. Benjamin kao spi - nekaj se premetava. Za ven tak ni it.... Pride kera na kavico????
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 10:16:46
|
|
|
|
Najaa
|
MČ evo mene, skuhaj kavico! Kar se OD tiče - za otroke dajo OD na isti odločbi ja, za vrtec bi morali pa posebej... Pa sej nima veze, pač tak ko vidim, kako različno je pri ljudeh... Evo meni bi lahko združili pa se zdej ne bi več tresla, koliko bomo vrtca plačevali. MČ zdej ima leclerc akcijo razvijanja slik, če se ravno s tem ukvarjaš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 11:26:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! O ti pa si zgodna. Kdaj te ti vstajaš, da si že ob sedmih na RR? Jaz bi še takrat tak spala, samo me vsi po vrsti mečejo s postle Julija je vsak dan auf ob 06h, tak da ta ura zame ni zgodnja....Bi pa še spala jaz tudi, če bi lahko....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 11:27:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, glede vrtca in OD... nisem Kokica pa ti bom vseeno napisala. Lahko oddaš že zdaj, ker se dolgo čaka in sem ravno danes brala, da nekateri za otroke, ki začnejo vrtec s sept. oddajajo že zdaj. Kar se tiče OD je pa tako. Če boš že zdej vložila zraven, se zna zgodit da se vam prej spremeni, če bodo vlogo prej obravnavali. Ker zaradi vrtca se vam bo sigurno zmanjšal OD. In tako lahko mesec ali dva dobiš nižji OD. Sama si mal preračunaj in če se ful zmanjša, bi jaz na tvojem mestu raje dala za OD v mesecu, ko se izteče. Najaa, zakaj bi imela manjši OD zaradi vrtca? Ja tak je. Če je otrok vključen v vzgojno varstveni zavod, je OD manjši. Zakaj ne vem. Če ga imaš pa doma, je pa OD višji. Ne vem, če je glih tak, ker nam so se OD dvignili za 1 EUR.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 11:44:01
|
|
|
|
Najaa
|
Mogoče so se vama pa plače in drugi prilivi kaj spremenili? Ej ne vem, jaz mam itak skoz isti OD, zdej pa mogoče res lapam neumnosti. Ne bom dala roke v ogenj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......