|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
7.6.2012 12:30:09   
PERSIDA
Jaz iz službe ,ohlajena s sladoledom.Sedaj,pa razmišljam ,če sploh it kaj delat v tej vročini al se dol počit.Namreč ob pol treh zjutraj smo brali knjigiceuser posted image user posted image user posted image
Drugač,pa sem bla včeraj pridna s cunjami jih oprala,posušila in jih tudi zlikala.Danes še perem kar je od večera ostalo,drugače sem na nuli in celo s pospravljenimi omarami,aleluja za kaki dan bo za dihatuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.6.2012 13:38:47   
trezika
DanDan!
Evo, še mene malo na raport....
Kdo bi si mislil, da sem ta teden cel teden fraj... to se kar enega dela non stop najde, pa še vedno nimam narejeno vse kar sem imela v planu user posted image

Danes se greva z Marušo kopat, s kolegico in njeno malo.... atija pa sva v službo odposlali user posted image

Prej sva se z mamo menli, danes bodo zaključili prenovo dnevne in balkona, ata pa že ful šiba z vozičkom po stanovanju user posted image je rekla mama, da jo je ful presenetil, ni si mislila, da bo imel toliko moči... namreč sam se brez problema spravi iz postelje na voziček, pa obratno... pa papirji za njegovo rehabilitacijo se že tudi urejajo... čez en mesec pa pride sestra za en teden domov... me je kar malo strah, kako se bo obneslo vse skupaj.... upam pa, da to ne bo ravno tisti teden, ko bomo mi trije na morju...

Aja, danes sem dobila pismo iz šole, na kateri sem imela pripravništvo...notri pa vabilo na valeto user posted image user posted image ful mi je blo lepo...sicer ne vem, če bom šla, ampak že sam namen mi jful veliko pomeni...

Pa še nekaj.... saj še zdaj ne vem, ali se naj smejim ali razbijam okoli sebe od jeze.... ta naša "nora baba" (ki je oz dneva v dan bolj nora...mislim, da zakoni niti ne dovoljujejo takšne norostiuser posted image ) si je nabavila neki material in ona bo zdaj delala nakit... ker jaz baje s tem ful zaslužim (sploh ne vem, kam z denarjem user posted image , ona pa se dodatnega zaslužka ne brani user posted image user posted image user posted image )... dobro, to me sploh ne moti, naj ustvarja kolikor ji srce poželi... ampak ona je izrazila željo, da jo jaz naučim in posredujem ideje user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da bom še jaz zraven nje nora ratala.... še za sebe komaj najdem čas, da kaj ustvarim, za njo pa ga definitivno ne mislim zapravljat in mi dol visi, če sem zaradi tega najbolj grozen človek na celem planetu..... pa joj, kaj mi je blo treba tega??? aja, po vsej verjetnosti ji gre v nos, ker imam nekaj svoji izdelkov razstavljenih tu pri naši frizerki (ženska se je sama ponudila, da mi pomaga pri prodaji... še so dobri ljudje na svetu user posted image )... ta baba se po moje še frizirat ne bo hodla več user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem, ker nabijam o tem, ampak moram dat malo iz sebe...saj zdaj mi je res že smešno.... user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.6.2012 13:46:21   
trezika
MČ upam, da se čimprej rešiš mastitisa... jaz ne vem, kako to izgleda, ker sem bila bolj švohna kar se mleka tiče user posted image

TASA spravi se na bolniško!!! user posted image

PERSIDA pa je itak čisto preveč pridna... nam bo pa počasi cot zmanjkalo, ker če kaj sovražim, potem je to likalnik.... ampk ko je res sila, potem pač ne preostane drugega user posted image še dobro, da je ati dobil 3 nove službene majceuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.6.2012 22:15:50   
trezika
Dobra finta... jutri imajo v vrtecu skupinsko slikanje, Maruša pa ima skoraj čez polovico lica krasto:)) Danes se je šla opice in je v vrtecu po nekem drevesu hotla plezat, pa seveda dol padla oz. se po deblu speljala...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
8.6.2012 7:02:10   
Natka23
OJ!!

vo čez par ur se doprvljamo na 14 dnevni dopust, no Miha gre sam čez vikend,mi ostanemouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
8.6.2012 8:21:27   
KOKICA32
Dobro jutro!

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
8.6.2012 8:51:45   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

dobro jutro tudi tebi

kako si mi kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
8.6.2012 8:59:06   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image

Peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj jamram? Če bom začela, spet ne bom nič uspela napisat, torej, ne bom!user posted image
V glavnem gužva na vseh frontah, v službi nadure, delam po 10-11 ur na dan, potem pa če mam srečo še malo vidim otroka, ker je že njuno spanje na vrsti in moje nočno delo - pospravljanje, kuhanje... Ma res se včasih vprašam, če je vse skupaj vredno? Ta teden sem se že večkrat zjokala ob njunih posteljicah, ker ju vidim samo speča.user posted image Z Lio se še nekak vidiva, ker hodi kasneje spat, pa včasih leti zvečer z mano v trgovino, ali pa kake plesne padejo, Lukeca pa sploh ne vidim več.user posted image Včasih me preden grem zjutraj v službo, prime za roko in me odpelje v spalnico, stopi na Liino posteljo in spusti rolo in reče: mama aja.user posted image Eh, srce se mi para.
Sem vseeno pojamrala!user posted image

Jutri ima Lia ob 10h pred Baristo v mestu nastop s plesnimi, če bo katera kaj okoli fretala, pridite pogledat, bo full otrok, pa menda je tut lepo vreme napovedano.user posted image

Brala nisem nič kaj prida za nazaj, vmes nekje sem zasledila, da je MČ omenila srečanje... nič ne morem obljubit, ampak, če mi znese - kje in kdaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
11.6.2012 7:14:40   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
11.6.2012 8:34:58   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!

vo čez par ur se doprvljamo na 14 dnevni dopust, no Miha gre sam čez vikend,mi ostanemouser posted image

Fajn se imejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
11.6.2012 8:39:09   
tasa_m
Dobro jutro.
Dopust je tu user posted image user posted image končno.

Zdaj pa spijem kavico pa se vržem v delo. Doma imamo ŠTALO, dobesedno z velikimi črkami user posted image Moram posesat pa prah obrisat pa gor umit, okna pa pridejo drugič na vrsto. Mogoče jutri, ali pa ne user posted image , jutri imam G, ponvni UZ-da pokaže še drug del obraza. Ampak imam obutek da spet nič nebo user posted image , ker glede na to da je user posted image obrnjen navzdol in da jo čutim res full doli, mislim da bomo spet samo en profil gledali user posted image
V sredo imam pa diabetologa, wooohooo not! Spet bo čakala 2 urci user posted image toto njihovo čakanje, kljub temu, da sem naročena na uro me ubija...
V četrtek mam tehničnega, baj baj € user posted image danes pa si grem še končnik popravljat. Tak da Tulipan mogoče te pokličem, da mi preveriš ceno za desni stabilizator končnika za Twinga user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
11.6.2012 8:45:37   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
TASA spravi se na bolniško!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image mam še dopust prej user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
11.6.2012 8:46:43   
tasa_m
Tulipan user posted image user posted image druga kot objema ti ne morem poslat. Res ti ne zavidam, da si v taki gužvi. Ampak še malo pa bo dopust pa boste samo vi štirje spet pomembni user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
11.6.2012 9:05:32   
Tulipan12
Ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, pa si ga le dočakala, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa do avgusta 2013 v Lidlu samo še šopingiraš!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
11.6.2012 9:06:22   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa, pa si ga le dočakala, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa do avgusta 2013 v Lidlu samo še šopingiraš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa, KONČNO. Sem mislila da ta 11. junij nikdar nebo prišo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4715
11.6.2012 9:11:10   
KOKICA32
Tasa super za dopust!user posted image user posted image user posted image

Čuj bi se lahko zmenili ta teden pa greva skupaj do Mč! Kaj praviš?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
11.6.2012 9:15:28   
tasa_m

Lahko ja, samo do srede iam gužvo ker mam tote preglede user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.6.2012 9:17:00   
tasa_m
Sem zdaj brala malo septemberke, pa kaj si ti ja nor user posted image ene so prav smešne.
Ne spi na trebuhu, da ne zmučka dojenčka user posted image user posted image Jaz pa se na bauh vležem in sladko zaspim in naš dojenček tako dela da se tak podzavestno v spanju obrnem. Ampak drugače zaspat ne gre, bo že malo potrpel user posted image jaz tud moram ponoči ko me krči v desni nogi dajejo.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.6.2012 9:30:24 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
11.6.2012 11:28:51   
Najaa
Dober dan.

tasa ti sam delaj, kar ti paše... zmečkala dojenčka že ne boš. user posted image Sej veš, ti si zdej drugorodka, si bolj pametna in več veš! user posted image user posted image user posted image

Mene pa glava boli... V soboto smo meli piknik s Tijinim vrtcem v največjem nalivu. Sicer je bilo luštno, otrokom je dogajalo 100 na uro sam mokri smo bili pa vsi - oni itak, mi pa ko smo kej za njimi letali...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.6.2012 12:26:45   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

te pa mi javi....pa MČ naj javi kdaj jo lahko napademo...bi blo fajn, da je dež, da ni neke škoda dneva, če si noter...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.6.2012 12:54:39   
Tulipan12
Punce, pomoč!!! Rabim Vlogo za znižanje plačila vrtca za Lio, ki bo štartala septembra 2012. Kaj to pomeni, da moram tisto enotno vlogo sprintat in izpolnit???

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
11.6.2012 13:09:15   
KOKICA32

Punce, pomoč!!! Rabim Vlogo za znižanje plačila vrtca za Lio, ki bo štartala septembra 2012. Kaj to pomeni, da moram tisto enotno vlogo sprintat in izpolnit???

Ja, tisto ja...samo kaj zdaj že boš oddala? Pri nas je treba oddati 1 mesec pred nastopom vrtca.

Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.6.2012 13:28:23   
Tulipan12

Ja, tisto ja...samo kaj zdaj že boš oddala? Pri nas je treba oddati 1 mesec pred nastopom vrtca.

Saj pri nas tudi naj bi oddali vlogo 1.8., ampak ker smi tam nekje na morju, bom malo prej poslala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
11.6.2012 13:37:33   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

te pa mi javi....pa MČ naj javi kdaj jo lahko napademo...bi blo fajn, da je dež, da ni neke škoda dneva, če si noter...

Ja, se zmenima za čet.ali petek? Mala Čebela javi se,kdaj maš čas?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.6.2012 13:38:05   
Tulipan12
Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to?

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......