|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
12.6.2012 11:54:39   
Najaa
Sem mal pobrskala, ker mi ni dalo miru... Že odkar vlagam OD imam nekje v spominu, da če je otrok vključen v VVO, je OD nižji. Tudi na vlogi za OD je bilo treba vedno označiti, če je otrok v vrtcu ali ne. Sicer pa tule nekaj o tem piše:
http://www.ringaraja.net/forum/m_5250889/mpage_1/key_/tm.htm#5250889

Pa sej... to sem bolj zaradi sebe poiskala, pa tako ker pač debata o tem teče... Da ne bo kera rekla, da dezinformacije širim. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.6.2012 12:48:00   
MalaČebelica
Najaa, saj ti verjamem glede OD in VVZ, samo pač nisem vedela, da se to sploh upošteva user posted image user posted image user posted image user posted image

A v Leclercu so OK slike? Nisem še nikoli dajala razvijat tam. Imela jih bom pa ogromno - od 500 do 1000 po moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj počnete v tem deževnem dnevu?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.6.2012 13:02:18   
Najaa
Jaz dajem v leclerc in sem zadovoljna. Tudi fotoknjige imajo super. Če imaš tako veliko slik, se zelo splača, ker je zdej akcija 6 centov.

Jaz likam in mal pospravljam... ma dej to vreme, brezveze no. Upam, da bo kmalu kaj lepše, ker tole je že čisto preveč.user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.6.2012 21:28:44   
MalaČebelica
Evo, zdaj se trudim z leclercovim programom. upam, da mi rata.

jaz bom pa likala jutri, če se mi bo dalo. sem čez vikend zlikala na nulo, ampak mam zdaj na kupu v čakalni vrsti enih 6 pralnih strojev user posted image user posted image user posted image

danes je pa bil res en tečen dan. Benjamin je sitkal sto na uro. moj je bil spet celi dan v službi. še dobro, da Klara ni bila kaj zlo tečna. smo pa uspeli iti zdaj zvečer na en 20minutni sprehod in nas je že dež dobil. kdaj bo tega konec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
13.6.2012 7:07:42   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, april imamo kaj čemo...od petka bo bolje. Mora biti, ker mi gremo drug teden na morje.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
13.6.2012 8:59:28   
KOKICA32
Zlikala sem...ni bilo veliko a sedaj nimam nič user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
13.6.2012 9:04:05   
Tulipan12
Dobro jutro!
Prvo dam vprašanje, potem pa me ni nič naokoli, ne?user posted image
Ko sem jaz lani vpisala Lio v vrtec, sem morala javit spremembo na CSD in sem dobila za 5 evrov manjše OD. Tolko o tem. Zdaj pa me je zanimalo samo, če to celo kačo izpolnim in se potem ne rabim ubadat z novo vlogo... bom tam nekje julija oddala, pa prej poklicala, če moram potem še septembra.
Tu zraven naše firme postavljajo cirkus. Bom peljala Lio leve gledat.user posted image
Naslednji čet. gremo v Umag do ponedeljka.user posted image Koooooooooomaj čakam. Tak mi fali oni majski dopust, da je joj. Se mi je kr nabralo neenergije vmes, jo je treba it malo nafilat. In potem še kak mesec in glavni dopust!user posted image No, nimamo še lokacije, tak da vsakak info je zaželjena!user posted image
Babe, lahko se bi dobile enkrat zvečer na kaki pivički, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
13.6.2012 9:07:21   
Tulipan12
Aja, ve katera kolko se čaka na novo osebno? Sem ugotovila, da mi stara poteče konec meseca in sem se zjutraj cela zabuhla letela slikat, da lahko popoldan šibam na občino... Pravijo, da so full gužve, ker je zdaj ono prelomno leto, ko večini poteče?user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
13.6.2012 9:10:04   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, ve katera kolko se čaka na novo osebno? Sem ugotovila, da mi stara poteče konec meseca in sem se zjutraj cela zabuhla letela slikat, da lahko popoldan šibam na občino... Pravijo, da so full gužve, ker je zdaj ono prelomno leto, ko večini poteče?user posted image

eh ni sile, mi smo si jo dali vsi narediti na novo, no Julija prvičuser posted image , pa smo čakali 3 dni. Je vozniška dlje časa trajala...lahko pa rečeš, da se ti mudi in te dajo na Nujni seznam.

Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.6.2012 9:16:17   
KOKICA32
Tulipan, super za dopust!user posted image Jaz že tudi koooomaj čakam!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
13.6.2012 10:29:06   
Najaa
Dan.
Tija je pa zbolela, ima angino. user posted image To je kazen za piknik v dežju. user posted image Tako da sva doma, seveda zdej ko je bolana bo pa lepše vreme... itak.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.6.2012 10:29:27   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, super za dopust!user posted image Jaz že tudi koooomaj čakam!user posted image

Joj, noro! Ko sva včeraj rezervirala, je kr dan postal lepši!user posted image Pa komaj že čakam, da se ta dež zlije in se začne poletje. Se mi zdi, da mi že vreme tolče na psiho.user posted image Se mi že lušta kak mali bazenček zunaj in otroški smeh med špricanjem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.6.2012 10:30:20   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dan.
Tija je pa zbolela, ima angino. user posted image To je kazen za piknik v dežju. user posted image Tako da sva doma, seveda zdej ko je bolana bo pa lepše vreme... itak.

user posted image user posted image user posted image v petek je že lepše napovedano, tak da naj hitro okreva!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
13.6.2012 11:34:32   
Najaa
Sej nalezljivo je dva dni oz. dokler ne prime AB tak da konec tedna že lahko gremo spet harat mal... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4764
13.6.2012 13:12:38   
KOKICA32
Tija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.6.2012 13:55:06   
KOKICA32

Joj, noro! Ko sva včeraj rezervirala, je kr dan postal lepši!user posted image Pa komaj že čakam, da se ta dež zlije in se začne poletje. Se mi zdi, da mi že vreme tolče na psiho.user posted image Se mi že lušta kak mali bazenček zunaj in otroški smeh med špricanjem!user posted image

user posted image user posted image user posted image Meni tudi ej!user posted image Pa saj bo od petka dalje bolje...jaz razmišljam, da bi se čez vikend šli nekam kopat....Al pa v Arboretum....še nismo videli žuželk.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4766
13.6.2012 14:09:24   
KOKICA32
Bašem se z lubenico...prvič letos....kako je dobra...user posted image

Kje naj kupim dokaj poceni potovalne torbe, tiste mehke?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.6.2012 14:56:45   
tasa_m

eh ni sile, mi smo si jo dali vsi narediti na novo, no Julija prvičuser posted image , pa smo čakali 3 dni. Je vozniška dlje časa trajala...lahko pa rečeš, da se ti mudi in te dajo na Nujni seznam.

Liji je potekla pred 3 dnevi. Bom ji šla po novo v petek, jutri imam tehničnega in gume iz Ljubljane mi pripelajo, tak da bom spet leteča...

Kokica koliko je cena za otroško osebno?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.6.2012 14:58:53   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Mogoče so se vama pa plače in drugi prilivi kaj spremenili? Ej ne vem, jaz mam itak skoz isti OD, zdej pa mogoče res lapam neumnosti. Ne bom dala roke v ogenj...

Nop, je manj OD če je otrok v vrtcu. Men se je znižal za 30€ takoj ko je Lija prestopla prag vrtca user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
13.6.2012 15:02:38   
tasa_m
Dober dan.

Pregled zamano, me je poslala v P ker ona ne vidi obraza - celega in je rekla da naj grem v P na UZ. Tak da sem naročena v ponedelejk.
Danes sem pa imela diabetoloa in sem dobila inzulin. Mi je kar sama rekla če želim, da bom lahko pojedla kdaj kaj konkretnega? Pa sem privolila user posted image

In ugotovila sem da mi čokolada ne dvigne cukra user posted image user posted image Navali narode na čokolado user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
13.6.2012 16:33:58   
tasa_m
http://www.ringaraja.net/forum/m_5948560/mpage_1/key_/tm.htm#5948624

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.6.2012 20:12:04   
KOKICA32
Čer!user posted image

Kaj ti boš pila ledeno kavo? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.6.2012 20:37:38   
Najaa
Dober večer.

Kako smo kaj? Je katera za radler? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
13.6.2012 20:59:23   
KOKICA32
JAz sem enega že spila, pa se sploh ne branim še enega....user posted image

Kako si? Je Tija bolje?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
13.6.2012 21:05:21   
tasa_m

Čer!user posted image

Kaj ti boš pila ledeno kavo? user posted image

Sem jo malo prej. Mogoče pa zato mala sedaj nič ne miga, ker ji je kofein zaškodo user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......