Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 11:54:39
|
|
|
|
Najaa
|
Sem mal pobrskala, ker mi ni dalo miru... Že odkar vlagam OD imam nekje v spominu, da če je otrok vključen v VVO, je OD nižji. Tudi na vlogi za OD je bilo treba vedno označiti, če je otrok v vrtcu ali ne. Sicer pa tule nekaj o tem piše: http://www.ringaraja.net/forum/m_5250889/mpage_1/key_/tm.htm#5250889 Pa sej... to sem bolj zaradi sebe poiskala, pa tako ker pač debata o tem teče... Da ne bo kera rekla, da dezinformacije širim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 12:48:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Najaa, saj ti verjamem glede OD in VVZ, samo pač nisem vedela, da se to sploh upošteva A v Leclercu so OK slike? Nisem še nikoli dajala razvijat tam. Imela jih bom pa ogromno - od 500 do 1000 po moje Kaj počnete v tem deževnem dnevu?
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 13:02:18
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz dajem v leclerc in sem zadovoljna. Tudi fotoknjige imajo super. Če imaš tako veliko slik, se zelo splača, ker je zdej akcija 6 centov. Jaz likam in mal pospravljam... ma dej to vreme, brezveze no. Upam, da bo kmalu kaj lepše, ker tole je že čisto preveč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 12.6.2012 21:28:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Evo, zdaj se trudim z leclercovim programom. upam, da mi rata. jaz bom pa likala jutri, če se mi bo dalo. sem čez vikend zlikala na nulo, ampak mam zdaj na kupu v čakalni vrsti enih 6 pralnih strojev danes je pa bil res en tečen dan. Benjamin je sitkal sto na uro. moj je bil spet celi dan v službi. še dobro, da Klara ni bila kaj zlo tečna. smo pa uspeli iti zdaj zvečer na en 20minutni sprehod in nas je že dež dobil. kdaj bo tega konec
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 7:07:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Ja, april imamo kaj čemo...od petka bo bolje. Mora biti, ker mi gremo drug teden na morje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 8:59:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Zlikala sem...ni bilo veliko a sedaj nimam nič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 9:04:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Prvo dam vprašanje, potem pa me ni nič naokoli, ne? Ko sem jaz lani vpisala Lio v vrtec, sem morala javit spremembo na CSD in sem dobila za 5 evrov manjše OD. Tolko o tem. Zdaj pa me je zanimalo samo, če to celo kačo izpolnim in se potem ne rabim ubadat z novo vlogo... bom tam nekje julija oddala, pa prej poklicala, če moram potem še septembra. Tu zraven naše firme postavljajo cirkus. Bom peljala Lio leve gledat. Naslednji čet. gremo v Umag do ponedeljka. Koooooooooomaj čakam. Tak mi fali oni majski dopust, da je joj. Se mi je kr nabralo neenergije vmes, jo je treba it malo nafilat. In potem še kak mesec in glavni dopust! No, nimamo še lokacije, tak da vsakak info je zaželjena! Babe, lahko se bi dobile enkrat zvečer na kaki pivički, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 9:07:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, ve katera kolko se čaka na novo osebno? Sem ugotovila, da mi stara poteče konec meseca in sem se zjutraj cela zabuhla letela slikat, da lahko popoldan šibam na občino... Pravijo, da so full gužve, ker je zdaj ono prelomno leto, ko večini poteče?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 9:10:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, ve katera kolko se čaka na novo osebno? Sem ugotovila, da mi stara poteče konec meseca in sem se zjutraj cela zabuhla letela slikat, da lahko popoldan šibam na občino... Pravijo, da so full gužve, ker je zdaj ono prelomno leto, ko večini poteče? eh ni sile, mi smo si jo dali vsi narediti na novo, no Julija prvič , pa smo čakali 3 dni. Je vozniška dlje časa trajala...lahko pa rečeš, da se ti mudi in te dajo na Nujni seznam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 9:16:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan, super za dopust! Jaz že tudi koooomaj čakam!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 10:29:06
|
|
|
|
Najaa
|
Dan. Tija je pa zbolela, ima angino. To je kazen za piknik v dežju. Tako da sva doma, seveda zdej ko je bolana bo pa lepše vreme... itak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 10:29:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, super za dopust! Jaz že tudi koooomaj čakam! Joj, noro! Ko sva včeraj rezervirala, je kr dan postal lepši! Pa komaj že čakam, da se ta dež zlije in se začne poletje. Se mi zdi, da mi že vreme tolče na psiho. Se mi že lušta kak mali bazenček zunaj in otroški smeh med špricanjem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 10:30:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dan. Tija je pa zbolela, ima angino. To je kazen za piknik v dežju. Tako da sva doma, seveda zdej ko je bolana bo pa lepše vreme... itak. v petek je že lepše napovedano, tak da naj hitro okreva!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 11:34:32
|
|
|
|
Najaa
|
Sej nalezljivo je dva dni oz. dokler ne prime AB tak da konec tedna že lahko gremo spet harat mal...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 13:12:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 13:55:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan, super za dopust! Jaz že tudi koooomaj čakam! Joj, noro! Ko sva včeraj rezervirala, je kr dan postal lepši! Pa komaj že čakam, da se ta dež zlije in se začne poletje. Se mi zdi, da mi že vreme tolče na psiho. Se mi že lušta kak mali bazenček zunaj in otroški smeh med špricanjem! Meni tudi ej! Pa saj bo od petka dalje bolje...jaz razmišljam, da bi se čez vikend šli nekam kopat....Al pa v Arboretum....še nismo videli žuželk.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 14:09:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bašem se z lubenico...prvič letos....kako je dobra... Kje naj kupim dokaj poceni potovalne torbe, tiste mehke?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 14:56:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, ve katera kolko se čaka na novo osebno? Sem ugotovila, da mi stara poteče konec meseca in sem se zjutraj cela zabuhla letela slikat, da lahko popoldan šibam na občino... Pravijo, da so full gužve, ker je zdaj ono prelomno leto, ko večini poteče? eh ni sile, mi smo si jo dali vsi narediti na novo, no Julija prvič , pa smo čakali 3 dni. Je vozniška dlje časa trajala...lahko pa rečeš, da se ti mudi in te dajo na Nujni seznam. Liji je potekla pred 3 dnevi. Bom ji šla po novo v petek, jutri imam tehničnega in gume iz Ljubljane mi pripelajo, tak da bom spet leteča... Kokica koliko je cena za otroško osebno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 14:58:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mogoče so se vama pa plače in drugi prilivi kaj spremenili? Ej ne vem, jaz mam itak skoz isti OD, zdej pa mogoče res lapam neumnosti. Ne bom dala roke v ogenj... Nop, je manj OD če je otrok v vrtcu. Men se je znižal za 30€ takoj ko je Lija prestopla prag vrtca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 15:02:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Pregled zamano, me je poslala v P ker ona ne vidi obraza - celega in je rekla da naj grem v P na UZ. Tak da sem naročena v ponedelejk. Danes sem pa imela diabetoloa in sem dobila inzulin. Mi je kar sama rekla če želim, da bom lahko pojedla kdaj kaj konkretnega? Pa sem privolila In ugotovila sem da mi čokolada ne dvigne cukra Navali narode na čokolado
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 20:12:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Kaj ti boš pila ledeno kavo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 20:37:38
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer. Kako smo kaj? Je katera za radler?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 20:59:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
JAz sem enega že spila, pa se sploh ne branim še enega.... Kako si? Je Tija bolje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 4.del 13.6.2012 21:05:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Kaj ti boš pila ledeno kavo? Sem jo malo prej. Mogoče pa zato mala sedaj nič ne miga, ker ji je kofein zaškodo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......