Tulipan12
|
Čer! Ja, Kokici sta prišli včeraj domov! Persida in roj ! Sem šla danes dopoldan z Luko na Dravo, kjer je imel T. trening z malimi in so bili vsi žnodravi, tak da se je očitno sezona že odprla. Naja vse kar si napisala kar nekak upoštevamo, dosti zračimo, non-stop smo zunaj (ampak res smo ogromnooooo zunaj), posledično smo vedno v gibanju in to v šusu , sadje tut pridno papamo (razen mamice, ki ga ne mara - se pa veselim mandarin ), o raznoliki prehrani pa lahko napišem le to, da smo vse v istem sosu, najbrž. Res se trudim skuhati karseda najbolj raznoliko, saj veš, vsaka družina ima cca 15 menijev in jih pač menjuje, obrača, dodaja... ampak so naši otroci (kolko govorim z drugimi mamicami) v takem obdobju, da bi vsak dan isto. Lia se večinoma zmrduje, razen ko je res lačna (pa tak veš, da nikoli ne čakamo tako dolgo), takrat je vse. Drugače pa ostane nek ožji izbor in da vsaj nekaj poje, se ga držim. Tasa ja, sta šetkala, mama kuhala, Lia spala 3,5 ur. Mi tudi pijemo Čebelico Majo, pa jo ima kar rada. Zdaj zvečer Slezov sirup zaradi kašlja, čeprav se ne znam odločit, če ji kaj pomaga al ne, drugač pa Materina dušica, se ji kanali odprejo in ji vsaj pred spanjem nos sčistim, da lahko zaspi, ponoči pa se zbudi edino zaradi kašljanja, drugače pa ne. Naja kolko pa si plačala te slike? Jaz sem takrat nameravala it, pa sem potem pozabila, bomo verjetno šli kar tja, ko sem se med nosečnostjo slikala in bila zadovoljna.
|