|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.2.2012 12:01:38   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika kaj več kot en velik user posted image res ne morem. Ampak ni hudič ,da se enkrat stvari ne postavijo na svojo mesto.
Veš kolikokrat jaz včasih na tiho user posted image ko imam vsega dostuser posted image

hvala ful... zdaj bi pa res že bil čas, da se zadeve umirijo... no, saj drugače me zadeva z avtom ne bi tako razp.... kot me je, ampak glede na vso dogajanje me že taka malenkost spravi iz tira... eh, saj bo boljeuser posted image

Klasika! Pa vedno, ko smo brez telefona, je nekaj!!! Ni res?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
22.2.2012 12:01:58   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
22.2.2012 12:03:02   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Katero številko spodnjih hlačk nosijo vaši otroci? Lia ima zaenkrat še tiste prve, mislim, da je HM 1-2 leti, ampak se mi zdi, da bi ji že lahko večje kupila. Sem bila danes med malico v HMu, pa imajo po številkah, ampak vse zapakirane, pa ono varnostno zaponko gor, si sploh ne znam predstavljat kak zgledajo. Hlače so ji recimo 104 vse prevelike v pasu in ritki, majice pa čist prav, eh... ne vem! Help!!! O sp. majčkah pa sem razmišljala 104-110, ker so potem malo daljše?user posted image
Lija ima še tudi tiste taprve če pa so ji pol 98/104 tak velike. Samo one tamale pa se mi zdi da so ji že tak na knap. Kaj te vem... user posted image
Jaz ji sicer kpim 98/104, majčke pa ima tudi 98/104 samo so res ful kratke user posted image če pa ji vzamem 110 pa ji bodo ful preširoke.
Milomater bom diplomirala cuj user posted image

Isti problem, torej. Sem mislila, da sem čudna. No, to tak sem, ampak pri tej stvari očitno ne.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.2.2012 12:04:09   
Tulipan12

Naja user posted image za lunco! Zdaj ko si dala maso za miške dalje, bo lažje!user posted image
Jaz sem tud na lunci... vse kar dam noter, vse dam ven user posted image user posted image

Moram user posted image user posted image user posted image joj, bogica, tega pa jaz ne poznam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.2.2012 12:04:47   
Tulipan12
Grem si teniske kupit. Tak.

Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.2.2012 12:08:51   
trezika

čestitam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.2.2012 12:09:15   
trezika

Naja user posted image za lunco! Zdaj ko si dala maso za miške dalje, bo lažje!user posted image
Jaz sem tud na lunci... vse kar dam noter, vse dam ven user posted image user posted image

Moram user posted image user posted image user posted image joj, bogica, tega pa jaz ne poznam.

jaz tudi ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.2.2012 12:10:20   
trezika
Jaz pa grem evre služit user posted image grem probat srečo z avtom, drugače ga bom s kladivom celega skup stolkla, ne samo akumulator user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.2.2012 12:18:59   
tasa_m

user posted image

Da vam prikradem smeh na ustauser posted image
SVETOVNE!!!!!

Te skoraj nisem preoznala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.2.2012 12:19:22   
tasa_m

pa daj to ni fer. komaj prideš pa si že prva user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.2.2012 12:20:43   
tasa_m

Tulipan saj nemreš poznat, če pa VSE slabosti, bruhanje in vse po erbam od drugih. Med tisoč user posted image sem verjetna tak edina, ki non stop kozlarim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.2.2012 12:21:02   
tasa_m

Jaz pa grem evre služit user posted image grem probat srečo z avtom, drugače ga bom s kladivom celega skup stolkla, ne samo akumulator user posted image
bodi nežna, trezika!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.2.2012 12:22:50   
tasa_m

Jaz jih tud rabim, če ti bo kaj ostalo... user posted image
40 mam cifro pa sploh nisem izbirčna user posted image

Jaz pa grem po ribe v ribarnico, da te neke za jest nardim, preden stari domu pride.

Sem že 2 stroja oprala, vse igrače,puzzle in to pospravila, tak da je dnevna spet podobna dnevni.
Ji je ata Tomaž v ponedelejk nakupo tolko kratkih majc št. 104 da mamo za 2 leti dovolj user posted image user posted image no, jaz sem izbirala, on pa neke izbire ko je mogo dat kartico ven ni imel user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.2.2012 12:23:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.2.2012 12:23:48   
tasa_m
Nič te pa grem zdaj če nobene ni...

user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.2.2012 13:16:29   
Najaa

user posted image

Da vam prikradem smeh na ustauser posted image
SVETOVNE!!!!!

Te skoraj nisem preoznala user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaz tudi ne, ma super ste babe!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.2.2012 13:17:10   
Najaa
eh meni se nič več ne da... Pa mam še cel popoldan pred sabo... user posted image Bo treba še en kofe spit in se vržt nazaj na delo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.2.2012 13:42:47   
Tulipan12
Nisem si kupla tenisk.user posted image Nimajo tistih, ki so mi všeč.user posted image user posted image

Sem pa bogatejša za ene hlače, eno majčko in en sako!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.2.2012 14:02:50   
Tulipan12

Jaz jih tud rabim, če ti bo kaj ostalo... user posted image
40 mam cifro pa sploh nisem izbirčna user posted image

Jaz pa grem po ribe v ribarnico, da te neke za jest nardim, preden stari domu pride.

Sem že 2 stroja oprala, vse igrače,puzzle in to pospravila, tak da je dnevna spet podobna dnevni.
Ji je ata Tomaž v ponedelejk nakupo tolko kratkih majc št. 104 da mamo za 2 leti dovolj user posted image user posted image no, jaz sem izbirala, on pa neke izbire ko je mogo dat kartico ven ni imel user posted image

Pa ti maš sigurno dovolj tenisk. Jaz mam samo ene, tekaške, ki sem jih nazadnje obula 2008 na maratonu.user posted image
Zdaj bi pa ene take šminkerske mela. Ti veš, če majo kaj takega v oni športni trgovini na Tržaški? Iščem pa Adidas.

Si mi lušte z ribami naredila!user posted image

Preveč si pridna!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.2.2012 14:03:27   
Tulipan12

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
22.2.2012 14:04:44   
Tulipan12

pa daj to ni fer. komaj prideš pa si že prva user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.2.2012 14:07:00   
Tulipan12

Tulipan saj nemreš poznat, če pa VSE slabosti, bruhanje in vse po erbam od drugih. Med tisoč user posted image sem verjetna tak edina, ki non stop kozlarim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi nisi, ker jih kar nekaj poznam. Tak kot smo čakale na to, s tabo na čelu, ti lahko samo rečem: saj bo minilo! Mislim pa si, da je res neugodno, sploh v kaki službi, oz. javnosti...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.2.2012 14:11:26   
tasa_m
Čuj Tulipan, če ti nisi našla ne pomeni da za mene niso meli? user posted image  user posted image user posted image

kiri trgovini na Tržaški? Sportdirect misliš mogoče?
Nimam pojma, tam že dolgo nisem not bla.

Jaz imam samo ene, ostalo vse v službi uničla. Ma se tolažim, da ko bo toplo oz pomadi bom lahko nosla kar one water  Grip Adidaske, al kak se jim nekak tak reče? user posted image poleti sem tak non stop v japonkah, druga pa tak verjetno nebom niti na nogo spravla user posted image . pol pa je tak že jesen pa lahko mam spet tote črne teniske cuj user posted image
Mogoče pa na poletni razpordaji najdem kake pocenske teniske, ker tisto kar je meni všeč je okol 100€ al pa še več, pa mi je to čist malo tu mač. Razen, če mi dajo na ene 4 obroke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.2.2012 14:11:54   
tasa_m

user posted image

user posted image
ja, ja saj vsi vemo da si piflarka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.2.2012 14:12:49   
tasa_m
Zaj grem pa po šefico, da boma pol kosilo do konca nardile.
Zdaj sem pojedla kos kruha z tuninim namazom in sirom, pol pa si še ribe nardima, sem kupla kar osliča v pivskem testu user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.2.2012 14:24:23   
Tulipan12

Čuj Tulipan, če ti nisi našla ne pomeni da za mene niso meli? user posted image  user posted image user posted image

kiri trgovini na Tržaški? Sportdirect misliš mogoče?
Nimam pojma, tam že dolgo nisem not bla.

Jaz imam samo ene, ostalo vse v službi uničla. Ma se tolažim, da ko bo toplo oz pomadi bom lahko nosla kar one water  Grip Adidaske, al kak se jim nekak tak reče? user posted image poleti sem tak non stop v japonkah, druga pa tak verjetno nebom niti na nogo spravla user posted image . pol pa je tak že jesen pa lahko mam spet tote črne teniske cuj user posted image
Mogoče pa na poletni razpordaji najdem kake pocenske teniske, ker tisto kar je meni všeč je okol 100€ al pa še več, pa mi je to čist malo tu mač. Razen, če mi dajo na ene 4 obroke user posted image user posted image

Zdaj so razprodaje in bi se lahko kaj ceneje našlo... ampak spodobi se met ene dobre teniske. Pika!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.