|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.2.2012 9:39:10   
trezika
Dober dan. "dober" sem dodala samo iz vljudnosti, ker ni nič kaj dober user posted image če se bo tako nadaljevalo, bom tako znorela zvečer ob 22... zjutraj se zbudim in poplava v kopalnici user posted image user posted image sem včeraj zvečer pripravila pralni stroj, da bi danes zjutraj ob 6 začel prati (kot že milijonkrat do zdaj) in potem, ko pridem iz vrtca, lahko dam kar cote sušit.... ja boš, pralni stroj je fuč.... HB še ima garancijo, pride en stric čez kakšno uro ga pogledat... je seveda trajalo, da sem kopalnico spucala, sva še zajtrk v vrtcu skoraj zamudili.... no, potem pa se pri vrtecu vsedem v avto, da bi se peljala domov, pa avto ne vžge user posted image user posted image user posted image nič ni dal od sebe... jaz pa brez telefona user posted image sem šla peš nazaj domov po telefon, kličem mojega v službo in mi reče, da se je to njemu zadnjič enkrat že zgodilo, ampak me ni hotel obremenjevat s tem user posted image user posted image ampak njemu je potem četrtič vseeno vžgal, meni pa po sto poskusih ni.... kličem njegovega strica, je bil hb za 5 minut pri avtu.... je rekel, da so kontakti pri akumulatorju ziher slabi.... je parkrat po njih udaril in je avto vžgal... se pripeljem domov, probam za vsak slučaj še enkrat, spet nič ni dal od sebe... M. stric pa kot bi vedel, se je za mano domov pripeljal... je šel po kladivo in s kladivom nekaj po akumulatorju udarjal....mi glih ni blo vseeno... ampak avto je vžgal... pa potem še 3x.... me zanima kako bo, ko bom šla ob pol enih v službo...je rekel stric, da naj si kladivo s sabo peljem, če bi se kleme spet razrahljale user posted image user posted image bi s tem kladivom najraje sebe po glavi počila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.2.2012 10:00:40   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja,jutri je luni, kaj praviš?user posted image

I'm in. user posted image Spila sem kavo, pa popoldan bom še eno, zraven pa voda. To je to. user posted image

Glede spodnjih hlačk - jaz kar na oko pogledam, katere so ji prav. user posted image Jih ima veliko od Tije. Pazi, če boš v HMu kupovala, ker so veliko večje od dejanske št. Recimo št. 86 sem mogla Niki kupit, ker ima manjšo rito in tak malih nisem mela od Tije, pa mi je prodajalka odprla embalažo in so ogromne! Tak da sem raje v Kiku kupila, se dobi majhne.

Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.2.2012 10:03:43   
trezika
aja, v Persidino torto pa sploh ni za dvomit.... itak so najboljšeuser posted image user posted image user posted image in najlepše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.2.2012 10:04:07   
Najaa
trezika... tehnika ga biksa mal ob tejle luni, ne daj se! user posted image

Mi je povedala vzg., da so uspeli Niko oblečt v panterja in sicer sam vprašale so jo in je rekla, ja se bom oblekla. user posted image Na srečo sta jo slikali, ker popoldan se spet ni hotla... Pa nič. Šle smo v MC, kjer je bila Damjana Golavšek pa nek klovn, sej je blo kar fajn, Tija je v prvi vrsti uživala, Nika pa se je mene držala. Eh ona se še vedno boji vsega preveč naglas, pa preveč ljudi, sploh pa ko so bili včeri tak čudno napravljeni user posted image user posted image Sem jo držala skor 2 uri, da je vsaj kaj vidla, no moje roke so še vedno močne user posted image . Pol smo se posladkale še s krofi, čeprav imamo še toliko mišk doma, da mi je brezveze krof user posted image Na srečo je tašča včeri obiske dobila in spravila miške v promet. user posted image user posted image Naslednjič pa delam polovičen recept.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.2.2012 10:05:08   
trezika
tasa, upam, da slabosti hitro minejo... sicer pa nosečnost mine kot šus tako da ni panikeuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.2.2012 10:35:41   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Naja,jutri je luni, kaj praviš?user posted image

I'm in. user posted image Spila sem kavo, pa popoldan bom še eno, zraven pa voda. To je to. user posted image

Glede spodnjih hlačk - jaz kar na oko pogledam, katere so ji prav. user posted image Jih ima veliko od Tije. Pazi, če boš v HMu kupovala, ker so veliko večje od dejanske št. Recimo št. 86 sem mogla Niki kupit, ker ima manjšo rito in tak malih nisem mela od Tije, pa mi je prodajalka odprla embalažo in so ogromne! Tak da sem raje v Kiku kupila, se dobi majhne.

Ja, potem pa moram obvezno pogledat, oz. odpret. Pa tiste v HM so mi tak kjut, imajo take lepe motive, da sem se zaljubila v njih.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.2.2012 10:37:05   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dober dan. "dober" sem dodala samo iz vljudnosti, ker ni nič kaj dober user posted image če se bo tako nadaljevalo, bom tako znorela zvečer ob 22... zjutraj se zbudim in poplava v kopalnici user posted image user posted image sem včeraj zvečer pripravila pralni stroj, da bi danes zjutraj ob 6 začel prati (kot že milijonkrat do zdaj) in potem, ko pridem iz vrtca, lahko dam kar cote sušit.... ja boš, pralni stroj je fuč.... HB še ima garancijo, pride en stric čez kakšno uro ga pogledat... je seveda trajalo, da sem kopalnico spucala, sva še zajtrk v vrtcu skoraj zamudili.... no, potem pa se pri vrtecu vsedem v avto, da bi se peljala domov, pa avto ne vžge user posted image user posted image user posted image nič ni dal od sebe... jaz pa brez telefona user posted image sem šla peš nazaj domov po telefon, kličem mojega v službo in mi reče, da se je to njemu zadnjič enkrat že zgodilo, ampak me ni hotel obremenjevat s tem user posted image user posted image ampak njemu je potem četrtič vseeno vžgal, meni pa po sto poskusih ni.... kličem njegovega strica, je bil hb za 5 minut pri avtu.... je rekel, da so kontakti pri akumulatorju ziher slabi.... je parkrat po njih udaril in je avto vžgal... se pripeljem domov, probam za vsak slučaj še enkrat, spet nič ni dal od sebe... M. stric pa kot bi vedel, se je za mano domov pripeljal... je šel po kladivo in s kladivom nekaj po akumulatorju udarjal....mi glih ni blo vseeno... ampak avto je vžgal... pa potem še 3x.... me zanima kako bo, ko bom šla ob pol enih v službo...je rekel stric, da naj si kladivo s sabo peljem, če bi se kleme spet razrahljale user posted image user posted image bi s tem kladivom najraje sebe po glavi počila user posted image user posted image user posted image

Ko ima hudič mlade, jih pa ima res veliko!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da ti bo preostanek dneva bolj naklonjen!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.2.2012 10:54:03   
Tulipan12
Naja user posted image za lunco! Zdaj ko si dala maso za miške dalje, bo lažje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.2.2012 11:03:34   
tasa_m

tasa, upam, da slabosti hitro minejo... sicer pa nosečnost mine kot šus tako da ni panikeuser posted image
Men se že zdaj taaaak vleče, ki je še september user posted image
Ma hočem trebuh ne pa samo špeh user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.2.2012 11:06:58   
tasa_m
Tasa, utrujenost bo minila, prvi 3 meseci so glede tega najhujše, potem so 3 fajni, za 3 pa se vlečejo, ker že komaj čakaš na štručko!user posted image Pa kaj ti govorim, se verjetno še spomniš!user posted image

Saj vem da sem tečna, kot da sem prvič noseča, samo se mi res full vleče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.2.2012 11:07:00   
tasa_m

Katero številko spodnjih hlačk nosijo vaši otroci? Lia ima zaenkrat še tiste prve, mislim, da je HM 1-2 leti, ampak se mi zdi, da bi ji že lahko večje kupila. Sem bila danes med malico v HMu, pa imajo po številkah, ampak vse zapakirane, pa ono varnostno zaponko gor, si sploh ne znam predstavljat kak zgledajo. Hlače so ji recimo 104 vse prevelike v pasu in ritki, majice pa čist prav, eh... ne vem! Help!!! O sp. majčkah pa sem razmišljala 104-110, ker so potem malo daljše?user posted image
Lija ima še tudi tiste taprve če pa so ji pol 98/104 tak velike. Samo one tamale pa se mi zdi da so ji že tak na knap. Kaj te vem... user posted image
Jaz ji sicer kpim 98/104, majčke pa ima tudi 98/104 samo so res ful kratke user posted image če pa ji vzamem 110 pa ji bodo ful preširoke.
Milomater bom diplomirala cuj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.2.2012 11:07:25   
tasa_m

Naja user posted image za lunco! Zdaj ko si dala maso za miške dalje, bo lažje!user posted image
Jaz sem tud na lunci... vse kar dam noter, vse dam ven user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.2.2012 11:08:53   
tasa_m
Danes pa grem na šiht.
komaj čakam, ker se mi zdi da sem se malo naležala zdaj ko sem bla 10 dni doma.
Čeprav mi je slabo, upam da bodo 4 urce hitro inle. Delam komaj od 18-22h. Drek je ker je meni najbolj slabo glih zvečer, ampak bom že nekak preživela. Bom mela coca colo non stop cuj pa bo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.2.2012 11:14:01   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Danes pa grem na šiht.
Čeprav mi je slabo, upam da bodo 4 urce hitro inle. Delam komaj od 18-22h. Drek je ker je meni najbolj slabo glih zvečer, ampak bom že nekak preživela. Bom mela coca colo non stop cuj pa bo user posted image

bom jaz z enim vedrom za tabo letala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.2.2012 11:20:16   
PERSIDA
trezika kaj več kot en velik user posted image res ne morem. Ampak ni hudič ,da se enkrat stvari ne postavijo na svojo mesto.
Veš kolikokrat jaz včasih na tiho user posted image ko imam vsega dostuser posted image
.Glede avta ,pa tud jaz lahko znorim zato ko nekaj čujem na avtu ,da ne špila tak kot bi mogo svak kar prileti še isti dan user posted image .Vsaj en ,ki verjame vameuser posted image .

taši - vse mine .tudi tvoja slabostuser posted image

Danes pridemo v vrtec ,pa lanska pomočnica vzgojiteljice s sinekom starim okol 4ali 5 let ,pa se znjim pogovarja vsak dan ista pesem,da je zdrav in da mu nič ne manjka zato bo v vrtcuuser posted image .Še midve spregovorima par besed ,pa rečem jaz bom ,pa kar tihouser posted image .Upam,da je naša skoraj leto dni trajajoča jutranja muka it v vrtec za nami in ,da te faze ne bo več nikoli.Ja tudi vzgojitelji so samo ljudje in tudi ona je vidno utrujena od prihoda v vrtecuser posted image .Tak,da še jaz kar vredi zgledamuser posted image .
Res eni imajo začetne muke eni ,pa kasneje.Upam,da se najde tudi nekdo ,ki nima težavuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.2.2012 11:21:44   
PERSIDA

Danes pa grem na šiht.

bom jaz z enim vedrom za tabo letala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem ,da ni smešno samo se ne morem zadržat.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.2.2012 11:35:28   
tasa_m

Danes pa grem na šiht.

user posted image user posted image user posted image zmenjeno user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.2.2012 11:36:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes pa grem na šiht.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem ,da ni smešno samo se ne morem zadržat.
ti si kuj privošči, upam da se bomo čez kaka dva mesca vsi smejali na ta račun user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.2.2012 11:40:29   
trezika

trezika kaj več kot en velik user posted image res ne morem. Ampak ni hudič ,da se enkrat stvari ne postavijo na svojo mesto.
Veš kolikokrat jaz včasih na tiho user posted image ko imam vsega dostuser posted image

hvala ful... zdaj bi pa res že bil čas, da se zadeve umirijo... no, saj drugače me zadeva z avtom ne bi tako razp.... kot me je, ampak glede na vso dogajanje me že taka malenkost spravi iz tira... eh, saj bo boljeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.2.2012 11:40:58   
trezika

Danes pa grem na šiht.

user posted image user posted image user posted image zmenjeno user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.2.2012 11:42:37   
tasa_m

Danes pa grem na šiht.

user posted image
user posted image
malo naju bodo čudno gledali ampak naj gledajo, bodo vsaj predstavo zastonj imeli user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.2.2012 11:47:36   
PERSIDA
user posted image

Da vam prikradem smeh na ustauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.2.2012 11:58:35   
trezika

user posted image

svetovne ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. ful imaš lepo verižico user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.2.2012 12:00:11   
Tulipan12

Tasa, utrujenost bo minila, prvi 3 meseci so glede tega najhujše, potem so 3 fajni, za 3 pa se vlečejo, ker že komaj čakaš na štručko!user posted image Pa kaj ti govorim, se verjetno še spomniš!user posted image

Saj vem da sem tečna, kot da sem prvič noseča, samo se mi res full vleče user posted image user posted image

Te popolnoma razumem! Meni se je tudi!!! Full!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.2.2012 12:00:42   
Tulipan12

user posted image

svetovne ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. ful imaš lepo verižico user posted image user posted image

Podpis!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.