|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.2.2012 11:08:56   
Tulipan12
Dobro jutro vsem! Dober dan... al karkoli!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.2.2012 11:09:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

http://www.slikezatorto.net/
kOKICA naslov ,pa je slikica.j@gmail.com,pa se lahko vse zmeniš.Predlagaj ji ,če ti lahko pošlje kakšno fotko recimo traktorja ali kaj si si pač zamislila ,pa ti pošlje izbor in ti izbereš.Jaz bom cel dan sedela za kompom ,če ti iz fb-ja slike dol vlečem ,ker jih ima tam veliko več kot na spletni strani.Kot sem rekla ,pa jo kontaktiraj se da vse zmenit saj je z naših koncevuser posted image

Sem,pa še našla en naslov ,kjer lahko naročiš in sicer : http://pekis.si/trgovina/hostije-za-torto-jedilne-slike?page=1

Upam ,da sem ti pomagala.Sicer ,pa draga tudi vam naredim kaj podobnega kot Liji samo izrečt morate želje ,ker ponujam se ne user posted image

HVALA!!!!!  Se priporočam!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.2.2012 11:10:17   
Tulipan12
Opa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.2.2012 11:11:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2879
20.2.2012 11:17:43   
Tulipan12
Punce, lepo vas je bilo videt včeraj v polni postavi z deco! Meni je vedno samo žal, da se dejansko ne morem nič pogovarjat (ker govorim tak non-stopuser posted image ), ko smo z otroci. Sem razmišljala, da nobene nisem niti uspela vprašat KAKO STE????

Tasa, hvala za vse, bilo je lušno!user posted image
Vse najlepše še na današnji dan tvoji 3-letnici in seveda tudi tebi, mami![sm=smiley1.gif]

Neposredna povezava do sporočila: 2880
20.2.2012 11:22:04   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

e pa daj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
20.2.2012 11:22:43   
Tulipan12
KOKICA poslušaj to: se peljemo domov, pa se Lia zadere: ojoj, mami, pozabila sem se zahvalit! Pa ji rečem, da sem jaz rekla Tasi in Liji hvala za naju obe. Pa reče Lia: ne, mami, pozabila sem se zahvaliti mamici od Valentina za vabilo!!!user posted image Tolko da veš.user posted image Potem sem ji morala še ene 3x do spanja povedat, kak je ime V. mamici. Pa še kak je bilo onima dvema punčkama??? Katerima? Ja, bil je V., Tomaž, Anže in Lija... kak pa je ime še dvema punčkama? Klara in Maruša. Aha. No, tak je potekalo do spanja.

Neposredna povezava do sporočila: 2882
20.2.2012 11:22:54   
MalaČebelica

kaj ti še nisi šla?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
20.2.2012 11:23:16   
MalaČebelica

Punce, lepo vas je bilo videt včeraj v polni postavi z deco! Meni je vedno samo žal, da se dejansko ne morem nič pogovarjat (ker govorim tak non-stopuser posted image ), ko smo z otroci. Sem razmišljala, da nobene nisem niti uspela vprašat KAKO STE????

Tasa, hvala za vse, bilo je lušno!user posted image
Vse najlepše še na današnji dan tvoji 3-letnici in seveda tudi tebi, mami![sm=smiley1.gif]

ja to pa je res. mi smo v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2884
20.2.2012 11:23:47   
KOKICA32

KOKICA poslušaj to: se peljemo domov, pa se Lia zadere: ojoj, mami, pozabila sem se zahvalit! Pa ji rečem, da sem jaz rekla Tasi in Liji hvala za naju obe. Pa reče Lia: ne, mami, pozabila sem se zahvaliti mamici od Valentina za vabilo!!!user posted image Tolko da veš.user posted image Potem sem ji morala še ene 3x do spanja povedat, kak je ime V. mamici. Pa še kak je bilo onima dvema punčkama??? Katerima? Ja, bil je V., Tomaž, Anže in Lija... kak pa je ime še dvema punčkama? Klara in Maruša. Aha. No, tak je potekalo do spanja.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
20.2.2012 11:23:51   
MalaČebelica

faca mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
20.2.2012 11:24:11   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

e pa daj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa me vabiš gor???user posted image user posted image Veš da sem nepremagljiva v tej kategoriji!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.2.2012 11:24:18   
MalaČebelica
Joj, jaz že celi dan tu visim. Grem zdaj nekaj delat user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.2.2012 11:24:19   
KOKICA32

kaj ti še nisi šla?

Ob cca 12huser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
20.2.2012 11:25:01   
Tulipan12

kaj ti še nisi šla?

Še pakira?!

Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.2.2012 11:26:29   
KOKICA32

kaj ti še nisi šla?

Še pakira?!

Neeee, imam že vse v avtu...mi je ratalo vse narediti ob dveh otrokih....D. je seveda še v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.2.2012 11:26:48   
Tulipan12
Danes je T. doma, ker je dobil longeto čez celo nogo... sem mu rekla, da bi tokrat pa lahko on spakiral za KG... me zanima, če si upa!user posted image Oz. če si jaz upam reskirat, da bom potem cel teden v istih hlačkah?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.2.2012 11:27:48   
Tulipan12

kaj ti še nisi šla?

Še pakira?!

Neeee, imam že vse v avtu...mi je ratalo vse narediti ob dveh otrokih....D. je seveda še v službi.

Vsaka čast!!!user posted image user posted image user posted image

... klasika!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.2.2012 11:35:49   
Tulipan12
Persida, kaj si pobegnila pucat???

Neposredna povezava do sporočila: 2894
20.2.2012 12:20:25   
PERSIDA

Ni delodiša danes user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2895
20.2.2012 13:15:18   
Tulipan12

Te podpiram v tem!user posted image

Čuj, moram ti povedat, da sta A&T full pridna fantka!user posted image Me full preseneča, ker se mi zdijo fantki (marčevski) bolj pridni od punčk, al pa zdaj bolj to vidim, ker bo moj očitno zeloooooooooooo navihan!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
20.2.2012 13:20:49   
MalaČebelica

Kaj pa me vabiš gor???user posted image user posted image Veš da sem nepremagljiva v tej kategoriji!user posted image user posted image user posted image
user posted image

saj te ne bom več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
20.2.2012 13:21:30   
MalaČebelica

Danes je T. doma, ker je dobil longeto čez celo nogo... sem mu rekla, da bi tokrat pa lahko on spakiral za KG... me zanima, če si upa!user posted image Oz. če si jaz upam reskirat, da bom potem cel teden v istih hlačkah?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2898
20.2.2012 13:25:26   
MalaČebelica

Čuj, moram ti povedat, da sta A&T full pridna fantka!user posted image Me full preseneča, ker se mi zdijo fantki (marčevski) bolj pridni od punčk, al pa zdaj bolj to vidim, ker bo moj očitno zeloooooooooooo navihan!user posted image

A in T sta res ful pridna user posted image user posted image user posted image ampak Lukec je pa tudi priden - pač starosti primerno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj so pa vsi pridni - fantki in punčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2899
20.2.2012 13:55:45   
Tulipan12

A in T sta res ful pridna user posted image user posted image user posted image ampak Lukec je pa tudi priden - pač starosti primerno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj so pa vsi pridni - fantki in punčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha??? Luka je en pravi nagajivi fantič! Jaz se ne spomnim, da bi bila Lia tak poredna kot je on, oz. da bi bila tako vztrajna pri svojih podvigih, ki mi niso pogodu!user posted image Eh, saj ne vem več... Ko razmišljam za nazaj, se mi zdi, da je Lia dobila izpade trme in NE-jev nekje pri 18ih mesecih. Obdobje 12-18m, mi je bilo pri Lii božansko. Začela je govorit, ni še preveč kontrirala, res super. Luka pa se mi zdi, da full gnjavi. Se zapiči v eno stvar, pa joki in dretje, če ni po njegovem, oz. včasih niti ne skapiram, kaj si želi???! Mogoče pa imam trenutno jaz fazo slabih živcev in sta otroka čist ok!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.