|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
20.2.2012 13:56:39   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Opa!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

e pa daj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa me vabiš gor???user posted image user posted image Veš da sem nepremagljiva v tej kategoriji!user posted image user posted image user posted image
user posted image

saj te ne bom več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš boš, porodniška zna bit tut malo depresivna in turobna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.2.2012 13:57:14   
Tulipan12
Eh, MČ, oprosti!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.2.2012 13:59:17   
Tulipan12
sta bili s Klaro pri zobozdravniku? Saj vidve hodita k Petri, ne? Ji je zrihtala tisti sprednji zobek?

Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.2.2012 14:17:35   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida, kaj si pobegnila pucat???

Ni delodiša danes user posted image user posted image user posted image

Te podpiram v tem!user posted image

Čuj, moram ti povedat, da sta A&T full pridna fantka!user posted image Me full preseneča, ker se mi zdijo fantki (marčevski) bolj pridni od punčk, al pa zdaj bolj to vidim, ker bo moj očitno zeloooooooooooo navihan!user posted image

A in T sta res ful pridna user posted image user posted image user posted image ampak Lukec je pa tudi priden - pač starosti primerno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj so pa vsi pridni - fantki in punčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha??? Luka je en pravi nagajivi fantič! Jaz se ne spomnim, da bi bila Lia tak poredna kot je on, oz. da bi bila tako vztrajna pri svojih podvigih, ki mi niso pogodu!user posted image Eh, saj ne vem več... Ko razmišljam za nazaj, se mi zdi, da je Lia dobila izpade trme in NE-jev nekje pri 18ih mesecih. Obdobje 12-18m, mi je bilo pri Lii božansko. Začela je govorit, ni še preveč kontrirala, res super. Luka pa se mi zdi, da full gnjavi. Se zapiči v eno stvar, pa joki in dretje, če ni po njegovem, oz. včasih niti ne skapiram, kaj si želi???! Mogoče pa imam trenutno jaz fazo slabih živcev in sta otroka čist ok!user posted image

po moje bo to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.2.2012 14:18:38   
MalaČebelica

Eh, MČ, oprosti!user posted image

Pa idi se solit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.2.2012 14:24:07   
MalaČebelica

sta bili s Klaro pri zobozdravniku? Saj vidve hodita k Petri, ne? Ji je zrihtala tisti sprednji zobek?

Ja, tja hodima. Saj je ful prijazna, samo Klara je pač Klara. Ni ji sploh popravila tega zobka in tudi mislim, da ji ne bo. Vsakič ji pač uspe namazat proti kariesu tisto preventivo. Ma pa Klara fuuul slabe zobe in sem ful žalostna zaradi tega in ima na vseh štirkah že pikice (že od prej, preden sma prišle do Petre - prej sma šle k eni smotani zobarki, ki je samo pogledala - pa še niti to ne prav, ker ji Klara ni pustla in naju je poslala domov; pol vmes je pa dobila pikice na vseh štirkah). Ko sva prišle do Petre, je že imela tako stanje kot ima zdaj. Samo niti nikoli nima toliko potrpljenja, da bi tam sedela z odprtimi usti in ji pol več kot ta premaz preko dat, niti ne uspe naredit... Samo sem ful žalostna, ker če bi takoj šla k Petri bi verjetno bilo bistveno bolje. eh zdaj je kar je.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žalostna sem ker toti otrok nima čisto nič po meni - G. ma ful zanič zobe, jaz pa kar ok... in ima čiiiistttooooooo vseeeeee po njem....

Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.2.2012 21:23:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

MČ lahko si kinder jajčka. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.2.2012 21:23:46   
tasa_m

MČ glede na opazke kako lep velik trebuh imaš ti povem ,da je čist preveč lepuser posted image .Moj je tudi tako lep samo ,da ni trduser posted image .
user posted image user posted image

in ja se strinjam full lepi buši user posted image Komaj čakam...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.2.2012 22:15:38   
tasa_m
Čer.

Saj ne rabim povedat da sem FULL utrujena. Res tisto na full, sem že spala full slabo ponoči in pol še cel dan aktivnost, to a te kar utrudi. user posted image

Hvala za čestitke user posted image

Persida moja zlata user posted image vsi so danes torto pohvalili tak da vedi bila je dost boljša kot pikapolonica v soboto! Od sedaj naprej dam raje tebi 40€ pa mi jo ti narediš kot pa še kdaj grem h komu drugemu! Tak, tak sem se odločlauser posted image

Sem imela danes fajn obiske, ko mi zraven Lijinega darila prinesejo še krofe zame user posted image user posted image Me je zvečer ob 20h klicala še soseda da mi je 6 krofov kupla in hoče da se jih najem, da neham enkrat o krofih sanjat user posted image user posted image to so sosedi user posted image

Nič, šibam kavč likat

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.2.2012 8:03:37   
Nina00

LIJA VSE NAJBOLJŠE, BODI ŠE NAPREJ TAKA LUŠTNA, PRIKUPNA PUPIKA, KI RAZVESELJUJE SVOJO MAMICO IN ATIJA VSAK DAN. VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.2.2012 8:11:59   
Nina00
Ha??? Luka je en pravi nagajivi fantič! Jaz se ne spomnim, da bi bila Lia tak poredna kot je on, oz. da bi bila tako vztrajna pri svojih podvigih, ki mi niso pogodu!user posted image Eh, saj ne vem več... Ko razmišljam za nazaj, se mi zdi, da je Lia dobila izpade trme in NE-jev nekje pri 18ih mesecih. Obdobje 12-18m, mi je bilo pri Lii božansko. Začela je govorit, ni še preveč kontrirala, res super. Luka pa se mi zdi, da full gnjavi. Se zapiči v eno stvar, pa joki in dretje, če ni po njegovem, oz. včasih niti ne skapiram, kaj si želi???! Mogoče pa imam trenutno jaz fazo slabih živcev in sta otroka čist ok!user posted image

Se mi zdi, da je veliko lažje, če pridejo v obdobje trme, ko znajo že kaj povedat. Pri nas je bilo ogromno dretja in ihte zato, ker ju nismo razumeli kaj sploh hočeta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.2.2012 8:17:29   
Nina00
Pa dober dan!

Pri nas je bila zjutraj zelo zgodnja budnica. Mali je komaj čakal, da se našemi. Se je zbudil ob 4h in nato na pol ure. Dvakrat se je še pustil prepričat, da je treba še spat, no, potem pa nič več.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.2.2012 8:47:35   
PERSIDA
Jaz pri jogurtu dve štručki sem že maznila na poti iz trgovineuser posted image . Ne morem vam povedat kaj pomeni pri nas zdravje ,spala sta res fenomenalno zjutraj ,pa tako dobre volje vstala ,da sta mi res dala energije fuuuuul.Tak ,da mogoče pade kaka čistilna danes samo tako površinsko ,ker pol se že moram rihtat za maškare.Gremo malo s sodelavkami pred službo v lajfuser posted image user posted image user posted image

Krofi eni in edini pri naši babici.Saj jaz jih tudi naredim samo daleč od naše babi zato ji to funkcijo kar prepuščamuser posted image .Ji rečem včeraj ,da če ji nebo ne rabi delat ,ker imamo polno rit krofov.Pa reče kaaaaj ,da jutri nebi krofov delala to,pa ne .No ona že veuser posted image .In ker imamo to prednost sem v treh letih glih vsakemu en krof kuplauser posted image za na socialo saj vem.user posted image user posted image

Taša ne ratajo vedno moje torte v nulo.Ponavadi bolj visijo ,ker jih preveč navlažimuser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.2.2012 9:01:31   
Najaa
Dan.
Moji maškarci sta tudi že v vrtcu. Smrketa in Nika, ki se je odločila, da bo kar to kar je celo leto. user posted image Nisem in nisem je mogla prepričat, da se našemi... pa nič.
Jaz pa zajtrkujem.... miške. user posted image Ma če sem toliko mase naredila, da jih bomo še en teden jedli nooooo. A mogoče katera ve, kako dolgo je obstojna ta masa?user posted image
Počasi se bom spravila h delu.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.2.2012 9:20:24   
PERSIDA

Dan.
Moji maškarci sta tudi že v vrtcu. Smrketa in Nika, ki se je odločila, da bo kar to kar je celo leto. user posted image Nisem in nisem je mogla prepričat, da se našemi... pa nič.
Jaz pa zajtrkujem.... miške. user posted image Ma če sem toliko mase naredila, da jih bomo še en teden jedli nooooo. A mogoče katera ve, kako dolgo je obstojna ta masa?user posted image

DOKLER te ne začrviči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.2.2012 9:24:18   
Najaa

Dan.

DOKLER te ne začrviči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja hvala. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.2.2012 9:39:03   
tasa_m

Dan.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.2.2012 9:39:49   
Nina00
Persida moja tašča se je letos tudi lotila delat krofe. Naredila je take majhne in slastne. Upam, da bo še kdaj ponovila podvig user posted image

Najaa saj mogoče si bo pa Nika v vrtcu premislila, ko bodo vsi drugi maškare.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.2.2012 9:40:51   
tasa_m
Naša maškara je tudi šla v vrtec, več ali manj so vse punce bile pika nogavičke, Lija pa je danes želela bit pikapolonica, ker je že na Ptuju in v soboto bila pika nogavička.

Jaz grem pa zdaj kavč likat, ker mi ni neke dobro. Kaj te vem, ponoči sploh ne spim okej. user posted image

Se tipkamo bolj pol..

čao bao kakao user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.2.2012 9:51:27   
Najaa
Nika ima s sabo za oblečt ja sam ko je vidla vse našemljene, je rekla da danes ne gre v vrtec. user posted image Pa ona, ki gre ful rada. Sej če bo hotla se bo, drugače pa ne. Jaz je nič ne silim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.2.2012 22:36:02   
Tulipan12
Čer!
Nikjer nobene, vem ja!user posted image
Moja vojska spi, jaz pa sem pospravljala, pa kopalnico čistila, zdaj pa en hitri relax pred spanjem - ker komandant vojske tudi spi!user posted image

Naja,jutri je luni, kaj praviš?user posted image

Katero številko spodnjih hlačk nosijo vaši otroci? Lia ima zaenkrat še tiste prve, mislim, da je HM 1-2 leti, ampak se mi zdi, da bi ji že lahko večje kupila. Sem bila danes med malico v HMu, pa imajo po številkah, ampak vse zapakirane, pa ono varnostno zaponko gor, si sploh ne znam predstavljat kak zgledajo. Hlače so ji recimo 104 vse prevelike v pasu in ritki, majice pa čist prav, eh... ne vem! Help!!! O sp. majčkah pa sem razmišljala 104-110, ker so potem malo daljše?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
22.2.2012 9:20:31   
Tulipan12
Dobro jutro!user posted image
Včeraj me je ven zabrisalo, mi je računalnik rekel, naj grem spat in naj ne bluzim!user posted image Pa sem ga ubogala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
22.2.2012 9:23:12   
Tulipan12

Dan.

Lia je včeraj tut že pešala s pustom, potem pa si je zaželela, da bo čebelica, kot je bila lani in kot je bil Valentin!user posted image Ah, te ljubezni!user posted image Pa je bila čebelica, Luka zajček, malo smo šli v Planet Tuš, ker nam je najbližje, pa ker ni gužve, pa čas je super hitro minil, sta se lepo zabavala in je že konec pusta!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
22.2.2012 9:25:15   
Tulipan12

Jaz pri jogurtu dve štručki sem že maznila na poti iz trgovineuser posted image . Ne morem vam povedat kaj pomeni pri nas zdravje ,spala sta res fenomenalno zjutraj ,pa tako dobre volje vstala ,da sta mi res dala energije fuuuuul.Tak ,da mogoče pade kaka čistilna danes samo tako površinsko ,ker pol se že moram rihtat za maškare.Gremo malo s sodelavkami pred službo v lajfuser posted image user posted image user posted image

Krofi eni in edini pri naši babici.Saj jaz jih tudi naredim samo daleč od naše babi zato ji to funkcijo kar prepuščamuser posted image .Ji rečem včeraj ,da če ji nebo ne rabi delat ,ker imamo polno rit krofov.Pa reče kaaaaj ,da jutri nebi krofov delala to,pa ne .No ona že veuser posted image .In ker imamo to prednost sem v treh letih glih vsakemu en krof kuplauser posted image za na socialo saj vem.user posted image user posted image

Taša ne ratajo vedno moje torte v nulo.Ponavadi bolj visijo ,ker jih preveč navlažimuser posted image

Joj, letos sem res veliko krofov pojedla, če ne drugega, vedno vsakega za otrokoma!user posted image Pa včeraj v službi...user posted image Nisem pa jedla domačih krofov že od malega!!! Si mi lušte naredila!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
22.2.2012 9:27:14   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.

Saj ne rabim povedat da sem FULL utrujena. Res tisto na full, sem že spala full slabo ponoči in pol še cel dan aktivnost, to a te kar utrudi. user posted image

Hvala za čestitke user posted image

Persida moja zlata user posted image vsi so danes torto pohvalili tak da vedi bila je dost boljša kot pikapolonica v soboto! Od sedaj naprej dam raje tebi 40€ pa mi jo ti narediš kot pa še kdaj grem h komu drugemu! Tak, tak sem se odločlauser posted image

Sem imela danes fajn obiske, ko mi zraven Lijinega darila prinesejo še krofe zame user posted image user posted image Me je zvečer ob 20h klicala še soseda da mi je 6 krofov kupla in hoče da se jih najem, da neham enkrat o krofih sanjat user posted image user posted image to so sosedi user posted image

Nič, šibam kavč likat

Tasa, utrujenost bo minila, prvi 3 meseci so glede tega najhujše, potem so 3 fajni, za 3 pa se vlečejo, ker že komaj čakaš na štručko!user posted image Pa kaj ti govorim, se verjetno še spomniš!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.